Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir / Foça
1998 den bu yana fahri üyeydim ama artık bir motorsikletle enduroclub çatısı altında aktif üyeliğe merhaba dedim.Yolunuz İzmir / foça ya düşerse beklerim
Ayrıca izmirdeki arkadaşlar faaliyetlerden benide haberdar ederse sevinirim
tel: 0 505 3467165
Hoşgeldin kardeş.
İyi motor seçmişsin.
Sevgiler, saygılar, iyi bayramlar.
hoşgelmişsin kazasız belasız....
EnduroCu
20-10-2006, 02:22
sevgili dostum Tayfur; yıllardır, kurulduğu günden beri takip ettiğin EnduroClub e, endurocuların yuvasına hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin Tayfur.
Motorun da hayırlı olsun ,kazasız,sağlıkla bin ;) ..Bayramdan sonra toplanacağız sitemizi takip et,görüşmek üzere .
AykutErda
20-10-2006, 02:26
Hazakan,dostum;RMZ derken Suzukı RMZ450'ye mi biniyorsun??
1998 den bu yana fahri üyeydim ama artık bir motorsikletle enduroclub çatısı altında aktif üyeliğe merhaba dedim.Yolunuz İzmir / foça ya düşerse beklerim
Ayrıca izmirdeki arkadaşlar faaliyetlerden benide haberdar ederse sevinirim
tel: 0 505 3467165
Hoşgeldin arkadaşim.
Ben İzmir- Urladayım. Bayramdan sonra araziye cikacağiz, buyur gel sende katıl
Tanışmak dileği ile
PArdon Unutum motorun hayırlı olsun kazasız belasız kulanmanı dilerim
Hocam cumartesi günü Allah nasipse yola çıkıyorum.pazar günü Aliağadayım.dilersen görüşebiliriz.Aliağa iskelede saddamın yeri dersen gösterirler ben orada olacağım.selamlar saygılar
tel:05332466108
Hoşgeldin Tayfur, hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşler dilerim, Foça'ya arada uğruyoruz, gelirsek arar görüşürüz inşallah..
Sevgiler..
Hard_Saw
21-10-2006, 03:49
Hoşgeldiniz ....
Chito ustaya katılıyorum motorda güzel seçim...sınıfında benimde en beğendiğim motor ;)
hoşgeldiniz. motor yeni herhalde, hayırlı uğurlu, çamuru bol olsun.
Tüm dostların dilek ve temennileri için teşekkür ederim
AykutErda; motorum ramzey, Kürşat abi ve Başkanımız M.Kızak küçük hacimli bir motorla başlamamı önerdikleri için bu ilk motorum olacak. İzmir- Urla daki Offroad kardeşim yada abim ehliyet sınavına gireli fazla olmadı sonuçları beklediğimden belgeyi alır almaz heryere gelebilirim ama bunun için yaklaşık bir ay beklemem gerekecek, ilgin için teşekkür ederim.İrtibatı koparmayalım.Kadiremmi m foçaya geldiğinizde ararsanız çok memnun olurum.Burda motorcular var ama EC üyesi gibi bir kan bağı yok tabi, sizler gibi olmaz.Avrasi3 telden görüştük gerçi, sana iyi yolculuklar diliyorum.Birdaha yolun düşerse buralara beklerim.
Esenlikle kalın
metincetin
23-10-2006, 11:49
kardes sanslısın cunku yanında kursat abı var sızlere soyleyecek kelımemız yok
vırajlarda gazlı gırıp gazlı cıktınmı ısı bıtırdın demektır
ayrıca hep vereceksın gazzııııııııııııııııııııııııııııııııııı
endurocu58
24-10-2006, 12:10
hoş geldin dostum
TurgayAlan
24-10-2006, 12:45
Hoşgeldiniz sayın Hazakan.
İnşallah önümüzdeki sezon,sizin motorun aynısından bende alıp, enduroclub'a üye olan tüm arkadaşlarla yüzyüze tanışarak etkinliklerde bulunmak arzusundayım...
Sağlıcakla kalınız..
metinçetin, endurocu58,kapadokya dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim.
virajlara yavaş girip gazlı çıkıyorum, yakında kontra tekniğinide uygulamaya başlayacağım.
rallyraid35
25-10-2006, 03:33
hayırlı olsun dostum kazasız belasız...
teşekkür ederim rallyraid35
bu sefer görüşemedik ama inşallah bir dahakine görüşmek dileği ile hoşçakal
konankalkan
04-05-2008, 11:10
merhabaaaa...
kazasız belasız sürüşler,eksik olmasın gülüşler...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.