PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Öneriler

sondurak
16-11-2006, 08:39
Bu yılki şenliği MOBİL şenlik olarak yapalım; mesela Torosların veya Karadeniz'in bir ucundan başlayıp öte ucunda bitsin,veya Ankara-Kızılcahamam'dan Bolu'ya,Sakarya'ya, Ralli-şenlik olur.Şenlik tarzımız değişir.

AykutErda
16-11-2006, 08:48
Hareketli şenlik fikri gerçekten çok iyi bir fikir sondurak(senin adın neydi bakiim);

bence bu oya sunulmalı.

KORBALA
16-11-2006, 09:40
Geçen festivalden beri aklımda olan birşey var. Bu uzun soluklu organizasyon konusunu düşündüm durdum. Mesela 30 Ağustos yada Büyük taarruz zamanı olayı canlandıracak şekilde.Mustafa Kemalin ordusunun, süvari alaylarının düşmanı kovaladığı güzergahta yüzlerce endurocu... Muhteşem bir gösteri. Unutulmayacak bir hareket olur... 19 Mayısda Samsun'dan Ankara'ya Merzifon , Amasya, Sivas vs vs geçerek gidilecek bir dev organizasyon... Büyük kısmı arazi şartlarında, eski yollardan...

Hayal mi ?

profi
16-11-2006, 10:24
başardım, ilk kez tarafımdan taşıma operasyonu gerçekleştirilmiştir, başardım, mutluyum :) :) :)

AykutErda
16-11-2006, 10:40
Korbala,dostum;iyi fikir,

fikir senin geliştir olayı,bizde uyalım o zaman..

(Örnek:İzmir'de Harley'cileri denize dökeriz..)falan,geliştir yani..

metincetin
16-11-2006, 10:50
Dostlar ben uzun sürüşler icin makinamı hazırlıyorum, azami 500km. Hic ikmal yapmadan haberiniz olsun.:)

semih
17-11-2006, 09:42
Geçen festivalden beri aklımda olan birşey var. Bu uzun soluklu organizasyon konusunu düşündüm durdum. Mesela 30 Ağustos yada Büyük taarruz zamanı olayı canlandıracak şekilde.Mustafa Kemalin ordusunun, süvari alaylarının düşmanı kovaladığı güzergahta yüzlerce endurocu... Muhteşem bir gösteri. Unutulmayacak bir hareket olur... 19 Mayısda Samsun'dan Ankara'ya Merzifon , Amasya, Sivas vs vs geçerek gidilecek bir dev organizasyon... Büyük kısmı arazi şartlarında, eski yollardan...

Hayal mi ?

Çok güzel bir fikir samsun,Havza,Merzifon,Amasya,Çorum arası toprak yol
arazi geçişlerinin güzergah belirlenirse gps datalarını çıkartabilirim.