PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhabalar...

alpmeister
02-02-2007, 06:37
Adım Alper Bakla 24 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Tekirdağ'lıyım ve İstanbul'da yaşıyorum.Henüz enduro sınıfı bir motorsiklete sahip değilim ama sahip olabilme imkanlarını değerlendirmek ve sizlerin paylaşımlarına ortak olabilmek için aranıza katılmak istedim.

5 yıldır zaman zaman eglence amaçlı 1952 model bmw r 25/2 kullanmaktayım,aileden gelen mekanik konusundaki birikimler vesilesiyle hurda durumda aldığım motorsikletimin motor,mekanik ve tüm aksamını kendim yaptım.

2 yıl önce iki arkadaş sırt çantalarımızı alıp karayoluyla iran-pakistan ve hindistan üzerinden nepal'e gitmiştik,bu rota üzerindeki deneyimlerimi, mekanik konusundaki bilgi ve birikimimi kullanarak bu rotayı motorsiklet ile tekrar kat etmeyi planlamaktayım.Bu konuda da 1980 li modellerden monolever bir
BMW R 80 G/S ihtiyac duymaktayım.fakat boyle bir motoru temin edebilme konusunda bir fikrim yok?...tanışma yazımda motorsikletlerden bahsettiğim için kusuru bakmayın.Herkese tekrar SELAMLAR

Alper Bakla

ersin öztürk
02-02-2007, 07:31
hosgeldınız:)

metincetin
02-02-2007, 07:34
hoşgeldiniz

yalnız adam
02-02-2007, 07:40
Dostum aramıza hoşgeldiniz.(ne mutlu başkan sayın M.K.a üyeler artıyor

EnduroCu
02-02-2007, 08:36
EnduroClub e hos geldin hocam,
bahsettiğin makineden Turkiye de az sayıda var,
ve bildiğim kadarı ile Kemer Aslanko da var bir tane, satmaya niyeti yok ama sana fikir verebilir snırım:D

cenker_ttr
03-02-2007, 12:38
Hoş geldin.
BMW sempatini anlıyorum ama şu bahsettiğin geziyi enduro ile daha konforlu yapamaz mısın:D :confused:

uzUn
03-02-2007, 12:49
hoşgeldin. inşallah kısa zamanda motosiklet ile turuna çıkarsın.
Ankara'da Ali Ulusan'nın (ulusanmotor.com) eski model bmw'leri var, istersen irtibata geç..

Engin1711
03-02-2007, 11:28
EnduroClub'a hoş geldin..
Türkiye-Nepal güzel bir rota.. ama Asya'ya motorla gideceksen gel sen Japon yap şu işi :D