Orijinalini görmek için tıklayınız : 10.EnduroClub Festivali (18-20 Haziran 2010), Sakarya/Pamukova, Öküzyatağı Yaylası
EnduroCu
12-05-2010, 02:57
GERÇEKLEŞEN 10.EC FESTİVALİNİN FOTOĞRAFLARINI GORMEK İCİN TIKLAYINIZ...! (http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php?t=3077&page=23)
Onuncu EnduroClub Festivali 18-20 Haziran 2010 tarihleri arasında,Sakarya(Adapazarı) İli, Pamukova İlçesi, Öküzyatağı Yaylası'nda düzenleniyor.
*1.EnduroClub festivali; 2001 yılında Kütahya ili İnli Köyü Frig Vadisi'nde,
*2.EnduroClub festivali; 2002 yılında Kütahya ili İnli Köyü Frig Vadisi'nde,
*3.EnduroClub festivali; 2003 yılında Çankırı ili Ilgaz ilçesi Kırkpınarlar Yaylası'nda,
*4.EnduroClub festivali; 2004 yılında Bartın ili Amasra ilçesi Güzelcehisar Beldesi'nde,
*5.EnduroClub festivali; 2005 yılında Kastamonu ili Saraycık Köyü, Saraycık Yaylası'nda,
*6.EnduroClub festivali; 2006 yılında Çanakkale ili Yenice ilçesi, Yenice Göleti' nde,
*7.EnduroClub festivali; 2007 yılında Düzce ili, Güzeldere şelalesinde,
*8.EnduroClub festivali; 2008 yılında Afyon ili, Sandıklı İlçesi, Kocayayla'da,
*9.EnduroClub festivali; 2009 yılında Balıkesir ili, Erdek İlçesi, Kapıdağ Yarımadası'nda düzenlenmiştir.
Amacımız öncelikle EnduroClub üyelerini ve diğer motorcu dostları yılda bir defa da olsa bir araya getirebilmek.Bu vesile ile güzel Türkiye'mizin her yıl farklı bir yerini tanımak, Anadolu insanı ile kaynaşmak, doğal ortamda motor kullanmak, geç saatlere kadar ilerleyen derin kamp ateşi sohbetleri yapmak, herşeyden önemlisi endurocular arasında yeni dostlukların oluşmasına vesile olmaktır.
ZAMAN;
18-20 Haziran 2010 ( Cuma-Cumartesi-Pazar )
YER;
SAKARYA / Pamukova, Öküzyatağı Yaylası,
( ENLEM: 40°34'44.23"K ) - (BOYLAM: 30° 7'55.73"E ) (rakım 1.115 mt)
FESTİVAL ALANI UYDU GÖRÜNTÜSÜ;
http://www.enduroclub.org/ec_afis/10ecfest01.jpg
http://www.enduroclub.org/ec_afis/10ecfest02.jpg
http://www.enduroclub.org/ec_afis/10ecfest03.jpg
http://www.enduroclub.org/ec_afis/10ecfest04.jpg
MESAFE, ULAŞIM;
Pamukova' dan;
-İstanbul 186 km.,
-Ankara 343 km.,
-İzmir 443 km.,
-Antalya 538 km.,
+
Pamukova' dan Öküzyatağı Yaylası(festival alanı); 12 km.dir.( son 2 km si düzgün stabilize yoldur)
Pamukova'dan sonra EC yön tabelalarını takip ederek alana ulaşabilirsiniz.
EC toplu sürüş kuralları için tıklayınız (http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php?t=508)
ETKİNLİKLER;
Cuma;
Serbest arazi gezileri,
Doğa yürüyüşleri,
Cumartesi;
08:00-10:00 Kahvaltı,
10:00-14:00 Serbest enduro ve doğa yürüyüşü
15:00 Yavaş Gitme yarışı,
17:00 Enduro yarışı,
20:00 Akşam yemeği,
22:00 Canlı Müzik ve kupa töreni,
Pazar;
Kahvaltı
Serbest enduro ve doğa yürüyüşü
eve dönüş
KONAKLAMA;
Kamp alanında çadır ve uyku tulumlarında (herkes kendisi getirecek) konaklanılactır.Ayrıca festival alanına yaklaşık 15 km mesafedeki Kartepe'deki otellerden faydalanılabilir.
YİYECEK, İÇECEK;
Her festivalde olduğu gibi festival alanında yeme içme standları
kurulacak olup fiyatları yine her zamanki gibi şehiriçi fiyatlarına yakın olacaktır.
SU VE TUVALET;
Kamp alanında içme suyu, 6 adet bayan-6 adet erkek tuvaleti bulunmaktadır.
GETİRİLMESİ TAVSİYE EDİLEN MALZEMELER;
*çadır-uyku tulumu-mat,
*sıvı sabun, tuvalet kağıdı,
*havlu, kişisel bakım malz.,
*uyku tulumu altlığı veya şişme yatak,
*kupa/bardak,
*kafa lambası veya el feneri,(yedek pil)
*yağmurluk,(hava durumuna göre)
*polar takımı,
*ihtiyacınız kadar çöp poşeti,
GENEL TAVSİYELER;
Eşinizle veya bayan arkadaşınızla katılabilir, hatta araç ile geliyorsanız çocuklarınızla da gelebilirsiniz.Enduro tipi motor ile gelmeniz halinde dağ yollarında dolaşmaktan büyük zevk alabilirsiniz.Bölgede çok güzel yaylalar bulunmaktadır, geziler yaparak yöre insanı ile iletişim kurabilirsiniz.
UYARILAR;
*Yol boyunca daima kaskınız takılı, farınız açık olsun.
*Seyahat boyunca trafik kurallarına ve hız limitlerine uyunuz.
*Kamp süresince oluşacak çöplerinizi, beraberinizde getireceğiniz çöp poşetlerine doldurarak ağzını bağlayıp çöp varillerine atınız.
*Lütfen doğaya çöp atmayınız, atanları da uyarınız,
*Kamp ateşi tek yerde yakılacaktır, lütfen bireysel ateş yakmayınız.
*Festival süresince motorlarınızı cadırlardan uzak, yerlere park ediniz.
*Festival süresince meydana gelebilecek kaza v.s. gibi olumsuz olaylardan EnduroClub sorumlu tutulamaz, her katılımcı kendi otokontrolünü yapmakla mükelleftir.
NOT: EnduroClub Festivallerinde; katılımcılardan kesinlikle giriş/katılım.. Vs. ücreti alınmamaktadır.
Yeme-içme standlarındaki ürünler de mümkün olduğunca şehir fiyatlarına yakın tutulmaktadır. ,
"gitmediğin yer senin değildir"
EnduroClub
enduroclub@enduroclub.org
MrSandman
12-05-2010, 05:01
Bence ben buna katılırım! Geçen sene Bandırma'nın tadı damağımızda kalmıştı zira... :)
11. Festivale anca geliriz artık:(
Ben balayayım bari
1 tazi41 (baran )
2 osilto (ilker )
devamını bekliyoruz.
saygılar
TurgayAlan
12-05-2010, 05:51
EnduroClub'a hayırlı olsun..
Çok eğlenceli olacağından eminim..
Orada olmayı çok isterim..:)
Hepimize hayırlı olsun, :)
Bu arada MK rampasını ziyaret eder miyiz? Orada yarım kalan bir işimiz var da.. o yüzden :D
TurgayAlan
12-05-2010, 07:07
Hacı Muhtar’ım,Pamukova hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misin..?
Yada şöyle soralım;
*Pamukova’nın kendine has bir mutfağı var mı,varsa nerede ve neler yenmelidir..?
*Muhakkak görülmesini önerdiğin tarihi ve jeolojik zenginlikler nelerdir?
*Festival alanına yada ilçe merkezine bir gün önceden gelmeyi planlayan arkadaşlarımız,size nasıl ulaşabilir ve erken gelenler için çadır kurma konusunda bir sıkıntı yaşanır mı.?
*Ev sahibi olarak başka planlarınız nelerdir..?
Her soru 25 puan.
İstediğin sorudan başlayabilirsin hacım..!:D
Pamukova’ya selamlar..
erhan_41
12-05-2010, 09:15
gelmemek olmaz,geliyorummmmmm :)
Çekirge11
12-05-2010, 09:26
Bu arada MK rampasını ziyaret eder miyiz? Orada yarım kalan bir işimiz var da.. o yüzden :D
İlker, M K vadisine gidecezde. Vadide foto mu çektirecen yada SXF vuracan vadiye. pardon ya vadinin altında küçükcük miniminnacık tepe yi mi özledin yoksa KERATA :D :D :D en son orada oynuyordun
İlker ve Baran bu sefer AĞRI KESİCİLER sizden bak sakın getirmeyi unutmayın sabah akşam bela olurum size ZEHİR EDERİM SİZE FESTİVALİ:D
mrtvural
12-05-2010, 09:29
Güzel bir festival olucak gibi. Katılmakta fayda var. Duyan duymayan'lara anlatsın. "Osilto" nickli İlker arkadaşımın peşine takılırım gideirm belki.
Murat
Oh be sonunda tatil programıyla çakışmayan bir Festival çıktı. Bu sene naapıp edip geleceğim inşallah. Tabi her zamanki gibi GVO da yan cebimizde :P
İlker, M K vadisine gidecezde. Vadide foto mu çektirecen yada SXF vuracan vadiye. pardon ya vadinin altında küçükcük miniminnacık tepe yi mi özledin yoksa KERATA :D :D :D en son orada oynuyordun
İlker ve Baran bu sefer AĞRI KESİCİLER sizden bak sakın getirmeyi unutmayın sabah akşam bela olurum size ZEHİR EDERİM SİZE FESTİVALİ:D
Mehmet Abi,
Vadiden küçük tepeye doğru yuvarlanırken foto çektireceğim :D :D
Ne demek Abi, Ağrı kesiciler bu sefer bizden,
Özlemişiz sizi, tez gelsin artık EC festivali,
Saygılar,
Sonunda Pamukova'yı da göreceğiz ha. :)
Vay Pamukova ve tarih harika :)) Allah kısmet ederse elbette çadırımızı alıp geliyoruz Pamukova ya. :D
ec'deki ilk festivalimize katılmayı umuyoruz. kütahya'dan 7-8 motorcu gelebiliriz
Sözkonusu yaylaya İzmit (İnönü Yaylası) tarafından da gidilebilir. İstanbul tarafından gelenlerin dikkatine.
Ben başlayayım bari
1. tazi41 (baran )
2. osilto (ilker )
3. chito (metin)
sevgiler.
Festival yerinin adı çok manidar...
"öküzyatağı"
Ben Kamikaze'lerin bize ne tür sürprizler hazırladıklarını merak ediyorum...
Duvarlar... Duvarlar... Duvarlar...
Zaten Murat başkan da önceden gidip keşif yaptı mı o festivaldeki binişlerde başımıza neler gelir kimbilir...
Yavaş gitme yarışında geçen sene finalde yenildiğim Kocaeli'li arkadaş kimdi?
Onu da çağırın bu seneki finali yapalım :)
Kendisi ile yarışmak büyük keyifti :D
SerhatSaraç
13-05-2010, 08:48
Yavaş gitme yarışında geçen sene finalde yenildiğim Kocaeli'li arkadaş kimdi?
Onu da çağırın bu seneki finali yapalım :)
Kendisi ile yarışmak büyük keyifti :D
Merak etme Ümit abi gelicek gelicek :D
Tam kadro nasip kısmet olursa bizde orda olucaz.
NurettinAbi
13-05-2010, 09:22
Mat,tulum,şişme yatağa gerekte yok,Öküz ün yatağında kıvrılır yatarım:D
erhan_41
13-05-2010, 09:30
Mat,tulum,şişme yatağa gerekte yok,Öküz ün yatağında kıvrılır yatarım:D
:) süpersin nurettin abi :)
NurettinAbi
13-05-2010, 09:49
:) süpersin nurettin abi :)
Ehem,öhömm,mööm değil Erhan,görevimiz,süper olmak:D :D Al sana dinlenebileceğin bir festival.(Erdek te çook yoruldun biliyoruz.)
Engin1711
13-05-2010, 11:19
Beklenen haber geldi.. Harika.Pamukova güzel adres.
Bende orada olmayı çok isterdim, ama söz konusu tarihlerde bebek bekliyoruz..
Şimdiden tüm EC aileseine iyi eğlenceler diliyorummm...
ne güzel bir ec festivali daha ve beni ne gibi kötü süprizler bekliyor şimdiden kestirmek zor fakat mesafe bana yakın her ne kadar çiftalan kadarda olmasada yakın mesafe ve bu seferkinide kaçırmak üzülmek istemiyorum elimden geldigince gelmek için tüm imkanlarımı kullanacam gelemezsem bu sefer yerin dibine girsem daha iyi olur .evet gelmeliyim deyerli üstadları ustaları ve yarenleri görmeliyim bi aksilik olmazsa aranızda olmak beni onurlandırır
Hacı Muhtar’ım,Pamukova hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misin..?
Yada şöyle soralım;
*Pamukova’nın kendine has bir mutfağı var mı,varsa nerede ve neler yenmelidir..?
*Muhakkak görülmesini önerdiğin tarihi ve jeolojik zenginlikler nelerdir?
*Festival alanına yada ilçe merkezine bir gün önceden gelmeyi planlayan arkadaşlarımız,size nasıl ulaşabilir ve erken gelenler için çadır kurma konusunda bir sıkıntı yaşanır mı.?
*Ev sahibi olarak başka planlarınız nelerdir..?
Her soru 25 puan.
İstediğin sorudan başlayabilirsin hacım..!:D
Pamukova’ya selamlar..
Her yemeği meşhur dur...
Paşalar kalesi
5325071254---5435565813 numaralı telefondanlardan ulaşabilirler.Erken çadır kurmada sıkıntı olmaz
Gazlamak :D
Her yemeği meşhur dur...
Paşalar kalesi
5325071254---5435565813 numaralı telefondanlardan ulaşabilirler.Erken çadır kurmada sıkıntı olmaz
Mevlüt Abi, Turgay Abi,
İzninizle bir kaç nokta ilave edeyim;
Nerede ve neler yenmelidir : Günay Usta' nın pideleri ve fırında tavukları(Ortadoğu ve Balkanların en iyisi)
Görülesi yer : Eskiyayla köyü Hacı Muhtar Konağı :D
Erken gelme sıkıntısı : Kamikaze Team = Misafirperver Team
Başka plan : Gazlamak ... oleeeyy
:)
Saygılar,
AhmetOkatan
14-05-2010, 09:25
Osilto'nun söylediklerine ilave olarak flamingo oguz'un maytaplarına dikkat edilmeli zira her yerde her an patlayabilir:):):)
TurkEnduro
14-05-2010, 12:08
İzmir'den +1 ekleyebilirsiniz. İlk EC festivalim olacak, oldukça eğleneceğim gibi görünüyor.
İzmir'den +1 ekleyebilirsiniz. İlk EC festivalim olacak, oldukça eğleneceğim gibi görünüyor.
Ekleriz tabikide Burçin hocam ;) Ama önce bir tanıyalım sizi demi :D Sıkı bir tenere sürücüsü olduğunuzu duydum.Hoşgeldiniz :)
Önceki festivali düşünerek şunlara dikkat edicem:
- Murat abinin duvar yaptığı gibi (525 exc ile kesikli gaz vererek hoaaart ... roaaarrrr ... hoaaarrrr) horlayan adamın yanına çadır kurulmayacak. Ayrıca hormalama konusunda nam salmış Arda ve Yavuz abi düşünülerek kulak tıkacı alınacak.
- Güneş kremi alınacak, amele yanığı olunmayacak.
- Yolda arabayla hız yapılmayacak, radara girilip 250 TL ceza ödenmeyecek.
- Ormanda gezerken dallara / sarmaşıklara dikkat edilecek. Altından sıyrılamazsan boynunu kesebiliyor.
- Kipa'dan alma 19 liralık yatak ilk gününden hava kaçırıyor, sabah yerde uyanıyorsun.
- Tuvalete motorla giderken kask takılacak yoksa garaja sucuk ısmarlamak zorunda kalıyorum. Boşaltım esnasında da tam koruma tam güvenlik.
- En önemlisi meşhur rock'çı otostopçuya dikkat edilecek alkolü fazla kaçırıp kendini müziğe kaptırıyor, sonra üstümüze düşüyor...
Bu festivalde torpillere dikkat edilecek!
Her an her yerde patlayabilir...
AhmetOkatan
14-05-2010, 03:35
Onurcuğum şunu unutmuşsun hatırlatiim
- MK'nın "hafif enduro yapıcaz hard olmıyacak" yalanına itibar edilmeyecek
- Teşekülerrrrrr diyen rakçı dinlenirken fazla içilmeyecek
erhan_41
14-05-2010, 06:32
:) ortak durum:rakçı
o rakçı da bu festivale gelecek mi? :)
TurgayAlan
14-05-2010, 08:52
Her yemeği meşhur dur...
Paşalar kalesi
Otur,100..:D
Bır aksılık olmazsa ordayım.çatal kaşık kap kacak =teneke ıle gelecem yolda dağılmazsa
TurgayAlan
14-05-2010, 08:55
Mevlüt Abi, Turgay Abi,
İzninizle bir kaç nokta ilave edeyim;
Nerede ve neler yenmelidir : Günay Usta' nın pideleri ve fırında tavukları(Ortadoğu ve Balkanların en iyisi)
Anladım İlker.
Seninle gidip,şu fırın tavuğun tadına bakalım..:)
tabiki edecez, duvarsız festival olurmu? hem festival gününe kadar ben orayı asfaltlatayım da çıkamayan kalmasın:) bütün misafirlerimiz hem festivalden hem de gezi rotasından çok memnun kalacak inşallah. festivalde görüşmek üzere...
filamingo ouz
14-05-2010, 10:11
Osilto'nun söylediklerine ilave olarak flamingo oguz'un maytaplarına dikkat edilmeli zira her yerde her an patlayabilir:):):)
okadarda olsun ev sahipligi yapıyoruz ve toypilleyi de patlatalım torpilley patlatyacak sana da kutu benden
ahmet hocam bizim el de bi düzelellsin yavuz abimlede gazlayacaz demi yavuz abiiiiiii
dört gözle tarihi günü bekliyaruz dostlar gelin de neselenelim gıygıygıy yapalım dostlarla
filamingo ouz
14-05-2010, 10:16
Önceki festivali düşünerek şunlara dikkat edicem:
- Murat abinin duvar yaptığı gibi (525 exc ile kesikli gaz vererek hoaaart ... roaaarrrr ... hoaaarrrr) horlayan adamın yanına çadır kurulmayacak. Ayrıca hormalama konusunda nam salmış Arda ve Yavuz abi düşünülerek kulak tıkacı alınacak.
- Güneş kremi alınacak, amele yanığı olunmayacak.
- Yolda arabayla hız yapılmayacak, radara girilip 250 TL ceza ödenmeyecek.
- Ormanda gezerken dallara / sarmaşıklara dikkat edilecek. Altından sıyrılamazsan boynunu kesebiliyor.
- Kipa'dan alma 19 liralık yatak ilk gününden hava kaçırıyor, sabah yerde uyanıyorsun.
- Tuvalete motorla giderken kask takılacak yoksa garaja sucuk ısmarlamak zorunda kalıyorum. Boşaltım esnasında da tam koruma tam güvenlik.
- En önemlisi meşhur rock'çı otostopçuya dikkat edilecek alkolü fazla kaçırıp kendini müziğe kaptırıyor, sonra üstümüze düşüyor...
Bu festivalde torpillere dikkat edilecek!
Her an her yerde patlayabilir...
torpilcinin mekenımı yoksa buralar toypilleyi patlatacaz demi onuy duvara çıkıpta atarız olmazmı tabi motoru tekmelemek yok demi duvara çıkamayıpta onur hocam duvar bol buralarda ona göre
TurgayAlan
14-05-2010, 11:34
..okadarda olsun ev sahipligi yapıyoruz ve toypilleyi de patlatalım torpilley patlatyacak ..
Anlaşıldı..
Torpil,sanırım bu festivalin imzası olacak..:D
EnduroClub Torpil festivali 2010 ..:D
Beklenen haber geldi.. Harika.Pamukova güzel adres.
Bende orada olmayı çok isterdim, ama söz konusu tarihlerde bebek bekliyoruz..
Şimdiden tüm EC aileseine iyi eğlenceler diliyorummm...
E bebek de Pamukova'ya gelir Engin Hocam. :)
E bebek de Pamukova'ya gelir Engin Hocam. :)
:D Kreş Yeni Dönem Kayıtlarımız Başlamıştır:Dhehe
:D Kreş Yeni Dönem Kayıtlarımız Başlamıştır:Dhehe
İşte bizim Muhtarımız. :) Hizmette sınır tanımayan Muhtar. ;) Bir de festival alanına deniz getir, oyum sana bir dahaki seçim söz. :)
İşte bizim Muhtarımız. :) Hizmette sınır tanımayan Muhtar. ;) Bir de festival alanına deniz getir, oyum sana bir dahaki seçim söz. :)
sen gel yeterki onuda hallederiz:D
Meşhur İstanbul dere var Domuz deresi var akçay deresi var kara dere var hehe suları buz gibidir ona göre hehe:D
NurettinAbi
15-05-2010, 10:05
Adam,bütün E.C yi öküz yatağında misafir edecek,senin dediğin lafa bak.İşmi şimdi bu:D :D
EnduroDeniz
15-05-2010, 10:52
EC festivallerine katılmak nasip olmamıştı.. bu sefer kaçırmak istemiyorum
hani bir yere giderken evdeki bulgurdanna olmak diye bir deyim varya işte busene bana tam o oldu kaç yıldır uzak diye gidemiyordum işlerden fırsat bulup şimdi tam kayında bir yerde oldu diye sevindim sonra tarihi görünce canım çok sıkıldı . hazıran ayında Avusturya'ya gidecem tatile ezberg yarışlarına denk getirmek adına haziranı seçtim bir taşla 2 kuş vururum dedim vize işlemleri gecikince ezberge yetisemiyorum ec festivalin oldugu tarihe avusturyada oluyorum . sizcede bulgurdanda olmadıkmı. neyse hayırlısı sizleride dertlerimle karartıp topiği amacı dışına çıkarttık ama içim acıdı neyapıyım, bu seferlik affola
torpilcinin mekenımı yoksa buralar toypilleyi patlatacaz demi onuy duvara çıkıpta atarız olmazmı tabi motoru tekmelemek yok demi duvara çıkamayıpta onur hocam duvar bol buralarda ona göre
Bir daha motoru tekmelemedim Oğuz'cum.
Artık daha iyi tırmanıyorum. Sinirimi gaz kolundan çıkarmanın daha iyi olduğunu anladım :)
Geleyim de deneyelim sizin duvarları, tırmalarız orada da!
filamingo ouz
16-05-2010, 12:51
Bir daha motoru tekmelemedim Oğuz'cum.
Artık daha iyi tırmanıyorum. Sinirimi gaz kolundan çıkarmanın daha iyi olduğunu anladım :)
Geleyim de deneyelim sizin duvarları, tırmalarız orada da!
insaalah öyledir onur sizlerle gazlamak çok güzel oluyor bi de gece enduro yaparız ayı kovaları ayıya da torpil atarız hahahaha:):):)
filamingo ouz
16-05-2010, 12:55
Anlaşıldı..
Torpil,sanırım bu festivalin imzası olacak..:D
EnduroClub Torpil festivali 2010 ..:D
filamingo ouzun torpil leri ec festivalin de başlık iii oldu galiba herkes torpillerini fazla alsın yanına kimseye vermem ona göre turgay hocam hacı muhtara bile ver meyecem herkes dikkat etsin her yeden torpil patlaya bilir RACEHUNTER DE dikkat etsin çadırın da torpil patlamasın:):):) ona göre
eskiyaylali5454
16-05-2010, 12:38
sakın ha seda hanım söz verme bana hızlı tren getirecem dedi getirdi sana gelince flamingo oguz sen kücükken motordan düştün sana motora binmek yasak!! onagöre:D
filamingo ouz
16-05-2010, 11:46
sakın ha seda hanım söz verme bana hızlı tren getirecem dedi getirdi sana gelince flamingo oguz sen kücükken motordan düştün sana motora binmek yasak!! onagöre:D
BEN ABİLERİMİN SÖZÜNÜ DİNLERİM ABİİİİİİİİİİİİİİ
BEN SAHALARA FESTİVALDE BİNERİM SEN ANTREMANLARINI SAGLAM YAP SIKI GAZLAYACAZ MİSAFİR BOL ONA GÖRE ESKİYAYLALI YUSUF
filamingo ouz
16-05-2010, 11:53
RACEHUNTER O GECEYİ UNUTMADIM HACI MUTARIN EVİN İÇİN DE BANA ATILAN TORPİLİ UNUTMA HERYERDE TORPİL PATLAYABİLİR ÇADIR MADIR DİNLEMEM AKLININ UCUNDA BULUNSUN :):) YOK YA OKADARDA DEĞİL SİZLERİ AGARLAMAK GÜZEL DOSTLARIMIZ Bİ GELSİN DE MUABBET GIYGIY DIYDIY YAPALIM YETER
Gültekin
17-05-2010, 02:59
O halde,EnduroClub 2010 festivalinde tanışalım Gültekin..:)
Ya da İnşallah diyelim..)
Beni de yazın listeye.
Bu hafta çadır alayım, sonra da "İnşallah" diyeyim.
Onsuz olmuyor. ;)
AhmetOkatan
17-05-2010, 09:26
Flamingo dığ dığ yapma.
Atacaksan at torpili kardeşim.unutma 1 paket torpil bana sözün var
5 yıllık laneti yıkıp 18 haziranda motorla Pamukova'da olacam bu sene.
Yıl 2006 Yenice, cüzdan kayboldu, festivalin tadı kaçtı :(
Yıl 2007 Güzeldere, omuz çıktı 4 teker :(
Yıl 2008 Afyon,Kol kırık, alçıda 4 teker :(
Yıl 2009 Yolda bağırsak problemi, Ankara'dan geri dönüş :cool:
5 yıllık laneti yıkıp 18 haziranda motorla Pamukova'da olacam bu sene.
Yıl 2006 Yenice, cüzdan kayboldu, festivalin tadı kaçtı :(
Yıl 2007 Güzeldere, omuz çıktı 4 teker :(
Yıl 2008 Afyon,Kol kırık, alçıda 4 teker :(
Yıl 2009 Yolda bağırsak problemi, Ankara'dan geri dönüş :cool:
neolursan ol yine gel:D
filamingo ouz
19-05-2010, 12:38
Flamingo dığ dığ yapma.
Atacaksan at torpili kardeşim.unutma 1 paket torpil bana sözün var
hem dıydıy yapacaz hemde torpil atacaz banane her kes kendi torpil lerini getirsin
yok sa bi torpil standı mı kursam festivalle filamingonun torpilleri :D :D :D :D :p
metincetin
19-05-2010, 03:15
hem dıydıy yapacaz hemde torpil atacaz banane her kes kendi torpil lerini getirsin
yok sa bi torpil standı mı kursam festivalle filamingonun torpilleri :D :D :D :D :p
bakkalda 203 lük varsa :) onunla gelebilirim:)
filamingo ouz
21-05-2010, 12:10
NECMETTİN ABEY GELDE NEYLE GELİRSEN GENE GEL :):):):):) İSTERSEN BAZUKOYLA GEL :)
filamingo ouz
21-05-2010, 12:11
METİN ÇETİN ABEY GELDE NEYLE GELİRSEN GENE GEL :):):):):) İSTERSEN BAZUKOYLA GEL :) İŞ MUABBET GIYGIY
TurgayAlan
21-05-2010, 01:13
NECMETTİN ABEY GELDE NEYLE GELİRSEN GENE GEL :):):):):) İSTERSEN BAZUKOYLA GEL :) İŞ MUABBET GIYGIY
Türkiye'de Pamuk, Güneydoğu,Ege ve Akdeniz bölgesinde yetişir.
*Sizlerin yaşadığı ilçe,pamuk üretimine katkı sağlıyor mu..?
*Yukarıda muhatap aldığın Necmettin ağabey kim..?
* "203",Torpil gücünü belirleyen teknik bir numara mı..?
*Muhtar,Festival bölgesine yöre yurttaşlarını taşımak için gerekli çalışmayı yaptı mı..?
*"flamingo" kuşlarının bacaklarına kızıl rengi veren pigmentler,gerçekten o kuşların bacaklarını asitli sudan koruyor mu..?
*Festival için "Öküzyatağı" yaylasını seçmenizdeki faktörler nelerdir..?
*Yaylanın genel dokusu hangi ağaçlardan oluşuyor..?
*Olası düzenleyeceğiniz bir sonraki festival aktivitesine,Oryantring etkinliği dahil etmeyi düşünüyor musunuz..?
*Dişli lastiği olmayan motorlar,yayla yollarında yürümekte zorlanır mı..?
*Gıygıyın sınırları nerede başlayıp,nerede bitiyor..?:D
Pamukova'ya selam..
metincetin
21-05-2010, 03:12
NECMETTİN ABEY GELDE NEYLE GELİRSEN GENE GEL :):):):):) İSTERSEN BAZUKOYLA GEL :)
k.k.k. verirse getiririm:) kayıkcı:D :D :D yok muhtar:D :D
Türkiye'de Pamuk, Güneydoğu,Ege ve Akdeniz bölgesinde yetişir.
*Sizlerin yaşadığı ilçe,pamuk üretimine katkı sağlıyor mu..?
*Yukarıda muhatap aldığın Necmettin ağabey kim..?
* "203",Torpil gücünü belirleyen teknik bir numara mı..?
*Muhtar,Festival bölgesine yöre yurttaşlarını taşımak için gerekli çalışmayı yaptı mı..?
*"flamingo" kuşlarının bacaklarına kızıl rengi veren pigmentler,gerçekten o kuşların bacaklarını asitli sudan koruyor mu..?
*Festival için "Öküzyatağı" yaylasını seçmenizdeki faktörler nelerdir..?
*Yaylanın genel dokusu hangi ağaçlardan oluşuyor..?
*Olası düzenleyeceğiniz bir sonraki festival aktivitesine,Oryantring etkinliği dahil etmeyi düşünüyor musunuz..?
*Dişli lastiği olmayan motorlar,yayla yollarında yürümekte zorlanır mı..?
*Gıygıyın sınırları nerede başlayıp,nerede bitiyor..?:D
Pamukova'ya selam..
1978 lere kadar pamukovada pamuk yetiştiriliyordu İklim olarak akdeniz iklimini aratmayan bölge
Metin çetinin göbek adın dan bahsetmiş turgay hocam metin abinin göbek adı necmettin abey:D
203 düşündüğünüz gibi düşünüyorum
Yöre yurttaşları dört gözle festivali bekliyor işlem tamamdır
Flamingooguz detarjan işi yapıyor flamingo tamamen ona bağlı
Öküzyatağı olmasın daki sebep yöremizin güzel piknik alanlarından birtanesi Başkanımız da beğendi...
Köknar kayın çam
Olası düzenleyeceğimiz bir sonraki festival de düşünürüz:D
Spormoto lastiğibile yollarda gider...
Gıygıyın sınırları Festivalin başından sonuna kadar devam eder:D
eskiyaylali5454
22-05-2010, 04:50
cmbr cemaat herkes davetlidir
aykutu ıslamak için pardon,;)
KTM 'yi ıslatmak için gidilir yani,:D :D :o
allah kısmet ederse:o:cool: :)
aykutu ıslamak için pardon,;)
KTM 'yi ıslatmak için gidilir yani,:D :D :o
allah kısmet ederse:o:cool: :)
aynen abi allah kısmet ederse birlikte gidelim gurup olarak gidelim .derim sen nasıl uygun görürsen abi saygılarımla
mrtvural
27-05-2010, 10:26
Kurosçuuu... geliyormusun kampa buralara...???
Kartepeden Öküzyatağına giden yolların yapısı nasıl ? Ayrıca GPS kaydı kimde var?
Kartepeden Öküzyatağına giden yolların yapısı nasıl ? Ayrıca GPS kaydı kimde var?
Kartepeden pazarçayıra inecek sin ordan sultaniye köyü oradan çilekli orman deposu(katırözü) oradan bakacak köyü ver elini eskiyayla köyü daha kestirme yol var fakat size uymaz hocam :D hehe kartepeden kamp alanı 8 km aslında ara bir yol var sizin makinalar yürürmü ordan emin değilim.
Kartepe oradan kuzu yayla arayoldan (kısa mesafe 2km )Altıoluk yaylası ordan öküz yatağı:D
AykutErda
28-05-2010, 04:20
Kartepeden Öküzyatağına giden yolların yapısı nasıl ?
..kartepeden kamp alanı 8 km aslında ara bir yol var sizin makinalar yürürmü ordan emin değilim.
Muhtar'ım sen şimdi Korbala'ya ne demek istedin yani ..?:eek:
Korbala bu , sen yolu yeter ki iyi tarif et ; o sağdan sağdan yuvarlana yuvarlana gelir ..:D
Kartepeden pazarçayıra inecek sin ordan sultaniye köyü oradan çilekli orman deposu(katırözü) oradan bakacak köyü ver elini eskiyayla köyü daha kestirme yol var fakat size uymaz hocam :D hehe kartepeden kamp alanı 8 km aslında ara bir yol var sizin makinalar yürürmü ordan emin değilim.
Kartepe oradan kuzu yayla arayoldan (kısa mesafe 2km )Altıoluk yaylası ordan öküz yatağı:D
muhtar o yolları varedero ile bitirdim :) yani aytepeden girdim hüseyinliden cıktım:)
sen yinede cumhur abiye yardımcı ol:) nedersin
muhtar o yolları varedero ile bitirdim :) yani aytepeden girdim hüseyinliden cıktım:)
sen yinede cumhur abiye yardımcı ol:) nedersin
abi aytepe ile hiç ilgisi yok bu yerlerin :D
ters tarafa düşüyo aytepe
Korbala bu , sen yolu yeter ki iyi tarif et ; o sağdan sağdan yuvarlana yuvarlana gelir ..:D
hehe abi korbala beni kuzu yayladan arar ben de ou ordan gider alırım on numara da parkur yaparım ben ona...
Kuzu yayla kartepede orda buluşuruz arayolu bulamaz diye dedim :D
EnduroCu
28-05-2010, 07:55
GPS dataları bende var ama,
yolda kalırsan küfretmek veya küsmek yok, baştan anlaşalım :D
kendisi istemiş gps bilgisini niye darılsınki muhtarın tarif güzel noktaları işaretledimi hoop öküzyatağı yaylası en azından bizim gibi kanuni ile boğumuyordur makina iyi ise bence problem olmaz:D
akinosan
28-05-2010, 10:23
Umuyorum kaçırdığım son EC festivali olur bu :) Bitmeyen iş, değiştirilemeyen motor ve bir haftalık bir bebek gibi mazeretlerim var :)
Artık fotoğraflara bakıp iç geçiririm, ne yapalım..
Kurosçuuu... geliyormusun kampa buralara...???
murat ne yapalım sen bize gelmezsen ben size gelirim hem gelmeyipde ne yapabilirdim 3 senedir muhtarıda diyer dostlarıda göremedim geleyimde bi göreyim hasret gidereyim hemde bi festivalde bulunayım artık :)
TurgayAlan
28-05-2010, 11:52
..abi korbala beni kuzu yayladan arar ben de ou ordan gider alırım on numara da parkur yaparım ben ona...
Kuzu yayla kartepede orda buluşuruz arayolu bulamaz diye dedim :D
Bence Cumhur hocayı hafife alıyorsunuz dostlar..:D
AykutErda
29-05-2010, 12:06
Bence Cumhur hocayı hafife alıyorsunuz dostlar..:D
:eek: :eek: :eek:
Cumhur'um , Korbalam'ın kısaca 0.1 ton olduğunu unutuyorsun galiba Turgay'ım ..
Nasıl hafife alalım yani ..:D
TurgayAlan
29-05-2010, 12:11
Yukarıda bahsi geçen rotayı,adeta asfalta gazlar gibi yapar diyorsun yani..:D
Kısaymış be. Ben Delmece tarafından girip İn Önü ordan Kartepe Ordan Öküzyalağı rotasını araştiriyim bari :)
http://lh5.ggpht.com/_hbrD0motl0c/TAC88zJd17I/AAAAAAAALec/ZPS4aZVMe_4/s640/29052010923.jpg
Sanırsam durumu özetler :D :D :D :D :D :D
Hoca senin gİpİsİNLE kuyuya inilmez :)
HAfife alma Aykut hoca. 0.116 ton diyelim.
http://lh5.ggpht.com/_hbrD0motl0c/TAC88zJd17I/AAAAAAAALec/ZPS4aZVMe_4/s640/29052010923.jpg
özetlemiş bence :D
AykutErda
29-05-2010, 09:44
Vayyy TKC 80 ha ...
Yakışır Kardeşime ve artık senden korkulur ..:)
arkadaşlar lastiklere odaklanalım :D fotoda öküz altında yatagını aramayalım:D
EnduroCu
29-05-2010, 11:38
Kısaymış be. Ben Delmece tarafından girip İn Önü ordan Kartepe Ordan Öküzyalağı rotasını araştiriyim bari :)
senin el Yalovaya gemi ile iner, oradan Delmece ye gecer, delmeceyi aşıp Gemlik ten İznik gölünün güneyindeki Gürle yi aşarak İznik e iner,
İmrende 1250 gr köfte yer, Sansarak, Elmalı, İnonu yaparak Öküzduzu nu bulur,
:D
senin el Yalovaya gemi ile iner, oradan Delmece ye gecer, delmeceyi aşıp Gemlik ten İznik gölünün güneyindeki Gürle yi aşarak İznik e iner,
İmrende 1250 gr köfte yer, Sansarak, Elmalı, İnonu yaparak Öküzduzu nu bulur,
:D
Tam tarif ettiğim rota o işte :)
Hem o rotanın tersini yapıpda gece yarılarına kadar kaybolmamışmıydınız siz :)
EnduroCu
30-05-2010, 12:45
Tam tarif ettiğim rota o işte :)
Hem o rotanın tersini yapıpda gece yarılarına kadar kaybolmamışmıydınız siz :)
kaybolma olayı yoktur bizde, kaybolanı bulma olayı vardır:D
Hovam tahmini GE rotasını önceki mesaja ekledim. Bir el atıver hele :D
http://i57.photobucket.com/albums/g212/KORBALA/OKUZYATAGI/DELMECEGEMLK.jpg
http://i57.photobucket.com/albums/g212/KORBALA/OKUZYATAGI/GRLE.jpg
http://i57.photobucket.com/albums/g212/KORBALA/OKUZYATAGI/ZNKSANSARAKELMALI.jpg
http://i57.photobucket.com/albums/g212/KORBALA/OKUZYATAGI/ELMALIMENEKE.jpg
http://i57.photobucket.com/albums/g212/KORBALA/OKUZYATAGI/MENEKENN.jpg
http://i57.photobucket.com/albums/g212/KORBALA/OKUZYATAGI/NNKIRANYURT.jpg
http://i57.photobucket.com/albums/g212/KORBALA/OKUZYATAGI/KIRANYURTKZYARAA.jpg
http://i57.photobucket.com/albums/g212/KORBALA/OKUZYATAGI/KARTEPEKZYARRAA.jpg
eskiyaylali5454
30-05-2010, 09:35
arkadaşlar lastiklere odaklanalım :D fotoda öküz altında yatagını aramayalım:D
vallahi cok doru dedin arkadaşım eskiden inegin altında ararlardı şimdi öküzün altında arıyolar
mrtvural
31-05-2010, 12:41
Bugün kuzuyayla tarafından öküzyatağı yaylasına doğru keşif yaptım ama yaylaya kadar gitmedim. Yollarda pek bir sorun yok dostlar. Muhtar arkadaşım daha iyi bilir oraları yine de..
RastaMurat
31-05-2010, 03:26
evett buna geliyorum baskanim. dakar dan hehe
MuratTekin
31-05-2010, 06:40
selam herkeze, 4 teker le gelmeyi düşünüyorum yolların durumu nedir acaba, sıkıntı olurmu
selam herkeze, 4 teker le gelmeyi düşünüyorum yolların durumu nedir acaba, sıkıntı olurmu
yol durumu iyi öküz yatağına kadar bizde 3 cross u araca yükleyip gidecegiz :D muhtar iyi dedi :D
Hadi canım,şaka yapıyorsun:eek:
AykutErda
31-05-2010, 08:36
Rasta özledik seni Dostum benim , umarım görüşürüz ..:)
EnduroCu
31-05-2010, 09:41
çok iyi haber bu adaş,
özlettin kendini:D
TurgayAlan
01-06-2010, 08:10
Hadi canım,şaka yapıyorsun:eek:
Hatta,"araziden geliyorum" derse hiç şaşırmam..:D
Kimler geliyor şimdi. kadroları oluşturalım yavaş yavaş isterseniz.
1. KORBALA ( H. Cumhur NAMOĞLU- F800GS)
evet biz ev sahibi sayılırız 55-60 km mesafe biz ordayız ve enduro cross a gönül veren motoru olan olmayan tüm arkadaşları bekliyoruz tanışma çok güzel olacağını düşündüğüm bir organizasyon olacak çünkü organizasyon ile muhtar ilgileniyor ...
evet murat hocam bende orda olucam..
şöle Sölesek Süpriz Kişilerde Gelicek Eyer Bi Sıkıntı Olmassa..:))
Nevveeet. İznikden Sansarak girişli İnönü Yaylasından geçişli festival yolcuları aranıyor. Bize katılacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim...
CerkezEthem
03-06-2010, 04:36
Pamukova Kamikaze' ye yaraşır bir parkur hazırlamak lazım :D şöyle basitinden birşey terletmeyecek, ağlatmayacak, keşke evde anlansaydım dedirtmeyecek :D
eskiyaylali5454
03-06-2010, 05:23
Pamukova Kamikaze' ye yaraşır bir parkur hazırlamak lazım :D şöyle basitinden birşey terletmeyecek, ağlatmayacak, keşke evde anlansaydım dedirtmeyecek :D
AMAN CERKEZİM SEN FESTİVALE KADAR BİŞEYLER YAPMA SEN LAZIMSIN BİZLERE TERLİ TERLİ SU BİLE İÇME OLURMU
metincetin
03-06-2010, 10:39
Nevveeet. İznikden Sansarak girişli İnönü Yaylasından geçişli festival yolcuları aranıyor. Bize katılacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim...
cuma öglen uyarmı
gokhanerciyes68
03-06-2010, 11:48
Cumhur Hoca,
Bende sizinle gelebilirim.
Konvoyda iki adet tam acemimiz olacak. Sonra demedi demeyin. Hız yapılmayacak. Enduroya özendirmeye ve alıştırmaya yönelik bir sürüş dişünüyoruz. Amma velakin sizin gibi ustalarla bu iş çok daha keyifli olur :)
Güzergah ciddi şekilde keyifli olacak ona eminim :) Grupda bir de araba ( belki jeep gibi bişey) olma ihtimali de var. O yüzden fazla sert yol şansımız olmayacak. Detay rota çalışmasına da başlayacağım. Bakalım nasıl olacak. Son hafta içinde herşey yerine oturacak.
TurgayAlan
04-06-2010, 01:13
Başkanım,EnduroClub tişört ve çıkartmaları en son 2007 Güzeldere festivalinde satın almıştık..
Bu festivalde bu tür satış yapan bir standımız olacak mı..?..:rolleyes:
metincetin
04-06-2010, 10:57
Konvoyda iki adet tam acemimiz olacak. Sonra demedi demeyin. Hız yapılmayacak. Enduroya özendirmeye ve alıştırmaya yönelik bir sürüş dişünüyoruz. Amma velakin sizin gibi ustalarla bu iş çok daha keyifli olur :)
Güzergah ciddi şekilde keyifli olacak ona eminim :) Grupda bir de araba ( belki jeep gibi bişey) olma ihtimali de var. O yüzden fazla sert yol şansımız olmayacak. Detay rota çalışmasına da başlayacağım. Bakalım nasıl olacak. Son hafta içinde herşey yerine oturacak.
yani cuma günü cıkıyormuyuz
AykutErda
04-06-2010, 02:07
yani cuma günü cıkıyormuyuz
Hangi cuma , bu cuma mı ..?:)
metincetin
04-06-2010, 02:10
Hangi cuma , bu cuma mı ..?:)
yok abi 18 in cuması
18 cuma için hazırlıklardayız. Amma velakin öğle ile kastın nedir metin abi. İkindiye kadar öğle geçer biçok yerde :D
metincetin
04-06-2010, 02:54
18 cuma için hazırlıklardayız. Amma velakin öğle ile kastın nedir metin abi. İkindiye kadar öğle geçer biçok yerde :D
saat kacta ve nerde:)
En geç 9:00 da Pendik Yalova feribotu önünde :D
metincetin
04-06-2010, 05:32
En geç 9:00 da Pendik Yalova feribotu önünde :D
ögle diyiyorsun sonrada sabah saat 9 bu ne bicim iş
) diyelim 12 yi bulur :) 12 dersek 15 :D
Çekirge11
04-06-2010, 07:01
) diyelim 12 yi bulur :) 12 dersek 15 :D
Siz bu gidişle pazar öğleden sonra orada olacaksınız anlaşılan:D :D :D
EnduroCu
04-06-2010, 08:32
Başkanım,EnduroClub tişört ve çıkartmaları en son 2007 Güzeldere festivalinde satın almıştık..
Bu festivalde bu tür satış yapan bir standımız olacak mı..?..:rolleyes:
10.EC festivali icin 300 tane t-shirt yapılıyor,
festivale gelen ilk 300 kişiye ücretsiz verilecek,
beraberinde EC ve festival sticker ları da ücretsiz verilecek,
metincetin
04-06-2010, 09:03
cuma ünü ordayız hemde kuzu yayladan
:) :D
erhan_41
04-06-2010, 09:16
perşembeden gelmeyenin kaşı kırılsın :)
ApaçiNedim
04-06-2010, 10:06
murat hocam ilk gelenlerden olacagım saygılar:)
EnduroCu
04-06-2010, 10:19
murat hocam ilk gelenlerden olacagım saygılar:)
Festivale motorunu getirmeyene t-shirt falan yok,
Land Rover ile gelene de yok:D
festival şartları kızışıyor ve oldukca zorlu gelmeme ihtimali bi kenara şimdi erken gelipde ilk 100 girme yarışıda var .tişört ve sıtıkır .gelmemek olmaz .bunlar kaçmaz:)
EnduroCu
04-06-2010, 10:46
ayrıca Cumartesi oğle yemeği de festival sponsorları tarafından karşılanacak, mönüde;
-Tavuklu Pirinç Pilavı,
-Ayran,
-Tatlı
bu festival önce kendin, sonra EC toplumu için
ikisi birarada yani,
yedek motor bile hazırladık motorsuz ne işimiz var orda :D:D
EnduroCu
04-06-2010, 11:40
yedek motor bile hazırladık motorsuz ne işimiz var orda :D:D
sadece motoru hazırlamak yetmez, kendinizi de hazırlayın,
cok sıkı bir yarıs pisti olacak, en yaz 3 te biri iterek bitirecek:D
şimdiden antrenmanlara baslamak gerek
TurgayAlan
04-06-2010, 11:44
..ayrıca Cumartesi oğle yemeği de festival sponsorları tarafından karşılanacak, mönüde;
-Tavuklu Pirinç Pilavı,
-Ayran,
-Tatlı..
Bunlar çok başarılı çalışmalar başkanım..
Anlaşılan,bir kez daha efsane festival yaşayacağız..:)
O halde..
Adapazarı/Pamukova "EnduroClubTürkiye 2010 " festivalinde,tüm motorcu dostlarımızla buluşmaya hazırız..
NurettinAbi
05-06-2010, 12:30
cuma ünü ordayız hemde kuzu yayladan
:) :D
Tişörtü kap,giymezsen,bana verirsin:D Yeni motoruma stickır da yapıştıramadım hem.Balıkları da löp löp yediniz,kim tutar sizi.(Şu edevatları gönder M.Ç.)
Festival alanına her giriş yapana sadece bir tane mi verilecek Murat Hocam. 300 adet bitinceye kadar alan dışına çıkıp tekrar girsek bitane daha alabilecek miyiz:D
Festival alanına her giriş yapana sadece bir tane mi verilecek Murat Hocam. 300 adet bitinceye kadar alan dışına çıkıp tekrar girsek bitane daha alabilecek miyiz:D
ben bunu saymam pamuk ovalılar hepsini alırlar bide korkarım üstümüzdeki tişörtler de gider başkanım onlar yakından geliyorlar bu duruma bi düzenleme isteriz :D ilk defa festivale katılanlara özel hediye tişörtler ayrılsın .hoşgeldin kampanyaları yapılsın .başkanım saygılar:)
Havaili kızlar çiçek kolyesi de takacak mı hoca :)
AykutErda
05-06-2010, 11:50
Havaili kızlar çiçek kolyesi de takacak mı hoca :)
Böyle bir aktivite yok ama ben senin kafana balon geçireceğim eğer kabul edersen ..:D
Murat hocam ben Konya dan gelicem bana ayır birtane tişört ya :D Öğrenciyiz yap bişiler ya 301. kişi olursam napıcam ben :D
Böyle bir aktivite yok ama ben senin kafana balon geçireceğim eğer kabul edersen ..:D
Çuval geçirmedikten sonra sorun yıok ehehehe:D :D :D
murat kardeşim festivale ilk defa gelenlere tişörtün sol kolunu!!!;)
2. defa gelene sağ kolunu!!!;)
3. defa gelenede ana bedenini ver bence!!!:o
hak budur,,,:D
birde overlak dikiş makinası getirsin overlak dikiş'ten anlayan arkadaşımız,:p
eeee sen üçüncü defa geldin !!!:)
ver kolları dikelim, ana bedene kavuş tişörtüne:rolleyes: :rolleyes:
diyelim diyeceğim,,,,:o
tabiki şaka,
herşey bahane,
arkadaşlarla bir arada olmak şahane;)
:) :) :)
AlpŞahinoğlu
05-06-2010, 09:27
Cuma öğlen oradayız :)
Bu ne ya, en son EC tişörtümü Afyon'da kavga dövüş alabilmiştim. Ben öyle ilk gelen 300 kişi falan anlamam hemşerim, benim tişörtümü ayırın, işden dolayı zar zor ancak Cumartesi geç gelebiliyorum, valla cıngar çıkarırım orada, ona göre. Ha birde unutmadan, siyah olsun lütfen.
AlpŞahinoğlu
05-06-2010, 10:43
Bu ne ya, en son EC tişörtümü Afyon'da kavga dövüş alabilmiştim. Ben öyle ilk gelen 300 kişi falan anlamam hemşerim, benim tişörtümü ayırın, işden dolayı zar zor ancak Cumartesi geç gelebiliyorum, valla cıngar çıkarırım orada, ona göre. Ha birde unutmadan, siyah olsun lütfen.
Hem de XXL 110 kg ye göre bize :)
AykutErda
05-06-2010, 11:02
..Ha birde unutmadan, siyah olsun lütfen.
Aaa cumartesi gelenlere '' pembe EC tişörtü '' veriliyormuş , söyliyeyim ..:D
Pamukova kamikaze team olarak Cumartesi akşam Eğlence bölümüne Orta doğu ve balkanların en ünlü Rak sanatçısnı ayarlamaya çalışıyoruz Halk oyunları vs. vs. ve süpriz sanatçılar:D:D::D
AykutErda
05-06-2010, 11:49
..Eğlence bölümüne Orta doğu ve balkanların en ünlü Rak sanatçısnı ayarlamaya çalışıyoruz Halk oyunları vs. vs. ve süpriz sanatçılar:D:D::D
Helal sana Reis ..:)
Yahu Muhtarım 3 ay önce tarihten haberimiz olsaydı GRİPİNi ayarlardık. Geç haber verdiniz.
NurettinAbi
06-06-2010, 12:21
Ankara lı Levent,hiç sesin çıkmıyor.Ocağı olmasa da yakınına gidiyoruz,her türlü ekipmanını getir,bende öyle yapacam,hem sağlı sollu araştırırız.
benimde içimden gecen fakat bi türlü söyleyemedigim sözler .isteyenin bir yüzü kara vermeyenin tişörtü siyah olsun :D
eskiyaylali5454
06-06-2010, 11:05
sayın müdürüm makam ve mavki sahiplerine tek deyil üç tanemiş eee mevlütle sen yaşadınız desenize 3+3 = 6 yuh be desene ikiniz yarım düzine alacanız:D
Çekirge11
06-06-2010, 03:21
Pamukova kamikaze team olarak Cumartesi akşam Eğlence bölümüne Orta doğu ve balkanların en ünlü Rak sanatçısnı ayarlamaya çalışıyoruz Halk oyunları vs. vs. ve süpriz sanatçılar:D:D::D
Muhtar Emmi bize RAK (ROCK) diye Romanları yutturma.Ucuz olsun diye masraftan kaçıacan gibime geliyor:D :D :D
metincetin
06-06-2010, 03:36
Muhtar Emmi bize RAK (ROCK) diye Romanları yutturma.Ucuz olsun diye masraftan kaçıacan gibime geliyor:D :D :D
mehmet yani cekirge
muhtarı yakından tanıyamamışsın lakin biz iseeeee
500km den tanıyoruzzzz lazın harbisidir :D hatta kötü olsun bizim olsun:D :D
Yahu şu iki haftada otobüsle 2000, arabayla 2000 km zevksiz yolculuk yapmak zorunda kaldım... Çok şükür, sıra da motosiklet ile Pamukova ocağına doğru keyifli bir 2000 km yapacağım..
Geçen sene ki gibi, Perşembe akşamı ateş başında görüşürüz MK usta :)
Çekirge, Mehmet abi bu sıralar hazır cevapta eski performansını yakalamışsın... Yalnız Kamikaze'ye kamikaze sataşmanın zararı olmaz mı? :D
RastaMurat
06-06-2010, 07:05
baskanim beni basa yaz 10 tane dakara getireyim .:D
CerkezEthem
07-06-2010, 01:24
Murat Hocam gözünüzü seveyim bastırın biraz şu parkur la ilgili muhtara yoksa Balıkesir' deki parkurdan daha pasif bi parkur çıkar ortaya ben söylemiş olayım.
Ps: Pasif kelimesini kimse yanlış algılamasın Pamukova Kamikaze standartlarında pasif. Saygılar..
Murat Hocam gözünüzü seveyim bastırın biraz şu parkur la ilgili muhtara yoksa Balıkesir' deki parkurdan daha pasif bi parkur çıkar ortaya ben söylemiş olayım.
Ps: Pasif kelimesini kimse yanlış algılamasın Pamukova Kamikaze standartlarında pasif. Saygılar..
çerkez ilk parkura seni çıkaracaz sen parkuru yaparsan tekrar elden geçirecez senin tamamlayamıyacağın parkuru yapacaz anlaşılan :D:D
Parkuru müdürümüz halledecek
çerkez ilk parkura seni çıkaracaz sen parkuru yaparsan tekrar elden geçirecez senin tamamlayamıyacağın parkuru yapacaz anlaşılan :D:D
Parkuru müdürümüz halledecek
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:D Walla iyi fikir!!!:D:D:D
eskiyaylali5454
08-06-2010, 02:34
cerkez hiç merak etme sen cıkamassan bende cıkamam ikimize bişe deyemezler
EnduroCu
08-06-2010, 07:29
için rahat olsun, Kamikaze ye yakışır bir parkur olacak:D
zaten başka şansımız da yok, orası Pamukova,
yani Kamikaze lerin memleketi:D
EnduroCu
08-06-2010, 09:27
sevgili dostlar,
festival alanında bir barkovizyon cihazı olacak,
Ankara dan Önder ÖZDEM in "AT BİN" motosiklet belgeseli sunumu yapılacaktır.
EC birimlerinden veya gezginlerinden secme fotoğraf ve videoları getirmeleri halinde hep birlikte izeme imkanı bulabiliriz.
şimdiden CD leri hazırlamaya başlayalım,:D
Çekirge11
08-06-2010, 10:25
Usta, EZBERG 1-2-3-4-5 vs izleyelim sabaha kadar sonra verelim gazı gazteli kopana kadar.
CerkezEthem
09-06-2010, 09:27
Saali kimin yaptığı önemli değil yeterki yapılsın. Eskiyaylalı ikimizi de aynı kaba koyuyosun hataya düşüyorsun :D
banvithaber
09-06-2010, 10:37
eeee geçen sene organizasyonla uğraşmaktan oraya buraya koşuşturmaktan bişey anlamamıştım.bu sene keyfini çıkartıcam valla :)
DİKKAT DİKKAAAT!!!!
sevgili dostlar,
festival alanında bir barkovizyon cihazı olacak,
Ankara dan Önder ÖZDEM in "AT BİN" motosiklet belgeseli sunumu yapılacaktır.
EC birimlerinden veya gezginlerinden secme fotoğraf ve videoları getirmeleri halinde hep birlikte izeme imkanı bulabiliriz.
şimdiden CD leri hazırlamaya başlayalım,:D
Evveeet son düzlüğe girdik. Kimler benle yola çıkabilecek. İznik girişli yayla yollarından Öküzyatağına ulaşımı denemek isteyen , acemi de olabilir. Tır tır giderim diyen arızalılar da olabilir. Birkaç gün içinde detaylı rotayı da tamamlarım... Cuma en geç öğlen 12 gibi yola çıkma düşüncesindeyim. Elinde bölgenin soft enduro rotaları olanlardan da yardım bekliyorum. Sevgiler saygılar.ç...
metincetin
14-06-2010, 05:17
Evveeet son düzlüğe girdik. Kimler benle yola çıkabilecek. İznik girişli yayla yollarından Öküzyatağına ulaşımı denemek isteyen , acemi de olabilir. Tır tır giderim diyen arızalılar da olabilir. Birkaç gün içinde detaylı rotayı da tamamlarım... Cuma en geç öğlen 12 gibi yola çıkma düşüncesindeyim. Elinde bölgenin soft enduro rotaları olanlardan da yardım bekliyorum. Sevgiler saygılar.ç...
kartepe ve öküzyatagı sabah erkenden tren kalkar amma kara tren deyil
o zaman bende ford focusla geleyim bari başkanım:D
bende ,sabah namazından sonra aynı yolu düşünüyordum metin:o
metin abi sen öğlene en erken çıkarım demöiyormuydun. İki T-shirtin hatrına sabah erken gazlıyon :D
metincetin
14-06-2010, 08:00
o zaman sen ben neddim cumhur abi ve diyer arkadaşlar erkenden gazlıyalım:)
kahva altıyı öküz yatagında yapalım:)
TurgayAlan
14-06-2010, 10:48
..kahva altıyı öküz yatagında yapalım:)
Çayı odun ateşinde demleyin Metin abi.
Belki kahvaltıya yetişirim.:)
Arkadaşlar ailecek gelen olurmu ben çoluk çocuk gelmeyi düşünüyorum sıkılmazlar dimi hani tek kalmayalım
AykutErda
14-06-2010, 11:37
Arkadaşlar ailecek gelen olurmu ben çoluk çocuk gelmeyi düşünüyorum sıkılmazlar dimi hani tek kalmayalım
Dostum EC Festivalleri'nin bir amacı da aileleri , çoluk çocuğu dağ ortamına , Enduro ortamına , kamp ortamına alıştırmak zaten .. Eşlerin ve çocukların olması kampa ayrı bir neşe katacaktır .. Selamlar ..
bende sabah ezanı yola çıkmayı düşünüyorum fakat cumartesi sabahı .bana yandaş olan varmı:)
Allah ne verdiyse gidecez anlaşılan. En azından kabaca rota belirli. GE den çıkartabilgdiğimiz kadarıyla 50 - 80 km arası bir arazi imkanımız olacak gibi. Hadi hayırlısı.
Benim ufaklık biraz büyüsün aileli ailesiz getirecem inşalalh. Ama ortam güzel olacak gibi görünüyor...
metincetin
15-06-2010, 12:50
Çayı odun ateşinde demleyin Metin abi.
Belki kahvaltıya yetişirim.:)
ben ce yetiş neden dersen kahva altımız öf derim hatta mıhlama bile olacak:)
AykutErda
15-06-2010, 12:55
ben ce yetiş neden dersen kahva altımız öf derim hatta mıhlama bile olacak:)
Aaa timsah yumurtası olmazsa , kahvaltı yarım olur , Reis ..:)
metincetin
15-06-2010, 01:01
Aaa timsah yumurtası olmazsa , kahvaltı yarım olur , Reis ..:)
abi be sen yeterki emret hatta yanına yeşillik olarakta nane koyacagız
nerede E.C. Bayragı altında
ayrıca doktor sana varnadan selam varr:D
AykutErda
15-06-2010, 01:07
abi be sen yeterki emret hatta yanına yeşillik olarakta nane koyacagız
nerede E.C. Bayragı altında
ayrıca doktor sana varnadan selam varr:D
Eyvallah , selam başımızın üstünde .. Sen de selam söyleseydin benden Varna'ya ..
metincetin
15-06-2010, 01:17
Eyvallah , selam başımızın üstünde .. Sen de selam söyleseydin benden Varna'ya ..
tabiki selamınızı iletik be doktor abi
TELSİZCİLER İÇİN PMR FREKANSIM 8.08 OLACAK. ORTAK BİR FREKANS KULLANIRSAK İLETİŞİMDE KOLAYLIK OLUR.
CerkezEthem
15-06-2010, 06:50
Ya hu Pamukova' ya geliyorsunuz, yok GPS koordinat yok Telsiz Frekansı yok Nem Yükseklik oranlı barometre verilerine göre giyim vs. bey abiler bunlar diğer kulüplerin festivallerinde gerekli olablir de Kamikaze topraklarına ayak basıyorsunuz. Mis gibi mangalı yapıp dumanla haberleşme varken rüzgara doğru işeyip yön tahmini yapmak varken nedir böyle enter kunter şeyler yapmayın gözünüzü seveyim :D . Saygılar.
Eee çerkeszim Etemimm biz romork endurocusu değiliz. Endurocu dediğin kaybolmayı göze alacağı yolları yapandır. MX motora binip enduro yapıyom saymayın kendinizi :) Bilmedik topraklardan geçip gelenler için lazımdır bunlar. Antin kuntinim. Bize sucuk kokusudur yol gösteren ne o mangal dumanı allah alllaaahh.
AykutErda
15-06-2010, 11:44
..Bize sucuk kokusudur yol gösteren ..
Cumhur'um takma kafana bu işleri , çekemiyorlar seni ..:D
Kampta sucuğun hazır ve seni bekliyor olacak Dostum benim ..:)
Çerkes , dalaşmayın Korbala'ya :D , adam kırkda bir yol yapmaya karar verdi - bozmayın motivasyonunu ...
Kaçırmayın keyfimi FIRTINAYI YAĞMURU salarım üstünüze haaaaa :D
Gültekin
16-06-2010, 12:05
Bugün (Salı) "Motor yağını-filtresini değişeyim, rahat rahat çıkayım yola" düşüncesiyle atölyenin yolunu tuttum.
Herbişeyi hallettik derken; Bir de baktık ki, önceki değişimde karter tapasını sıyırttırıverivermişler, motörümüz bu günlük masada kaldı.
Yetişmezse, YBR ile geleceğim tın tın...
O da olmazsa otobüsle, bulamazsam trenle, kaçırırsam yayan düşeceğim yollara. (yok o kadar da değil :) )
Görüşürüz inşallah dostlar.
TurgayAlan
16-06-2010, 10:14
..Herbişeyi hallettik derken; Bir de baktık ki, önceki değişimde karter tapasını sıyırttırıverivermişler, motörümüz bu günlük masada kaldı.
Yetişmezse, YBR ile geleceğim tın tın...
O da olmazsa otobüsle, bulamazsam trenle, kaçırırsam yayan düşeceğim yollara. (yok o kadar da değil :) )
Görüşürüz inşallah dostlar.
Benim de gaz teli kopmak üzere.
Çift çıkışlı olduğu için,standart gaz teli uymuyor.:mad:
Siparişim yetişirse,sorun yok.
Yetişmez ise,karbüratöre ip bağlamayı,ipin diğer ucunu da bileğime bağlayıp 330 kilometre yolu o şekilde yapmayı planlıyorum..
Çok ciddiyim..:)
Birileri yağmur mu dedi. Buyrun. Şaka gibi. :)
http://www.meteor.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx
metincetin
16-06-2010, 01:35
Birileri yağmur mu dedi. Buyrun. Şaka gibi. :)
http://www.meteor.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx
yagmur suyu ile cay harika olur
benim cay şekersiz olsun:)
Cuma sabahı, Aykut Ustayla (ailece, araç ile) birlikte bizde (ailece, araç+römork) yola çıkıyoruz.
Becerebilirsem ve beni üzerinden atmazsa, yeni aldığım deli kıza, öküz yatağında biraz gem vurmak istiyorum.:D :D :D
Ayrıca Hakan ATAY dostumun motorunu da getiriyorum, kendisi, eşiyle birlikte, araçla gelecek.
Yine öğrendiğim kadarıyla sevgili Medar dostum da, cuma sabahı (araçla) yola çıkıyor.
Belki haberleşip, birlikte çıkarız.:cool:
Eski dostlarla görüşmek, yeni dostlarla tanışmak umuduyla, herkese şimdiden iyi yolculuklar dilerim.
Sevgilerimle,
Güney ERDAL
Bizim geliş cumartesi sabaha kaldı. Ekipteki cuma engeli nedeniyle gün doğumunda yola çıkıp ilgili rotadan gelmeyi planlıyorum. ,
Bu arada bu sabah lastikleri TKClerle değişmeye gittiğimdi kuyruğu şaseye bağlayan civatalardan birinin şdüştüğünü farkettim. Allahdan farketmişim o haliyle yola çıkmaya kalksam ciddi bir kaza yaşayabilirdim. Yarın sabah lastikleri değişeceğim.
BMWde ise iki İspanyol GSliyle tanıştım. Hindistana doğru yola çıkmışlar. çakmak adaptörü arıyorlardı. Touratech satan Mototale kadar götürdüm. Köprü geçişi için kart almalarını falan anlatırken kolibandı ile plakayı kapattılar:) Köprüyü geçtik. Kadıkoyde çakmak adaptörünü aldık. Sonra Pendik- Yalova feribotuna kadar eşlik ettim. Yolu tarif ettim. EC den bahsettim. Efese doğru gideceklermiş. Festivale uğramaları mümkün görünmüyor. Ama yağmur yağarsa feci halde gülebilirim :)
Valla benim bi ilgim yok...
http://www.accuweather.com/tr/MEA/TR/TU065/Pamukova/forecast.aspx
murat hocam bizde KAGITHANE ekibi olarak 1.dinç 2.nuh usta 3.tuncay usta 4.esref 5.fatih genan 6.cem 7.süleyman 8.ayhan 9.özgür 10.ismail.11.ömer....bizkagıthaneden cuma akşamı allah izin verirse yola çıkacagızz abi saygılarr.simdiden sabırsızlanıyoruzzz..
AlpŞahinoğlu
16-06-2010, 09:52
Hocam bende baktım bizim meteoroloji yağacak diyor, accuweather yağmaz diyor sonuçta farketmez yağmurluğumuz yanımızda, çıkıyoruz birkere yola inşallah tanışırız orada :)
AykutErda
16-06-2010, 10:53
Yaaallaaaan ...:D
Bana da aynen böyle demiştin ;
'' yaz yağmuru Aykut , şimdi yağmurlukları giymeye değmez , biraz yağar hemen geçer ..''
Sonra ne mi oldu ..? Tüm yaşamım boyunca yakalandığım en ciddi fırtınaya yakalandım , kockoca İstanbul - Edirne Otobanı , Fırtına Deresi'ne döndü ve biz sanki jet-ski kullandık 100km boyunca ..:)
Olm. sen var ya sen , ne diyeyim sana , ömürlü ol '' yağmur adam '' ..:)
Yaaallaaaan ...:D
Bana da aynen böyle demiştin ;
'' yaz yağmuru Aykut , şimdi yağmurlukları giymeye değmez , biraz yağar hemen geçer ..''
Sonra ne mi oldu ..? Tüm yaşamım boyunca yakalandığım en ciddi fırtınaya yakalandım , kockoca İstanbul - Edirne Otobanı , Fırtına Deresi'ne döndü ve biz sanki jet-sky kullandık 100km boyunca ..:)
Olm. sen var ya sen , ne diyeyim sana , ömürlü ol '' yağmur adam '' ..:)
Ona JETSKİ denir biiir.
Senin kıyafet kurtardı ben donuma kadar ıslandım ikiiii
Gece senin kıyafetleri değişip kuruttun , ben ıslak ıslak uyumaya çalıştım. Sabaha kadar koyun saymak yerine Cem Karacanın Islak Islak şarkısı kulaklarımdaydı üüüüç
Ama değmedimi . O yağmuru herkes yiyemez. Ehehheeh döööörrrt.
Ayrıca yok yok bu sefer olmaz. Amma velakin sen her ihtimale karşı battal boy çöp poşetlerini yanına al.
EnduroCu
17-06-2010, 12:30
Bizim geliş cumartesi sabaha kaldı. Ekipteki cuma engeli nedeniyle gün doğumunda yola çıkıp ilgili rotadan gelmeyi planlıyorum. ,
gel sen buyuk sözü dinle, rotayı falan bırak direkt Adapazarı üstünden gel, en azından öğleden sonraki yarısları izle, bedava öğle yemeğini ye ve festival tshirt inden de faydalan,
dediğin rotayı yaparsan senin icin 10.EC fest. soyle gecer,
şansın varsa Cumartesi aksamı veya gecesi fest alanına varıs, bir seyler yiyip uyumak, pazar sabahı kahvaltı sonu geriye dönüş:D
EnduroCu
17-06-2010, 12:31
murat hocam bizde KAGITHANE ekibi olarak 1.dinç 2.nuh usta 3.tuncay usta 4.esref 5.fatih genan 6.cem 7.süleyman 8.ayhan 9.özgür 10.ismail.11.ömer....bizkagıthaneden cuma akşamı allah izin verirse yola çıkacagızz abi saygılarr.simdiden sabırsızlanıyoruzzz..
Dinç, şu EC festivali de olmasa görüşeceğimiz yok, gelin de hasret giderelim:D
metincetin
17-06-2010, 12:52
Bu arada bu sabah lastikleri TKClerle değişmeye gittiğimdi kuyruğu şaseye bağlayan civatalardan birinin şdüştüğünü farkettim. Allahdan farketmişim o haliyle yola çıkmaya kalksam ciddi bir kaza yaşayabilirdim. Yarın sabah lastikleri değişeceğim.
BMWde ise iki İspanyol GSliyle tanıştım. Hindistana doğru yola çıkmışlar. çakmak adaptörü arıyorlardı. Touratech satan Mototale kadar götürdüm. Köprü geçişi için kart almalarını falan anlatırken kolibandı ile plakayı kapattılar:) Köprüyü geçtik. Kadıkoyde çakmak adaptörünü aldık. Sonra Pendik- Yalova feribotuna kadar eşlik ettim. Yolu tarif ettim. EC den bahsettim. Efese doğru gideceklermiş. Festivale uğramaları mümkün görünmüyor. Ama yağmur yağarsa feci halde gülebilirim :)
şimdi banada cuma sabahı yola cıkacagım dedin nasıl olacak bu yagmurda gelen adam sen en iyisi cuma öglenleyin gel:)
taşları düşürdünmüü:D :D
Ben belirtmiştim ama server göçünce mesajım silinmiş şimdi fark ettim...
20 Haziran tarihli sınav kağıdı elime geçtiğinden ötürü festivale ne yazık ki gelemeyeceğim.. :( Bu sistem değişince iki ayrı tarihte yapılıyor sınav ben 26 Haziran olanına kitlenmişim, bundan haberim yoktu... Bilseydim sınav merkezini Adapazarı yazar festivalden sabah kalkıp sınava giderdim :D:D
Sizlere iyi eğlenceler!
Yavaş gitme yarışına vekilim olarak Seda'yı tayin ettim..
Seda en az ikincilik bekliyorum :P
Kupayı alırken benim için aldığını da söyle hehe
Benim de gaz teli kopmak üzere.
Çift çıkışlı olduğu için,standart gaz teli uymuyor.:mad:
Siparişim yetişirse,sorun yok.
Yetişmez ise,karbüratöre ip bağlamayı,ipin diğer ucunu da bileğime bağlayıp 330 kilometre yolu o şekilde yapmayı planlıyorum..
Çok ciddiyim..:)
Turgay abi, eğer yetişmez ise "ipek gaz teli" alıyorsun, sonra ucuna aşağıda ki fotoğrafta gördüğün zımbırtılardan alıyorsun, boyunu ayarlayıp alyan anahtarla takıyorsun.. İşlem tamam!
Benimde geçenlerde tek tarafın gaz teli kopmuş, tek gaz teli ile eve geldim sonra bu yöntem ile değiştirdim yağladım mis gibi oldu..
http://img375.imageshack.us/img375/4226/img8461small.jpg
Gültekin
17-06-2010, 01:53
Benim motörün işlemi tamamdır.
Bugün öğle saatlerinde kısmetse yola çıkıyoruz.
Yağmur da ister yağsın, ister dursun. Kendi bilir.
Görüşmek üzre...
Yağmur da ister yağsın, ister dursun. Kendi bilir.
Büyüksün Gültekin hocam, sabah sabah güldürdün beni vallahi...
NurettinAbi
17-06-2010, 09:52
Hayy aksi..Benim motöründe ön arka jantları söküp çalmışlar:eek: Allahtan iki tane çıkma öküz arabası tekerleğim yedekte duruyordu.Öküzyatağına,Öküz arabası tekerlekli enduro yakışmazmı?:D Sahilboyu,yatıra yatıra,cumaya görüşmek üzere.
eskiyaylali5454
17-06-2010, 11:11
cerkez senlen ikimiz takılırız kimse yanbile bakamaz bana
metiiiiiiiiinnnnn,
derin dondurucudaki 2 hamsiyi unutma!!!!!!!!!!:D :D
nedim sende kavalı unutma!!!!!:o :o
dağ yolunda öküz yatağına giderkene, belki flüt sesine 2 sazan atlar kısmete!!!;) ;)
yarın sabah 5.oo te buluşmak üzere:)
allah izin verirse yarın yoldayız hocammm saygılarr..
allah izin verirse yarın yoldayız hocammm saygılarr..
Kardeşim bence sen gelme öküzyatağında domuz çok allah muhafaza carparsın falan:D
biz ne badireler ne domuzlar ne tilkiler atlattık be cift alan ormanlı tayakadın buyuk yerlerdirr buralarda sabah 8 akşam 4 antıreman bitişi kardeş siz bence yoldaş olmaya bakın onlarla bizim gazladımız yerlerde artık ne tilki kaldı nede domuz sor ole bi olay latifin başından da geçmiş belğıratta geyik çıkıyorsa dua edelimde pamuk ovada AYI ÇIKMASINN...:)))))
bende ugraşıp duruyorum bir çok parcasını yeniledim genede tedirginim olursa bir arkadaşım daha gelecek cumartesi sabah 5 te yola çıkacaz .kılavuzu ben olanın bakalım .yolu bulabilecekmiyim kartepeye kadar biliyorum sonrasında ec tabelaları varsa sorun yok en gec 9 da yanınızdayız
iki saat önce festival alanında Kamp ateşi yandı:D:D
Yukarsı perşembeden cıvıl cıvıl...
Gelecek arkadaşlar E25 karayolu üzerinde pamukovaya 1 km mesafede karapınar köyü içine girdiniz mi kamp alanına EC tabelalarından rahatlıkla ulaşacaksınız.....
Muhtar bari E25 kara yolu üzerine de koy bi tabela köyden önce de gelenler kaybolmasın :)
Hayy aksi..Benim motöründe ön arka jantları söküp çalmışlar:eek: Allahtan iki tane çıkma öküz arabası tekerleğim yedekte duruyordu.Öküzyatağına,Öküz arabası tekerlekli enduro yakışmazmı?:D Sahilboyu,yatıra yatıra,cumaya görüşmek üzere.
Nuidin abi bence yanında sigorta falan da bulundur. Nemelazım lazım olur :):D :D :D :D :D :D :D :D :D
extrailt
18-06-2010, 12:46
Kasaba TEAM şuan itibari ile Metemet(mehmet),Yolcu07(zekeriya) ve Recep,zekini kamyon ile yola çıktılar,Ben ise bir çok neden den dolayı gelemediğim için çok üzgünüm.Herkese iyi eğlenceler.
yenisehirli
18-06-2010, 07:30
Hepinize iyi eğlenceler, kazasız sürüşler dilerim.
muhtarım ocagına düştüm ben kartepe üzerinden gelecem başka bildigim yol yok ve oralarda karışık bana kolay bulacagım bi yol tarifi yaparsan .yada bilenler yazarsa sevinirim sabah sabah dönmeyim oralarda
Bu gün ameliyat oldum. Kateter, Aykur erdanın hünerli elleri ile çıkarttırma üzere festivale geliyorum. Bu saatten sonra kimse bana bir daha GVOcu demesin. Anlını karışlarım :D
kuroscu hocam sen en garanti anayoldan Pamukova'ya gel.Gerisi kolay.
kuroscu hocam sen en garanti anayoldan Pamukova'ya gel.Gerisi kolay.
yarın olsun bakalım öylede düşünüyorum yardımın için saol:)
eskiyaylali5454
20-06-2010, 09:22
herkeze slm ben kimsenin etine sütüne karışan biri diğilim festival alanında emegi geçen herkeze teşekkür ediyorum çiftalan ekibi olaraktan bazı olumsuz şeyler yaşadık mesala BAZI ARKADAŞLAR ALANI ATIŞ SAHASINA ÇEVİRDİ ADAMLAR TAKIRTAKIR MERMİ SIKTI BU SİZCE DOGRU BİR OLAYMI? GECE SAAT 2-3 BAGRA BAGRA FASIL SÖYLEDİLER EVET İNSANLAR EYLENMEYE GELDİ AMA BİRBİRİNİ RAHATSIZETMEK ÇOK YANLIŞ ORDA ÇOCUKLAR VE BAYANLAR VARDI TOPU TÜFEGİ GETİRİP MAGANDALAR GİBİ JARJÖR BOŞALTIP EYLENİLİYORSA BUNUN ADI EYLENCEYSE SİZLERDEN ÖZÜRDİLİYORUM
YA ARKADAŞIM GELDİNDE HİÇMİ İYİ TARAFLARINI GÖREMEDİN FESTİVALİNNEDEN HEP KÖTÜ TARAFLARINI SÖLÜYON HİÇMİ EYLENMEDİN HİÇMİ COŞMADIN AYRICA HİCTE RAHATSIZLIK VERMEDİN 11 EC FESTİVALİNDE İNŞALLAH BU DEMİŞ OLDUKLARINI GÖRMEYİZ !!!!!
Gültekin
20-06-2010, 09:22
16:30 sularında salimen evimize ulaştık.
Emeği geçenlere teşekkürler, tüm dostlara selamlar. ;)
Şebnem ve Gültekin.
eskiyaylali5454
20-06-2010, 09:27
muhtarım size ve murat beye cok teşekür ederim buişten yüzümüzün akıyla cıktıyımız için
YA ARKADAŞIM GELDİNDE HİÇMİ İYİ TARAFLARINI GÖREMEDİN FESTİVALİNNEDEN HEP KÖTÜ TARAFLARINI SÖLÜYON HİÇMİ EYLENMEDİN HİÇMİ COŞMADIN AYRICA HİCTE RAHATSIZLIK VERMEDİN 11 EC FESTİVALİNDE İNŞALLAH BU DEMİŞ OLDUKLARINI GÖRMEYİZ !!!!!
sayın kardeş!
yaşınızı bilmiyorum ,festival alanında tanıştıkmı ,tanışmadıkmı yaşımdan dolayı hatırlayamıyorum? ama yazdığınız mesajdan kurduğunuz iri kelimeli cümle'lerle çok ufak bir yaşta olduğunuzu tahmin ediyorum,?
benim yaşımı merak etme! benimde ruhumda yaşım 18,
gelelim cumartesi akşamına,
yoldan gelenler(eşli ve çocukları olanlar) yorgun,
eğlence tırın önünde eğlenildi gece yarısı oldu, o günü gelen arkadaşlar yorgundu,
uyuma ihtiyaçları vardı!!!!fakat ne tesadüftür gece 2,oo-3,oo suları tam çadırlarımızın önünde yakılan ateş etrafına toplanan cahil gençler öyle bir yüksek sesle muhabete girdilerki, belki bu gençler siteden gelenler değil ,dışarıdan gelen' lerde olabilir ,muhabettelerin ilerleyen saatlerinde birbirlerinle bel altı küfürlü konuşmalarınla-muhabbetlerinle uykumuzun içine tuz turuhu ektiler,
1. uyarım nazikçe oldu,
2. uyarım çok sert oldu
ve bunların yüzünden, o bölgede çadırları bulunan uzun yoldan , kısa yoldan gelen yorgun arkadaşlarımız gece tatlı uykusunla yorgunluklarını giderceklerdi,
malesef uyuyamadık,
2.uyarıdan sonra bir kaç arkadaşımız daha uyardı ve sonunda geldikleri araçla gittiler,
şimdi ben festival alanından uykusuz ve çok yorgun dönüş yaptım,
dönüş ekibime ayak uyduramadım, refleks'im çok azaldı,
gecenin köründe fasıl ve silah sesleri hemen yan bölgeye gelen , kamp yapan genç talebe kardeşlerimizi de korkutmuştur,
ne yazıkkı orada bulunan talebe kardeşlerimiz bir motosiklet gördüğünde korkuyla bakacaklardır,
şimdi gelelim festivalin iyi yönlerine!
uzun zamandır görüşemediğimiz değişik şehirler ve kasabalardan gelen arkadaşlarımızla görüştük, site aracılığı ile netten yazıştığımız fakat şahsen tanışmadığımız arkadaşlarımızla sanki 40 yıllık ahbap ve kardeşmiş gibi tanıştık,
sanki bir asırlık aile gibiydik,
bu aile'lik durumu işallah uzun yıllar devam eder,
herkes kendine ve karşısındakine saygı duyar!
sevgili başkanımız murat kardeşim ve yardımcı arkadaşlarımız bundan sonraki festivalde bu konuyu göz önününde bulundurup organisazyonu ona göre yapacaktır,
bu festivalde emeği geçen herkese teşekkürler,
herkese sevgi ve saygılar.
evet eylendik ama kimseyi rahatsız etmedik çadırımızı kurduk faliyetleri izledik etkinlige katıldık gecenin 1 den 4 ne kadar bagrarak fasıl söylemedik yada daha kötüsü otamatik tüfeklerle ateş etmedik silahla eglence olmaz !!!!!!!!!!! yazıma başlarken emegi geçen herkeze teşekkür ettik kötü tarafı dediğiniz bir insana geldiği zaman öldüren mermi. bunu elbette yazıcam esgeçemem orda üçdört gurup biri sıkıyor diyeri karşılık veriyor az aşşamızda bir otobüs dolusu çocuk geldi kamp kurmaya onlara bu şekildemi örnek olcaz. ya o mermilerden biri biryerden sekipde birine gelseydi bunu ben yazmazsam sen yazmazsan birdahaki festivalde aynısı yaşanmazmı arkadaşım. ben kaç senedir bu enduroclube üyeyim pek yazmam ama böyle olayları es geçemem hem insanlar tam otamatik silahla oraya niye geliyor savaşmı yapılcak orada. biz festivale gelmiştik yanlışmı geldik acaba? ve kimse uyarmadı. orda ambulans var doktor yok aracın içinde sargı bezi hariç hiçbirşey yok.. duş yok o çamurda tepinipte nerde duş alcan parkur enduro parkuru dendi enduro hariç bütün safkan motocroslar ordaydı cc farkı olmadan gaz açtı zamana karşı.biz işi bilmeyen insanlar digiliz resmi olarak motocros yarışlarına giriyorum ARKADAŞLAR BANA KIZMAYIN BUNLARI İLERDE YAŞAMIYALIM ORDA BUTÜN DOSTLAR BİR ARAYA GELDİK ELBETTE EKSİKLERİMİZ OLACAK BUNU DA YAZARAK KONUŞARAK ÇÖZÜCEZ BİR ÇOGUNUZ DEMİŞTİR KİMBU YAZIYOR BÖYLE BENİ TANIMAYAN METİN ÇETİNE SORSUN .....KOMANDO TAYLAN
Festivalde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Uzun uğraşlar sonunda fotoğraf yükleme işini zor da olsa yaptım galiba.
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9161Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9173Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9175Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9176Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9178Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9179Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9180Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9181Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9183Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9184Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9191Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9192Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9193Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9194Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9195Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9196Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9197Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9198Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9199Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9203Small.jpg
ilk fotolar yaşlı dede'den gelsin!
http://img713.imageshack.us/img713/4189/dscn0183.jpg
http://img821.imageshack.us/img821/5656/dscn0184b.jpg
http://img576.imageshack.us/img576/9149/dscn0185.jpg
http://img713.imageshack.us/img713/5446/dscn0186.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/2459/dscn0195o.jpg
http://img408.imageshack.us/img408/8369/dscn0199v.jpg
http://img684.imageshack.us/img684/9664/dscn0203m.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/6931/dscn0205j.jpg
http://img820.imageshack.us/img820/6740/dscn0206l.jpg
Silah sesleri dışında sorun yokdu bence.
Muhtarm başta bişlimum zerzevat sırayla emeğinize sağlık. Helal edin.
Devam
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9204Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9205Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9207Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9208Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9209Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9210Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9213Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9214Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9215Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9216Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9217Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9218Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9219Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9222Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9227Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9231Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9232Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9233Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9235Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/IMG_9236Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9240Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9242Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9243Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9244Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9245Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9246Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9250Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9255Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9259Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9261Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9263Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9264Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9268Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9270Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9273Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9274Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9275Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9276Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9277Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9278Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9279Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9280Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9281Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9288Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9289Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9294Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9301Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9305Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9306Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9314Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9316Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9317Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9318Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9319Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9321Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9323Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9324Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9325Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9326Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9327Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9328Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9329Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9330Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9331Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9332Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9333Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9334Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9336Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9338Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9341Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9342Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9347Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9348Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9350Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9353Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9354Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9356Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9358Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9362Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9364Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9366Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9371Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9382Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9383Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9384Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9385Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9409Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9411Small.jpg
http://i323.photobucket.com/albums/nn480/buraq111/festival/IMG_9412Small.jpg
arkadaşlar cumartesi sabah tam söz verdigim gibi 9 da festival alanındaydım .ve yarış pistiyle ilgili bende hayel kırıklıgı yaşadım hem çok kısa hemde fazla çamur dere yatagı olmuş tüm makinaların bu yarışa girebilecegi daha uzun ve daha kapsamlı bir pist olsaydı daha çok yarışmacı olucaktı buna eminim .genede güzel 2 gün yaşadım ve görmedigim dostları görme fırsatım oldu .bazı tatsız durumlara ragmen mutlu ve huzurlu bir şekilde kamptan ayrısamda .orada bulunan başka kamp yapan çocukların bize deyişik gözle bakmaları ve rahatsız olduklarını direk olarak söylemeleri ve gece .silah sesinden motosiklet ve bizlerin sesinden uyuyamadıklarını söylemeleri .beni üzdü .inşallah bidahaki kampta bu sorunlar olmaz.genede söylüyorum festival çok güzeldi pamuk ova ve çevresi çok güzeldi .muhtarı görmekde güzeldi .
Silah sesleri dışında sorun yokdu bence.
Muhtarm başta bişlimum zerzevat sırayla emeğinize sağlık. Helal edin.
35poseidon35
20-06-2010, 01:26
Herkese selamlar...Benim bu ilk katıldığım festival oldu....Festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Ayrıca festivale beraber katıldığımız erhan_41 abime ve Deniz'e de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum..Hem böyle bir organizasyona katılmanın hem de yeni dostlar,arkadaşlar edinmenin verdiği mutlulukla dolu dolu bir hafta sonu geçirdim...İnşallah bir dahaki sefere silah sesleri olmadan güzel vakit geçirmek dileğiyle....
Seda, evine ulaştı. :)
Festivalde emeği geçen herkese, özellikle Murat Başkan ve Pamukova'nın Kamikazelerine çok teşekkürler.
GÜzel Bİ Festİvaldİ Evet Neyse Abİler Olan Oldu Bİzler Bundan Ders Alip Bİrdahakİ Seferlerde YaŞanmamasi Dİlegİyle.emegİ Gecen BÜtÜn Herkese TeŞekkurler..(muhtar Sen Bole Gİdersen Cumhur BaŞkani Olursunn) Muhtar Etme Bulma Dunyasi KoÇÜmmmmmmm..
gumusarda
20-06-2010, 02:55
Bu ne çamurdur böyle yaa :))
ufak tefek sorunlar olmuş; yine de tadınızı kaçırmamış olacağını ümit ediyorum. Ve en önemlisi, şimdilik gördüğüm kadarıyla herkes evine salimen ulaşmış. önemli olan da bu değil mi, tatlı bir yorgunluk, huzur, dostlarla görüşmüş olmanın keyfi ve ev :D
Herkesin emeği geçmiş. orada olmak bile emek.. hepininiz eline tekerine sağlık.. ben izindeyim.. geçen hafta çıktım, çok ters tarafta olduğumdan gelmedim. seneye kısmetse gelirim. biz de tadından sebepleniriz..
Sevgiler, saygılar..
herkeze slm ben kimsenin etine sütüne karışan biri diğilim festival alanında emegi geçen herkeze teşekkür ediyorum çiftalan ekibi olaraktan bazı olumsuz şeyler yaşadık mesala BAZI ARKADAŞLAR ALANI ATIŞ SAHASINA ÇEVİRDİ ADAMLAR TAKIRTAKIR MERMİ SIKTI BU SİZCE DOGRU BİR OLAYMI? GECE SAAT 2-3 BAGRA BAGRA FASIL SÖYLEDİLER EVET İNSANLAR EYLENMEYE GELDİ AMA BİRBİRİNİ RAHATSIZETMEK ÇOK YANLIŞ ORDA ÇOCUKLAR VE BAYANLAR VARDI TOPU TÜFEGİ GETİRİP MAGANDALAR GİBİ JARJÖR BOŞALTIP EYLENİLİYORSA BUNUN ADI EYLENCEYSE SİZLERDEN ÖZÜRDİLİYORUM
Bir festivali daha geride bıraktık, her yeni festivalde olduğu gibi,
katılan arkadaşlarımızla tanıştık, Akgün, Korbala, Cahit Emmi, Gerdal,
aklıma ilk gelen isimler, kendi adıma çok zorlu bir yolculuk
sonunda Pamukovaya vardım,
cuma akşamı 6.00 da yola çıktım ve cumartesi sabah 10 da festival alanındaydım,
4 saat de sakarya da arkadaşımda sohbet edip kestirdim, (gece araç yokmuş)
4 aktarma ile gidebildiğim için yine de şanslı sayılırım,
Pamukovada'nda alana gitmeye hazırlanan ambulansla,
(Hoca) Ünal'ın oğlu Mehmetçik Mehmet ile gittik, (Ünal'ım Allah kavuştursun)
uzun bir sohbetli kahvaltı yapıp, Arda'nın yedek çadırına yerleştim,
Arda gece horlamamaya söz verdiğinden, yan yana iki çadırda kaldık,
hakikaten horlamadın değilmi, yoksa ben yorgunluktan duymadımmı?,
Arda'm teşekkürler herşey için,
yavaş gitme, enduro parkuru, gece eğlencesi derken, güzel vakit geçirdik,
Başta Pamukova belediye Başkanımıza, Muhtar'ımıza, kamikaze ekibine,
Yıldırım motor Mehmet'im, ve Babası Muhammet abimize,
Dakar fatihimiz sevgili Kemal MERKİT'e,
Murat Başkan'a
katılıp tatlı sohbetini esirgemeyen tüm dostlarımıza, ve gelemeyip de izleyenlere,
emeği geçen herkese teşekkürler, sizlerle bir arada olmak güzeldi,
misafirperverliğiniz karşısında söylenecek tek kelime yok,
Allah razı olsun hepinizden,
gelelim fotolara,
cep'ten olduğundan az bulanık çıkanlar için özrümü kabul edin,
http://img96.imageshack.us/img96/2069/grnt0007n.jpg (http://img96.imageshack.us/i/grnt0007n.jpg/)
İZMİR EKİBİ SOHBETTE,
http://img691.imageshack.us/img691/4453/grnt0009y.jpg (http://img691.imageshack.us/i/grnt0009y.jpg/)
YOK YOK KÜFÜR ETMİYOR, ALIRIM ANAHTARINIZI DİYE TEHDİT EDİYOR BENCE,
http://img824.imageshack.us/img824/8765/grnt0010.jpg (http://img824.imageshack.us/i/grnt0010.jpg/)
KAYIKÇI'YI KURTARMA SIRASINDA SANIRIM,
http://img571.imageshack.us/img571/4933/grnt0012.jpg (http://img571.imageshack.us/i/grnt0012.jpg/)
MUHTAR ZATEN KÖYDE AĞAÇ BIRAKMAMIŞSIN, ÇABUK BIRAK ONU, KERESTEMİ SANDIN SEYİRCİ ONLAR,
http://img193.imageshack.us/img193/339/grnt0013.jpg (http://img193.imageshack.us/i/grnt0013.jpg/)
YAVAŞ GİTME YARIŞININ SEYİRCİLERİ OLARAK YERİMİZİ ALDIK,
http://img682.imageshack.us/img682/5852/grnt0016.jpg (http://img682.imageshack.us/i/grnt0016.jpg/)
37 FAHİR HOCAM FOTO VE VİDEO PEŞİNDE,
http://img20.imageshack.us/img20/8198/grnt0018k.jpg (http://img20.imageshack.us/i/grnt0018k.jpg/)
RAMAZAN GÖNÜLAL KTM640 İLE YARIŞTI, TEBRİKLER KARDEŞİM,
http://img687.imageshack.us/img687/1183/grnt0017v.jpg (http://img687.imageshack.us/i/grnt0017v.jpg/)
CAHİT EMMİ PARKURDA,
http://img295.imageshack.us/img295/6113/grnt0019.jpg (http://img295.imageshack.us/i/grnt0019.jpg/)
METİN ÇETİN SES VER ÇABUK AHHH AHH AH, SEEE SEE SEE SE,
http://img88.imageshack.us/img88/5118/grnt0020h.jpg (http://img88.imageshack.us/i/grnt0020h.jpg/)
HADİ RAMAZAN SIK DİŞİNİ,
http://img713.imageshack.us/img713/8855/grnt0021.jpg (http://img713.imageshack.us/i/grnt0021.jpg/)
yavaş gitme şampiyonumuz, tebrikler,
http://img714.imageshack.us/img714/5198/grnt0022.jpg (http://img714.imageshack.us/i/grnt0022.jpg/)
VE YİNE HANNİBAL İBRAHİM ŞAMPİYON,
http://img20.imageshack.us/img20/5820/grnt0023d.jpg (http://img20.imageshack.us/i/grnt0023d.jpg/)
TEBRİKLER ŞAMPİYON,
http://img17.imageshack.us/img17/3861/grnt0027i.jpg (http://img17.imageshack.us/i/grnt0027i.jpg/)
BU DA ÜMİT SENİN İÇİN, YOK RAHATSIZ ETMEYECEĞİM DEYİNCE POZ VERDİ BANA, ANTENLERE BAKARMISINZ, BIYIK ŞAMPİYONU PALA GİBİ,
http://img529.imageshack.us/img529/5282/grnt0028t.jpg (http://img529.imageshack.us/i/grnt0028t.jpg/)
OĞUZ TORPİLLERİ UNUTMUŞ HALAY ÇEKİYOR,
http://img34.imageshack.us/img34/6674/grnt0030.jpg (http://img34.imageshack.us/i/grnt0030.jpg/)
MUHTAR'IM DEVAM,
http://img696.imageshack.us/img696/2866/grnt0031q.jpg (http://img696.imageshack.us/i/grnt0031q.jpg/)
Arda hayırdır afiş'e el mi koyacaksın,
http://img138.imageshack.us/img138/3821/grnt0032.jpg (http://img138.imageshack.us/i/grnt0032.jpg/)
Muhtar sabah kahvaltısından sonra kamikaze ekibine hesap soruyor,
http://img823.imageshack.us/img823/8333/grnt0033.jpg (http://img823.imageshack.us/i/grnt0033.jpg/)
Ahmet'im doydun dimi, afiyet olsun,
http://img197.imageshack.us/img197/1349/grnt0034d.jpg (http://img197.imageshack.us/i/grnt0034d.jpg/)
Çaylarrr Hüseyin'den,
http://img526.imageshack.us/img526/2724/grnt0035.jpg (http://img526.imageshack.us/i/grnt0035.jpg/)
Güney hocam karpuz olmaz su içecektik hani, sulu meyve olurmu diyorsun,
yorgunum deyip raporu sallama, bak Nurettin abi ön sırada çerezini almış bekliyor,
ben de merak ettim gerçekten o son bölümü,
Sevgiler..
exsixdays
21-06-2010, 12:01
resimlere bakılırsa çok eğlenceli geçmiş ama hem bize uzaklığı hemde turizm sezonunda olduğu için bize nasip olmadı gelmek.gelmek istiyorduk ama olmadı inş başka bi festival a alanya ekibi olarak katılırız.emeği geçen herkese teşekkürler.
Sevgili Mevlüt kardeşimin şahsında tüm Pamukova ekibine ve sevgili başkanımız Murat Kızak'a çabaları ve bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz.
Silah atılması konusundaki eleştirilere katılmamak elde değil, lakin bu eleştirileri yaparken bu olumsuzluğu yaratan kişilerin camiamız dışından bölge insanları olduğunu, onların eğlence anlayışının bu şekilde olduğunu, bu durumun biraz da bu festival için bu kadar çabalayan arkadaşlarımızın kontrolü dışında spontane geliştiğini, alkollü ve eli silahlı kişilerle hiç bir EC'linin uğraşmaması gerektiğini, bu durumun bizlere bir dahaki festivaller için önemli bir ders olduğunu, zaten sevgili Murat Kızak'ın sonraki festivallerde bu tür olumsuzlukların yaşanmaması için daha şimdiden düşünmeye başladığı bildiğimi ve bütün bu olan bitenin yaşanan güzelliklerin üstüne çıkmaması gerektiğinin altını bir daha kalın kalın çizmek isterim.
Sevgili Mevlüt kardeşimin şahsında tüm Pamukova ekibine ve sevgili başkanımız Murat Kızak'a çabaları ve bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz.
Silah atılması konusundaki eleştirilere katılmamak elde değil, lakin bu eleştirileri yaparken bu olumsuzluğu yaratan kişilerin camiamız dışından bölge insanları olduğunu, onların eğlence anlayışının bu şekilde olduğunu, bu durumun biraz da bu festival için bu kadar çabalayan arkadaşlarımızın kontrolü dışında spontane geliştiğini, alkollü ve eli silahlı kişilerle hiç bir EC'linin uğraşmaması gerektiğini, bu durumun bizlere bir dahaki festivaller için önemli bir ders olduğunu, zaten sevgili Murat Kızak'ın sonraki festivallerde bu tür olumsuzlukların yaşanmaması için daha şimdiden düşünmeye başladığı bildiğimi ve bütün bu olan bitenin yaşanan güzelliklerin üstüne çıkmaması gerektiğinin altını bir daha kalın kalın çizmek isterim.
çok güzel bir açıklama gerçekten orda bizden başkalarıda var idi ve dediğiniz gibi EC li deillerdi istenmeyen hareketleri yapan lar. bizim filamingonun torpilleri dışında :D:D
Bu güzel organizasyonda emegi gecen tüm arkadaşlara teşekkürler,çamuru bol güzel ve zor parkur vardı sadece silah atma ve gece yarısı müzik ayarı yapmanın dışında her şey mükemmel nette konuşupta karşılaşmadıgımız cok degerli abilerim ve doslarımla yüzyüze karşılaşma imkanı buldum ne sıcak insanlar varki sanki kırk yıldır tanıyormuşumki Nurettin abim,Tankut abim
İbrahim arkadaşım, Semih hocam, Turğay abim, Ramazan(Bora) hocam, Arda abi Bülent abim(ben gaza gelmem) Arif arkadaşım,Aydın hocam,daha liste cok kabarık , Düşünün yolda giderken sadece resmini görüp yazıztıgınız birisine selam veriyorsunun sizi zorla motordan indirip ikramda bulunuyorlar Tankut abi
Semih hocam Aykut abi ve Fahir abiden bahsediyorum ,Murat Kızak başkanım kütükten gecebilmem için kütüklerin yerini deyiştirmeye çalışıyor,Aydın hocam ve Ahmet abi yarış yorgunluğunun ardından bizleri duvar rampa bulmak için bizimle beraber gazlıyorlar, Arda abi kütükleri geçmem için bana yardım ediyor daha neler varki yazmakla bitmez varmı böyle bir dostluk 12 saatlik yol
yorgunlunu unuturmaya yetiyor 12 deyil 24 saat yine yol yapılır bu dostluklara
Bir aksilik oldu ise oda Seda ile oldu:D yavaş gitme yarışında rakibim idi.:)
Tüm arkadaşlara teşekkürler.Selam ve saygılar.
metincetin
21-06-2010, 12:55
şimdi söz hakkı bana geldi
sizlerin festival alanını rahat bulmanız icin agaclara ,taşlara yön levhası cakıp
emek sarf edenler
sizlerin rahatı ve eylenmeniz icin parkur ,yemek vs ugraşanlar hatta o kadar sıkıntılı bi anada bile güler yüzlerini esirgemeyen bu güzel nadide insanlar icin
teşekkürler ederim hatta hepimiz adına
eleştiri yapan kardeşlerinde eşref ve eşşek saatine geldiyini anlamışımdır
unutmayınki bir cayın 40 yıl hatırı vardır
örnek verecek olursam
morali bozuk olan şahısa selam veren can arkadaşı bile olsa ona bozuk calar
bu o nki ruh halidir
ve zamanla o hata anlaşılır
en iyi arkadaş arkadaşının hatasını örten kişidir
gelelim silah işine
bizler makinalarımızla o kadar gürültü ettikki
çocuklar, ben, hayvanlar hatta agaclar bile rahatsız oldu
hayvanlar kacarak ben yolu kapatarak siah atanlarda ateş ederek streslerini atmıştır
bu yerlerde silah atmak sevincin,stresin bi sembolüdür
gürültü yapanlar ise
özellikle tek ateş altında tuulmak istendik hatta cadırlardan uzak olarak
ama bizler ateşi her yerde yaktık ve sarhoş arkadaşlarda
ellerinde olmadan bu olayları yapmıştır
inanın arkadaşlar
kardeşlerimizin ve abilerimizin ,bayanların, hatta bebeklerin o gülücükleri
altında bu olay bence eriyip gitmiştir hattta o hatta atom zerresi kadardır
şimdi söz hakkı bana geldi
sizlerin festival alanını rahat bulmanız icin agaclara ,taşlara yön levhası cakıp
emek sarf edenler
sizlerin rahatı ve eylenmeniz icin parkur ,yemek vs ugraşanlar hatta o kadar sıkıntılı bi anada bile güler yüzlerini esirgemeyen bu güzel nadide insanlar icin
teşekkürler ederim hatta hepimiz adına
eleştiri yapan kardeşlerinde eşref ve eşşek saatine geldiyini anlamışımdır
unutmayınki bir cayın 40 yıl hatırı vardır
örnek verecek olursam
morali bozuk olan şahısa selam veren can arkadaşı bile olsa ona bozuk calar
bu o nki ruh halidir
ve zamanla o hata anlaşılır
en iyi arkadaş arkadaşının hatasını örten kişidir
gelelim silah işine
bizler makinalarımızla o kadar gürültü ettikki
çocuklar, ben, hayvanlar hatta agaclar bile rahatsız oldu
hayvanlar kacarak ben yolu kapatarak siah atanlarda ateş ederek streslerini atmıştır
bu yerlerde silah atmak sevincin,stresin bi sembolüdür
gürültü yapanlar ise
özellikle tek ateş altında tuulmak istendik hatta cadırlardan uzak olarak
ama bizler ateşi her yerde yaktık ve sarhoş arkadaşlarda
ellerinde olmadan bu olayları yapmıştır
inanın arkadaşlar
kardeşlerimizin ve abilerimizin ,bayanların, hatta bebeklerin o gülücükleri
altında bu olay bence eriyip gitmiştir hattta o hatta atom zerresi kadardır
Sen ne güzel bir adamsın be Metin abi.
10.Enduroclub festivalinden sonra bir kere daha içimden geçen şudur ki; ben ne şanslıyım ki böyle güzel insanların olduğu bir oluşum içindeyim.
Bir aksilik oldu ise oda Seda ile oldu:D yavaş gitme yarışında rakibim idi.:)
Tüm arkadaşlara teşekkürler.Selam ve saygılar.
Senin o hep gülen yüzün var ya işte ona kurban olsun tüm rakiplerin. ;) Bana yavaş gitME dediler ben de ondan yavaş gitmedim işte. :p Maksat renk olsun be Mehmet abim. İyi ki geldiniz ve iyi ki Pamukova'yı renklendirdiniz sizlerde. ;)
benim için değişik bir festival di. birçok sebebi var
1. Ulan Pamukovalılar insan candan olurda bu kadar mı candan olur. Bitanenizde somurtmaz mı arkadaşım. Şaka biryana birinin adını yazmasam bana bığ bığ edebilirler:D onun için eksiksiz ama eksiksiz tüm dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
2. 6. kere katıldığım festivalde ilk defa araba ile geldim. Rahat bir yolculuk oluyor ama motorla festivale gitmek değişik yollardan gelmek çok ayrı tatlar. Festival alanına girerken ki o hava ve caka danda eser kalmıyor tabii.
3. ilk defa spesial bir makinayla katıldım onun içinde yarışa girmek nasip oldu. beni yarışta el üzerinde taşıyan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler. spesiyalle EC ye katılmanın hakikaten tadı başka imiş.
4. mekan organizasyon candanlık içtenlik dayamışma 10 numara idi. sadece şu SİLAH işi can sıkıcı idi. bazıları yalnız maytapları da silah zannetmiş anladığım kadarıyla. Aramızda bende dahil maytap geçtik rahatsızlık veriysek özür dileriz. Silah konusuna gelince neymiş birdahaki EC lerrde JAndarma dikilecekmiş. Çünkü J görmeden bazıları heyecanlarının önüne geçemiyor. birisi seken kurşunlardan yaralansa veya ölse tüm eğlencenin tadı tuzu kaçar. hiçbir eğlence başkasının zararının pahasına gerçekleşemez. Bu şov amaçlı çadır mekanlarında gazlayanlar içinde geçerli.
5. bu festivalde emeği geçen MK , Muhtar ve tüm Pamukovalı kardeşlerimi canı yürekten teşekkürü bir borç bilirim. Sevgiler
Not : Resimler azzzz sonraaaaa
Hadi festeval alanınaı kurtardım. Yağmur yağdırmadım, şimşek çaktırmadım. Ama hangi hain kartalda o fırtınayı patlattı üstüme onu merak ediyorum...
Ev sahibi Kamikazelere kocaman teşekkür;
dostlarla uzun uzun muhabbet etmek, şişenin dibini görmek :D çok güzeldi...
EnduroCu
21-06-2010, 10:17
Başta Muhtar ve diğer Pamukova Kamikaze üyelerine, diğer emeği geçenlere ve km. leri katederek EC nin bu önemli ve büyük gününde orada olan tüm ENDURO dostlarına TEŞEKKÜR ler..
bu tip etkinliklerde yüzde yüz memnuniyet sağlamak imkansızdır,
önemli olan; her sene farklı bir coğrafyada, her sene sil baştan çabalarla düzenlenmeye çalışılan bir etkinliğin ne kadar zor olduğunu bilerek ufak tefek aksaklıkları göz ardı ederek olumlu yönden yaklaşabilmektir.
elbette olumlu ya da olumsuz şeyleri burada tartışarak daha iyiyi, daha ideali bulmaya çalışacağız, tabii ki seviyeyi koruyarak.
silahla havaya ateş edilmesi kesinlikle üzücü bir durum,
bunun festivale gölge düşürdü olarak değerlendirilmesi de ayrı bir üzücü,
bu durum bizim sorunumuz değil, Türkiye nin ulusal bir sorunu maalesef,
biz Türkler nedense sevinince de, üzülünce kızınca da silaha sarılırız bir şekilde,
Sakarya bölgesinin etnik yapısı göz önüne alındığında silah olayını engellemek imkansız gibi bir şeydir,
silah atanları görebildiğimiz kadarı ile uyarmamıza rağmen maalesef üzerinden biraz zaman geçince atmaya devam ettiler,
bundan sonraki festivallerde bu konu ile ilgili daha hassas davranacağımızı ve yaptırımlarda bulunacağımızı bilmenizi isteriz
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.