Orijinalini görmek için tıklayınız : selam EC
Herkese selamlar.Adım Muratcan Aybek fethiyeliyim fakat okul sebebi ile kıbrısta bulunmaktayım.Motorsiklet sahibi olarak motor sürmeye başlayalı 3 sene oldu.İlk motorum suzuki dl650 fakat kendisi tam enduro sayılmıyor.Onun için yaza kadar bi tane tama enduro motor almak istiyorum.İhşallah en yakın zamanda grup faliyetlerinize katılmak isterim.
Unutmadan söliyim ölüdenizde ki yarışa herkese beklyoruz.yarışa katılacak olanlara şimdiden başarılar diliyorum.:)
tittytwister
04-04-2007, 12:51
Aybek hoşgeldin :)
ec ye hoş geldin,baharda kıbrısta sucukları hazırla....
Hoşbulduk
Siz gelin abi ben sucukları hazırlarım.İnş benimde zamanım olur siz geldiğinizde.
Sanki çok eskiymiş edasıyla ben de sana hoşgeldin diim...Abicim sucuk işini atlama accayip önemli burda.Ona göre...Ununtma:Sucuk..Önemli...
Hoşgeldin...
selam aramıza hoş geldin:)
Anlaşıldı.Sucuk çok çok önemli.Kıbrısta olmasa bile fethiye geldiğinizde kesin sucuk olayını halledicem.
Hoşgeldin, tanışmak dileği ile
Hoşgeldin Aybek ,
Fethiye'deki dostlara selamlar..
Yarışta da başarılar diliyorum..
ersin öztürk
04-04-2007, 03:35
hocam hosgeldınız
Engin1711
04-04-2007, 10:58
EC2ye hoşgeldin.
yalcin1711
04-04-2007, 11:49
Ben de Çamurun Tozun ve ardından Sucuğun çok rağbet gördüğü EC ye hoş geldin derim,
Yenice den selamlar..
[QUOTE]
EC2ye hoşgeldin.
07-04-2007, 11:22
Hoşgeldiniz EC'imize ;)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.