Orijinalini görmek için tıklayınız : EC İstanbul Birimi İlk Toplantsı ve Motokeyf Çekimi
Toplantının başı benden... Diğer fotograf ve yorumları da bekleyelim tekrar :)_vY-lOnDRl4
Bu arada enduro clubın tarifini de yapmışsın Özhan hoca:)
AykutErda
14-11-2006, 08:29
Dostlar;İstanbul Endurocularını birlikte görmek çok keyifli..Bir yastıkta kocamanız dileklerimle..
eray1100
14-11-2006, 08:33
Ben bu yayını daha önce izlemiştim. Ama içinde (doğal olarakta enduroclub'ta da) ben yoktum. Şimdi hayalim hem bir toplantıya katılmak, hem de böyle bir çekimde kalabalık yapmak :)). Eh malum sitenin hakkını vermek gerek :)...
Toplantının başı benden... Diğer fotograf ve yorumları da bekleyelim tekrar :)
Bu arada enduro clubın tarifini de yapmışsın Özhan hoca:)
Hakkı baba bu değerli katkından dolayı seni E.C. İst. Bir. Bşk. lığına aday gösteriyorum, hepimizin unuttuğu, çok önemli bir organizasyonu tekrar gündeme taşıdın, teşekkürler :) :) :)
adaylığını bende şiddetle destekliyorum abi. Yoksa ben Aday olucam :)
arkadaşlar bende bu programı moto keyften seyretmistim endurocu olma hayalimde bundan sonra başladı diyebiriz enkısa zamanda tüm endurocularla bir araya gelmek üzere
metincetin
15-11-2006, 04:22
cumur abi
helal olsun ec için güzel bi arşivi indirmişin bundan çok mutlu olduk.sizleri arazide de aktif görmek istiyoruz.sayın eczacı kardeş:)
TurgayAlan
15-11-2006, 08:59
Sevgili arkadaşlar,yukarıdaki programın yayın tarihini tam olarak hatırlayabilen yada motokeyf programından link verebilecek olan varsa çok memnun olurum.
Açıkcası bu programı ben izleyemedim.:(
Teşekkürler..Sağlıcakla kalınız..
www.motokeyf.com olması lazımdır. 28. programda EC konuk olmuştu
metincetin
16-11-2006, 11:22
devamı yokmu cumhur korbala abiiiiiiii
Bendekiler bunlar metin abiiii. Fotograf makinası götürüp çekenlerden bekliyoruz devamını. Uzbiii nerdesiiiiin
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.