PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KLR 650 için acil!

Kursat
22-11-2006, 11:57
Arkadaşlar ,bir üyemizin aldığı klr650 için piston segman takımına ihtiyaç vardır.
Yardımlarınızı bekliyorum . Kawasaki firmasında yokmuş (olsa da şaşardım:mad: )

AykutErda
22-11-2006, 12:25
O bir üyemiz sen olmayasın???
gördüğüm kadarıyla İzmir'de piston çıkartacak senden başka adam yok..

KTM
22-11-2006, 12:34
Heheheheh bende ole dusundum Aykut Usta .)) Kursat abinin önünden biri geçiyormuş , motoru patlamış , Kürşat abimizde yardım severliğiyle bilinir , maksat o .))

KTM
22-11-2006, 12:47
www.mahle.com Dünyanın en iyi pistonlarını üreten firmadır. Mercedes ,Audi, Ferrarinin bile pistonlarını bu firma üretir .

www.wiseco.com Wiseco hakkında bişey söylemeye gerek yoktur, cok iyidir.

MAHLE'de Kawasaki pistonu yok , Yamaha Suzuk, Vespa, Mobilet için var ...
Wiseco'da da yok ... malesef

KTM
22-11-2006, 12:57
Baktım durdum arandım ve bulamadım ...
Sonuc distirbitöre sipariş vereceksizniz abi , 1-2 ay bekliceksınız artık

Kursat
22-11-2006, 02:00
Barbaros doğru söylüyor:)
arkadaşa motoru gazlamışlar:( motorun üzerinden çok bilgili ustalar geçmiş anlıyacğınız:D :D :D
Beni ziyarete geldiğinde ,motor koyverdi kendini :p :p kablolar yanlış bağlanmış,balance idler dockey kırık ,parçası yok içinde yayıda yok :confused:
farkedilmese motor bloğunu içten nerdeyse kesiyormuş balans zinciri...bunu hallettim parçayı getirtim amerikadan ...bitti dedim sübap ayarları tutmadı şimleri ölçtüm nerdeyse 2 mm boşluk var ...şim isteriz dedik...pistonu sıkıştırınca, bujı üzerindeyken , yanma odasın da basınç torku nun olmadığını basıncın gövde içinden kaçtığını gördüm yani segman takımıda gidik pistonu incelemeye de korkuyorum başka kırık çıkacak diye:eek: bu arada bunları fotoladım daha sonra meraklılara kolaylık olsun diye yayınlayacağım.bir adette igne bilyanın kırık olduğunuda gördüm :eek:
Ha ! bu arada bunları yparken malzeme ürettim ve klr'nin dockey ve yayını 15 dakikanın altında sökebildiğimi tesbit ettim ,var mı bana yan bakan...:D :D :D
Hadi artık ,bana piston segman takımı bulun Commooon!:D

KTM
22-11-2006, 02:13
Abi sen ona piston segmanda dökersin , biz mani olmayalım işine .))

metincetin
22-11-2006, 02:36
abi istersen sana tlf nosu verebilirim

Tol
22-11-2006, 08:58
abi yunanistandan 2-3 günde her türlü parçayı getirdiğini söyleyen bir yer var ama ?

Kursat
23-11-2006, 12:01
Adres ve telefon varsa yazın bana !

KTM
23-11-2006, 12:32
Sen sordun oraya galiba zati ... :)