PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 17.01.2009, Cumartesi Günü Türk Motosiklet Dünyasının Geleceği Belli Olacak..!

EnduroCu
16-01-2009, 09:50
TMF başkanlık seçimi 17 Ocak 2009 Cumartesi günü Ankara'da yapılıyor.

Toplam üç adayın katılacağı TMF başkanlığı secimlerinde;
Süleyman MEMNUN,
Hamit ABBASOĞLU,
Mehmet BİNLİ, yarışacak.

umarım sağlam ekibi olan bir aday seçimi kazanır ve zaten gerilerde olan Türk Motosiklet dünyasını atağa geçirecek atılımlar yapar.

Camianın ve sektörün buna çok ihtiyacı var.
O nedenle bu işin tüm vebali secimde oy kullanacak olan bağlı kuluplerden gelen delegelerde.

Seçecekleri kötü bir ekip ile zaten zor durumdaki Türk Motosiklet caması 5 sene daha yerinde sayacaktır hatta geriye gidecektir.

Umarım ticari ve gereksiz hırslara girmeden tamamen özveri ve inançla motosikletçiliği geliştirmek icin savaş verecek bir başkan seçilir.

metincetin
16-01-2009, 09:54
eyvallah be abi aslında secim yapacaklarına e.c. başa getirmeleri lazım

myheart
16-01-2009, 11:12
@metincetin Gerçekten Haklısınız.. En Özverili,Bilinçli Ruh E.C. De =>

SerhatSaraç
17-01-2009, 01:12
En büyük aday Hamit Abbasoğlu diye duydum.
Umarım TMF için en doğru seçim yapılır.

CerkezEthem
17-01-2009, 03:36
Benim favorim Mehmet BİNLİ .

Jotun
17-01-2009, 11:35
Seçim sonuçlanmış ve Süleyman Memnun 65 oy alarak Mehmet Binli' nin almış olduğu 44 oya karşı yeniden TMF başkanı olmuş.

Benim gönlümden geçen aday sosyal konulardaki tavrı ile Mehmet Binliydi ama kazanamadı. Umarım Süleyman Memnun yönetimindeki TMF geçmiş yıllardaki hatalarını önümüzdeki senelerde tekrarlamaz ve hem sosyal hem de sportif açıdan Motosiklet kullanıcıların hakları için uğraşırlar. Son 5 senede ülkemizde bir arpa boyu yol alamayan motosiklet camiası için (inanmasam da) hayırlı olmasını temenni ediyorum.