Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaban TV Çarşamba günü yayında
Türkiye’nin ilk avcılık ve balıkçılık kanalı açılıyor Yaban TV Çarşamba saat 19:00’da yayında...
http://www.haberturk.com/kuturesim/yabankucuklogo.jpg
Türkiye Çarşamba günü yeni bir kanala kavuşuyor. Türksat 2A’dan yayına başlayacak olan YABAN TV, Türkçe yayın yapan ilk Avcılık ve Balıkçılık kanalı olma özelliği taşıyor.
Tematik yayın yapacak olan YABAN TV’de, avcılık, balıkçılık, su altı sporları, doğa sporları, Yaban yaşamı ve Arazi araçları ile ilgili programlar, belgeseller ve söyleşiler yer alacak.
Av ve keşif gezilerinden özel görüntüler ve yeniliklerin de yer alacağın YABAN TV, kısa sürede bu alanlara ilgi duyan izleyicilerin buluşma adresi olmayı hedefliyor.
YABAN TV, 27 Aralık Çarşamba günü saat 19:00’dan itibaren aşağıdaki parametrelerden yayında olacak:
Uydu : Türksat 2A
Frekans : 12652.0 Mhz
Polarisation : Vertical-(dikey)
Symbol Rate : 3900Ksym/sec
FEC : 5/6
Kaynak : Habertürk
hayrılı olur inşallah ;)
dr_inanc_sargin
26-12-2006, 11:41
yaban hayatını seven arkadaşlara duyurulur.. :)
Super , umarım hepimizin zevkle izliyebileceği şekilde bir yayın akişları olur .)
Türkiye’nin ilk avcılık ve balıkçılık kanalı açılıyor Yaban TV Çarşamba saat 19:00’da yayında...
http://www.haberturk.com/kuturesim/yabankucuklogo.jpg
Türkiye Çarşamba günü yeni bir kanala kavuşuyor. Türksat 2A’dan yayına başlayacak olan YABAN TV, Türkçe yayın yapan ilk Avcılık ve Balıkçılık kanalı olma özelliği taşıyor.
Tematik yayın yapacak olan YABAN TV’de, avcılık, balıkçılık, su altı sporları, doğa sporları, Yaban yaşamı ve Arazi araçları ile ilgili programlar, belgeseller ve söyleşiler yer alacak.
Av ve keşif gezilerinden özel görüntüler ve yeniliklerin de yer alacağın YABAN TV, kısa sürede bu alanlara ilgi duyan izleyicilerin buluşma adresi olmayı hedefliyor.
YABAN TV, 27 Aralık Çarşamba günü saat 19:00’dan itibaren yayında olacak:
Kaynak : Habertürk
hayrılı olur inşallah ;)
işin bu kısmı direkt bizimle alakalı gibime geliyor:)
TurgayAlan
26-12-2006, 04:45
işin bu kısmı direkt bizimle alakalı gibime geliyor:)
Hatta daha fazlası ...:)
Teşekkürler NTT
Engin1711
27-12-2006, 09:05
Yazılışını tam olarak bilmediğim Fransız Chas...&Pa.....(avcılık&balıkcılık ) kanalının şifreye girmesinden sonra,sevindirici bir haber.
Yayın Hayatında başarılar.Hayırlı olur inşallah..
YERLİ MALI KULLANMALI..:rolleyes:
digiturk ve kabloluda bu kanal maalesef yok....:mad:
digiturk ve kabloluda bu kanal maalesef yok....:mad:
ohh iyi olmuş :D :D siz extreme tv'yi seyrederken biz birşey mı dedik :D :D :D
TurgayAlan
27-12-2006, 03:29
Arkadaşlar,az önce Türksat'ta arattım ama bulamadım...:(
Acep ben mi aramayı beceremedim,yoksa saat 15:30 itibarıyla yayın mı yoktu?
Arkadaşlar,az önce Türksat'ta arattım ama bulamadım...:(
Acep ben mi aramayı beceremedim,yoksa saat 15:30 itibarıyla yayın mı yoktu?
YABAN TV, 27 Aralık Çarşamba günü saat 19:00’dan itibaren aşağıdaki parametrelerden yayında olacak:
eee ,usta biraz sabır az kaldı :D :D :D
TurgayAlan
27-12-2006, 04:06
Vay be,ben böyle hatalara düşmezdim..:D
Demek ki yaşlanmışız yav..:D
Teşekkürler NTT..
EnduroCu
27-12-2006, 04:32
şimdi bu kanalda Ankara duvar ustalarını duvar yaparken görebilecekmiyiz?:D
murat hocam sen yeter ki duvar iste yaparız da kabloluda yoksa nasıl izleyeceğiz yahu, tanıdık varsa araya sokun da kabloluya da koysunlar.
TurgayAlan
27-12-2006, 11:19
Yaban TV,Türksat ayar işi tamam NTT hocam..:)
Teşekkürler..
Sizi gidi çanakçılar sizi.:D
TurgayAlan
28-12-2006, 04:55
Sizi gidi çanakçılar sizi.:D
Daha ilk yayınlarında, avcıların 640 AdvR ile nasıl tavşan yakaladıklarını gösteriyordu hocam..:D
Bence hemen çanakcı olmalısınız vetmemo hocam..:D
yalcin1711
28-12-2006, 10:15
İnşallah bi gün motosiklet, motosikletli yaşam,keşif,doğa temalarını içeren bi kanal daha açılır... mesala EnduroTv ..:)
RamazanGÖNÜLAL
28-12-2006, 10:35
Sevgili EC uyeleri Turksatla veya uydu yayınları ile ilgili sorularınızı ve frekans bilgilerini telefonla veya e-maille butun EC üyeler icin seve seve cevaplarım.
EMAİL:rgonulal@turksat.com.tr GSM:05327994665
TurgayAlan
28-12-2006, 11:54
Sevgili EC uyeleri Turksatla veya uydu yayınları ile ilgili sorularınızı ve frekans bilgilerini telefonla veya e-maille butun EC üyeler icin seve seve cevaplarım.
İyi niyetiniz için teşekkürler TUAREK Hocam..:)
Saygılar..
EnduroCu
29-12-2006, 12:10
EMAİL:rgonulal@turksat.com.tr GSM:05327994665
Ramazan hocam ne oldu su Ankara yarısı goruntuleirni TV den kaydedip yukleyecektin?:D
Engin1711
29-12-2006, 11:34
evet hocam bende dün arama çektirdim yok .cihaz bulamadı.sonra parametreleri girdim gene yok! Ne oldu acep?
TurgayAlan
29-12-2006, 06:39
Engin1711 Hocam,ben de başta benzer sorunları yaşadım ancak,aşağıdaki değerleri manuel olarak girdikten sonra halen sorun yaşıyorsanız.TRANSPONDER ayarlarından sorunu çözebiliyorsunuz.:)
Frekans : 12652.0 Mhz
Polarisation : Vertical-(dikey)
Symbol Rate : 3900Ksym/sec
(Eminim TUAREK hocam daha çok yardımcı olabilecektir)
Kolay gelsin..Sağlıcakla kalınız..
RamazanGÖNÜLAL
29-12-2006, 09:54
YABAN TV
42 Derece Turksat 2A (EAS)
D/L CF:12652
POL:V (VERTİKAL)
SR:3900
FEC:5/6
PARAMETRELERİ İLE YAYINDADIR.
Murat Hocam SES Tv den kaydettigim Ankara Enduro yarışını DVD ye yazdım YOUTUBE e nasıl yuklenir hic yapmadım istersen dvd yi sana postayla yollayım saygılarımla.
yalcin1711
07-01-2007, 05:09
Ayrıyetten; dünyaca ünlü iki kanal daha Türksat da sifresiz olarak yayında olduğunu farkettim. Sevgili EC liler ile paylaşmak isterim.
1. Discovery Channel (Türkçe-şifresiz)
2.Animal Planet
11966 Mhz -Horizontal SR12498 parametrelerinden erişebilirsiniz.
Daha fazla detay için:
http://www.flysat.com/turksat1c2a.php
EnduroCu
25-01-2007, 08:33
Yaban Tv yi ne zaman açtıysam hep av görüntüleri gosteriyor, avcılık kanalı gibi bir sey, açıkçası hiç sevmedim bu kanalı :D
Yaban Tv yi ne zaman açtıysam hep av görüntüleri gosteriyor, avcılık kanalı gibi bir sey, açıkçası hiç sevmedim bu kanalı :D
Hocam gönderelim bir kaç tane belgesel nitelikli enduro videosu:)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.