PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirli TENERE

NTT
05-12-2006, 10:47
:eek: :eek: :eek: :eek:
http://www.youtube.com/watch?v=lfCRuMZuJjk

profi
05-12-2006, 11:23
işte budur yaw, o da zaferinin farkında:eek:
bu gibi gençleri desteklemek, yardımcı olmak lazım, kesinlikle 0-3 yaş grubu olmalı.:D
geçen denemeden aynayı bıraktığı halde yinede iyi performans sergiledi, elinden tutacaksın bak bir dahaki sefere kapıkuleye ne "Behçet Osman Kadri" 'ler yetiştirir:D

:confused: (yanlışmı yaptım acep yoksa tenkit etmek mi gerekirdi) :confused:
bu arada bilmeyenler için kapıkulede yeni bir tabakhane varmış???:D

NTT
05-12-2006, 11:48
:confused: (yanlışmı yaptım acep yoksa tenkit etmek mi gerekirdi) :confused:
:D :D valla yoruma açık bir konu profi usta ,ama ben yorum bile yapamadım :D :D

EnduroCu
05-12-2006, 12:31
sağ aynanın da sadece sapı kalmış, kim bilir hangi arabaya taktı bıraktı

ruhiaykol
05-12-2006, 01:45
abi bence çok yanlış görüntüler bunlar arazide tam koruman olduktan sonra istediğin deliliği yap ama trafikte bunlar çok yanlış hareketler .....(BENCE)..

TurgayAlan
05-12-2006, 04:41
Bence can güvenliği,trafik güvenliği ve motosiklet imajı açısından son derece sakıncalı görüntüler..
Motor kullanımında marjinal duyguların beslenmesi,genele açık trafikte değil,araç ve yaya trafiğine kapalı alanlarda yapılmalıdır..
Bu görüntülere şiddetle karşı çıkıyorum..

Sağlıcakla kalınız..

37_Fahir
05-12-2006, 05:26
Adam tek kelimeyle kafayı yemiş ,pardon yani,kendisi neyse birde artçısı var,rus ruleti oynuyor bence..!!:mad: :mad: :eek:

AykutErda
05-12-2006, 06:35
Ben beğendim ama Süper Tenere'yi..Ne güzel makine ; şu makineyi üretimden kaldırdılar ya, ne diyeyim..

Hoca
05-12-2006, 06:52
ne var bundaki tüm tenekeciler böyle

uzUn
05-12-2006, 09:30
ben de bu görüntülerden hoşlanmadım. başı göğe mi erecek nedir?

NeaNDeRTHaL
05-12-2006, 09:34
Ben beğendim ama Süper Tenere'yi..Ne güzel makine ; şu makineyi üretimden kaldırdılar ya, ne diyeyim..

Evet abi haklısın :(

Bu arada bunu hayatı boyunca hiç yapmamış olan var mı aramızda:confused:

profi
05-12-2006, 10:00
ne var bundaki tüm tenekeciler böyle

yok yok hocam en azından sen değilsin:)
zaman zaman biz de yaparız benzeri hareketler ancak bu kadar abartmanın ve marifet gibi belgelemenin anlamını kavrayamadım,
sanki kendini ıspatlamak istercesine:D

Şenol
06-12-2006, 02:30
zaman zaman biz de yaparız benzeri hareketler ancak bu kadar abartmanın ve marifet gibi belgelemenin anlamını kavrayamadım,
sanki kendini ıspatlamak istercesine:D

Aslında son söz budur.Bundan zıyade bende aslında bu duruma anlam veremem,nedır yanı ınsanın kendını tehlıkeye atması vede bunu belgelemek ıstemesı,mantıga aykırı....Ama oyle anlar gelıyor kı,:D :D yapmayan varmı,yanı elının altındakı o gücü bılıpte cevırmeyen :confused: son sozu boyle baglıyım.
Zamanın bırınde benımde boyle bır kaydım vardı.Kımıne gore sacma, kımıne gore ben bundan daha ıyısını yaparım:) Ben bunu eksın olsun dıye yapmadım valla...Oyle handycam falan nasıl olur dedım cıktım yola,bıde acemı halımle kendı capımda ufak ufak gazlamalar falan:eek: Belkıde su an bu pozısyonlardan dahada tehlıkelı durumlara dusuyoruz,ama yapmamak endogrusu derim.:rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=pCFgutmdjKQ

KORBALA
06-12-2006, 07:53
Yapmamak lazım
Yapanları da alkışlamak lazım. Helal olsun iyi ..k yemişsiniz...

profi
06-12-2006, 08:56
Zamanın bırınde benımde boyle bır kaydım vardı.Kımıne gore sacma, kımıne gore ben bundan daha ıyısını yaparım:) Ben bunu eksın olsun dıye yapmadım valla...Oyle handycam falan nasıl olur dedım cıktım yola,bıde acemı halımle kendı capımda ufak ufak gazlamalar falan:eek: Belkıde su an bu pozısyonlardan dahada tehlıkelı durumlara dusuyoruz,ama yapmamak endogrusu derim.:rolleyes:

şenol senin konseptin çok farklı, sen ön tekeri sokarak araçlardan yol almamışsın, geçemeyeceğin deliklere fare misali, süpürge takıp dalmamışsın, araçların ayna ve kaportalarına omuz ata ata, duran araçların arasından 40-50 km gibi bir hızla ilerlememişsin, en güzeli "nasıl rizikoya girilir" bunu örnek olarak belgelememişsin.
benzeri posizyonda bırak aralardan gitmeyi, teker yapmak da serbest, stopi yapmak da ancak marifet olarak sergilememek kaydı ile:D ama sergilemek istersin, o taktirde ben sende bir şeylerin eksik olduğunu düşünürüm.:confused: :confused: :confused:

EnduroCu
06-12-2006, 11:30
Aslında son söz budur.Bundan zıyade bende aslında bu duruma anlam veremem,nedır yanı ınsanın kendını tehlıkeye atması vede bunu belgelemek ıstemesı,mantıga aykırı....Ama oyle anlar gelıyor kı,:D :D yapmayan varmı,yanı elının altındakı o gücü bılıpte cevırmeyen :confused: son sozu boyle baglıyım.

http://www.youtube.com/watch?v=pCFgutmdjKQ
olmadı Şenol hocam hiç yakıştıramadım sana bunu, filmin sonunda İstanbul u kısaltmışsın, Turkce de ozel isimler kısaltılmazlar, uzun yazmalıydın, sen istasyon un kısaltmasını koymuşsun oraya :D
Türkçe imla hatası yapanların ceazısını Profi hocam tutuyor, sana da bir sucuk çentiği atar

Hard_Saw
06-12-2006, 05:14
Yalovayada geç gelmişti ordanda bize sucuk borcu var bunun :p

TurgayAlan
06-12-2006, 06:12
Yapmamak lazım
Yapanları da alkışlamak lazım. Helal olsun iyi ..k yemişsiniz...

Akşam akşam gülmekten kendimi alamadım sayın KORBALA..
Türkçe ne kadar enteresan bir dil değil mi?

Engin1711
06-12-2006, 07:24
Otobüsü SAĞladıktan sonra TIR ile siyah arabanın(zannediyom astra) arasına dalıyo Artçının bitarafı aynaya takılıyoo ses geldi.
Tabiki hoş görüntüler değil.Motosiklet,enduro kimliğine hoş haraketler değil
ben şunu söyleyebilirim ki;
%100 Bizden (EC'den) değil

pilottt
23-03-2007, 04:13
ben de bu görüntülerden hoşlanmadım. başı göğe mi erecek nedir?

Hocam onların zaten başı göğe ermiş ondan bu tarz haraketler yapıyolar(Anladınız siz onu)
Selametle...