Orijinalini görmek için tıklayınız : ccdora_ccdora_ccdora_ccdora
merhabalar! çamurun, toprağın, dağların efendileri. uzun süre sonra sizleri bir ziyaret etmek istedim. ben yenice festivalinden hatırlıyacağınız üzere, kafasında enduroclup bandanası, altında keeway davidsonu, elinde bir fıçı şarapla sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyan, balıkesir in gönen ilçesinden tanser, namıdiğer ccdora :) 6. ayak susurluk yarışlarında bazılarınızı görmüş olmak güzeldi.. insanın canı bir XT 660X al sen de endurocu ol diyor bu yarışlardan sonra :) numaram 505 47 573 51 yollarda, yarışlarda, festivallerde karşılaşmak dileği ile...
EnduroCu
04-12-2006, 01:49
EnduroClub e hos geldin hocam
Engin1711
04-12-2006, 08:54
Hoş geldin CCDORA...
merhabalar! çamurun, toprağın, dağların efendileri. uzun süre sonra sizleri bir ziyaret etmek istedim. ben yenice festivalinden hatırlıyacağınız üzere, kafasında enduroclup bandanası, altında keeway davidsonu, elinde bir fıçı şarapla sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyan, balıkesir in gönen ilçesinden tanser, namıdiğer ccdora :) 6. ayak susurluk yarışlarında bazılarınızı görmüş olmak güzeldi.. insanın canı bir XT 660X al sen de endurocu ol diyor bu yarışlardan sonra :) numaram 505 47 573 51 yollarda, yarışlarda, festivallerde karşılaşmak dileği ile...
seni festivale katılıpta tanımayan çıkmaz herhalde.XT konusunda kesinlikle almanı tavsiye ederim.
Hoşgeldin aramıza CCDORA. Bence aklından geçeni uygula,al bi enduro motor da tam katıl aramıza :)
AykutErda
04-12-2006, 11:20
Dostum aramıza hoşgeldin.
Olacaksa enduro olsun.
TurgayAlan
04-12-2006, 09:44
Enduro motoru olmayan üyelerden bir tanesi olmama karşın,EC de olmaktan keyif duyan paydaşlardan bir tanesi de benim..
İnanın çok seveceksiniz..EC'ye hoşgeldiniz..
hoşgeldiniz hocam, imkan varsa derhal enduro makina. yanlız kendi adıma elimi verdim kolumu alamıyorum, her pazarı dört gözle bekler oldum, motora ne taksam ne yapsam der oldum, aman dikkat...
endurocu58
04-12-2006, 10:29
hoş geldin içki içmeyen fakat elindende şarap şişesı düşmeyen arkadaş sendin dimi ))))) tekrar hoş geldin
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.