Orijinalini görmek için tıklayınız : 26 Kasım Yalova Kamp ( yalan oldu)
26 Kasım için Yalova'da Kamp yapasım vardı (Delmece / Erikli gibi bilumum yaylalarda işte ) ilk açtığım Topik'de olduğu belirtiğim gibi saat 9,00 gibi Meşhur Yalavo doyum Lokantasında hazır bulundum ;) benden önce gelen Testere ( en sertinden olan ) yani Hardsaw Özhan çorba'ya gömülmüş bir vaziyete beni karşıladı :D Chito dostumun gelme gibi bir havası olduğundan dolayı ,söz verdiğimiz gibi saat 10.00'a kadar bekledik ancak gelen giden yok :D
http://img.photobucket.com/albums/v314/NTTLC4/100_2370.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v314/NTTLC4/100_2367.jpg
sonuç :tam çıkam hazırlıkları başlarken sevgili Şenol aradı ( Adv 640 ) " abi ben gecıktım ,eshisardan yeni biniyorm "dedi :D bu bizim saat 11'kadar daha yalovada oyalancağız anlamına geliyordu .
Şenolda artık gelmişti ancak " abi ben gece kalamam sizle takılırız ,sonra ben akşam kaçarım " diyerek artık yola çıktık :D Amaç Delmece'ye alt.yollar veya yerler bulmak ! Termal'in arkasından "Orman,Yasak,Gir,Çöp Atma ,giresen şöyle olur ,girmesen böyle olur " kelimelerini hatırladığım uzun bir yazı ve bir yol gördüm . Okumasın uzun sürdüğü için ve muhtemelen kötü birşey yazmıyordur diyerek daldık yola :D :D :D
Nefis bir yol tırmanarak biryerlere gidiyor :D buraya gir buradan çık derken biryerlere geldik işte :D
http://img.photobucket.com/albums/v314/NTTLC4/100_2374.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v314/NTTLC4/100_2373.jpg
gezinin amacı tabi full aksiyon ve kamp :D :D :D
http://img.photobucket.com/albums/v314/NTTLC4/100_2375.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v314/NTTLC4/100_2378.jpg
ama birden amaç yalan oldu :D kimin aklına geldi hatırlamıyorum ama Sn MK 'ya gitme fikri oluştu sigara içerken :D gidilir mi ? gidilmez mi? derken kendimizi yolda bulduk :D
GPS yardımı ile :D :D :D Gemlik -İznik - Bilecik - Gölpazar rotası izlendi :D
Şenol gece dönmekte ısralı olduğundan iznik civarında döndü ve biz Testere ile devam ettik ! Keyifli ve soğuk bir yolculuktan sonra Kızak Malikanesine ayak bastık ;) sağolsunlar MK ve HK çifti güzel bir ağırladılar :D :D
http://img.photobucket.com/albums/v314/NTTLC4/100_2387.jpg
ancak Kızak ailesinin ufak ve tatlı kızı ( allah bağışlasın)bu durumdan pek memmun değildi :D
nedeni çok basit :D bkz. aşağıdaki resimlere :D
http://img.photobucket.com/albums/v314/NTTLC4/jjjjj.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v314/NTTLC4/hhh.jpg
daha evvel sahte ActionMen olarak karşımıza çıkan bu şahıs bur sefer Sahte bir Süpermen olarak cocuğu kandırarak elinden kulaklıkları aldı :D
benim Dijital ruhunu teslim ettiği için resim arşivi bu kadar ! sanıyorum MK 'da başka resimlerde var !
genelinde çok keyifli bir gezi olarak hafızalara geçti , çadırım ve uyku tulumu'da güzel gezmiş oldu :D :D :D :D
yolda giderken Profi ustaya özenerek bende bir kaç sanatsal çalışma yaptım :D :D
http://img.photobucket.com/albums/v314/NTTLC4/100_2383.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v314/NTTLC4/100_2385.jpg
bu resimde demek çok hızlı gidiyormuşum :D :D kolum bile yetişemedi :D
birdahasında daha yavaş giderim artık:D :D :D :D
26Chito dostumun gelme gibi bir havası olduğundan dolayı ,söz verdiğimiz gibi saat 10.00'a kadar bekledik ancak gelen giden yok :D
Chito yola bile çıktı fakat maalesef Eskihisar'dan geri döndü. Dönmeye neden bel ağrısı idi.:mad:
Resimleri görünce katılamadığım için üzüldüm. Hatta MK kardeşi ziyaret etme fırsatını kaçırmış olmak üzüntümü daha da artırdı.
Sevgiler, saygılar..
Chito yola bile çıktı fakat maalesef Eskihisar'dan geri döndü. Dönmeye neden bel ağrısı idi.:mad:
Resimleri görünce katılamadığım için üzüldüm. Hatta MK kardeşi ziyaret etme fırsatını kaçırmış olmak üzüntümü daha da artırdı.
Sevgiler, saygılar..
Çok geçmiş olsun Hocam ,inşallah başka bir gezide ;)
Dadından yınmez bır gezı oldu.Et harıkaydı, yollar desen oyle.Ama bu super adam o koftelerden sonra,uçan bır melektı:) Nurı baba sağ olasın.Hak, helal mevzu...Bekletmek ıstemezdım sızlerı:D :D
ruhiaykol
30-11-2006, 11:44
aynen abi başlık daki gibi bu hafta yalanlar haftası idi.syn arvasi hocam abant yapacaz sende katıl dedi olur günü birlik çok iyi olur dedim ama cumartesi ve pazar günü kapının önünde ağaç oldum arvasi hocam ve arkadaşları gelecek ve abant yapacaz diye. pazar akşam saat beşe yaklaştı ve bendeki dürtüler doruk yapmaya başladı ruhi neden burdasın deyip duruyordu sen bu hafta kaçmalıydın biyerlere...ama arkadaş bulamamıştım akşam üzeri dokurcunda birkaç arkadaşıma yalvardım arkama kimse almamak lazım ama size yayla fırsatı gelin biriniz arkadaş olun diye. ama kimseden fazda yok bu soğukta biz delimiyiz abi ne işin var yaylada diye alay eder oldular ama birdefa başlamıştı bendeki bu doğa tutkusu mutlaka gitmeliydim biyerlere.ve tüm elbiselerimi giyerek bindim motoruma ve verdim gazı abi. doğruca davlumbaz yaylasında aldım soluğu vardığımda daha havada tam kararmamıştı vede acil birkaç foto aldım.fotoları en kısa zamanda paylaşam sizlerle öyle heyecanlı vede gizemli olmuştuki aldığım lezzeti anlatamam yanıma yedek ışık almayı dahi unutmuştum ya farın ampülü kesseuydi diye düşünmekten kendimi alamadım gezi boyunca birçok rwesimlik olay oldu ama makinanın gece ayarı yokmuş iyiki emanet makinaydı yoksa kırardım onu
fotolarıda en kısa zamanda koyacam siteye...
hımm, zenaatımı elimden alırsınız ha, olsun bakem:D
nasıl olsa ben de sizlerden birşeyler kapıyorum, imrendim doğrusu, birlikte nice gezilere inşallah, hele bir vize sorununu çözelim.:)
:confused: bu arada dikkatimi çekti TTR da amortisörler Upsidedown değilmiydi, en azından benim TTE de öyleydi??:confused:
Dadından yınmez bır gezı oldu.Et harıkaydı, yollar desen oyle.Ama bu super adam o koftelerden sonra,uçan bır melektı:) Nurı baba sağ olasın.Hak, helal mevzu...Bekletmek ıstemezdım sızlerı:D :D
yahu Şenol ne demek yaaa bekletmek istemezdim :confused: ben ezelden beri sevmem zaten Planı gezileri :D :D :D Plan bizi bozar :D :D aksiyon olacak devamlı ,Motor Arıza yapacak ,Lastik patlıyacak,yol kayıb olacak:D Plan Yalova yapılmıştı ama Bilecik'den çıktık mesela :D olay budur işte!!! Planı ,Yağmuru, TEM'i vs Endurocuların dışındakiler düşünsün ,sen boşver takma böyle şeyleri :D :D :D
hımm, zenaatımı elimden alırsınız ha, olsun bakem:D
nasıl olsa ben de sizlerden birşeyler kapıyorum, imrendim doğrusu, birlikte nice gezilere inşallah, hele bir vize sorununu çözelim.:)
:confused: bu arada dikkatimi çekti TTR da amortisörler Upsidedown değilmiydi, en azından benim TTE de öyleydi??:confused:
Hocam E ve S serilerini zamanında KAYABA marka Upsidedown ile donatılar !
R Serisini PAIOLI Marka ile donatıldı ,ama tabiki Upside değil !
E için yaylanma :270 mm
S için yaylanma :310 mm
R için yaylanma :270 mm ama bunun yanında boru 46 mm oldu
hoş ben yinede benim yayları değiştirdim ve bir çift HYPERPRO takarak 300mm'ye çıkardım ! mağlum kilo problemi :D :D ama süper performans,parasının hakkını verdi yani yaylar ;)
Hard_Saw
30-11-2006, 12:43
Valla şöyle başlamak istiyorum kafadan başkana gideceğimiz belli olsaydı ve çadırları tulumları gezdirmeseydik çok süper olacaktı :D
Akşam güzellik uykumu alınca gece uyuyamama gibi bi problem oldu ve sabah 4 te dalıp 6 da kalkarak hazırlık kıl tüy hop 7.30 feribotuna bindim yenikapıdan.. 8 .45 gibi yalovadaydım hop doru doyuma ilerledim ...garson geldi bişey alırmısınız dedi yok ben arkadaşı bekliyim dedim , sonra bi dakka geçmedi ya dedim sen ver bi çorba :D neyse çorbayı hüpletirken bi baktım bi gürültü ve ardından gelen iri bir endurocu .... neyse nuride geldi , o da söyledi bi çorba sonra garsonun getirdiği çorbaya itiraz etti ben bunu istememiştim die halbuki onu istemişti :) neyse dedim güzel kardeşim sen arkadaşa istediğinden getir ben onu içerim ziyan olmasın die :p neyse çorbaları içtik saat 10 oldu startı vericez , akşam yemeğimiz olan topkek ve çokoprensleri aldıktan sonra tam kask giyip ben marşa nuri kick e basıcakken hop nurinin telefon çaldı... anadolu kaplanı şenol aradı abi bekleyin feribota biniorum falan filan neyse nuri anlatmış oraları :D
bikaç kısa ama güzel yerlerden geçtik ben motor hareret yapmasın die önden gittim falan :P
su geçişi zevkli ve heyecan vericiydi alt kısım kaya olduğu için kayarmı kaymazmı die düşünürken hop geçiosun stili :D
bi ara nuri önden gazlıo ben arkadan baktım çok taş yiyorum dedim ya yanında ya önünde yada çok arkasında gitmelisin özhan sonra sen bi süre yanında git sonra allah büyük öne geçersen ne ala dedim ve verdim gazı :D sol bi viraja gelioduk nuri tam ön tekeri yere indirmiş pozisyon alıo sola dönmek için ben bi daldım sağına alalalalala nidaları eşliğinde beraber çıktık virajdan ondan sonra nurinin ttr tekere geldiği için ben öne geçtim ve öyle devam ettik hehe :D
sonra yangın kulesi mi radar mı ne öyle bi yer die tutturdu nuri ii dedim bakalım falan daldık bi yerlere bişi olur nasılsa gps var kaybolmayız falan die düşünüoruz ama durduğumuz biyerde nuri gemlik yönünü tam 4 kere farklı söyledi hehe gps acemisi çocuk naapsın :D neyse son tahmin neyseki doğruymuş gemliğe geldik ha tabi rota aynen gölpazarı iznik üzerinden gidicez...iznik sapağına daldık bi benzin alalım soluklanalım die...benim midemden sesler gelince şenol ve nuriyide ikna ettikten sonra :D daha evvel test etmiş olduğumuz lokantada yemekleri götürdük...sonra şenol istanbula biz bileciğe...yollar gerçekten çok zevkliydi bi ara gerçekten üşüdük ve gölge kalan bi kaç yerde kayma aksiyonuna girdik ama neyseki yerle yeksan hadisesi yaşanmadı...düzgün asfalt lastikleriyle o yolları gitmeyi gerçekten çok isterim çok güzel virajlı yollar mt 18 lerle şansımızı fazla zorlamak istemedik gerçi durup baktığımızda ön lastiği en kenardaki dişlerinde iiki daha fazla yatmamışsın yazıyordu :D
nihayet gölpazarına geldik halk bizi büyük bi ilgiyle izledi kim bu uzaylılar hesabı :D bi benzinci bulup nurinin boşalan deposunu tekrar doldurduk tesadüf o ki kızak ın benzin aldığı yermiş kızakta gelince ekip tamamlandı :) taktı bu bizi peşine vardık eve sonra hemen bi garaj gösterisi sonra sıcacık ev güleryüzlü bir karşılamayla eve daldık :D tabi sonra hareketlerimizi daha yavaş yapmamız gerektiğini farkettik çünkü niko die hafif iri jaguar kırması bi kedi vardı :D
valla görmeniz lazım tam hanımağa :D otur dio oturuoruz kalk dio kalkıoruz falan :D neyse yengemiz dillere destan bi yemek yapmış bide saf vişne şerbetimizde var ohh misler gibi :) tabi yemek yiyince bi ağırlık çöktü üzerime arkadaşların ısrarına dayanamayıp uzanıverdim kanepeye ve uyudum :D sonra nuri arkadaşım üşümiyim die üstümü örterken uyandım ve sonra geyiğin sonu yok dierek fotolar dvd ler mandalinalar elmalar armutlar çaylar derken kendimizi yatakta bulduk ben direk dalmışım ...nuri tv izliodu sonra o da sızmış hehe...
kahvaltı olayına hiç girmek istemiyorum çok acaipti :D
sonra tam aksiyona çıkıcaz hazırlanıoruz kızak ın komutanı gel taytaylar geldi diince kısa bi tur atarak tekrar sıcak yuvaya döndük ve eşyalarımızı toparlayıp istanbula doğru startı verdik...ve akşam feribotlarıyla ben yenikapıya nuri pendiğe giderek bir maceranın daha sonuna gelmiş olduk.....
özlemişim böyle gezi anlatmayı ya :D umarım sıkılmamışsınızdır ....
AykutErda
30-11-2006, 07:08
Sıkıldım..
Hard_Saw
30-11-2006, 08:27
Sıkıldım..
nasıl gevşetebiliriz aykut usta onu söyleseydin bide :D
metincetin
30-11-2006, 11:50
vay be ne gezi helal nuri abi yola cıktınmı porogram olmayacak vereceksin gazı canının istediyi yere:)
AykutErda
03-12-2006, 05:34
Özhan,dostum;
şu hani ormana girip çalı neyim içinde kaybolduğunuz,görüntüleriniz var ya..İşte öyle fotolar ile ancak gevşetebilirsiniz bizleri.Alıştırdınız bir kere;Nuri,Barbaros ve diğer ekip ile ; çamur,kar,orman isteriz..
Öyle emekli kurmay albay triği ile git MuratKızak'ın evine,ye sıcacık börekleri,iç sıcacık çayları sonrada olayı tüm sevimliliğinle anlat..
Çamur,kar,orman isteriz
İSTERİZ DE İSTERİZ..
EnduroCu
03-12-2006, 06:05
Öyle emekli kurmay albay triği ile git MuratKızak'ın evine,ye sıcacık börekleri,iç sıcacık çayları sonrada olayı tüm sevimliliğinle anlat..
Çamur,kar,orman isteriz
İSTERİZ DE İSTERİZ..
Ankara biriminin son arazi ataklarından sonra, İstanbul lu endurocular light laştı mı ne, köfte ekmek gezisi olmuş resmen :D
endurocu58
03-12-2006, 06:16
programa başlamak ta bir cesaret ister şenol kardeş in işi olmasaydı yarım gaz açmazdı salık olsun bir dahkıne hep beraber açmak ümidiyle :D
AykutErda
03-12-2006, 08:25
MuratKızak diyor ki
Ankara biriminin son arazi ataklarından sonra, İstanbul lu endurocular light laştı mı ne, köfte ekmek gezisi olmuş resmen...
MuratKızak,dostum;
adamlar yaşlandı,artık hoş görmek lazım.Hem köfte-ekmek yemeği küçümseme,sevgili değerli İstanbul endurocuları'nın(MetinÇetin,Nuri,Özhan,Barbaros,Pr ofi v.s.) yakında dişleri de dökülür yaşlılıktan,köfte-ekmek yemek bile lüks olur,arkadaşlara hani..
EnduroCu
03-12-2006, 08:47
MuratKızak diyor ki
Ankara biriminin son arazi ataklarından sonra, İstanbul lu endurocular light laştı mı ne, köfte ekmek gezisi olmuş resmen...
MuratKızak,dostum;
adamlar yaşlandı,artık hoş görmek lazım.Hem köfte-ekmek yemeği küçümseme,sevgili değerli İstanbul endurocuları'nın(MetinÇetin,Nuri,Özhan,Barbaros,Pr ofi v.s.) yakında dişleri de dökülür yaşlılıktan,köfte-ekmek yemek bile lüks olur,arkadaşlara hani..
dostum kolayı var, enduroya veda edip ATV ye binmeye başlarlar, kofteci yerine de kelle paça, işkembeciye giderler :D
Ustalar ortalıgımı kızıştırıyorsunuz.:rolleyes: Kelle paçada yer,köftesinide götürür, gerekirse serumuda yer, yınede yollanırız :D :D
Nuri Usta ile Özhanın Gölpazarına geldiklerini duyamadık haberimiz olsaydı vezirhan yol ayrımında hazır asker karşılamaya giderdik.ayrıcada gece kendilerine bir oturak alemi düzenlerdik.inşallah başka sefere
Ankara biriminin son arazi ataklarından sonra, İstanbul lu endurocular light laştı mı ne, köfte ekmek gezisi olmuş resmen :D
MuratKızak diyor ki
MuratKızak,dostum;
dostum kolayı var, enduroya veda edip ATV ye binmeye başlarlar, kofteci yerine de kelle paça, işkembeciye giderler :D
:D sevdiğim bir dostumun bir sözü geldi aklıma "hoop portakal orda kal!":D
bir vecize de benden "kırmızı elma, dalda durma" :D
lafla peynir gemisi yürümüyor hocam önce icraat görelim, sonra sizi dinleyelim, kırkyılın başı bazılarınız (dış mihrakların yardım ve yataklığıyla) kırdınız şeytanın bacağını, umarım devamı gelir, size de virüs bulaşır, hem o zaman laflamak yerine icraatlarımızı paylaşırız:D :D :D
cumhur nerde şu MK/konserve baskını fotoları:confused:
AykutErda
04-12-2006, 11:28
Profi,dostum;
burada turuncu portakal MuratKızak,kırmızı elma AykutErda ,yanlış anlamadıysam.
Zeki adamsın vesselam,tarzını beğendim ve çok güldürdün beni..Ne diyeyim Yücegök'de seni güldürsün..
EnduroCu
04-12-2006, 08:54
Profi,dostum;
burada turuncu portakal MuratKızak,kırmızı elma AykutErda ,yanlış anlamadıysam.
Zeki adamsın vesselam,tarzını beğendim ve çok güldürdün beni..Ne diyeyim Yücegök'de seni güldürsün..
turuncu onda arıza yaratıyor, o nedenle onu kendi halinde bırakıyoruz:D
dostlar gülücükler eksilmesin gül yüzlerimizden:D
nasrettin hoca'nın bir hikayesindeki gibi "Walla sen de haklısın MK"
ne demiştik "anca beraber, kanca beraber"!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Yazzuk:) Kardeşlerim düz yolda Gps ' le yol bulmaya çalışmışlar:D :D :D ama üçüncüsünde gösteridiği yol için, yazı tura ile karar verdiğiniz söylentileri var:p :p
Şenol ! sana da geç miş olsun :D :D :D (Ya gitseydin :p :p )
Nuri ,seneye Anadolu gezisine hazırlanmaya şimdiden kendini hazırla ÖLÜMÜNE KANKAYIZ...:D :D :D Özi asker de olacaaaak:D :D
metincetin
06-12-2006, 12:04
abi biz layt mı oldukmu inanın enduronun özelliyi kalmaz belkide enduro makinasınıda tarihten markalar silerler:)
MuratKızak diyor ki
MuratKızak,dostum;
yakın bir tarihte ankara kalesinde sac kavurma ve cay icip enduro clup bayragınıda asacagım:)
ankaralılara duyurulur sonradan kale elden gitti demeyin
hatırlatma gelirken otobüsle geleceyim
ankaralılara selamlarımı ve sevgilerimi canı gönülden yolluyorum
yüce gök sizi korusun benden:)
EnduroCu
06-12-2006, 12:22
abi biz layt mı oldukmu inanın enduronun özelliyi kalmaz belkide enduro makinasınıda tarihten markalar silerler:)
Metin abi, sen de hic aragazına gelmiyorsun anında teker yapıyorsun ya :D
EnduroCu
06-12-2006, 12:24
yakın bir tarihte ankara kalesinde sac kavurma ve cay icip enduro clup bayragınıda asacagım:)
ankaralılara duyurulur sonradan kale elden gitti demeyin
hatırlatma gelirken otobüsle geleceyim
ankaralılara selamlarımı ve sevgilerimi canı gönülden yolluyorum
yüce gök sizi korusun benden:)
git abi git, Ankara birimi seni AŞTİ de karşılar, motorunu otobüsten indirmene yardım ederler, ama ondan sonra dillerinden kurtulamassın hatırlarsan bir ara motoru kamyonla goturduğune inanıyorlardı :D
Hard_Saw
06-12-2006, 05:21
Yazzuk:) Kardeşlerim düz yolda Gps ' le yol bulmaya çalışmışlar:D :D :D ama üçüncüsünde gösteridiği yol için, yazı tura ile karar verdiğiniz söylentileri var:p :p
Şenol ! sana da geç miş olsun :D :D :D (Ya gitseydin :p :p )
Nuri ,seneye Anadolu gezisine hazırlanmaya şimdiden kendini hazırla ÖLÜMÜNE KANKANKAYIZ...:D :D :D Özi asker de olacaaaak:D :D
Nuri hep anadoluyu gezio zaten :) avrupa yakasına geçmio bile :p
Hard_Saw
06-12-2006, 05:23
Nuri Usta ile Özhanın Gölpazarına geldiklerini duyamadık haberimiz olsaydı vezirhan yol ayrımında hazır asker karşılamaya giderdik.ayrıcada gece kendilerine bir oturak alemi düzenlerdik.inşallah başka sefere
Usta senin oraya gelmekte aklımıza geldi ama abantta olacağını düşündüğümüz için rahatsız etmeyelim dedik ;)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.