PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zihinsel Engelliler Merkezi Buluşma

endurocu58
08-12-2006, 09:23
ZİHİNSEL ENGELLİLER MERKEZİ

Evet doğru okudunuz. Zeytinburnu Zihinsel Engelliler Merkezi.Buradaki çocukları ziyaret etmeyi düşünüyoruz.Onlara yalnız olmadıklarının mesajını vermek için hep beraber tüm özel ve genel işlerimizi erteleyerek orda olmanızı diliyorum.Hemde her türlü giyecek ve maddi yardımlarınızla birlikte.Tüm görüşmeler yapıldı.Pazar gününe bizleri bekliyorlar tabi yapacağımız bağışlara çok ama çok ihtiyaçları var.
Genel giyecek ihtiyaçları:Eşorfman,iç çamaşırı,çorapmış.Diger giyecek eşyalarada ihtiyaçları var ama acil ihtiyaç olarak beklentileri bunlar.
Yurtta 6-18 yaş arası toplam 66 çocuk var.Eski yeni giyecekleri getirirken bu yaş gurubuna dikkat ederseniz sevinirim.

Lütfen ama lütfen yardımda bulunun yada bulunmayın orda olun hep beraber yanlarında olup onlarla bir kaç oyun oynar ve gönüllerini hiç degilse mutlulukla doldururuz.
Buluşma yeri Zeytinburnu Olivyum alışveriş merkezinin önü.Buluşma saati sabah 10:45 erken olmasının nedeni müdürle görüşülen proğramdan dolayı.Adres ile ilgili sıkıntı yaşayanlar olursa ve sorularına cevap arayanlara 0533 516 80 87 bekleyecegim sizleri hadi ENDUROCLUB göster kendini...

Tol
10-12-2006, 12:32
Çok iyi düşünmüşsün ama keşke daha önceden organize olabilseydik, hafta içi mutlaka temasa geçicem senle. yarın kolay gelsin.

endurocu58
11-12-2006, 12:05
sevgili arkadaşlar bu gün 10,12,06 zihinsel engeller rı ziyarete gittik çocuklarala top oynayıp onları az da olsa şenlendirdik elimizden geldiği kadarıyla aslında giderken bu kadar duygulanacağımı tahmin bile etmiyordum gerçekten anlatması o kadar zor ki ancak yaşanır fakat sizlerle bir iki resim dahi olsa paylaşmak isterdim ama malesef resim çekmek yasaktı. fakat şunu anladım ki Allah.a şükür ki elimiz kolumuz sağlam .
Bu çocuklara sağlam elimizle neler yapabiliriz hepsi gerçekten evimizdeki çocuğumuz kadar sevgiye muhtaç çocuklar fakat durum şu kı bir toplum ve toplumun az da olsa yardımına muhtaç çocuklar . zeytin burnu zihinsel engeliler ist genelinde 3,18 yaş tek zihinsel engelliler merkezi sadece 50 yatak kapasitesi sine sahip fakat 70 çocuk bulunuyor devletimizin yer ve eltirık su ve yakıtını karşıladığı bu okulda çocukların diğer salık yeme ,içme gibi ihtiyaçlarını malesef sivil derneklere kalmış. Derneklere yardım gelirse bu çocuklar yeme ,içme gibi ihtiyaçları karşılanıyor
Syn müdüre gülbeyaz hanim sa olsun bizleri karşıladı ve gerekli bilgileri aktardı bizlerde elimizden gelen yardımı yapıp gerekli bilgiyi aldık bu konuda ilerleyen zamanlarda bir çalışmamız daha olacak .( ciddi anlamda .)
Buradan ilginize teşekkür ederim