Orijinalini görmek için tıklayınız : 25-26 Kasım Kamp / Yalova
25-26 Kasım için Yalova tarafına Kampa gideceğim ;) belirli bir Prog. yok gelen olursa proje düzenleriz ,olmasa zaten kafama göre takılırım ! ben %100 gidecem çünkü acil kamp yapasım geldi :D :D :D
Delimengi
24-11-2006, 12:00
aslında cumartesi pazar benim kafamdakine yakın bir programmış ama son dakika golü ile pazar sabah 10 gibi tek motor 2 kişi yalova doyumda 1 saat kadar zaman geçirip eğer tepelerde kar falan yoksa teşvikiye delmeceden gemlik tarafına inip akşam 17 gibi kadıköyde evde olmak gibi kesin olmayan romantik sayılabilecek bir hesabım var
denk gelirsek bir merhaba demek isterim
bu arada tepelerde kar varmıymış hiç haberin varmı ??
25-26 Kasım için Yalova tarafına Kampa gideceğim ;) belirli bir Prog. yok gelen olursa proje düzenleriz ,olmasa zaten kafama göre takılırım ! ben %100 gidecem çünkü acil kamp yapasım geldi :D :D :D
pasaportu haftasonu tam pansiyon vizelettin galiba nuri hocam!!!
aahhh ah :)
Hard_Saw
24-11-2006, 02:00
İtina ile vize alınır :D
aslında cumartesi pazar benim kafamdakine yakın bir programmış ama son dakika golü ile pazar sabah 10 gibi tek motor 2 kişi yalova doyumda 1 saat kadar zaman geçirip eğer tepelerde kar falan yoksa teşvikiye delmeceden gemlik tarafına inip akşam 17 gibi kadıköyde evde olmak gibi kesin olmayan romantik sayılabilecek bir hesabım var
denk gelirsek bir merhaba demek isterim
bu arada tepelerde kar varmıymış hiç haberin varmı ??
valla yusuf karşılaşırsak görüşürüz ,aksi takdirde Mehmet Abi üzerinden haberleşiriz :D :D aaa bu arada Siyah Kısrak hayırlı olsun ;)
sorma:D hemde scheengen aldım :D :D ama çıkış harcı yinede kesildi:( :(
İtina ile vize alınır :D
Yaw allah rızası için şu arkadaşa da bir yardım etseniz :)
sorma:D hemde scheengen aldım :D :D ama çıkış harcı yinede kesildi:( :(
Abi abi hertürlü tamamen duygusal harca razıyım, yeterki KDV'si olmasın :):):)
Randevu noktaları ve saatleri hakkında düşünceler nedir?
Randevu noktaları ve saatleri hakkında düşünceler nedir?
valla hocam , herhangi bir düşünce yok :rolleyes: ama gelmek istersen olayı projelendirelim ;)
şimdi şu iskele bu iskele demiyelim isterseniz ?
bazıları yenikapı yapar ,bazıları pendik,bazılarıda eskihisarı tercih eder :confused: o nedenle Istanbul toplu çıkış fantazisine girmeden Yalavo Doyum Lokantası saat 9.00 desek ?? uyar mı ? çorba morba derken saat 10 gibi doyumdan hareket ?? yani kısacası saat 10 kadar doyuma gelen gelir gelmeyen treni Kaçırır diyelim mi ? yoksa daha erken ?
yani kısacası saat 10 kadar doyuma gelen gelir gelmeyen treni Kaçırır diyelim mi ?
Diyelim. :)
Delimengi
24-11-2006, 07:49
valla yusuf karşılaşırsak görüşürüz ,aksi takdirde Mehmet Abi üzerinden haberleşiriz :D :D aaa bu arada Siyah Kısrak hayırlı olsun ;)
eyvallah usta , umarım denk geliriz
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.