Orijinalini görmek için tıklayınız : 25-26 Kasim Abanta Kiş Kampina Gidiyoruz
Çok değerli Büyüklerim sevgili Küçüklerim 25-26 Kasım Abantta Taraklıdan Endurocu arkadaşlarla kampa gitmeyi ve 25 akşamı kamp ateşi başında güzel ve tatlı bir gece ertesi günü ise arazide biraz turlama yapmayı ve pazar akşamı dönmeyi planlıyoruz.fikir ve önerilerinizle birlikte gelmek isteyenlere duyurulur.
Çok değerli Büyüklerim sevgili Küçüklerim 25-26 Kasım Abantta Taraklıdan Endurocu arkadaşlarla kampa gitmeyi ve 25 akşamı kamp ateşi başında güzel ve tatlı bir gece ertesi günü ise arazide biraz turlama yapmayı ve pazar akşamı dönmeyi planlıyoruz.fikir ve önerilerinizle birlikte gelmek isteyenlere duyurulur.
valla benimde aklımdan geçiyordu bu hafta kamp olayı ,ayrıca Traklıya /Gölpazar fantazisi vardı :D ama Abant uzun geldi çekemem o yolu TEM'den ,valla Hasan Abi iznik tarafları düşünürseniz beraber ateş yakarız :D ha yok benim Abantım kesin diyorsan ,bende İznik taraflarında çakmak yakarım :D
ne diyorsun ??:D
dediğim gibi Yalova /Iznik bölgesinde kamp cadır kurma niyetim var ! aslında Delmeceye alt. yerler için keşif yapmak istiyorum ;)
Hasan abi bu hafta nöbetçiyim.
Hem biliyosun bizimkilerinde bi abant niyeti var ilerde beraber gideriz. Hem gelde motorcu görsünler.
Nuri Hocam arkadaşlar şimdi bir haftadan beri burada Abant için şartlandılar.aslında bende seninle gelip iznik yada delmecede kamp atmak isterdim ama şimdi bu çocukların hatırını kırmak istemem.daha çok tazeler küstürmeyelim hemen.kusura bakmazsın umarım
Nuri Hocam arkadaşlar şimdi bir haftadan beri burada Abant için şartlandılar.aslında bende seninle gelip iznik yada delmecede kamp atmak isterdim ama şimdi bu çocukların hatırını kırmak istemem.daha çok tazeler küstürmeyelim hemen.kusura bakmazsın umarım
:D ne alaka ,ne kusuru başka zaman yaparız ;)
İstanbul ve İzmit Ebdurocuları için, Yalova, Çınarcık Erikli ve Döşeme yaylalarından birinde kamp ve yarımadayı boydan boya geçip Armutlu'da balık seçeneği de olabilir mi acaba?
Sevgiler, saygılar..
İstanbul ve İzmit Ebdurocuları için, Yalova, Çınarcık Erikli ve Döşeme yaylalarından birinde kamp ve yarımadayı boydan boya geçip Armutlu'da balık seçeneği de olabilir mi acaba?
Sevgiler, saygılar..
eee hadi , yapalım bir plan/proje :cool: acaba ayrı topic mi açsak ?hasan abinin topiğini berbat etmiyelim :confused:
eee hadi , yapalım bir plan/proje :cool: acaba ayrı topic mi açsak ?hasan abinin topiğini berbat etmiyelim :confused:
Yok hocam ne demek berbat olurmu.bakarsın çoğunluk o tarafa yönelirse.bende adamları kandırabilirsem alır gelirim oraya.:D
eh be hasan abi, yaptığınız ayıp değil mi? daha önce neden haber vermediniz, şöyle 1 hafta önceden olsa ayarlar gelirdim valla. sana hasret kaldım, çadıra hasret kaldım, sucuk-ekmeğe hasret kaldım...
Delimengi
24-11-2006, 12:08
abanta düzce tarafından çıkacak olursanız ?
geçen hafta için söylüyorum makine ayır etmeden pek mümkün olmayabilir
taşan sular yolun bir kısmında 20 santimlik buz tabakası oluşturmuştu ve rampalarda buzdu
nacizane dikkatli olmanızı tavsiye ederim
aşşağılar böyle
http://www.gezginmotorcu.com/resim/duzce18.19.2006/109.JPG
yukarılarda böyle
http://www.gezginmotorcu.com/resim/duzce18.19.2006/167.JPG
ruhiaykol
24-11-2006, 09:34
hasan abi eğer dokurcundan geçerseniz size katılabilirim günü birlik
çokta güzel olur
eh be hasan abi, yaptığınız ayıp değil mi? daha önce neden haber vermediniz, şöyle 1 hafta önceden olsa ayarlar gelirdim valla. sana hasret kaldım, çadıra hasret kaldım, sucuk-ekmeğe hasret kaldım...
bende sizleri özledim hocam .inşallah bir dahaki sefere görüşürüz.
sevgili DELİMENGİ ikazın için teşekkürler
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.