PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stupid Americans

harduro
25-03-2007, 05:35
Stupid Americans

Bu kadar mı olur...:eek: :eek: :eek:

59Ai5UP-x_I

devasa
25-03-2007, 07:56
hocam,bu heriflerin beyinsizlik genlerinde var...teknolojik buluşları yapanların %100 ü abd de yasayan yabancılar,böyle adamlar dünyanın gidişine yön veriyor...en akıllısını başkan yapmışlar...

tittytwister
25-03-2007, 08:27
:D :D :D :D garipler yav :D :D :D

KORBALA
25-03-2007, 09:28
Hehehe Bunlar ne hamsi yemiştir ne de sucuk. Ondan bu halleri. Yatıp kalkıp dua etsinler Almanyadan ve Rusyadan kaçan bilim adamlarına :)

CerkezEthem
25-03-2007, 10:38
Bunlara gülüyoruz ama bizim yeni yetişen türk gençliğinin de bunlardan bir farkı kalmayacak gibime geliyor bana.. Yine böyle bir youtube videosu izlemiştim bi türk kanalının sokak ortasında çanakkale ile ilgili soruları oluyordu sözde türk gençliğine.. Bilmem anlatabildim mi !!!

profi
26-03-2007, 09:26
Bu Amerika'da bizzat yönetimin amaçladığı sonuç, bize ilginç gelebilir ama onlar için amaçlanan zaten bu nüfusun %70'i yesin içsin ömrünü düşünmeden tüketsin, geri kalan %30'u amaçlarını gerçekleştirmeye yetecek kadar kalifiye eleman üretir.
Bilinçli insanları sizin istekleriniz yönünde hareket ettirmeniz zordur, oysa bunlar için her yol roma!!! ne Vietnam'ı bilirler, ne Hiroşima'dan haberleri vardır, Afganistan'ı bir tatlı türü bile zannedebilirler, en günceli Irak, sorsak acaba % kaçı bilgi sahibidir.
Bu bir politika, işin kötü tarafı "arzulanan bir politika"

KTM
26-03-2007, 09:44
Euhhu superrr ama gercekler bu kadarla kalmıyor , onlar bir fanusun içinde yaşıyorlar , hayat standartları yüksek , sosyal hakları yüksek , bişey bilmelerine gerek yok , bilmkte istediklerini sanmıyorum , hem çok sey bilirlerse George W Bush nasıl başkan olabilirdiki .) Oy bile kullanmıyor halkın % 70 i :)

Üstüne üslük bu bişey değil bizim mankenlere 23 Nisan ı soruyorlar , alınan cevapları görseniz ağlarsınız .)

vetmemo
26-03-2007, 06:08
Koyunları gütmek için bir çoban, birde çoban köpeği yeterlidir.Koyun önünde ot
olduğu sürece bir yere gitmez,şikayette etmez.:D

Offroad
27-03-2007, 11:07
Profi hocama, KTM arkadaşima tamamen katılıyorum. Bana yazacak söz birkamadılar.

valudoro
27-03-2007, 12:11
bu yalnız hücre toplumu, tek gerçeği CNN ABC zannederler ve onuda izleyebildikleri kadar... görünen grubu her türlü sosyoekonomik imkana dibine kadar sahiptir, görünmeyen grubu ise açlık ile ırakta ölüm arasına sıkışmıştır... cahil, salak ve mutlu bir toplumdur... herhangi bir kültürel mirasları olmadığı için, yazılı tarihi de sadece 90-100 yıllık sanırlar...

uzaktan acınası, yakından kıskanılası bir ironidir ABD...

kişisel olarak hiç bulunmadığım ve gitmeyi de hiç planlamadığım topraklar...

devrim