PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dakar 2007 motorsiklet yarışı görüntüleri...

37_Fahir
08-01-2007, 02:53
Arkadaşlar Eurosporttan ilk gün yarışlarının birazını kaydettim,açtığımda başlamış,Marc Coma geçen yılın birincisiymiş çalışmaları hoş sizde izleyin sonra Otomobil yarışı var.;) Motorlar pek yakında ..:)
6fMVSrak7yg

37_Fahir
09-01-2007, 03:09
Tekrar merhaba bunlarda 3.gün motorsiklet görüntüleri, kısımlar birbirini takip ediyor sırayla açarsanız iyi olur.

_RzzRxSOIT0
NzxDDNSMSKk
fqPPkakxO5w

Buda güzel motokros görüntüleri.;) Dakar kesmediyse:eek:

fuafT4eZUM4

37_Fahir
11-01-2007, 04:57
Görüntüleri düzelttim sonunda url lerini silmek gerekiyormuş oysa bende neden çıkmıyor diyordum..:confused:

37_Fahir
12-01-2007, 10:12
Evet 6. gün görüntülerinizi hazırladım..:rolleyes:

ty66DJ10Tgo

metincetin
13-01-2007, 09:00
sen abi
oralar nasıl ondan bahset:)

37_Fahir
15-01-2007, 03:10
Sevgili Metincetin buralar soğuk ve keyifsiz Ben hariç endurocular kış uykusunda ,Karda çamurda binmeninde ayrı bir zevki var tabi alabilene..:rolleyes:
Ben bu topiğide kapatmak istemiyorum aynı görüntüler Adil kardeşin topiğindede mevcuttur..:cool:
Dinlenme günü ve Dakar 8. gün görüntüleri beğenize sunulur..

x3gYzLoIVpI

ka5hsvI5OfQ

37_Fahir
16-01-2007, 12:09
9.Gün görüntüleri..
yvuZuvhTPTM

37_Fahir
17-01-2007, 11:27
10.Gün sona yaklaşıyoruz,Merkit ve Torunlara başarılar,Allah yardım etsin..

SjkuKn41958

SedatTelçeken
17-01-2007, 01:12
Fahir hocam,
emeğine teşekkür ederim. Ama burada gönderdiğin gün özetlerini zaten kapsamlı bir biçimde Jotun hocam da gönderiyor. Örneğin 9.gün özeti ve 10.gün özeti orada da var. Aynı meseleyi iki ayrı yerde açıp kargaşa yapmayalım diye hatırlatayım istedim.
Senin başlığı açınca 2006'daki Marc Coma nın yarış görüntüleri ve onun bilgileri var sandım açıkçası.
Anlayışın için şimdiden teşekkür ederim.

37_Fahir
17-01-2007, 03:55
Sedat hocam ben topiği açtığımda yanlış hatırlamıyorsam Adil hocamın topiği yoktu ve Dakar ilk günü geçen yılki birinci ana konu idi bende o an için öyle bir başlık yazdım ve baktım benden başka video olayına giren olmayınca topik kirliliği yapmamak için aynı başlık altında devam ettim. (Başladığım bir işi yarım bırakmak gibi bir adetim yoktur genelde..) Ha Jotun un (Adil hocamın) topiğinde video pek yoktu ve oda bu sıkıntısını dile getirince destek olmak için aynı videoları onada verdim. Bu olayı iki şekilde çözeriz yönetime söyleriz benim başlığı Dakar 2007 videoları şeklinde değiştiriverirler, Yada Bundan böyle benim topiğe bakmazsınız Adil hocamın yazıları ile idare edersiniz..;) :eek: Şaka..;)

Hoca
17-01-2007, 07:01
kardeşim ne uğraşıyorsunuz bırbırlerınızle bak sızler sayesınde bızım gıbı bilgisayarları tanımayan kişiler çok iyi görüntüler seyredıyo o nedenle sizlere çok teşekkür ederım.KAVGA YOK önümüzde çok iyi buluşmalarımız olacak ona göre.KALIN SAĞLICAKLA

AykutErda
17-01-2007, 07:36
37 Fahir demiş;
''Yada Bundan böyle benim topiğe bakmazsınız Adil hocamın yazıları ile idare edersiniz..''

Biz 37 Fahirciyiz.Ya ya ya,ya ya ya,37 Fahir çok yaşa.:p

cenker_ttr
17-01-2007, 09:49
İsteriz ,isteriz, görüntü isteriz.:D :D :D
Valla Fahir hocam siz olmasanız görüntüleri izlemek hayaldi benim için.
Elinize sağlık lütfen devam:) :) :)

profi
18-01-2007, 12:41
hatırladığım kadarıyla videolar murat kızak tarafından ayrı bir başlık altında toplanmıştı, ancak nasılsa başlarına bir şey geldi, bu başlık altında yenilendiler ve bun güne kadar gelindi, ben de başlangıçta aynı başlıkta toplanmaları uygun olur diye düşünmüştüm ancak murat videolar buraya deyince, bir bildiği vardır diye düşündüm:confused: bu aşamadan sonra başlıkları birleştirmenin anlamı yok bence.
ben oyumu "videolara buradan devam yönünde kullanıyorum":)
bunlar fahir hocamın bizzat eurosport'dan kaydettiği görüntüler, emeğin için teşekkürler fahir abi.

37_Fahir
18-01-2007, 10:33
Arkadaşlar bu görüntüleri sizler için seve seve hazırlıyorum ama şunuda bilmenizi isterim bu iş kopyala yapıştır değil, mesâlâ dün gece 10 dk.Eurosportu geç açmışım ilk görüntüleri kaçırdım,zaman..Evet bu görüntülerin Tv deki toplamı 45 dk. you tube 100Mb. yada 10 dakikaya müsade ediyor tek klipte ,45dk. tv başında videoya kayıt sonra ertesi sabah işyerimde bilgisayara capcure kartı ve programı ile ara ara seçimler bunların efektleri birleştirilmesi 10 dk geçmemesi için ayarı sonra you tube yüklenmesi internet hızı düşükse yandınız.. Bu işde 1-1,5 saat yani 10 dk.için 2,5 saat ilk günleri programa alışamadıgım için 4 saat uğraştığım bile oldu..Takdir sizlerin..Amaç siz dostlarla irtibatı güçlendirmek elimizden ne gelise esirgememek..bir an için olsa bile Dakar ı seyrederken ben kendi hayallerimde mutlu oluyorum,herhalde sizlerde..??:)

Bu gün 10. ve 11. genel görüntüleri ama yeni:rolleyes: 9 dakika 58 sn.24 salise:D

alm2qkiswbI

uzUn
18-01-2007, 12:06
zamanını ayırdığın ve emek verdiğin için ne kadar teşekkür etsek azdır Fahir abim. Büyüksün...

SedatTelçeken
18-01-2007, 04:15
Hoca demişki;

kardeşim ne uğraşıyorsunuz bırbırlerınızle bak sızler sayesınde bızım gıbı bilgisayarları tanımayan kişiler çok iyi görüntüler seyredıyo o nedenle sizlere çok teşekkür ederım.KAVGA YOK önümüzde çok iyi buluşmalarımız olacak ona göre.KALIN SAĞLICAKLA

Kavga edildiği yok zaten, sadece topik kirliliği olmaması için öneride bulundum. Gayette olumlu bir üslupla yaptım bunu. Sen her yazılanı tartışma diye algılama Hoca'm. İnsanlar düşüncelerini seviyeli ve yapıcı bir biçimde de yapabilir.

AykutErda demişki;

37 Fahir demiş;
''Yada Bundan böyle benim topiğe bakmazsınız Adil hocamın yazıları ile idare edersiniz..''
Biz 37 Fahirciyiz.Ya ya ya,ya ya ya,37 Fahir çok yaşa.

Alacağın olsun Aykut hocam, hem ortada kavga yok kavga çıkartıyorsun hem de gidip Fahir'ci oluyorsun...

emoak
18-01-2007, 05:06
Fahir bey zaman ayırıp kayıt yaptığınız için ve bunları paylaştığınız için çok teşekkürler.
Bende youtube videolarını indirmek için bir program vereyim bari de tam olsun.
http://rapidshare.com/files/12258735/Youtobe_Download.rar.html
Winrar ile klasörü dışarı çıkarın, sadece VDownloader.exe dosyasını çalıştırarak youtube videosunun linkini "URL" satırına yapıştırıp "Download" butonuna tıklayın. Avi veya mpeg formatlarında kayıt yapabiliyorsunuz.

Sevgiler...

metincetin
18-01-2007, 06:37
sayın abim
neden bu kadar az vıdeoda kalıyorsunuz hadi artı verin gazıda
cölde kalmayalım:)

37_Fahir
18-01-2007, 11:45
Önder hocam sağolasın senin programda güzelmiş,sanırım 45 günlük deneme sürümü ama güzel çalışıyor şimdi test ettim..:)

EnduroCu
19-01-2007, 09:06
Fahir hocam ellerine sağlık çok güzel iş çıkarmışsın,
bu yaptığın enduroculara cok buyuk bir hizmettir:D

37_Fahir
19-01-2007, 11:30
Bişideğil Murat hocam sizin hizmetinizin yanında..
Dakar 12. gün görüntüleride hazır iyi seyirler..!

F7Buo5JDL_Y

37_Fahir
22-01-2007, 02:25
Evet geçikmelide olsa 13.gün ve devamı görüntüler geliyor..:rolleyes:

7DYquywD13M

13.günü biraz daha genişletelim sona yaklaşıyoruz nede olsa..!

-UGj7gtMEBw

37_Fahir
22-01-2007, 03:05
14.gün heyacan dorukta dünki bol süprizli bir etaptan sonra bugün neler oldu.?

I9InJbqZ5RE

Ve günün yorumları..

p7KAtpyRX1k

37_Fahir
22-01-2007, 03:14
Kimileri için mutlu kimileri için hüzünlü son,Her son yeni bir başlangıçtır diyelim ve seneye Dakar ı umarım burada hep bereber izleriz..;)
Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar üstadlarımızada bizi ülkemizi büyük bir başarı ve özveri ile temsil ettiklerinden dolayı teşekkür ederiz.:)

Ve final görüntüleri ile sizleri başbaşa bırakıyorum.(Ne derler harç bitti yapı paydos.:eek: )

ieZAhrn9ky8

EnduroCu
22-01-2007, 04:59
ellerine, emeklerine sağlık hocam,Adil ve senin sayende sanki yarısı yerinde izlemiş kadar olduk,
artık seneye de bu yondeki çalışmalarınızı bekliyoruz:D

Jotun
22-01-2007, 05:02
Bitime saklamıştım:) , Fahir hocam seni tebrik ederim. Çok güzel oldu bu başlık ve içeriği, tam arşivlik oldu. Bu görüntülerle yarışı, başından sonuna ilerleyen haftalarda, aylarda tekrar tekrar izleyeceğimi düşünüyorum.

Başka hiçbir motosiklet kulüp, forum sitesinde Dakar böyle güzel takip edilmedi, bu da Enduroclub farkı oldu:cool:

Nice Dakarlarda hep beraber olmak umuduyla, Yaşasın Enduro Kardeşliği:D

KORBALA
22-01-2007, 05:51
EC de böyle bir ekip ruhu oldukdan sonra sırtımız yere gelmez. Adil ve Fahir hocalar ; elinize sağlık. Allah ne muradınız varsa versin...

metincetin
22-01-2007, 10:06
sayın arkadaşlarım
bu üstlendiyiniz vazifeden biz cok razı olduk cümle alemde razı olur :)
bu olayınız yanlızca burda kalmasın devamını isteriz örnek olarakta dünya ve tc
ayreten ec deki videolarıda eklerseniz seviniriz :)

SUDO
23-01-2007, 10:33
Adil ve Fahir sayesinde Dakar ı keyifle takip edebildim.

Emeğinize sağlık, çok çok teşekkür ederim.