PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aydın Motor hakkında...

endurocu58
25-11-2006, 12:50
sevgili endurocu ve konu ile yakından ilgilenen endurocu dostlarım az çok beraber gaz açtık. bir birimizi yazılarıyla ve gezilerde buluşmalarımızla tanıdık .
öncelikle ufak bir hikayem olacak adamın biri mağzaya girmiş üst baş dağınık bir şekilde hemen arkasından biri daha girmiş arkadan gelen adam üstü başı düzgün hemen mağza sahibi hoş geldiniz demiş sonradan gelen vatandaşa tabi ...
öbür adam bakmış ki ilgi yok alaka yok çıkmış hemen eve gitmiş takımı giymiş tıraş olmuş ve gelmiş tekrar aynı mağzaya ve firma sahibi adamı kapıdan görür görmez buyrun hoş geldiniz efendim der adam az öncede geldim der ama siz farketmedınız der ........
konu aydın motor ve ya her hangi bir motorcu olursa olsun kimsenin ticarı kişiliğiyle oynamak istemem ama ortada bir gerçek varsa babamın oğluda olsa tanımam ap açık söylerim gerçek şu kı ben yaklaşık 9 yıl aydın motordan alışveriş yapmış birisiydim her sene çeşitli kıyafet vs alışverişlerim oluyor yaz kış motora binmemden dolayı geçen sene kişin bir alt üst kıyafet almak için gittim malum önce aydın motora bakarım sonra beğenmesem başka bir firmadan bakarım fakat sirkeci çoğumuz biliriz kapıdan normal bir vatandaş gibi girdim ve aydın motorun sahibi olsa gerek selam verdim bir takım almak istediğimi söyledim bir iki model beğendim ve özelikle yukarıda belirttiğim gibi her sene alışverişimden dolayı sık sık ta giderim ve orta ama sahibiyle ilk aliş verişim yavuz beni iyi tanır ve bir modele bakarken aynen şu kelime geçti aramızda su geçirmez yüzde yüz dedi bende ok abı boş ver dedim su geçirmez olduğunu hepsi geçirir zamanla ama ısrarla bu su geçirsin geri alırım kendi diktirdiğimiz ürün ben usta ben buradan ilk defa alışveriş yapmıyorum hep sizden adlim ama diğerlerıde zamanla geçiriyor su sonra geçirmesi önemli değil dememe rağmen diyince biraz da karşısında,kı insanı küçümsercesine sanki yeni başlayan bir motorcu cu yumuşcası na konuşması ben bu tavrı karşısında usta bu nasıl müşterı ye davranmak bile demeden sana burda mont yok başka yerden al bir daha buraya gelme senin gibi müşteri olmasın kaç paran var gibisine lafları çıktı ağzından kim olursa olsun her gelen müşteri veli nimettir bence her insan insan olmasının yegane temeli geçmişine bakmasıdır neydim ne olacam nerdeyim şimdi aydin motor sahibine lafım sen kaç km motora biniyor takım elbisesiyle ve ya bırak takım elbiseyi diktirmiş olduğu mont larin hangisini deniyor 1 gün boyunca sağnak yamurda acaba... hiç islandımi motor üstünde ? istemeden de olsa !çok mal çok kazanç dünyada kalıcı.. insanla gidici olan yaptığı hizmet ve kalacak olan şanı umarım ticari hayatında başarılı olursun

motosiklet yaşam tarzınız olsun

Tol
25-11-2006, 01:06
Bu hiç hoş değil ama hiç bu tarz insanlarada benzemiyorlar doğrusu, şaşırdım. Bir yorum yapamıyorum

37_Fahir
25-11-2006, 01:30
Mesaj Alındı..sen hiç üzme tatlı canını arkadaşım..:cool:

RamazanGÖNÜLAL
25-11-2006, 09:40
Cok cirkin bir yaklasım. Yüzde yüz haklıdahi olsa boyle davranması nın hicbir acıklaması olamaz.

Arvasi3
25-11-2006, 12:53
eğer böyle bir diyalog olduysa ben bir şey söylemek istemiyorum.çok kötü.

TurgayAlan
25-11-2006, 01:30
... sana burda mont yok başka yerden al bir daha buraya gelme senin gibi müşteri olmasın kaç paran var gibisine lafları çıktı ağzından ..

Sevgili endurocu58
Adı geçen firmayı tanımıyorum ancak,sizin beyanınızla yukarıda tarafınızı muhatap alan uslup, inanılmaz çirkin ve seviyesiz..:mad:

Sağlıcakla kalınız..

endurocu58
25-11-2006, 06:27
Mesaj Alındı..sen hiç üzme tatlı canını arkadaşım..:cool:

:) sevgili dostım ben neden üzüleyim fırma sahibi üzülsiün belkide o çok sınırlı idi belkide başka bir sorunu vardı ama benim gibi bir müşteriyı kaybettigi için aydın motor düşünsün geçen sene özenden aldim bu sene mototaştan aldim mont ve sayrı alacak çok firma var onlar düşünsün ben müşteriyim sayem de 50 tane arkadaşimıda yönlendirdim gerçeten bu işi adam gibi yapan çok firma var tercihlerini kalıte ve ve müşteri menmunıyetine göre yapılırsa insanlara görünüşüne göre deger vermek hiç bir esnafa yakişmaz

profi
26-11-2006, 11:14
Aslında bulaşmak istemediğim bir konu bu; zira çok ucu b..lu değnek, neresinden tutmak isterseniz isteyin insanı iğrendiriyor.
Latif arkadaşımızın serzenişine benzer diyalogları ben de yaşadım, üstelik sadece sirkeci piyasasında değil, bir çok farklı esnafta. Ancak hiç birinde Latif hocamın dile getirdiği basitlikte diyaloglar yaşamadım, bu belki de benim insanlara yaklaşım tarzımdandı.
Benim konuya yorum eklememin asıl sebebi şudur ki Aydın Motor'un şu anki sahibi Tayfun Emanet bu tür bir muameleyi hiçbir müşteriye normal şartlar altında reva görecek bir insan değildir, burada kesinlikle bir yanlış anlama olmalı, mümkün olsa eğer muhatap olan o ise burada Tayfun Emanet'e de söz hakkı verebilsek!
Ben de yıllardır bu piyasadaki firmalardan alışveriş yaparım, birkısmı tanır, sempatik yaklaşım, iltimas gösterir, iskonto yapar, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır, bir kısmı da yine tanır "bu kıl" bizden mal almaz der (sırtındaki montu, elindeki kaskı görür) daha kapıdan bakarken suratını ekşitir, selam vermene bile meydan vermez, bir kısmı ise hiç tanımaz önce "geldi bir kek" düşüncesi ile tezgahtarlık becerilerini konuşturmaya başlar ardından sökmediğini görünce o da ya samimi bir şekilde yardımcı olma yada sıkı kayaya çarpmış olmanın siniriyle "benden bu kadar kardeşim" rolüne bürünür. Beceri tamamen size kalmış ya buzdan duvarları çözeceksiniz yada o diyardan gideceksiniz. Benim mecburiyet karşısında tanımadığım esnaf ile diyalog kurmam gerektiğinde uyguladığım bir yöntemim vardır, o esnafı tanıyan bir arkadaşımı devreye sokarım, buzla kaplı tepeleri aşarım.
Son söz olarak ben derim ki ben Tayfun Emanet'i de, babası Aydın Emanet'i de sirkecideki baş aktörleri Yavuz Akyüz'ü de, şirinevlerdeki Aykut'u da tanırım, MK hocamın dediği gibi Aydın Motor "EC" nin kuruluşundan beri destek olmuş ve hatta Istanbul'da ürünlerimizin satışına aracı firmadır. Aydın motorda EC üyelerine (üyeliklerini beyan ettikleri taktirde) özel iskonto ve taksit uygulanmaktadır. Bu firmadan herhangi bir ürün talebinizde yada yaşayacağınız hoşnutsuzluk pozisyonunda "EC"liyim demeniz yeterlidir.

EnduroCu
27-11-2006, 08:43
kesinlikle bir yanlışlık veya yanlış anlama olmalı,
Tayfun veya Yavuz beyin oyle bir seyler yapabileceğinin ihtimali yoktur.
bu işin içinde mutlaka başka bir iş var, yakında ortaya cıkar nasılsa, birinci dereceden muhataplarla görüşmek gerek

EnduroCu
27-11-2006, 08:59
Latif hocam,
konu AydınMotor ile gorusuldu,
konunun muhatabı Aydın bey bizzat gorusmek istiyor,
senden ricamız o tarafa yolun duştuğunde en guzeli bir ugrayıp konuyu bizzat Tayfun bey ile gorusmen, ve sonucu buraya yazmadır

ruhiaykol
27-11-2006, 09:04
murat hocamın sözü doğrudur . asla tek taraflı infaz yapılamaz her itham edilenin savunma hakkı vardır

endurocu58
27-11-2006, 11:37
sevgili endurocu aydın motora cumartesi gittim yavuz kardeşimiz beni kapıda karşiladı sa olsun ama aydın motor sahibimi yoksa oglumu tam olarak bilmedigim şahıs orda yoktu olsada işim olmazdı 2 yil önceki bir mevzuyu senin ısrarına dayanamiyarak açtim ama illada görüşelim diyosan ben kesinlikle görüşmeye açik biriyim ama bu defa takim elbiseyle gelirim ama bu vatandaş bana ha ben buna bunu dedim diyecekmi ve ya kendi açindan düşün sen olsan dermiydin ?

profil hocam "bu kıl" bizden mal almaz der (sırtındaki montu, elindeki kaskı görür) daha kapıdan bakarken suratını ekşitir aynen katılıyorum
zaten şöyle bir bak piysaya eskiden en pahalı satan fenerbahçe tarafı şimdi sirkeci geçmiş fenerbahçeyi artık aydına ve ya başka bir firmaya geçmeye gerek yok anadolu yakasındada istedigin lastıgı buluyorsun parçayıda o yüzden kimse karşindakı insanı kendinden küşük görmesine gerek yok bu esnaflık degil çakallıktır daha öncede dedigim gibi mesala bir de aralarında ist kadiköy uymaz motor var 11 sendir kapsını açmam onun yüzünden yamahaya dahı binmez oldum sırf 3sen önce aydından bir yamaha aldim bakımına şirin evlere gittim baktım olmayacak satımda kurtuldum )))) yani biz motorculara adam gibi adam lazim motorcuya giderken parça servis vs kendi evimize gider gibi gitmek . gitmek için bahane aramamiz lazim kaçacak delik degil )) saygılarımla

profi
28-11-2006, 09:30

hocam rica etsem düzeltirmisin, doğrusu " profi " olacak :confused:

EnduroCu
28-11-2006, 09:48
"bu kıl" bizden mal almaz der

bu esnaflık degil çakallıktır

gitmek için bahane aramamiz lazim kaçacak delik degil )) saygılarımla
hocam kusura bakma ama, alışveriş yaptığın yerlerde de burada yazdıkların gibi hareket sergiliyorsan pek de fazla itibar göreceğini sanmıyorum, daha fazla dikkat lütfen

EnduroCu
28-11-2006, 05:43
arkadaşlar KTM ve Supertenere nin yazmış olduğu son 3 mesajı site etiğine aykırı olduğu için silmek zorunda kaldım, lütfen kişilere, firmalara, kurumlara hakaret içeren mesajlar atmayalım, bir başkasının yolladığı ozel mesajı da sahibinin bilgisi olmadan ortaya atmayalım

EnduroCu
28-11-2006, 05:51
sevgili endurocu aydın motora cumartesi gittim yavuz kardeşimiz beni kapıda karşiladı sa olsun ama aydın motor sahibimi yoksa oglumu tam olarak bilmedigim şahıs orda yoktu olsada işim olmazdı 2 yil önceki bir mevzuyu senin ısrarına dayanamiyarak açtim ama illada görüşelim diyosan ben kesinlikle görüşmeye açik biriyim ama bu defa takim elbiseyle gelirim ama bu vatandaş bana ha ben buna bunu dedim diyecekmi ve ya kendi açindan düşün sen olsan dermiydin ?

hocam bu konuyu fazla dallandırıp budaklanmadan konunun muhatabı Tayfun EMANET ile bizzat gorusmen gerek,
bu arada Cumartesi gunu Aydın motor a gitmemişsin Yavuz AKYÜZ seni o gun hic gormemiş bile,
bu forumun daha fazla devam etmesi başta EnduroClub e ve kişilere firmalara zarar verme yonunde eğilim gösteriyor, o nedenle buraya yazan arkadaslar tam bilgileri yoksa yazmasınlar ve yazanlar da lütfen dikkatli olsunlar, daha once yaşadığımız Borusan mevzuusunu yaşamayalım lütfen

endurocu58
28-11-2006, 09:12
sevgili endurocu yavuz beni latif korkmaz olarak taniyor cumartesi oraya görüşmek için gitmedim bir çift enduro lastigi lazimdı gitmişken ona dea ugradım ayrıca neden yalan söylüyor gibi bir durummu var usta beni taniyan taniyor konuyu sen dınlat dedin bende açtim şimdi konuyu açtim diye yalancimı oluyoruz sevgili endurocu dogrular insana zor gelir kimsse kabullenmez insanlar eger önceden söyleyeceklerini düşünselerdi zaman düşünmekle geçerdi hala aydın motoru neden savunuyorsunuz ben yalan söylemiyorum bunlar gerçekler ayrıca Tayfun EMANET in yanına neden gidecem o bana yanliş davrandı o gelsin buyursun insanlara nasıl davranilir görsün sadece tıcari açidan bakmamak olaya bir de benim açimdan bakmayı denesen daha iyi anlarsın beni ama şunun altını çizerek belirtirimkı kesinlikle bu söyledigim şeylerin hepsi gerçek

endurocu58
28-11-2006, 09:48
arkadaşlar cumartesi işim erken biterse geçip görüşecem en güzeli bire bir görüşmek sonucu burdan okursunuz tüm endurocu dostlara ilgiden dolayi teşeküler

KORBALA
28-11-2006, 10:10
Hocam bir de ses kayıt cihazı getir yanında :)

EnduroCu
28-11-2006, 10:12
sevgili endurocu yavuz beni latif korkmaz olarak taniyor cumartesi oraya görüşmek için gitmedim bir çift enduro lastigi lazimdı gitmişken ona dea ugradım ayrıca neden yalan söylüyor gibi bir durummu var usta beni taniyan taniyor konuyu sen dınlat dedin bende açtim şimdi konuyu açtim diye yalancimı oluyoruz sevgili endurocu dogrular insana zor gelir kimsse kabullenmez insanlar eger önceden söyleyeceklerini düşünselerdi zaman düşünmekle geçerdi hala aydın motoru neden savunuyorsunuz ben yalan söylemiyorum bunlar gerçekler ayrıca Tayfun EMANET in yanına neden gidecem o bana yanliş davrandı o gelsin buyursun insanlara nasıl davranilir görsün sadece tıcari açidan bakmamak olaya bir de benim açimdan bakmayı denesen daha iyi anlarsın beni ama şunun altını çizerek belirtirimkı kesinlikle bu söyledigim şeylerin hepsi gerçek
hocam burada A firması B firması onemli değil, Aydın Motor u kaydırdığımız falan yok, ortada varsa rahatsız olunan bir konu uygun dille yazılır cizilir firmaya iletilir v.s.
olaya tabiiki senin acındna da bakıyoruz bakmasak o gun seni kaale almaz neymiş su konu anlat demezdik, olayı aydınlığa kavuşturmak adına da Aydın Motor a durumu iletmezdik,
hatalar olabilir, firmalardna şikayetçi olununabilir ama bunu uygun dille masaya yatırmak lazım, EnduroClub kişiler ve firmaların kurumların karalandığı bir platform olamaz

KTM
29-11-2006, 09:41
Ustanın bir bildiği vardır o zaman .))