PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalıntı Motosiklet

moderen
05-04-2009, 04:13
İstabulda bir dostuma ait
34 BS 2308 plakalı, siyah renkli Honda Varadero xl1000 va4 motorsıklet çalınmıştır.
Herhangi bir bilgi, duyum alan olursa bana özel mesaj dan ulaşabilirseniz sevinirim.
teşekkürler
özge

medar
06-04-2009, 08:58
İstabulda bir dostuma ait
34 BS 2308 plakalı, siyah renkli Honda Varadero xl1000 va4 motorsıklet çalınmıştır.
Herhangi bir bilgi, duyum alan olursa bana özel mesaj dan ulaşabilirseniz sevinirim.
teşekkürler
özge

Üzücü bir :mad: :mad: :mad: :mad: haber araştıralım bakalım:

AykutErda
06-04-2009, 03:32
Özge'cim çok üzüldüm ...

Plakayı , cep telefonuma yazdım , görürsem çökerim adama merak etme ..:mad:

KutG
06-04-2009, 05:12
Özge'cim çok üzüldüm ...

Plakayı , cep telefonuma yazdım , görürsem çökerim adama merak etme ..:mad:

Evet, arkadaşlar bu çok iyi bir fikir. Ben İstanbul'da yada Ankara'da değilim, bu motor buralara uğramaz demeden ve üşenmeden hepimiz bu numarayı cep telefonlarımıza kaydedersek bu motor kesin bulunur. Lafa gelince mangalda kül bırakmıyoruz, hem EC Türkiye'nin her köşesinden üyesi olan bir grup değil mi, bu motor bir yerlerde dağıtılmadıysa bir EC üyesinin bu motoru bir yerlerde görmemesi hemen hemen imkansız. Hepimiz bir el atarsak bu motor bulunur arkadaşlar.

"Bugün bir arkadaşının başına gelen yarın seninde başına gelebilir, ama EC bulur" gibi atasözüne bile ön ayak olabiliriz.

Özge sende motorun son durumu hakkında bilgi verirsen bizde sabah akşam sürekli siyah Varadero'ları kesmek durumunda kalmayız.