PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankete bakın :)

Engin1711
28-11-2006, 03:59
Arkadaşlar,yaklaşık 4-5 ay önce oluşturulan yenicemiz.com adlı web sayfasında yer alan ankete bakarmısınız..!Sol alt köşede :p
Her nekadar bu web sitesine köşe yazarlığı yapsam da konu ile hiç bir ilgim yok(yani böyle bir anketi ben koydurmadım)

www.yenicemiz.com

.

uzUn
28-11-2006, 06:21
sizinkiler iyi çalışıyor maaşallah ama bu sene Ankara'da düzenlenecekmiş diye duydum:D

ruhiaykol
28-11-2006, 07:20
Bu konuda bende yorum yapmak istiyorum. daha hiç enduroclub festivaline katılmadım ama nekadar harika bir buluşma olacağını hayal bile edemiyorum. hatta biraz yüzsüzlük edip bu bu buluşmanın yılda iki defa yapılmasının daha güzel olacağı düşüncesindeyim. bir ilk baharda birde son baharda isterseniz yaza merhaba vede elveda buluşması olsun, isterseniz kışa merhaba vede veda buluşması diyelim farketmez.sonuçta önemli olan çamura dalmak değilmi deeermişim. bu organizasyonun yılda iki defa yapılması hem daha çok keşif demektir hemde daha güzel kaynaşma olur düşüncesindeyim. tabiki son söz abilerimin ben cahilim valla :d daha ne sürprizler çıkar bilemem bu festival yeri konusunda

Engin1711
29-11-2006, 08:41
biz böyle insancıl,hoşgörülü,nazik ve de doğa aşığı olduğumuz sürece memleketimizin her yönünden misafir edinmek istenecez....
Aykut Ankara uzUn...pardon Uzak be kardeşim... :)

profi
29-11-2006, 10:03
biz böyle insancıl,hoşgörülü,nazik ve de doğa aşığı olduğumuz sürece memleketimizin her yönünden misafir edinmek istenecez....
Aykut Ankara uzUn...pardon Uzak be kardeşim... :)

:) engin hocam, ufaktan renglam kokusu alıyorum.:)
ama nafile bu sefer Istanbulun göbeğinde, Belgrat ormanlarında yapacağız şenliği; deermişim. hehe şaka şaka:)