Orijinalini görmek için tıklayınız : Gidenlermi Vefasiz Kalanlarmi
varlığımın ve açtığım topicler nedeni ile vermiş olduğum rahatsızlık dolayısı ile herkesten ayrı ayrı özür diler sadece sadece izleyici olarak tüm motorsiklet forumlarını takip edeceğimi bildirir hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.
tarafımdan silinmiştir
04-12-2006, 05:03
Hasan Abi, Seni bu camianın Abisi olarak tanıdım, öylede kabul ediyorum. Vefasızlık diyemicem ama, kendimden biliyorum, gün içinde yapmayı planladığım bir çok şeyi, gün sonunda yapamadığımı farkediyorum... Bu durum ailem, arkadaşlarım, dostlarım içinde geçerli... Her nekadar, dünya telaşına düşmüş olsakda, güzel anların, ancak dostlar ve arkadaşlıklarla anlam bulduğuna inanıyorum... Haklısın; cep telefonları-MSN gibi bir sürü teknolojık kanal ile birbirimize ulaşmamız artık çok daha kolay, ama dediğin gibi birbirlerimizi daha çok hatılamalıyız...
SESSIZ GEMI
Artik demir almak günü gelmisse zamandan,
Mechule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hic yolcusu yokmus gibi sessizce alir yol;
Sallanmaz o kalkista ne mendil ne de bir kol.
Rihtimda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.
Bicare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranli hayatin ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmis ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmiyecekler.
Bircok gidenin her biri memnun ki yerinden,
Bir cok seneler gecti; dönen yok seferinden.
"Yahya Kemal Beyatlı"
Gerçi bu şiir dönüşü olmayan bir yoldan, ancak durumu çok iyi tasfir edeceğini düşünüyorum, eh henüz hepimiz hayatta olduğumuza göre, gerekli herşeyin yapılabileceği kanısındayım:mad:
Hasan usta yine birileri kafanı bozmuş anlaşılan ;)
dikkatimi çekti de bu mesaj bir çok yerde, aynı şekilde var
o zaman; kim nerde, ne zaman, nereden gitmiş, kafam karıştı doğrusu:confused:
TurgayAlan
05-12-2006, 04:19
Sayın Arvasi3 hocam,
Ne anlatmaya çalıştığınızı anladığımı zannediyorum..
İzin verirseniz,topicinize anonim bir beyitle katılmak içimden geldi..
Gonul ne kahve ister ne kahvehane Gonul sohbet ister kahve bahane ..
Sağlıcakla kalınız.
EnduroCu
05-12-2006, 04:34
Hasan hocam bu sorgulamayı bir de motor siteleri icin de yapmak lazım; giden, kalan, her yerde olan v.s. gibi
TurgayAlan
05-12-2006, 04:49
Hasan hocam bu sorgulamayı bir de motor siteleri icin de yapmak lazım; giden, kalan, her yerde olan v.s. gibi
Murat hocam kaç zamandır hep merak ettiğim,ancak bir türlü konu hakında topic açmaya cesaret edemediğim harika bir konuyu açtınız..
Açıkcası bu konuyu enine boyuna tartışıp,konu hakkında diğer arkadaşların da görüşlerini duymayı ben de çok istiyorum.
Teşekkürler sağlıcakla kalınız..
dikkatimi çekti de bu mesaj bir çok yerde, aynı şekilde var
o zaman; kim nerde, ne zaman, nereden gitmiş, kafam karıştı doğrusu:confused:
Ya profi hoocam şimdi eskileri hafızaları bir kurcalarsak kimlerin şimdi burada olmadığını isim isim saymak istemiyorum.onlar mutlaka buradan forumları okuyup söylenen mesajı anlıyorlardır.arkadaşlar sessizce kayboluyorlar ve ne bir iz ne bir işaret.
Ha bana gelince imzamı değiştiriyorum artık.Hasan Heryerde.ben heryerdeyim ama burdayım.merkezim burası.ve burası benim evim.buradan kovsalarda gitmem.Bir yada birilerine küssemde kapıyı çekip gitmem.Hoş kimseyede küsüp darılmam ama darılsamda bunun için diğer dostlarımı terketmem.çünkü sizler benim en az ailem kadar gözümde değerlisinizdir.
ama size kimlerin kaybolup gittiği konusunda mesela üç tane isim versem daha örneklemek mümkün ama yeter herhalde.
OYGAR - XL 200 - MİTHAT GÜLSEVEN - ÖNDER - GİBİ
Engin1711
07-12-2006, 11:20
Hasan abi, yazdıklarını okudum. Y
orum yapılacak konular ama ;
hiç unutmaki sen bana küssende, ben sana küsmem.:)
Ya profi hoocam şimdi eskileri hafızaları bir kurcalarsak kimlerin şimdi burada olmadığını isim isim saymak istemiyorum.onlar mutlaka buradan forumları okuyup söylenen mesajı anlıyorlardır.arkadaşlar sessizce kayboluyorlar ve ne bir iz ne bir işaret.
Ha bana gelince imzamı değiştiriyorum artık.Hasan Heryerde.ben heryerdeyim ama burdayım.merkezim burası.ve burası benim evim.buradan kovsalarda gitmem.Bir yada birilerine küssemde kapıyı çekip gitmem.Hoş kimseyede küsüp darılmam ama darılsamda bunun için diğer dostlarımı terketmem.çünkü sizler benim en az ailem kadar gözümde değerlisinizdir.
ama size kimlerin kaybolup gittiği konusunda mesela üç tane isim versem daha örneklemek mümkün ama yeter herhalde.
OYGAR - XL 200 - MİTHAT GÜLSEVEN - ÖNDER - GİBİ
hımm, şimdi anlar gibiyim gidişatı:cool:
Hasan abi, yazdıklarını okudum. Y
orum yapılacak konular ama ;
hiç unutmaki sen bana küssende, ben sana küsmem.:)
Hocam ben sizlere hiç küsebilirmiyim ya.sizler benim canım ciğerimsiniz.belki forumlarda istemeden birbirimize bazen dil sürçmesi yanlış anlaşmalar olabilir.ama ne demişler insanlar konuşa konuşa Hayvanlar koklaşa koklaşa.konuşa konuşa doğrular bulunur ve hatalı olan kişi hatası varsa özür diler ve olay tatlıya bağlanır.ben bunu bilirim bunu söylerim.varsa hatalı söz söyleyin.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.