PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İçki içene 132 YTL cezaaa !!!!!!!!!!!

KTM
14-11-2006, 02:57
Uskudar belediye baskanı cıktıgı NTV programında "Açık alanda içki içenlere neden ceza kesiyorsunuz" diye soru alınca yayını terkettı . )) Belediye içki ile yakalananları internette listede yayınlıyormus!! 132 YTL ceza kesıyorlarmıs .))

Huzur ve sukunu bozan haller :

Bosa korna calmak
Acıkta yemek yemek
İçki içmek
Ates yakmak
Aracta ınenlerden once bınmek

Ahauaau Üsküdarlılar , ne ekerseniz onu biçersiniz böle değerli bir vatan evladını nerden bulup başınıza getirdiniz .)Biz aradık bulamadık numunesini bizede gönderin .))

Salacakta Fransız turist e bira içiyor dıye ceza kesersen yarın dünyaya maskara olursun. Uskudar beledıyesi ilk önce trafıkle, guvenlikle, giyim kusamla , sanatla ilgilensin ,sonra milletin içkisine baksın. .....

KTM
14-11-2006, 03:08
Karara bakın : Feyzi ÇAKIR adındaki şahsın, Üsküdar, B. Çamlıca Korusu duvar üzerinde umuma mahsus yerde uyulması gereken Belediye emir ve yasaklarına uymayarak, açık alanda alkol aldığı görüldüğünden, 1608 sayılı yasanın 1. maddesi uyarınca 132,00.-YTL (Yüzotuzikiyenitürklirası) para cezası verilmesine, Encümenin 06.11.2006 günlü toplantısında oybirliği ile karar verildi.

*Açık alanda alkol almak yasakmış Üsküdarda ,kanunen yasak değil ama belediye kafasına göre işlem uyguluyor.

insallah okursun sokağa çıkıp insanların giyim kuşamına baktınmı sen , öle Ataturk büstüne çelenk koymakla olmaz, nerde Kıyafet İnkilabı , sarıklılar cübbeliler kol gezıyor mıntıkanda ... İş yapacaksan onlarla başlaaa ..........

eray1100
14-11-2006, 10:13
Anket yapalım. Gülelim mi, ağlayalım mı? :) :(

TurgayAlan
14-11-2006, 11:34
..*Açık alanda alkol almak yasakmış Üsküdarda ....

Eyvah eyvah..! ola ki, yaşadığımız kentin belediye başkanı da benzer bir karar alırsa,% 68'i orman olan bir şehirde kapalı mekan bulabilir miyim acaba?:rolleyes:

Neyse ki Üsküdar sakini değilim,bizim belediyede böyle bir kararı zaten almaz.. Yoksa en fazla cezayı ben yerim..:D

Teşekkürler KTM..

KTM
15-11-2006, 11:19
Başkana attığım mailden bir cevap gelmedi hala ,lakin AKP konu ile ilgli başkanı uyarmış ve içki içenleri internette ifşa edenlerin gerekli cezaya çarptırılacağını açıklamış ,radyoda dinledim . Hayırlısı diyorum başkan nooldu ,soldun mu ?

Pokiti
16-11-2006, 02:55
içkinin her çeşidini kullanmadığımdan benim bununla problemim yok, fakat hız ile bazen olabiliyor!!!!

KTM
16-11-2006, 03:40
Bu içki ile alakalı değil ki bizde alkolik değiliz, bende 40 yılda 1 bıra içerim . Bu kişisel hak ve özgürlüklerle alakalı ...

vetmemo
16-11-2006, 04:19
Nerde o eski İstanbul.Ne içen içtiğini,ne de yasak koyan ne için koyduğunu biliyor.Kısacası temel hak ve özgürlüklere kafasına göre yorumlar yapan birde
utanmadan insanların isimlerini ifşa eden zihniyetler enduro ruhu ile bağdaşmaz.Üsküdar belediye başakanı hayat boyu endurocu olamaz.