PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mühye'de Eğlence

AykutErda
08-11-2009, 08:06
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/Mhye-11-2009-1Medium.jpg

Temel , benim yeni Çekirgem ;

Nereli mi ...?:D

http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/Mhye-11-2009-2Medium.jpg

Daha iki ay önce bu gaz - bu debriyaj motosiklet binmeyi öğretmiştim ...

http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/Mhye-11-2009-3Medium.jpg

Birlikte yeni yol Dostu DRZ400'ü almıştık ..

http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/Mhye-11-2009-4Medium.jpg

Birlikte tüm ekipmanlarını sipariş ettik ..

Dikkat ettiyseniz Siyah Arai kask kullanıyor ..:D

http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/Mhye-11-2009-5Medium.jpg

Temel , çok eğitimli ve çok genç bir Dost ..

Ama Rizeli kanı var damarlarında , çok da hırslı ve güçlü ..

http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/Mhye-11-2009-6Medium.jpg

Bakın birlikte artık dağlarda gazlıyoruz ..

EC'ye de üye oldu ...

http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/Mhye-11-2009-7Medium.jpg

Var mı böyle keyif ..?:)

Temel'im aramıza hoşgeldin ...:)

TurgayAlan
08-11-2009, 08:19
Hoş geldin Temel..:)

uzman1993
08-11-2009, 08:20
Temel E.C hoş geldin artık ilk kampta getirirsin değilmi arkadaşı aykut hocam

KORBALA
08-11-2009, 08:22
Arai kask iyi gitmiş. Yoksa temelin burnunu normal kask kapatmaz :) Hoş gelmiş :)

Offroad
08-11-2009, 08:37
Yeni çekirgen hayırlı uğurlu olsun.Artık her hafta sonu bir gezi bekleriz.

yebi çekirge bir tanışma topiği açsada Hoşgeldin desek.

EnduroCu
08-11-2009, 08:51
guzel bir tanısma topiği olmuş,
her çekirgeye nasip olmaz bu:D
hoşgeldin yuvaya

SerhatSaraç
08-11-2009, 10:15
Kıskandım valla :)
Temel hocam hoşgeldin makinan hayırlı uğurlu olsun.

deniz33
08-11-2009, 11:39
Abı hosgeldın bol bol fotolar beklıyoruz

Çamurunuz bol olsun:)

metemet
09-11-2009, 05:06
Ama Rizeli kanı var damarlarında , çok da hırslı ve güçlü ..
Aykut abi, o zaman Temel arkadaşımız duvarcı:)

Güzel kareler abi teşekkürler selamlar.

necok
09-11-2009, 07:04
EC ye ve aramıza hoşgeldin.

NurettinAbi
09-11-2009, 08:44
Ula Temeel,hoşceldun aramiza daa :D Demekki,kavurmanın pabucu dama,hamsininki....:D :D

Kemal TM
09-11-2009, 11:46
Temel hoşgeldin.
Aykut Abi, Temel'de katıldığına göre Duvar Merasimini beraber yaparız artık. Ya da olmazsa biraz daha bekleyelim, yeter sayıya ulaşınca Duvarcı Berat'larımızı Törenle alalım:) Şöyle adıyla, şanıyla Ankara Duvarcısı olalım.

silves
09-11-2009, 05:05
hoş geldin endurocu gelişinden belli olur güzel bir tanışma topiği

Seda
09-11-2009, 05:23
Çekirgen hayırlı olsun Aykut Erda. Hani Temel nereyesun? Tanıyalım da hoşgeldin diyelim. ;)

extrailt
09-11-2009, 05:27
Temel EC'ye hoşgeldin,Aykut abi XR'daki plaka ne iş .... varsa bir iş bizim zeki'ye de bir çare bulalım... :D

Engin1711
10-11-2009, 12:57
Hoşgeldin temel.. Güzel fotoğraflar için saolasın doktorum.

TurgayAlan
10-11-2009, 06:41
Temel nerede,o neden hiç konuşmuyor..?

TurgayAlan
10-11-2009, 07:01
Temel hoşgeldin.
Aykut Abi, Temel'de katıldığına göre Duvar Merasimini beraber yaparız artık. Ya da olmazsa biraz daha bekleyelim, yeter sayıya ulaşınca Duvarcı Berat'larımızı Törenle alalım:) Şöyle adıyla, şanıyla Ankara Duvarcısı olalım.
Vallahi Kemal hocam,o meşhur duvarı mevcut lastiklerinizle denemenizi hiç tavsiye etmem.

Günün birisinde o duvarı tırmanacağız diye Murat Kızak,Muhtar,Serkan,Çekirge Mehmet,Necdet ağabey,Uzun Aykut vs gibi agresifplus gazlayan adamların arkalarına takıldık.

Herneyse..Ana duvarın eteklerine gelip korkusuzca yukarı bir bakış attım,baktığım an,bu duvarı Gözümün yemeyeceğine karar verdim.:D

Birde şunu söyleyeyim,ana duvara varana kadar zaten bir kaç duvarı inip çıkıyorsunuz.

Not;z sesi sehven yazılmıştır,doğrusu "t" olacaktı.:D

Kemal TM
10-11-2009, 08:53
Vallahi Kemal hocam,o meşhur duvarı mevcut lastiklerinizle denemenizi hiç tavsiye etmem.

Günün birisinde o duvarı tırmanacağız diye Murat Kızak,Muhtar,Serkan,Çekirge Mehmet,Necdet ağabey,Uzun Aykut vs gibi agresifplus gazlayan adamların arkalarına takıldık.

Herneyse..Ana duvarın eteklerine gelip korkusuzca yukarı bir bakış attım,baktığım an,bu duvarı Gözümün yemeyeceğine karar verdim.:D

Birde şunu söyleyeyim,ana duvara varana kadar zaten bir kaç duvarı inip çıkıyorsunuz.

Not;z sesi sehven yazılmıştır,doğrusu "t" olacaktı.:D

Mesleki tabirle, taktim tehir ("z" & "t") yapmışsın Turgay Hocam:) Benimde gözüm korktu şimdi ama:D Gidene kadar çaktırmasaydınız bari:)

levent
10-11-2009, 10:31
Temel arkadaşımıza hoşgeldin diyorum ,AYRICA duvar yapacak arkadaşların hazırlıkları :D yapıldıktan sonra heyet huzurunda DUVARCI olmasını:D yoksa duvarı uzaktan gören herkesin duvarcı olamayacağını tüm kamuoyuna bildiririm.Değilmi Turgay abi:) .

semih
10-11-2009, 10:48
O duvarın yanına gelene kadar 2 kere motordan düştüm,burnum yüzüldü.Debriaj magneti krıldı vs.vs.Sadece yanından bakakaldım.Tam Sertifikalık yer.

Kemal TM
10-11-2009, 12:11
Yapman, etmen gözünüzü seveyimm (z, normal z), çok yüreklendiriciniz gerçekten de, sayenizde duvar manyağı olacacağız yakında :eek: ) Bu arada Topiği sabote etmeyruk inşallah:)

AykutErda
10-11-2009, 03:31
Yapman, etmen gözünüzü seveyimm (z, normal z), çok yüreklendiriciniz gerçekten de,

Bu arada Topiği sabote etmeyruk inşallah:)

Yok Dostum ya , bakma sen bunlara ...

Bir EC Büyüğü şöyle der ;

'' Vereceksin gazıııı , ııııı , ıııı '' :D

Ama Duvardan inerken , EC Büyüğü sözüne kulak asma derim ..:D

Ha bir de EC'de topikler sabote edilmek için açılır ; yoksa kaynaşma olmaz ..:)

AykutErda
10-11-2009, 03:39
..Hani Temel nereyesun? Tanıyalım da hoşgeldin diyelim. ;)

Eee Temel üye olmuş ama yanıt yazamıyormuş , moderatörlerimiz yazı yazmasını engellemişler ...

Bir el atarsanız sevinecek Temel ve yazı da yazabilecek ..:)

KutG
10-11-2009, 03:54
Yapman, etmen gözünüzü seveyimm (z, normal z), çok yüreklendiriciniz gerçekten de, sayenizde duvar manyağı olacacağız yakında :eek: ) Bu arada Topiği sabote etmeyruk inşallah:)

Kıvırmayalım lütfen, Kemal hocam. Uzun motoru sattıdığından dolayı sertifikalandırma görevi artık bende. Duvarcı olmak ve Duvarcı logosunu kullanmak istiyorsanız, lütfen tarihi ve saati belirleyin. Ha, bu işin teknikle falan da alakası yoktur, doğru motor, doğru lastikler ve bolca maça gerektirir. Gerisi hikaye.

Kemal TM
10-11-2009, 06:25
'' Vereceksin gazıııı , ııııı , ıııı '' :D
Ama Duvardan inerken , EC Büyüğü sözüne kulak asma derim ..:D

Çok anladım abi, çıkarken vercez gazı-vercez gazı ama inerken Allaha emanet:)

Kıvırmayalım lütfen, Kemal hocam. Uzun motoru sattıdığından dolayı sertifikalandırma görevi artık bende. Duvarcı olmak ve Duvarcı logosunu kullanmak istiyorsanız, lütfen tarihi ve saati belirleyin. Ha, bu işin teknikle falan da alakası yoktur, doğru motor, doğru lastikler ve bolca maça gerektirir. Gerisi hikaye.
Tankut Abi, buna kıvırma demeyelimde istersen, yumuşak zeminde gezinme çabaları diyelim:D Endurocu asla kıvırmaz, zemin yumuşak olmadıkça:)
Kaçış yok, anlaşıldı:rolleyes: Usta siz ne zaman derseniz Temel ve ben hazırız.
Doğru motor var, lastik(Sahara,E3) idare eder, maça kızı var, kupaların hepside bende, bilmiyorum yani kafa atabilirim:)

metemet
10-11-2009, 06:45
Ha, bu işin teknikle falan da alakası yoktur, doğru motor, doğru lastikler ve bolca maça gerektirir. Gerisi hikaye.

Tankut abi birde pilota gaz verecek biri lazım demi abi:D
Bizim pilot gazcımız Zeki dir abi:D

KutG
10-11-2009, 08:27
Valla kardeşler, onu bunu bilmem, kargadan başka kuş tanımam, tarih ve saat bildirin, geleyim, sertifikanızı vereyim.

TurgayAlan
10-11-2009, 09:49
...

http://i623.photobucket.com/albums/tt312/EnduroClub/2008/2008_04_26_27_ankara_muhye_yarisi/DSC05397.jpg

http://i623.photobucket.com/albums/tt312/EnduroClub/2008/2008_04_26_27_ankara_muhye_yarisi/DSC05399.jpg

http://i623.photobucket.com/albums/tt312/EnduroClub/2008/2008_04_26_27_ankara_muhye_yarisi/DSC05401.jpg..
Kemal hocam,fotoğraflar seni yanıltmasın..
Yukarıda gördüğün bu duvar,sahara lastikler ile başedebileceğin bir duvar değil..!
Ayrıca kendini hazır hissetmiyorsan bence hiç deneme..
Bana sorarsan,sertifiye edilme işini "tam arazi" lastiği takana kadar ertele derim..

Motora gaz ver, ama sen gaza gelme..:D

Biz şimdilik çakma duvarcı logoso görmeye razıyız..:D

thakan
10-11-2009, 10:54
Öncelikle bu içten hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim, herbirinize hemen cevap yazmak isterdim fakat accountum henüz aktive olduğu için ancak cevap yazabiliyorum;

Bundan 2 ay önceydi, Aykut abiye ben motor almak istiyorum dedim, oda hemen gidiyosun Drz alıyosun dedi.Ertesi gün motor İzmir'den kargoya verilmişti.İşin ilginç tarafı motorun üstüne daha oturmamış olmamdı fakat doğru adresteydim galiba.Aykut abininde söylediği gibi 2 ay sonra dağ tepe üstadın arkasında gazlar oldum.Teşekkürler abicim.

Şimdi buradayım ve samimi hoşgeldin mesajlarınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Umarım herbirinizle gazlama şansı yakalarım.

Saygı ve sevgilerimle;

Kemal TM
11-11-2009, 08:49
Motora gaz ver, ama sen gaza gelme..
Biz şimdilik çakma duvarcı logoso görmeye razıyız..

Duvar manyak gözüküyor valla, damarlarımdaki adrenalini hissedebiliyorum.
Bu işin lamı cimi kalmadı Turgay Hocam, hele bir de "Çakma Duvarcı Logosu"'na hiç gelemem:cool: Çok acil tarafından hatta bu pazar duvarın dibindeyim. Heyeti Umumi'ye duyurulur efendim:)

metemet
11-11-2009, 09:16
Bu işin lamı cimi kalmadı Turgay Hocam, hele bir de "Çakma Duvarcı Logosu"'na hiç gelemem:cool: Çok acil tarafından hatta bu pazar duvarın dibindeyim. Heyeti Umumi'ye duyurulur efendim:)

http://i623.photobucket.com/albums/tt312/EnduroClub/2008/2008_04_26_27_ankara_muhye_yarisi/DSC05397.jpg

Kemal hocam bizi resim ve videodan mahrum etme ,bak bende merak ettim şimdi duvarı, duvar sanırsam park halindeki motorları gecince başlıyor resimde tamamı gözükmüyor,gazın bol olsun selamlar

akinosan
11-11-2009, 10:24
Öncelikle bu içten hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim, herbirinize hemen cevap yazmak isterdim fakat accountum henüz aktive olduğu için ancak cevap yazabiliyorum;

Bundan 2 ay önceydi, Aykut abiye ben motor almak istiyorum dedim, oda hemen gidiyosun Drz alıyosun dedi.Ertesi gün motor İzmir'den kargoya verilmişti.İşin ilginç tarafı motorun üstüne daha oturmamış olmamdı fakat doğru adresteydim galiba.Aykut abininde söylediği gibi 2 ay sonra dağ tepe üstadın arkasında gazlar oldum.Teşekkürler abicim.

Şimdi buradayım ve samimi hoşgeldin mesajlarınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Umarım herbirinizle gazlama şansı yakalarım.

Saygı ve sevgilerimle;

Temel, hoşgeldin dostum. Doğru yerdesin.

Kemal, kardeşim.. Gelme bu EC tayfasının gazına. Seni seven eşini düşün, evde seni bekleyen küçük oğlunu düşün. Vazgeç bu sevdadan. Sen yaza kadar bahçede falan bin motoruna. Yazın gelirsin, beraber sakin sakin gazlarız. Alırız mangalımızı, rakımızı, çıkarız bir tepeye. Marmaris manzarasına bakıp bakıp demleniriz. Duvar muvar yaş iş, bizi bozar..

yağmur
11-11-2009, 11:05
Son resimlerde duvarın daha lastik izi oluşmamış..Şimdi orda insan kadar lastik izi var :) girebilene aşkolsun :)

ehhehe :D bendeniz CRF ile duvardaykene
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/YamurveDuvarSmall.jpg

PS: Bu arada o zamanlar aykutun olan 640 adv ile de duvarı çıkmışlığım var, ADV cilere duyrulur öyle duvar çıkmaz falan sanmayın :)

e_erdun
11-11-2009, 05:38
Var mı böyle keyif ..?:)

Temel'im aramıza hoşgeldin ...:)

valla yok böyle bir keyif aykutçuğum:D :D
bu keyifi sayılı kişiler yaşar yani endurocular;)
bu arada temel hoş geldin kardeşim..:o

TurgayAlan
11-11-2009, 05:55
Bu işin lamı cimi kalmadı Turgay Hocam, hele bir de "Çakma Duvarcı Logosu"'na hiç gelemem:cool:
Kolay gelsin..
İyi eğlenceler..:)

metincetin
12-11-2009, 12:27
Temel arkadaşımıza hoşgeldin diyorum ,AYRICA duvar yapacak arkadaşların hazırlıkları :D yapıldıktan sonra heyet huzurunda DUVARCI olmasını:D yoksa duvarı uzaktan gören herkesin duvarcı olamayacağını tüm kamuoyuna bildiririm.Değilmi Turgay abi:) .

duvarı bırakta ne oldu kırmızı benekliler angaralııııııııııııııııı
ha pardon temel kardeş hoşgeldin

Kemal TM
12-11-2009, 04:14
Kemal, kardeşim.. Gelme bu EC tayfasının gazına. Seni seven eşini düşün, evde seni bekleyen küçük oğlunu düşün. Vazgeç bu sevdadan. Sen yaza kadar bahçede falan bin motoruna. Yazın gelirsin, beraber sakin sakin gazlarız. Alırız mangalımızı, rakımızı, çıkarız bir tepeye. Marmaris manzarasına bakıp bakıp demleniriz. Duvar muvar yaş iş, bizi bozar..

Akıncım gelde gaza gelme, abi bu gazla Erciyes'e bile çıkılır vallahi:) Eşim her an aklımda zaten, Serdar Turgut'un Rana'sı varsa benim de Didem'im var kader işte ne yaparsın. Rakı-mangal tamam da şu duvar meselesini de halletmek lazım, yoksa duvarcı meclisinde durumumuz nice olur, malamat oluruz alimallah:)

uzUn
15-11-2009, 08:11
Abov, tanışma başlığı ne hallere gelmiş be ya. :eek:
Temel hocam hoşgeldin, motor hayırlı olsun, çamurun eksik kalmasın...
Tankut abi, maşallah hiç boş durmamış, hemen almışsın sertifika başkanlığını.
Kemal abi, sen bakma yazılanlara. Duvar dediğin bir ufak yokuş, çıkması da inmesi de bir anlık adrenalin salgısına bakar. Çıkması olmasa da inmesi salgılatır adrenalini ya da paçadan aşağı ürik asidi:D :D

Serifikayı alanlara ya da almak isteyenlere Ankara Ec çıkartması bir toplantıda tarafımdan hediye edilecektir. Misal 19.11.2009 akşamı 19:00 da??

yağmur
15-11-2009, 09:57
AYkutum bana uyar lakin şöyle ferah biryer seçelim..

Kemal TM
16-11-2009, 05:51
Uzun, mekan belli değilmi? Ben de katılmaya çalışırım, bir aksilik olmazsa.
[QUOTE=uzUn;56228]Abov, tanışma başlığı ne hallere gelmiş be ya. :eek:
Çıkması olmasa da inmesi salgılatır adrenalini ya da paçadan aşağı ürik asidi:D :DQUOTE]
Ayrıca, bizim işimiz vicuda adrenalin salgılatma teknikleri üzerine, ürik asit salgılaması ancak +4 derece soğuk bira ve tuzlu fıstığın midede verdiği tepkime ile olur:) İkinci tekniği toplantıda bizzat test edebiliriz.

AlpŞahinoğlu
16-11-2009, 09:32
Vallahi Aykut (uzun-çekirgesi olarak) beni duvara götürmeye kalktı (coşkun misali), abi gel eymirin arkasından çıkarız diye benim de gö(z)üm yemedi. Mühyenin arkasında canım çıktı açıkçası 200 kg lik adv ile... Ben masum bi endurocuyum beni affet dedim, bi sticker için değermi yani :) Aykutum bende sticker istiyorum :) Aday adayı olarak....(tankut hocam size mi başvuracağız yoksa????) malum yağmur'a sattı yadigarı...

Kemal TM
16-11-2009, 10:04
Alp bende bu işin içinde bir iş var diyordum, tevekkeli değil duvar-duvar derken, mazallah:) Laf aramızda zaten ben de sticker'leri alana kadar sesimi çıkarmıyorum, yoksa ne işim var Duvarda-muvarda:D Sticker'lerı alınca sana da ayırırım bir tane, çaktırma.

KutG
16-11-2009, 10:54
Vallahi Aykut (uzun-çekirgesi olarak) beni duvara götürmeye kalktı (coşkun misali), abi gel eymirin arkasından çıkarız diye benim de gö(z)üm yemedi. Mühyenin arkasında canım çıktı açıkçası 200 kg lik adv ile... Ben masum bi endurocuyum beni affet dedim, bi sticker için değermi yani :) Aykutum bende sticker istiyorum :) Aday adayı olarak....(tankut hocam size mi başvuracağız yoksa????) malum yağmur'a sattı yadigarı...

Alp hocam, sen böyle dedikten sonra bizim Uzun'a da sana anlı şanlı bir "Duvarcı Adayı" çıkartması hazırlamak kalır.

Alp bende bu işin içinde bir iş var diyordum, tevekkeli değil duvar-duvar derken, mazallah:) Laf aramızda zaten ben de sticker'leri alana kadar sesimi çıkarmıyorum, yoksa ne işim var Duvarda-muvarda:D Sticker'lerı alınca sana da ayırırım bir tane, çaktırma.

Ooo Kemal hocam, daha dün bir bugün iki, siz daha duvarın yakınına gelmeden böyle yaparsanız, işimiz var demektir. Uzun'um çek Kemal kardeşime de bir "Duvarcı Adayı" çıkartması.

Uzun sende bu arada lafı ortaya attın, sonra kayboldun. 19.11.2009 saat 19:00 uygunda, yeri de söyle bakalım.

yağmur
16-11-2009, 11:05
Tankut abi bu böyle olmicak... Çekirgeleri kulaklarından tutup duvara götürmek lazım olucak gibi :)

Tırt ADV ciler :P