KTM
04-12-2006, 12:18
Guzelim pazar gününde aldım nişanlımı Fenerbahçeye gittik , Bahçe Cafeye oturup güzel bir kahvaltıdan sonra Capitol e Texas Chainsaw Massacre adlı filme bilet aldık , almaz olaydık.. Saw serisi yanında çizgi film gibi kalıyor, film esnasında başım dönmeye başladı , nedeni film miydi bilmiyorum ama muhtemelen film yüzünden tansiyornum düştü heeheheheh .Böyle vahşet kan görmedim ben Allah göstermesin .) Çıktıktan sonra biraz şeker takviyesi ile kendime geldim , bu filmi izleyin derim ben heehehehehe.
http://www.keenecinemas.com/images/texas_chainsaw_massacre_the_beginning.jpg
Sonra Altunizadedeki Gold bilgisayara Plazma tv almaya gittik , motoru güvenlik görevlisinin göreceği yere koyayım aklım kalmasın dedim .) Güvenlik geldi "Buraya park etmek yasaah, motoru alın burdan " dedi , sinirlendim bende Vatanbilgisayara gittim .)) Millet müşterinin önüne kırmızı halı seriyor bu adamların yaptığı terbiyesizlik herneyse şikayet mailini döşedim herzamanki gibi ..
Sonra büyük bir umutla GS ın Fenere atacağı golleri düşünüp hayal kurdum .)) Evet benim için yine hayal oldu bundan sonra GS lı değilim , güce tapanlar tarikatına mensub olucam her zaman kazananın yanındayım ben heheheeh
Fenerbahce sen cok yasaaa ......
:D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.keenecinemas.com/images/texas_chainsaw_massacre_the_beginning.jpg
Sonra Altunizadedeki Gold bilgisayara Plazma tv almaya gittik , motoru güvenlik görevlisinin göreceği yere koyayım aklım kalmasın dedim .) Güvenlik geldi "Buraya park etmek yasaah, motoru alın burdan " dedi , sinirlendim bende Vatanbilgisayara gittim .)) Millet müşterinin önüne kırmızı halı seriyor bu adamların yaptığı terbiyesizlik herneyse şikayet mailini döşedim herzamanki gibi ..
Sonra büyük bir umutla GS ın Fenere atacağı golleri düşünüp hayal kurdum .)) Evet benim için yine hayal oldu bundan sonra GS lı değilim , güce tapanlar tarikatına mensub olucam her zaman kazananın yanındayım ben heheheeh
Fenerbahce sen cok yasaaa ......
:D :D :D :D :D :D :D :D