PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ATAM İzindeyiz....

Gece
10-11-2006, 08:58
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ü
68. ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz.

Emanetlerinin Bekçisiyiz.

iMI64GMcqTQ
ZmOInbMdYp4
klFEeAbqkBI

ruhiaykol
10-11-2006, 09:08
Atamızın bize kazandırdığı CUMHURİYET imizin sonuna kadar mudafacısı vede bekcisiyiz.Canımızla, kanımıza vede hayatımızda herşeyimizle sonunda kadar en güzel koruyup mudafa edeceğimize and içiyoruz.

Allah bize bu vatanı en güzel şekilde koruyup savunup emanet eden ATATÜRKvede onun nezdinde silah arkadaşlarına rahmet eylesin...........

KTM
10-11-2006, 09:43
Herkes keşke bizim gibi düşünse, Kan Uykusunu izlerken dehşete kapılan biz Cumhuriyet için yapılan fedakarlıkları hatırlamakta zorluk çekiyoruz .

Bu günü diğer günlerden farklı bulmayan Sayın TBMM başkanı , Çanakkale Savaşını değersiz gören Sayın Sağlık Bakanı , bü günde düğün yapmanın sakıncası olmadığını düşünen vekillerimizi kınıyorum . İstiklal marşı okunurken ciddiyetsiz hareketler sergileyen vekillerimizi kınıyorum . Unutmayınki Türk milleti yapılanları son ana kadar sinesine çeker , patladımı Başbakanımızın vatandaşına tabir ettiği gibi " Ananızı alır gidersiniz ........" !!!!!!!

Atamızın son 2 fotografı :

http://www.tamindir-depo.com/~cemertem/ataolum.jpg

http://www.tamindir-depo.com/~cemertem/ataolum2.jpg

Sen rahat uyu Atam , aramızda dalalete düşenler olsada biz her zaman burdayız ....

http://www.longpassages.org/images/Ankara%20Ataturk%20Mausoleum%20guards.jpg

KORBALA
10-11-2006, 09:49
Atam sen rahat uyu. Seninle uyumaya can atan bir ulus var arkanda... İşbirlikçi hainlere rağmen cumhuriyeti ve seni yaşatacağız...

ruhiaykol
10-11-2006, 10:28
tartışma konusu açmak istemeden bir not bırakmak istiyorum.
vatan için cumhuriyetimiz için bir can isteseler ilk benim canım var ben fedakarlık yapmak istiyorum diye en büyük gürültüyü yaparım bunu bilin ama ülkede muhafazakar yada laik olarak iki kesim oluşturulmak isteniyor vede iç çatışma yaşatmak istiyolar ben görmedim ama bir zamanlarki solcu vede sağcı çatışması gibi bu ülkede kardeşleri birbirine kırdırıp insanları küçük hesaplara yönlendirip malı büyük götürmek isteyen dış kaynaklı merkezler var buna isterseniz yeni ortadoğu projesi deyin isterseniz büyük israil devleti hayali deyin... pkk imiş kürdistan imiş tamamen hikaye bunlar o davanın başındakilerde aslında o davanın hikaye olduğunu biliyorlar olay çok farklı abiler malesef basınımızda bu tür olaylara para için şakşak cılık yapıyolar ülkeleri artık malesef devletler yönetmiyor .
inansakta inanmasakda büyük davaların arkasında başka amaçları olan sponsor şirketler var. kapitalist yani paraya dayalı bir sistemin içindeyiz biz nekadar insanlık var desekte büyük olaylar artık sadece parayla ölçülüyor. bu vatan hepimizin birbirimize satşmay saldırmaya kardeşlerimize sopa göstermeye hiç gerek yok . kimse cumhuriyetimize göz koyamaz onu yıkma girişiminde hiç bulamaz bilirlerki bizim gibi canını feda etmeye atamızın yanında olmaya heves etmiş aslan yürekler var ama bilinki biz kardeş kavgasına başladığımız an bu ülkeye ummadığımız akbabalar cullanır vede başarılı olurlar çünkü biz zaten içimizden yıkılmışızdır.
hata ettiysem abilerimden kırıcı olmadan beni bilgilendirip düzeltmelerini isterim . bilirimki enduroclub üyeleri sağduyulu vede kaliteli insanlardır

KTM
10-11-2006, 11:06
Ruhi toprağım ,

TÜrkiye'de var olan eskiden beri zaten vardı. Bu dünyayı yöneten paradır . Dünyanın dini imanı paradır. Parası olan ülke politik ve askeri baskı uygulayarak zayıf devletin kaynaklarını sömürür . Bu zayıf devletler ne yaparlarsa yapsınlar kalkınamaz ve ezilirler her zaman ismi konulmamış bir sömürge olurlar.

Atam ne güzel söylemiş "Ne mutlu Türk'üm diyene "

Ulusunu, milletini seven insan bu ülke için çalışan insandır diğerlerinden daha cok çalışan insandır.Kahve köşelerinde milliyetçi takılmakla , Kadirizm oynamakla ,Televole izlemekle , Karagümrük yanıyor u izlemekle bir zü... olmazzz .

Kan uykusunda ne güzel anlatıyor akıtılan paraları bu terör illetine , bunun yanında verilen şehitlerin hakkı parayla zaten ödenmez.Çünkü adam canını vermiş verecek neyi var başkaa ..

Bakarsan Amerika'nın enerji politikası bizim ortadoğu politikamızla çakışmakta .
Onlar böl ve yönet taktiği ile açık açık bir Kürt devleti kurma peşindeler ki petrolu elde etsinler. Bizdede Kürt devletine karşı bir politika olduğu için yollar yakın bir zamanda kesişecek . Petrolden sonra gelecekteki en değerli enerjı rezervi olan borunda dünyadaki çok büyük kısmı bizde .Ortadoğuda kendine ittifaklar yaratan Amerikanın 10 yıl sonra (Saddam zamanında ortadoğuda Amerikanın en güçlü müttefiklerindendi.İran-Irak savaşını Amerika planlamış ve Irak a cok büyük maddi kaynak sözü vermiş ve sözünü tutmamıştır . Ekonomisi çöken Irak çözümü Kuveytte aramış ama beklenmeyen Amerikan tepkisi ile karşılaşmısıtır) bize yapmayacağının ne garantisini veriyorsunuzz ??

-Hayır Barbaros abartıyorsun Amerika bize böle bişey yapmazz!!
-Neden biz Türküz ,Amerikanın müttefikiyiz ..

Eheueuh yok öle bişey . Her ülke çıkarlarını gerektirdiğini uygular , güçlü olan ülke kazanır . Eğer biz daha cok daha cok daha cok çalışmazsak , televole izlersek , kahvede pişpirik oynarsak , Karagümrük yanır izerse (taktım ben o illet diziye ) , bu adamlar dibimizde Kürt devletide kurdurur , yarın bizede zarar verir ....

Türk öğün , çalış , güven ..

Burdaki güveni ben geleceğe güvenmek olarak algılıyorum .

Saygılar

MountRover
10-11-2006, 01:55
http://www.mguzel.com/Disk/Img_Library/bayrak_yariya.jpg

profi
10-11-2006, 01:59
tartışma konusu açmak istemeden bir not bırakmak istiyorum.
vatan için cumhuriyetimiz için bir can isteseler ilk benim canım var ben fedakarlık yapmak istiyorum diye en büyük gürültüyü yaparım bunu bilin ama ülkede muhafazakar yada laik olarak iki kesim oluşturulmak isteniyor vede iç çatışma yaşatmak istiyolar ben görmedim ama bir zamanlarki solcu vede sağcı çatışması gibi bu ülkede kardeşleri birbirine kırdırıp insanları küçük hesaplara yönlendirip malı büyük götürmek isteyen dış kaynaklı merkezler var buna isterseniz yeni ortadoğu projesi deyin isterseniz büyük israil devleti hayali deyin... pkk imiş kürdistan imiş tamamen hikaye bunlar o davanın başındakilerde aslında o davanın hikaye olduğunu biliyorlar olay çok farklı abiler malesef basınımızda bu tür olaylara para için şakşak cılık yapıyolar ülkeleri artık malesef devletler yönetmiyor .
inansakta inanmasakda büyük davaların arkasında başka amaçları olan sponsor şirketler var. kapitalist yani paraya dayalı bir sistemin içindeyiz biz nekadar insanlık var desekte büyük olaylar artık sadece parayla ölçülüyor. bu vatan hepimizin birbirimize satşmay saldırmaya kardeşlerimize sopa göstermeye hiç gerek yok . kimse cumhuriyetimize göz koyamaz onu yıkma girişiminde hiç bulamaz bilirlerki bizim gibi canını feda etmeye atamızın yanında olmaya heves etmiş aslan yürekler var ama bilinki biz kardeş kavgasına başladığımız an bu ülkeye ummadığımız akbabalar cullanır vede başarılı olurlar çünkü biz zaten içimizden yıkılmışızdır.
hata ettiysem abilerimden kırıcı olmadan beni bilgilendirip düzeltmelerini isterim . bilirimki enduroclub üyeleri sağduyulu vede kaliteli insanlardır

hocam tebrikler, ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi, işin en acı yanı bu provakatörlerin içerde de destekçilerinin olması.

profi
10-11-2006, 03:03
Atam sen rahat uyu. Seninle uyumaya can atan bir ulus var arkanda... İşbirlikçi hainlere rağmen cumhuriyeti ve seni yaşatacağız...

özellile bu kısma bittim, çok iyi bir tesbit.
evet "TÜRK ULUSU UYUYOR, UYUTULUYOR"

TurgayAlan
10-11-2006, 04:43
SÖZ VERİYORUM..!

Yaşadığım sürece,seni asla unutmayacak ve unutturmayacağım..

http://img153.imageshack.us/img153/4660/byknderdp5.jpg (http://imageshack.us)

A.RIZA
10-11-2006, 10:01
Hepinize bu güzel sözlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Yüreği temiz olan herkesin Atamızın izinden gideceğine onu asla unutmayacağına ve bu ülkeye koşullar ne olursa olsun insanımızın daima sahip çıkacağına gönülden inanıyorum hernekadar ülke içerisinde karışıklıklar olsada!

spedy1
10-11-2006, 11:03
Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK bizlere kutsal bi emanet bıraktı bu emaneti kollamak korumak yüceltmek emanete hıyanet etmemek bizlerin elinde . Ülkemiz üzerinde oynanan bi sürü oyun mevcut bunları anlatmaya söylemeye gerek yok. Biz Atamızın izinde yolunda amaçta bir arada olabilirsek bileğimizi bükecek bi millet tanımıyorum. Damarlarımızdaki akan kan bize emanet yeri geldiğinde dökmesinide biliriz. Atalarımız bizler için 4 yıl süren savaşlar sonunda kanlarıyla suladıkları bu emaneti emnet ettiler bizlerde bu emnete hep beraber sahip çıkalım Atamızın ruhunuda rahatlatalım huzur içinde olduğunu düşünmüyorum. Konu çok özel ve anlamlı bi günde açılmış teşekkürler ayrıca konuyu cevaplayan herkesede teşekkürler