Orijinalini görmek için tıklayınız : 17 Ekim-Burdur/Gölhisar Başlangıç;Trans_Toroslar_Gezisi
17 EKİM cumartesi Burdur Gölhisar da akşama doğru buluşulacak ,İzmir den Hanniballar ben Kürşat ve Ümit Kaplan (kuzucuk :) ) İstanbuldan Nuri (NTT,Eski taşdelen illegalci :) ) Sevgili kankam Ati veya yerine oğlu , gelirse Cahit emmim,şimdilik bukadarız kendine macera arayanları bekliyoruz...
Burdur Gölhisar da buluşulacak bizi ogüne mahsuben GODZİLLAM-ÇAMKÜTÜĞÜM vs Ahmetcik (Racehunter) :) bizi köyünde bekleyecek ;) (son an da olabilecek değişiklikler bildirilecektir.)
Planlama şimdilik yok rota kabataslak belli, güzergahlar değişken,yeme içme sorunu değişken ,uyku saatleri değişken steres olma yüzdesi %95 :)
Kalede Zekeriya -Metemet buluşmayı ve kızlar sivrisinden Avlan gölünden Kuyucak -Bey dağları -güllük dağları vs .....
Herkes kendi sağlığını koruyacak sekil de ve motorunu sökebilecek malzemesini alet çantasını alsın ,yüksek kesimler haliyle soğuk olacak tır ormanlık kesimlerde yağışlara yakalanma durumumuz olabilir çadırınızı matınızı tuvalet kagıdınızı temizlik ve bakım malzemelerinizi sağlık için ilk yardım çantanız bulunsun ;)
SÜRE:
Cumartesinden cumartesiye
Gazanız mübarek olaa!:D:D:D
0533 3127706
AykutErda
14-10-2009, 03:00
İyi de niye iki kere yazdın , kör göze parmak olsun diye mi ..:D
Şimdi anlaşıldı neden sesinizin soluğunuzun çıkmadığı.
Böyle bir macera 3 gün önce mi yazılır? Biraz vakitlice yazsan, bende bir motor ayarlayıp gelirdim. Ayıptır. Günahtır.
Madem Cumartesi'nden Cumartesi'ye bu rotanın sonu Düzce'de biter, ona göre. Hiç boş yere kıvırtma. Cahit Emmi unutursa, onu da getirmeyi unutma.
Kürşat abi adamları askeremi aldın hayati idameyemi başlatacaksın dağlarda 1 hafta sonra saç sakal gelirsiniz Düzceye :)
metincetin
14-10-2009, 03:47
perşembe veya cumartesi günü nerde olursunuz
Pazar günü nerede olursunuz?
Şimdi anlaşıldı neden sesinizin soluğunuzun çıkmadığı.
Böyle bir macera 3 gün önce mi yazılır? Biraz vakitlice yazsan, bende bir motor ayarlayıp gelirdim. Ayıptır. Günahtır.
Vallahi aynen destekliyorum! :) Çokta sevinirdim vallahi... Hatta şartları zorlasan?
Nerede olursunuz sorularına eğer ki Kürşat abi cevap verirse, aha baştan yazıyorum inanmayın, YALAN! :D Kaybolması var, lastik patlaması var, çıkmaz patikalar var, ...var, ...var... üüüüühüüü :) Nezih abi, Telefonumu yol boyunca kapatıp ara ara açacağım, mesaj ile ulaşabilirsin(iz)... Malum NX'de henüz çakmak girişi yapmadım.. Şarj bitene kadar devam...
Bolkar platosunda kumandayı devir alırım :P Şu aylarda 2600'lü rakımlarda olan Bolkar Platosunda yörük kalmamıştır. Ancak benim tanıdığım bir iki çoban oralardadır... Çobanlar ile akraba olacağım artık :D İhtimal rotalar arasında Çinili(Eğri) Göl yol üzerine yakın olup, Karagöl için biraz ters istikamete cırmalamak gerekebilir. Bolkar Platosuna, Berendi köyünden giriş yapılabilir... Çömelek'te meşhur Sason Kanyonu vardır.. Çömelek-Kırobası(Eski adı Mara) arasında normal yolu değil de ara yollar kullanılırsa Karacaoğlan'ın yaşadığı köye ve Karacaoğlan Tepesi ile Karacakız Tepesine varılır... vs.. vs... Oturup rota falan konuşmadık ama artık yol halinde orası, şurası, burası derken saparız bir yerlere.. Uyumlu kişilerle olunca en keyiflisi de bu oluyor zaten...
Kurşat abi ben yarın bir dozer bulup en kral duvar rampayı yaptırayım ne dersin:D
Kızlarsivrisin'den birkaç foto
http://w52tfw.bay.livefilestore.com/y1pMVTjFicX9tXb-2Bhx-lk6WPfhtPw1CcjKx91afxf__kOQz5PeTDNF10vlvbpn8pvWsYj LVNf5iTKMaR730Fbbg/100_1203.JPG
http://w52tfw.bay.livefilestore.com/y1pXw_uIMn_BoZG1q_Y-wnRhKVIFPauhIb9SpGeu6Qh_PNOhhBs0a_5GNtZH_VRoJABRwc mh8AYMGC3xXY9EeUHMg/100_1078.JPG
http://w52tfw.bay.livefilestore.com/y1pfETqJzO3keiY9fbPe33kZSS33iUfS3vXrj-vIVvt2OGmWdrAHNXdMKYZbs2VWtn1noUkQLOljWuer-fjHQ5gHA/100_1093.JPG
abi benim tlf 05356224518 elimden gelen yardımı yaparım verelim gazı
Nezih abi, Telefonumu yol boyunca kapatıp ara ara açacağım, mesaj ile ulaşabilirsin(iz)... Malum NX'de henüz çakmak girişi yapmadım.. Şarj bitene kadar devam...
Olası rotayı bir harita haline getirirsen bizde bir yerinden katılabiliriz şartlar uygun olursa..
Ne dersin..? :cool:
Duvar rampa hazır biz çıkamadık burayı:D
http://w52tfw.bay.livefilestore.com/y1pXpF1rc-5Cy_HUB08x95Qly8Uo6zpY143B5jMPry2vZ_RPeu8xUQSNrkZ3 N6l9LZ7CbMX9XZVKlXt00FPepd2Gg/SDC10446.jpg
sevgili kürşo çook bi emrivaki yapmışşın elimiz boş diye
iyi güzel de benim evlat geliyor törki ye 20-21 october . ben 22 sinde sizi nerelerde bulayım?
Aykut,iki kere yazmadım, sistem önce kabul etmedi sandım. Sanırım sizlere nispet olsun diye site yöneticisinin yapmış olma ihtimali var:) Yersen! :D
Tankut, senin Hindistan gidişine benzedi :) senin le gelmeye calıstığımdan önceki planımdı bu ;) ve Nuri (NTT)rotayı beraber yapalım deyince, daha da ateşlendir di sevindir di , ardından da Ümit in '' Madem, sen o tarih de gidiyorsun bende Mersin'e gidişimi erteleyeyim bu daha eğlenceli olacak demesi :D Atinin yerine oğlu Altan'ın gelmesi de olayımıza renk kattı :) yoksa tek basıma gidecektim ;)
Saduluk dan öte İndra Ghandi olayı :D gelebilirsen sevinirim . Vize mize olayı aşı felan olmana gerek yok pasaport yok ...:D
Levent , disiplin şart! hayati idame şart!,sakal serbest, bitlenile bilinir ;) herşeyden önce dostluk ,güven, uyum, disiplin,sadakat,malzemeleri tanıma grup halinde hareket,geride, her ne olursa olsun kimseyi bırakmadan belirlediğim noktalara gelmek....
Herşeyden önemlisi! her şartta, yüzünüzden gülümsemeyi ,dostlarınızla şakalaşmayı kesmemek;)
Harduro, rota dağlarda olacağımızdan zaman ve yer veremiyorum belli bölgelerde cep acık olacak (daha önceden de bildiğim bu yerlerin bir coğunda hala cep cekmiyor olabilir)
Metemet,cumartesi Burdur Gölhisarda geceleyeceğiz ,grup orada toplanıp kamp kuracak,gelirseniz ertesi gün o bölgedeki yerleri gezip sizin tarafa gecmeyi planlıyoruz,sizce de uygunsa :) telefonunu kaydettim.
Anodolu Rock Tekaut(emekli) Cahit:) -Metin Çetin enems! ne zaman isterseniz, katılabilirsiniz;) yer şimdiden veremiyorum... Araşalım.:)
Teko! toplantıda konusuruz seninle yavreeem;)
Engin1711
15-10-2009, 02:46
Gazaanız mubarek ola... Dikkat edin kendinize..Şu Kızlarsivrisi'nin sivri yerine zorlamadan gelmeyin :D ....
metincetin
15-10-2009, 04:13
Metin Çetin enems! ne zaman isterseniz, katılabilirsiniz yer şimdiden veremiyorum... Araşalım.
aradım şimdi konuşuyoruz
Metemet,cumartesi Burdur Gölhisarda geceleyeceğiz ,grup orada toplanıp kamp kuracak,gelirseniz ertesi gün o bölgedeki yerleri gezip sizin tarafa gecmeyi planlıyoruz,sizce de uygunsa telefonunu kaydettim.
Kürşat abi, Kasaba 'da konaklamayı düşünürseniz boş ev var kiracı çıktı dayalı döşeli ev hazır abi
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.