Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Pazar Boş Geçmesin...
Hadi Millet bu pazar boş geçmesin... Bişiler yapalım...
NErelerde gidelim neler yapalim ?
Çiftalanı basalım, Belgradı mı yaralım Yoksa yakın şehir dışı tur mu yapalım. Haftasonu itibarı ile 20 derece civarında bir hava sıcaklığı beklenmektedir. İlanen duyurulur...
Bana her şey uyar. bişeyler yapalim da :) Çiftealan olur delmece olur. Olurda olur.
Cumartesi gelin bizim ormandaki kendinpişir kendin yecilerde bir hamsi partisi verelim. Maksat muhabbet olsun... Hem benim cezayı da savmış oluruz... Hanımlar beyler fikirlerinizi bekliyorum...
Sizin orman nere ?
Hamsi partisi ha :) ben sucuk partisi yaparım :)
Gerci Pazar sizden bişi çıkmazsa benim 2 davetim daha var lakin asfalt sürüsü yerine endurocularla ormanda olmayı tercih ederim.
Cumartesi gelin bizim ormandaki kendinpişir kendin yecilerde bir hamsi partisi verelim. Maksat muhabbet olsun... Hem benim cezayı da savmış oluruz... Hanımlar beyler fikirlerinizi bekliyorum...
kaydadeğer bir teklif, bir aksilik olmazsa ben varım, yalnız hamsileri yutmak dışında elimi sürmem. :)
Ormandaki hamsileri pazar günü yutsak olmaz mı?
Ormandaki hamsileri pazar günü yutsak olmaz mı?
hocam benim pazargününü nezaretçi denetiminde geçirmem ve yoklamaya imza atmam gerekiyor :) o nedenle benim için uzak ihtimal.
ancak allahdan umut kesilmezmiş, istisnai bir pozisyon oluşursa seve seve.
O zaman hamsiler kimin kursağından geçerse ona afiyet olsun deriz ve resimlere bakarak yemiş kadar oluruz.:)
Acele etmeyin gün konusunda. Nitekim kuyuya attım bir taş. Kaç akıllı çıkarabilecek. Katılım durumu ne olabilecek. Kimseden ses seda çıkmadı sayılır...
Acele etmeyin gün konusunda. Nitekim kuyuya attım bir taş. Kaç akıllı çıkarabilecek. Katılım durumu ne olabilecek. Kimseden ses seda çıkmadı sayılır...
kabahat senin taşınla (pardon ipinle olacaktı) kuyuya inende zaten, fol yok yumurta yok, "kuyuya attım bir taş" çıkartmıyorum kardeşim, ben çift dalar kendin pişir kendin ye yaparım hiç değilse rizikosu yok. :) :) :) :D
metincetin
15-11-2006, 08:25
pazar günü şehir dışında olamassam. Sizinle aynı yerde olurum.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.