PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : IGUMAN'dan herkse selam

Iguman
03-12-2006, 09:39
Sevgili Motor severler,

Sİtenizi daha önce de duymuştum ama inceleme fırsatı pek bulamamıştım. Hafta içi galiba perşembe akşamı saat 00:30 civarında eve dönerken ( İzmirde oturmaktayım ) Birmot köprüsünün orada sağda bir motorlu arkadaş fark ettim fakat süratli olduğum için geçtim ama ilk ışıklardan geri gelip yanına yanaştım. Aküsünün bittiğini öğrendim fakat o anda arabamda jumper olmadığı için yardım edemedim. Eve gidene kadar her benzinciye taksiciye sordum fakat bulamadım. Kendisine yardım edememenin rahatsızlığı ile eve gittim ve uykularım kaçtı. Diyeceksiniz bir hoş geldin yazısında bu konu neden. Kendisi bana endroclub üyesiyim dedi bu yüzden bu siteye üye oldum. Yolda kalan arkadaş kim bilmiyorum ama bilen varsa İzmirde oturanlar kendisine yardım edemedim özür dilerim ve nasıl sorununu giderdi öğrenmek isterim.

Ben daha yeni motorcuyum. Daha evvel kiralamakla bu zevkimi giderirdim en sonunda kendime bir motor alayım ( Transalp ) dedim ve daha yakından ilgilenmeye başladım bu merakımla.

Son olarak bir konuya daha değinmek isterim. Yeni motrumla henüz 1.500 km yol yaptım bugün yaptığım 320 km dahil. Motorumu alır almaz eğitime gittim gideniniz var mı bilmyorum ama benim gibi yeni başlayanların kesin gitmesi gereken bir şey. Hatta daha fazla yol yapmış arkadaşların da gitmesini tafsiye ederim. Ben acayip yararını gördüm ve uzun yıllar binen kişiler bile çok fazla şey öğrendiklerini belirttiler.

Herkese merhabalar.

Saygılar

Mete ( IGUMAN )

EnduroCu
03-12-2006, 11:39
Eve gidene kadar her benzinciye taksiciye sordum fakat bulamadım. Kendisine yardım edememenin rahatsızlığı ile eve gittim ve uykularım kaçtı. Diyeceksiniz bir hoş geldin yazısında bu konu neden. Kendisi bana endroclub üyesiyim dedi bu yüzden bu siteye üye oldum. Yolda kalan arkadaş kim bilmiyorum ama bilen varsa İzmirde oturanlar kendisine yardım edemedim özür dilerim ve nasıl sorununu giderdi öğrenmek isterim.

Motorumu alır almaz eğitime gittim gideniniz var mı bilmyorum ama benim gibi yeni başlayanların kesin gitmesi gereken bir şey. Hatta daha fazla yol yapmış arkadaşların da gitmesini tafsiye ederim. Ben acayip yararını gördüm ve uzun yıllar binen kişiler bile çok fazla şey öğrendiklerini belirttiler.

Herkese merhabalar.

Saygılar

Mete ( IGUMAN )
EnduroClub e hoşgeldiniz hocam, enduro adına herseyi yasamak istiyorsanız doğru adres burası, dikkat bağımlılık yapar :)

yolda kalan kisiye yadım edememiş olmak seni gercekten rahatsız ettiyse enduroya yeni başlamış olmanız hiç önemli değil, bu durum sende endurocu ruhunun olduğunu gösteriyor, tecrube zamanla edinilir ama ruh?

eğitim konusu cok onemli EC İzmir sorumlusu Kürsat TOSUN EC İzmir uyelerine arazide uygulamalı güzel dersler veriyor, öğrendikleirni onun yanında arazide pekiştirebilirsin

Engin1711
04-12-2006, 09:06
IGUMAN..Doğru adrestesin.EC'ye hoşgeldin.:)

Arvasi3
04-12-2006, 09:12
Hocam Hoş geldiniz.Güzel izmirin güzel Endurocuları çoğalıyor

uzUn
04-12-2006, 10:02
hoşgeldiniz. EnduroCu doğru söyler, Kürşat hocam iyi ders verir ama adamın pestilini çıkartıyormuş diyorlar...:D

EnduroCu
04-12-2006, 10:19
hoşgeldiniz. EnduroCu doğru söyler, Kürşat hocam iyi ders verir ama adamın pestilini çıkartıyormuş diyorlar...:D
EC uyelerini Kürşat hocama emanet ediyoruz, eti senin kemiği benim misali :D

SedatTelçeken
05-12-2006, 03:10
Enduro ruhunu taşıyan, güzel izmir'in çiçeği burnunda endurocusuna hoşgeldiniz diyorum.
O yolda kalan arkadaşla, Endurocu'nun bahsettiği kişiyle tanışınca bulursun. Enduroclub üyeleri oralarda Kürşat abimin etrafındadır.
Sevgiyle ve saygıyla kalın...

Iguman
07-12-2006, 02:17
Samimi ve sıcak karşılamanız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Ben biraz daha yol tecrübesi edineyim daha sonra çamurlu parkurlarda kendimi göstereceğim

Güvenli sürüşler.

BLACKHAWK
18-12-2006, 09:39
Merhabalar hoş geldiniz enduroclub' a, sewindim bişeylere vesile olduğuma( bu arada oradaki bendim:)) Durup ilgilenmeniz bile beni mutlu etti, ilginiz için tekrar tekrar teşekkür ederim. o gün pek sorun olmadı. sadece bornovaya kadar motorla yürüdüm, biraz yorgunluk o kadar:)( kısa devre yapıp motor sigortası atmış)
tekrar hoşgeldiniz, en yakın zamanda görüşmek dileğiyle...

Offroad
18-12-2006, 10:53
İGUMAN- Hoş geldin. tanişmak dileği ile.

BLACKHAWK- Benim buralarda sigortan atarsa, yerimi ve telimi biliyorsun.

Kursat
19-12-2006, 01:36
EC'ye hoşgeldin METE, umarım yakında aramızda da görürüz:) üzüldüğün o motorcuya gelince ,üzülme artık O BİR CANAVAR ENDUROCU oldu :D :D :D yolda kalmaz bir daha;)

AykutErda
19-12-2006, 09:02
Iguman,dostum;
EC'ye hoşgeldin..Yolarda görüşmek üzere..;)

onuro
03-01-2007, 02:12
Mete seamlar,
Transalp'inle güzel günler...
Keyfini çıkar motorunun ve yolların, sonra belki bir gün sen de yoldan çıkar araziye geçersin :)

Şimdi müsadenizle dünkü çamurları temizlemeli ve yağlama/bakım yapmalıyım...

yzglcXR
04-01-2007, 03:56
Hoşgeldin Mete, yardımlaşmak güzel bir eylemdir, belli oldu şimdi..:)

musa61
08-01-2007, 02:07
ıguman arkadaş hoşgeldiniz.SELAMLAR

cyber
18-01-2007, 01:06
Hoşgeldin Mete...
İzmir'e selamlar arkadaşım...