PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EC Birimleri,

EnduroCu
05-06-2010, 02:11
Sevgili EC dostları,
Bildiğiniz üzere EnduroClub ün bünyesinde bazı birim veya guruplar bulunmaktadır,
2002 yılında EnduroClub un yeniden yapılandırılması sonucunda birim sistemine gecildi,
sistem denilince sıkıcı kurallar v.s. ler akla gelmesin,
uye yogunluğunun olduğu yerlerde EC yi temsil etmek adına, o bolgede enduroyu tanıtmak, enduroya merak salan kişileir dğru şekilde yonlendirmek adına ve o bolgeden EC ye uye olmak isteyen endurocuları görerek referans lmak adına, birim uyeleri ve birim başkanı olan bir uygulama,
...
yeniden yapılanmadan gunumuze aslında bir cok birim veya guruplar olustu,
amacımız bu birimlerin camiada daha fazla etkinliğini sağlamak ve tanıtmaktır,
nasıl bireyler aileyi, aile toplumu olusturuyorsa,
birim uyeleri o birimi, birimler de EC yi oluşturuyor,
uzun lafın kısası Türkiye'nin veya dünyanın herhangi bir yerinde en az 5 aktif üye bir araya gelerek o yerin EC birimini kurabilirler,
dikkat ettiyseniz yakın zamanda ana sayfada üst sağda 3 EC biriminin logosunu koyduk, o logolara tıklandığında o birimlere ait foruma gidilebiliyor,

yakın zamanda da gelmekte olan 10. EC.Festivali hazırlıkları kapsamında EC flaması yaptıracağız ve bu flamaya EC yi temsil eden bu birimlerin logolarını aşağıdaki örnek sekilde olduğu gibi koyacağız,
su an logosu olmayan birimler onumuzdeki bir hafta icinde logo tasarımlarını yaptırıp gonderirlerse yeni yapılacak EC flamasında yerlerini alabilecektir, tasarımlarının yetişmemesi durumunda daha sonra yapılan falamalarda yerini alacaktır,
ayrıca logolaro ana sayfada da yerini alacaktır,
ilgili arkadaşlara duyurulur,
(tasarım konusunda yardım isteyen arkadaslar bana ozelden yazabilir)

http://enduroclub.org/images/eclogobirim.jpg

Engin1711
06-06-2010, 12:14
aktif üye sayısı 5 olunca sınıfta kaldık :(

EnduroCu
06-06-2010, 12:38
biraz çabala, bir kaç çekirge yetiştir sayıyı yakalarsın Engin hocam:D

KutG
06-06-2010, 09:24
Uzun'um, bak senin yaptığın logo ne güzel duruyor orada.

EnduroCu
15-06-2010, 12:37
EC flaması son halini aldı,
yakında baskıya girecek, logosu yetişmeyen birimlerin logoları geldiğinde onlar da bir sonraki baskıda yerlerini alırlar nasılsa,
http://i1012.photobucket.com/albums/af244/EnduroGaraj/eclogobirim02.jpg

KORBALA
15-06-2010, 12:44
Aydos Ayuları çoğaşlıp devamlılık kazansaydı flama hazırdı be yew. Şimdi yayınlamiyim. Çalarlar sonra.

AykutErda
15-06-2010, 12:50
EC flaması

http://i1012.photobucket.com/albums/af244/EnduroGaraj/eclogobirim02.jpg

Başkan mükemmel olmuş eline sağlık ..:)

metincetin
15-06-2010, 12:53
Başkan mükemmel olmuş eline sağlık ..:)

bencede güzel olmuş lakin kavurma takımı olarak onları kavurma yapıp yiyeceyiz :D :D dostlar bunlar şakadır haaa:D

KORBALA
15-06-2010, 02:42
Met,n abi bunlardan kavurma olmaz. Neden mi,? Kavurma yağlı etten olur. Bunların topu LIGHT. Yağsız yağsız eheheh

metincetin
15-06-2010, 08:01
Met,n abi bunlardan kavurma olmaz. Neden mi,? Kavurma yağlı etten olur. Bunların topu LIGHT. Yağsız yağsız eheheh

haşlama yaparız

kuroscu
15-06-2010, 10:51
bencede güzel olmuş lakin kavurma takımı olarak onları kavurma yapıp yiyeceyiz :D :D dostlar bunlar şakadır haaa:D

metin abi hani senin filaman nerde bizde 5 in üzerinde çekirge var başkanda sensin çiftalan filamamızı hazırla sahip çıkmazsan senin oldugunu söyledigin yer senin deyildir .başkan ona göre :D

semih
16-06-2010, 11:43
http://i152.photobucket.com/albums/s175/saglamer/ECMERZFON.jpg

Onu bunu bilmem bende yerimi almak istiyorum...:D isyan çıkartırım.Şimdilik (1) birkaç yıl içinde herhalde 5 olacağız...:D :D

metincetin
16-06-2010, 12:34
metin abi hani senin filaman nerde bizde 5 in üzerinde çekirge var başkanda sensin çiftalan filamamızı hazırla sahip çıkmazsan senin oldugunu söyledigin yer senin deyildir .başkan ona göre :D

bayram e.c. bayragına bakınca bize ait olan flamayı görürsün:)
cekirgelerimizde türkiyenin hatta sınırlar ötesinde bile var:) CİFTEALAN KAVURMA :D

Dinç
16-06-2010, 09:45
inşallah basılmıştır bizim flama...

reci11
16-06-2010, 11:22
gerçekteten emeginize saglık çok mükemmel olmuş başkanım

EnduroCu
17-06-2010, 12:39
flamalar su an basıldı,
Festivalde her birime birertane kendi flamasından birer tane de toplu flamadan vereceğiz:D

kuroscu
17-06-2010, 10:04
bayram e.c. bayragına bakınca bize ait olan flamayı görürsün:)
cekirgelerimizde türkiyenin hatta sınırlar ötesinde bile var:) CİFTEALAN KAVURMA :D

başkan mesaj alındı bide filamamızı görsek :D cumartesi öküz yatagında görüşmek üzere abi çekirgene bi filamalı karşılama yaparsın olmadı .kavurmalı bir karşılamayada hayır demem:D

e_erdun
22-06-2010, 06:14
başkan mesaj alındı bide filamamızı görsek :D cumartesi öküz yatagında görüşmek üzere abi çekirgene bi filamalı karşılama yaparsın olmadı .kavurmalı bir karşılamayada hayır demem:D

2 ayaklı ineğin biri :) :)
pazar sabahı bıcakla keserek çalmış flamayı:mad: :mad:

metincetin
22-06-2010, 08:03
2 ayaklı ineğin biri :) :)
pazar sabahı bıcakla keserek çalmış flamayı:mad: :mad:

yazmayacaktım da sen yazdın inek olsa iyi :mad: ben kelime bulamadım

kuroscu
23-06-2010, 08:38
yazmayacaktım da sen yazdın inek olsa iyi :mad: ben kelime bulamadım

neyse başkanım sen ne yapar edersin gerekirse yenisini yaptırırsın filamasız bizi bırakmazsın önemli olan filamayı alan kimse o düşünsün .metin çetine bu yapılırmı .boş ver başkanım alanda hayrını göremez filamanın .allah utandırsın biz ne desek boş sabah ben 5.30 kalktıgımda filama yerindeydi bi köpek gezdirme çıktım döndüm 6.30 filama yok :mad: 1 saat içinde uçurmuşlar :mad:

Casper
23-06-2010, 11:18
http://i152.photobucket.com/albums/s175/saglamer/ECMERZFON.jpg

Onu bunu bilmem bende yerimi almak istiyorum...:D isyan çıkartırım.Şimdilik (1) birkaç yıl içinde herhalde 5 olacağız...:D :D

Semihcim bence bir amasya ekibi kurmalısınız vede logo bolmalısınız eğer 5 kişiyi bulamazsanız tası tarağı toplayıp amasyaya taşınayım:D

semih
25-06-2010, 09:30
Semihcim bence bir amasya ekibi kurmalısınız vede logo bolmalısınız eğer 5 kişiyi bulamazsanız tası tarağı toplayıp amasyaya taşınayım:D
Abdullah Abi sen gel buraya hemen hemen seninle birlikte 5 oluruz abi...:D :D
Abi logo bana özel:D 5 kişi olalım logo kolay