PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trail Ride by Duro

duroturk
05-04-2011, 02:13
Pazar gunu biraz motora bindim sonunda.:D
Buyrun iki video, iyi seyirler.
(Sesli izleyiniz lutfen)

http://vimeo.com/21915707

http://vimeo.com/21964002

bora33
05-04-2011, 10:43
izlerken keyif aldık. eline koluna sağlık abi. :) sanırım tarihi bir yol gibi. hikayesi varmıdır.

İbrahim
05-04-2011, 11:01
Nurettin hocam valla buna benzer yabancı bir videoda izlemiştim :)) Ellerinize sağlık,çok güzel olmuş..Adrenalin dolu olsa :) Sağlıcakla kalın

TurgayAlan
05-04-2011, 11:35
İzlerken heyecandan monitöre yapıştım.
Bravo hocam..

"Tutku ve cesaret,nerede başlayıp,nerede bittiği belli olmayan kavramlar"

Kemal TM
06-04-2011, 09:06
Nurettin, abi sen ne yaptın yaaaa... Yüreğim ağzımda izledim desem yalan olmaz:) Çekim kalitesi süper zaten, eline sağlık. Burası neresi, Talas taraflarımı?

duroturk
06-04-2011, 09:23
Arkadaslar tesekkur ederim, begendiginize sevindim.

Evet, Talas taraflari, Derevenk Vadisi.

Engin1711
06-04-2011, 11:51
bende beğendim. tebrikler. kaliteli çekim..

orsa
06-04-2011, 11:30
İkinci videoda aman aman modundaydım.

Adrenalin insanı hiç bir zaman bırakmıyor.

AykutErda
07-04-2011, 10:27
Baba sen var ya sen ; ne diyeyim şimdi ;

'' sen var ya Süper Maniak bir adamsın .. '' :)

Müfit
07-04-2011, 11:17
Pes walla ne diyim Nurettin hocam :eek:

emreyalchin
10-04-2011, 05:06
Çok güzel çekim olmuş. Coğrafya da harika ellerinize sağlık. Yalnız kamerayı merak ettim. Bilgi verirseniz sevinirim... :D

duroturk
11-04-2011, 09:31
Çok güzel çekim olmuş. Coğrafya da harika ellerinize sağlık. Yalnız kamerayı merak ettim. Bilgi verirseniz sevinirim... :D

Tesekkurler.

Kamera GoPro Hero HD.

KutG
11-04-2011, 11:29
Nurettin hocam, sen ne yaptın böyle yahu ??? Videoları izleyince gözlerim faltaşı gibi açıldı, aklıma bir sürü şey geldi, en iyisi hepsini tek tek yazayım.

- Bu başlığı atlamışım, ne kaçırdığımı izleyince anladım.
- Uzun süredir Türkiye'de uluslararası seviyede yapılmış bu kadar kaliteli bir aksiyon izlememiştim. Gerçekten tebrikler.
- Roma'lıların imparatorluklarını bu kadar büyük bir coğrafyaya yaymalarının temel sebeplerinden biri olan Roma şehirleri arasında ticaret ve savunma amaçlı yol yapım stratejisinin bir sonucu olarak, bu yol da sanırım antik bir Roma yolu olsa gerek. Yol üstündeki mağaralar ayrı bir keşif konusu. İşin bu yönünü de eksik bırakmayın, yol hakkında bize bilgi verin. Ankara Çamlıdere Kös yaylasının üstlerinde de antik Roma yolu olduğunu düşündüğüm böyle bir yol var, bizde oraya bir keşif gezisi yaparız artık, özellikle bu videodan sonra. Birinci videoda 03:37'de bir kesinti var, yol sola aşağıya iniyor, sanki yolun bir de köprüyle karşıya devamı var gibi?
- Bir arkadaşımızın Go Pro kamerasını bizde test edip; kompakt yapısı, motosiklet için mükemmel bağlantı aparatları ve HD kalitesinde video özelliği sebebiyle çok beğenmiştik.
- Bu trial sürüşünün çok güzel bir örneği olmuş, trial'in enduronun temeli ve hatta tamamlayıcısı olduğundan hareketle bu sporun Türkiye'de böyle güzel örneklerini görmek gerçekten çok güzel. Maalesef, triali de soft, light, tatlı su, tuzlu su sınıflandırmasına tabii tutmak isteyenler olacaktır, aldırmayın. Motosikletin tüm branşları ve tüm modelleri güzeldir. Hatta, yakında bir topik açıp Türkiye'de yeni olarak satılan ilk Gas Gas trial motoru (Gas Gas bu işin bir numarasıdır), motoru alanı, satanı hepsini tanıtacağım, tabii bütün bunların Ankara'da olup bitmesi de bizim gururumuz.

duroturk
11-04-2011, 12:01
- Uzun süredir Türkiye'de uluslararası seviyede yapılmış bu kadar kaliteli bir aksiyon izlememiştim. Gerçekten tebrikler.

Abicim cok tesekkurler, memnun oldum begendigine. Ama gercekten mahcup oluyorum, bu sozler cok iddiali.

Roma'lıların imparatorluklarını bu kadar büyük bir coğrafyaya yaymalarının temel sebeplerinden biri olan Roma şehirleri arasında ticaret ve savunma amaçlı yol yapım stratejisinin bir sonucu olarak, bu yol da sanırım antik bir Roma yolu olsa gerek. Yol üstündeki mağaralar ayrı bir keşif konusu. İşin bu yönünü de eksik bırakmayın, yol hakkında bize bilgi verin. Ankara Çamlıdere Kös yaylasının üstlerinde de antik Roma yolu olduğunu düşündüğüm böyle bir yol var, bizde oraya bir keşif gezisi yaparız artık, özellikle bu videodan sonra. Birinci videoda 03:37'de bir kesinti var, yol sola aşağıya iniyor, sanki yolun bir de köprüyle karşıya devamı var gibi?

Ilk firsatta vadi hakkinda detayli bilgi gececegim. O asagi inen yol ozel araziye giriyor ve sahipleri sevimsiz ve pek de arkadas canlisi olmayan insanlar.

Bu trial sürüşünün çok güzel bir örneği olmuş, trial'in enduronun temeli ve hatta tamamlayıcısı olduğundan hareketle bu sporun Türkiye'de böyle güzel örneklerini görmek gerçekten çok güzel. Maalesef, triali de soft, light, tatlı su, tuzlu su sınıflandırmasına tabii tutmak isteyenler olacaktır, aldırmayın. Motosikletin tüm branşları ve tüm modelleri güzeldir. Hatta, yakında bir topik açıp Türkiye'de yeni olarak satılan ilk Gas Gas trial motoru (Gas Gas bu işin bir numarasıdır), motoru alanı, satanı hepsini tanıtacağım, tabii bütün bunların Ankara'da olup bitmesi de bizim gururumuz.

Abi aslinda gundelik hayatimda kullandigim tek dil Turkce olmadigi icin ve paylasimlar geregince videolari Ingilizce hazirladigimdan, burada da Ingilizce kullaniverdim, umarim kusura bakmazsiniz.

Ben "trail" yani "patika" demek istemistim. Aslinda bu da "trial"in en hafif sekli, hatta baslangici oluyor. GasGas'in Ankra'dan basliyor olmasi gercekten harika ;) Ben de boyle gercek trial icin veya sehirde freestyle takilmak icin bir GasGas, Montesa ya da Beta arzuluyorum ama bakalim.

Konuyla ilgili senin yazini dort gozle bekliyor olacagim.

Tekrar tesekkurler, sevgiler.

uzUn
12-04-2011, 03:18
Şu ikinci video var ya... Genç yaşımda kalpten gidecektim az kaldı. elbette kamera geniş olan patikayı da dar gösteriyor (en azından ben öyle olmasını istiyorum, rica ediyorum "aynen öyle" de :D ).
Çekim fevkalade, görüşmek üzere...

duroturk
13-04-2011, 09:12
Yo, elbette kameranin yer yer oyle bir etkisi var. Rahat ol :D

duroturk
06-06-2011, 03:49
<object width="398" height="224"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=24713954&amp;server=vimeo.com&amp;sh ow_title=0&amp;show_byline=0&amp;show_portrait=0&amp;color=00a def&amp;fullscreen=1&amp;autoplay=1&amp;loop=0" /><embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=24713954&amp;server=vimeo.com&amp;sh ow_title=0&amp;show_byline=0&amp;show_portrait=0&amp;color=00a def&amp;fullscreen=1&amp;autoplay=1&amp;loop=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="398" height="224"></embed></object>

duroturk
06-06-2011, 03:58
Uzgunum, videoyu yerlestiremedim bir turlu :(

http://www.vimeo.com/24713954

Engin1711
06-06-2011, 11:31
son video mekanı harika..

mrtvural
06-06-2011, 11:38
Gerçekten parkur iyiymiş. Bu yaz oralara bi operasyon şart oldu..