PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu seneki festival nerde olucak?

Fatality
05-12-2006, 01:16
Arkadaşlar çok merak ediyorum yenicede yapılan festival çok güzeldi gerçekten...Bu senekini nerede yapmayı planlıyorsunuz merak ettim...

EnduroCu
05-12-2006, 12:45
hocam henuz yeri belli değil, en az daha oncekilerin sahip olduğu standartlarda olacağından emin olabilirsin

KTM
05-12-2006, 03:35
İnönü yaylası güzel olur bence tek eksiği yüzülecek suyun uzak olusu , ama buz gibi kaynak suyu, cok guzel kamo alanı ve etrafında dolasılacak cok bol yeri var ...

AykutErda
05-12-2006, 07:00
Dostlar,O zaman2007 EC Festivali'nin yeri için istek bildirelim.

1-Ankara Çamlıdere

harduro
05-12-2006, 07:03
Dostlar,O zaman2007 EC Festivali'nin yeri için istek bildirelim.

1-Ankara Çamlıdere
2- Antalya :D

endurocu58
05-12-2006, 07:19
bence ankara ist arası bir yer olmalı kı bursa ve cıvar illere ulaşim kolay olsun benim için no problem van da da olsa söz verdik ordayız )))):D

petro
05-12-2006, 07:55
3-akşehir

Tol
05-12-2006, 08:51
ben anca izin alıyorum hanımdan, çabuk karar verin :)

uzUn
05-12-2006, 09:04
4.Sakarya'dan başlasın, araziden giderek çamlıdere de son bulsun.

ruhiaykol
05-12-2006, 09:16
Dokurcunun yaylaları olsun hocam o kadarçok gezilmemiş yer varki buralarda endurocular için,giitmediğim yer benim değilse oraya gitmeliyim deyin ve gelin güzel Dokurcunumuzda en değerlimiz olun derim...pişman olmayacaksınız emin olun...orta nokta vede geze geze bitmez doğası var %85 orman olan bir arazi yapısı olabildiğince yeşil vede dünya harikası sülüklügöl.......

http://img150.imageshack.us/img150/3159/s3010096wr7.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/397/5ti2.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/11/dsci0015ns4.jpg
yüzsüzlük ettiysem özür dilerim

vandada olsa gelecem bunada emin olun (inş. allahtan bi kaza bela olmazsa)

yolcu07
05-12-2006, 09:47
elinizden geldiğince antalya ya yakın olsun. neresi olduğu önemli değil. tüm dostlara yakın olsun ki, tüm dostlar gelebilsin.ankara olabilir bence de.:)

TurgayAlan
05-12-2006, 10:03
Görünen o ki, festival yeri konusunda beyin fırtınası yapılıyor..
Büyüyen Enduroclub'ın 2007 merkez buluşmasının, ben de ANKARA il sınırları içerisinde olmasından yanayım..

Sağlıcakla kalınız..

Fatality
05-12-2006, 11:05
bence bursada olsun güzel yerler bulunabilir

kazdagli
05-12-2006, 11:51
kazdağları ve edremit için her konuda yardımcı olurum geçen sene yeniceden sonra böyle bir etkinlik yaptık belediye başkanı bu tür organizasyonlara bayılıyor selmlar

yalcin1711
06-12-2006, 08:42
Yenice de olsun... Ama Yenice nin Gidilmedik bir Yerinde....

Arvasi3
06-12-2006, 09:20
Bence Karagöl yaylasında hazır altyapı var.Ankara istanbul ve egenin tam ortası.
http://img81.imageshack.us/img81/769/img2846ms9.jpg (http://imageshack.us)
http://img81.imageshack.us/img81/9145/img2858wg4.jpg (http://imageshack.us)
uçsuz bucaksız enduro pistleri ve her yere yakınlığı ile mükemmel bir yer.
http://img218.imageshack.us/img218/9780/img2861bt7.jpg (http://imageshack.us)

SedatTelçeken
06-12-2006, 01:12
Herhangi bir özel önerim yok. Ancak katılımı bol tutmak adına merkezi bir yerlerde yapmak en mantıklısı. (Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Afyon v.b.) Her halukârda katılmaya çalışacağım bir etkinlik.

Hard_Saw
06-12-2006, 03:32
İnönü yaylası bence oldukça güzel biryer ;)

Hoca
06-12-2006, 08:00
izmir grubunu düşünmüyorsunuz nasıl olsa burdan gelen olmaz biz bize eğleniriz diyemi düşünüyorsunuz.

Engin1711
06-12-2006, 08:00
Yenice,Yenice,Yenice,...:D
Bursa'da olabilir..:rolleyes:

TurgayAlan
06-12-2006, 09:03
Yok yok,anlaşılan bu konuda uzlaşı sağlanamayacak ve üstelik kavga çıkacak..:D
Bence herkes kendi evinde yapsın..:D

KORBALA
06-12-2006, 09:30
Dağlarda tek
tek
ateşler yanıyordu.
Ve yıldızlar öyle ışıltılı, öyle ferahtılar ki;
şayak kalpaklı adam
nasıl ve ne zaman geleceğini bilmeden
güzel, rahat günlere inanıyordu
ve gülen bıyıklarıyla duruyordu ki mavzerinin yanında,
birdenbire beş adım sağında onu gördü.
Paşalar onun arkasındaydılar.
O, saatı sordu.
Paşalar : «Üç» dediler.
Sarışın bir kurda benziyordu
ve mavi gözleri çakmak çakmaktı.
Yürüdü uçurumun başına kadar,
eğildi, durdu.
Bıraksalar;
ince, uzun bacakları üstünde yaylanarak
ve karanlıkta akan bir yıldız gibi kayarak
Kocatepe'den Afyon Ovası'na atlıyacaktı.

Kurtuluş Savaşı Destanı
Nazım Hikmet Ran

Arvasi3
07-12-2006, 08:45
benim için farketmez nerede olacağı.yapılsında isterse hakkaride yapılsın.ben giderim.

Engin1711
07-12-2006, 11:10
Brawo Hasan Abi.
Arkadaşlar şaka maka,gırgır iyide;bu küt diye olacak bir şey değil.Festival hazırlıkları çok önceden başlıyor.Görünen görünmeyen o kadar çok şeyle uğraşıyorki insan,yoruluyor.(Tecrübe konuşdu:D )
Her nerede yapılacaksa yapılsın Organisazyonda yer almak bana mutluluk verecektir.
Bir festivalin renkli geçmesinine bir çok etmen var.Bunlardan biri de katılımın yüksek olması.Bunu sağlayabilmek içinde;Festival bölgesinin katılımcıların yoğun olduğu bir bölgede seçilmesi son derece önemli.Bu yazılarımı illa Yenice'de olsun diye yazmıyorum.yanlış anlaşılmak ta istemiyorum.
Hasan Arvasinin dediği gibi hernerede yapılırsa yapılsın,gideceğiz(Tol'un dediği gibi bir an önce şekillensin de ancak izin çıkıyo başbakandan :) )
İnanıyorum ki Başkanımız ve bizler bunu bir an önce şekillendireceğiz.
Hepinize Yenice'den sevgileer.:)

Arvasi3
07-12-2006, 11:36
bence yılbaşından sonra nerede olacağı belli olsa hiç olmazsa herkes elinden geldiğince olayın bir ucundan tutar vede sevgili Başkan ve bu işe omuz veren bir kaç kişinin omuzlarına binen yük hafifler.Benim üstün kanaatim şuki bundan sonra yapılacak festivallerde hepimizin maddi manevi buna sahip çıkmamız lazım.bunu neden söylüyorsun derseniz EC hepimizin ortak paydası ise elbirlikte sahip çıkmalıyız.

EnduroCu
07-12-2006, 11:50
bence yılbaşından sonra nerede olacağı belli olsa hiç olmazsa herkes elinden geldiğince olayın bir ucundan tutar vede sevgili Başkan ve bu işe omuz veren bir kaç kişinin omuzlarına binen yük hafifler.Benim üstün kanaatim şuki bundan sonra yapılacak festivallerde hepimizin maddi manevi buna sahip çıkmamız lazım.bunu neden söylüyorsun derseniz EC hepimizin ortak paydası ise elbirlikte sahip çıkmalıyız.

Hasan hocam bu gunlerde hep faideli konulara değiniyorsun helal sana, Kürşat ın orada yediğin kavurmaların hakkını veriyorsun :D
bu seneki ve bunda sonraki festivallerde uyeler arasında görev bölümü yapmamız şart, şu ana kadar olanlarda yük hep 3-4 kişiye bindi, omuzlarımız ağrımaya başladı artık:D

ruhiaykol
07-12-2006, 01:10
yükün altına bende girmek istiyorum hocam haberiniz olsun

Arvasi3
07-12-2006, 01:57
Hasan hocam bu gunlerde hep faideli konulara değiniyorsun helal sana, Kürşat ın orada yediğin kavurmaların hakkını veriyorsun :D
bu seneki ve bunda sonraki festivallerde uyeler arasında görev bölümü yapmamız şart, şu ana kadar olanlarda yük hep 3-4 kişiye bindi, omuzlarımız ağrımaya başladı artık:D

Hocam biz bu işe gönlümüzü yüreğimiz koyduk.EC festivali bundan sonra her yıl kendini dahada geliştirip dahada güzelleştirecekse bu el birliği ile olması lazım.hatta bunu ileride Allah nasip ederse uluslararası düzeye bile çıkartabiliriz.neden olmasınki hedef hep bir öncekinden yüksek olması lazımki kalite ve seviye yükselsin.Ben sağlığım elverdiğince ömrüm yettikçe dostlarım adına Bu organizasyonda üstüme düşen maddi manevi ne gerekiyorsa yapacağımdan emin olunuz.çünkü Murat KIZAK hocamın ne şartlarda bu bayrağı taşıyarak bu oluşumu sağlamak adına ne çirkefliklere ve saldırılara göğüs gerdiğini bildiğimden.Bu birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi sağlayan EC bayrağını benden sonrada çocuklarımın taşıması için şimdiden altyapıyı hazırlıyorum bile.Murat Hocam merak etme, sen ve yoldaşlarının ayakizlerinin takipcileri daima var olacaktır.EC nin tüm gönüldaşlarının bu festival etkinliklerinde üzerlerine düşeni yapacağından ben kendi adıma eminim.selam ve saygılarımla.sizleri çok ama çok seven bir garip bencile.ARVASİ3

endurocu58
07-12-2006, 07:50
aslında aklima güzel bir fikir geldi enduro club şemlikleri neden taraklıda olmasın bence mekan güzel hasan abi bence seve seve taraklıyı biz enduro club üyelerine hazirlar bizde elmizizden gelen yardımı yaparız bu da bir seçenek tabiki yorumlar sizin

metincetin
07-12-2006, 10:35
bence herkeze yakın bir yerde olsun derim öneri olarakta ıst derim yani ciftealan ankaraya yakın izmire yakın taraklıya daha cok yakın anlayacagınız hepimize en yakın mesafe ciftealandır tabi bu benim önerimdir genede sizler bilirsiniz

profi
07-12-2006, 11:04
bence herkeze yakın bir yerde olsun derim öneri olarakta ıst derim yani ciftealan ankaraya yakın izmire yakın taraklıya daha cok yakın anlayacagınız hepimize en yakın mesafe ciftealandır tabi bu benim önerimdir genede sizler bilirsiniz

metin hocam kabul etmezler, bilirler ki çiftealanda bir kez olursa; artık o standartları yakalamak imkansız olur, herkesin dili damağı tutulur :)

Delimengi
07-12-2006, 11:12
Arkadaşlar çok merak ediyorum yenicede yapılan festival çok güzeldi gerçekten...Bu senekini nerede yapmayı planlıyorsunuz merak ettim...

ne maksatla merak ediyorsun mustafa

Fatality
07-12-2006, 11:32
Yusuf abi en azından nereye gitmemiz gerektiğini bilmek için sordum ;)

Delimengi
08-12-2006, 12:00
Yusuf abi en azından nereye gitmemiz gerektiğini bilmek için sordum ;)

bende önerin var sandım açıkcası ve heveslendim bile

aythakan
08-12-2006, 01:41
İstanbul Ankara İzmir üçgeni içinde değilde akdeniz bölgesinede en az İstanbul kadar mesafede olan bir yer tercih edilmesini rica ederiz.

Fatality
09-12-2006, 12:21
bana kalırsa nevşehir taraflarında bi yerde yapsak güzel olur yada bursa karacabey bölgeleri yada boğaz bölgesi

next
10-12-2006, 12:19
aslında sabit bir yer seçilse , her yıl aynı yerde ve yaklaşık aynı zamanlarda toplanılsa daha kalıcı ve ses getiren bir festival olmaz mı? bu birçok açıdan kolaylıklar da getirir gibi.

EnduroCu
10-12-2006, 12:34
aslında sabit bir yer seçilse , her yıl aynı yerde ve yaklaşık aynı zamanlarda toplanılsa daha kalıcı ve ses getiren bir festival olmaz mı? bu birçok açıdan kolaylıklar da getirir gibi.

dostum Ec festivallelrinin amacı ses getirmek veya cok katılımın olması değil,
amac Ec uyelerini yıld abir defa bir araya getirmek ve her sene memleketin değişik yerleirnin gorulmesine, yore insanının tanınmasına vesile olmaktır, o nedenle her sene farklı coğrafyalar seciyoruz

ODUNCU
10-12-2006, 09:34
İstanbul maçka parkı.
Bu sene inşallah oradayım.

TenereAhmet
10-12-2006, 05:24
Kdz Ereğli yada Akçakoca mükemmel yerler Trabzon haricinde her yere ortama 700 km uzaklıkta.Benimkisi bir öneri.:p

SerhatSaraç
28-12-2006, 05:13
Hocam bende İnönü yaylasını öneririm hem enduro arazisi bol hem suyu temiz geniş alan güzel olur derim.İstanbuk,bilecik,eskişehir,ankara,tekirdağ,e dirne,antalya bu şehirlere hem ortak bir yer olur.

muhtar
29-12-2006, 12:04
inönü yaylası iyi fikir:)