Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorsiklet festivalleri sizce nasıl olmalı
Kürşat babanın öneri ve dileği üzerine tarafımdan silinmiş olup konu kapatılmıştır.
AykutErda
22-11-2006, 11:01
Arvasi,dostum;
konuyu sen açtığına göre kafanda bir plan vardır mutlaka yada hoşuna gitmeyen bir şeyler.. EC Festivali'nin nasıl yapılmasını istiyorsun ,önce sen fikrini söyle,her EC'lide konuyu kendi açısından değerlendirsin..
Arvasi,dostum;
konuyu sen açtığına göre kafanda bir plan vardır mutlaka yada hoşuna gitmeyen bir şeyler.. EC Festivali'nin nasıl yapılmasını istiyorsun ,önce sen fikrini söyle,her EC'lide konuyu kendi açısından değerlendirsin..
Ben EC için açmadım bu konuyu Hocam.EC festivalleri on numara kalitesi hakkında yorum bile yapılamaz tatışılamaz bile.ben diğer pastalı börekli ve tatil köylerinde düzenlenen festivaller için açtım konuyu.
Heheh ben pastalı börekli festivale hiç katılmadım Arvasi Baba ama düzenleyeceksen kısır isterim heheeh :) Yenice cok başarılıydı ama amacına son derece iyi hizmet etti .
Arvasi hocam buldum işte en son İnönü yaylasındaydık beraber cok guzeldi , bide muzik oldumu al sana festival .)) Metin usta fasulyeyi , Hakan ustamda da makarnayı yaptımı açta kalmayız .
Hasan ,topiği bence o festivalleri düzenleyen kulüp sitelerinde aç.. bence, yanlış yerde açılmış bir topik;)
Bizim gibi zorluklar atlatarak bu günlere kadar gelmiş bir kulüb sitesinde sadece, Aykut hocamın dediği gibi, fikrini söyle ... bizde ona göre katılıp , katılmadığımızı yazalım :rolleyes: öpptüm yanaklarından :D
Hasan ,topiği bence o festivalleri düzenleyen kulüp sitelerinde aç.. bence, yanlış yerde açılmış bir topik;)
Bizim gibi zorluklar atlatarak bu günlere kadar gelmiş bir kulüb sitesinde sadece, Arda hocamın dediği gibi, fikrini söyle ... bizde ona göre katılıp , katılmadığımızı yazalım :rolleyes: öpptüm yanaklarından :D
abi özür dilerim ben asla EC için açmadım bu konuyu.EC nin bu günlere hangi zorluklarla geldiğini eniiyi bilenlerden birisi olarak diğer sitelerde tartışma konusu olmasını istediğim ve festival adı altında insanların nasıl sömürüye alet edilerek birilerinin keselerini doldurduğunu ve bu işin doğrusunun nasıl yapıldığının ve yapılması gerektiğinin topluma empoze edilmesi ve kimsenin dile bile getiremediği açık açık konuşamadığı bu konuyu genele yaymak adına sitemizdede açtım.Burada bir üyemizin bir arkadaşımızın kalbini kıracağıma kafamı kırarım. daha iyi.önerine uyarak bende konuyu kapattım. bende konuyu kapattım.selamlar sevgiler.
Delimengi
01-12-2006, 12:20
hasan abicim mecazi anlamda söylüyorum sen değilde başkası yanlış anlar diyede belirtme gereği duyuyorum mecaz kısmını , konuya gelecek olursak :D abi ben sana bazen acayip kızıyorum , kızdığım kısmıda yazılarında bazen insanları küçük gören yazılar yazman
bu yazıların bazen içinde oluyorum bazen olmuyorum , ama bana bir şey söylemediğini kesinlikle biliyorum
ama ısrarla söylüyorum küçümsüyorsun insanları ve bunları tanıdığım hasan abinin yazması beni üzüyor
bir yerde senin ne söylediğin değil , başkalarının nasıl anladığı önemli
bak mesela ben şu yere göğe sığdıramadığın ve sığdıralamayan endoroculuk fanatikliğini işine ezelden beri anlam veremiyorum ama enduro adı altında da küçümsüyorsun insanları
en son bende bildiğim tüm sitelerde fanatik enduro tehlikesi diye bir dizi topik açacağım haberin olsun :D
bu arada bu topiği açma nedeninin taraklıda oturmuş bir şenlik için olmasını düşünüyordum !!!!
bir kaç hafta içinde sizin oralara geleceğim tek başıma , bu vesile ile de sorayım yatacak yer varmı :D
Hasan abiyi Yenicede gürlerken görecektin birde :) Ben bile yattığım yere sindim iyice. Kazara benim çadırın üstünden geçer diye :D :D :D :D
şu anda kalacak yer konusunda sıkıntı var ama sen gelirsen senimisafir edecek bir yer buluruz herhalde.
EnduroCu
01-12-2006, 10:13
hasan abicim mecazi anlamda söylüyorum sen değilde başkası yanlış anlar diyede belirtme gereği duyuyorum mecaz kısmını , konuya gelecek olursak :D abi ben sana bazen acayip kızıyorum , kızdığım kısmıda yazılarında bazen insanları küçük gören yazılar yazman
bu yazıların bazen içinde oluyorum bazen olmuyorum , ama bana bir şey söylemediğini kesinlikle biliyorum
ama ısrarla söylüyorum küçümsüyorsun insanları ve bunları tanıdığım hasan abinin yazması beni üzüyor
bir yerde senin ne söylediğin değil , başkalarının nasıl anladığı önemli
sana katılıyorum hocam, Arvasi3 ne cekiyorsa dilinden cekiyor zaten:D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.