Orijinalini görmek için tıklayınız : www.weatheronline.co.uk
Selam dostlar,
Tahminlerine güvendiğim bir hava durumu sitesidir. Günlük ve haftalık tahminleri alabilirsiniz. Ayrıca günün 3 bölümüne ait tahminlerde bulunmakta.
Yararlı olabileceğini düşünüyorum.
www.weatheronline.co.uk
Saygılar
Kaan
www.meteor.gov.tr
Türkün dilinden Türk anlar bence .))
meteorolojinin sitesi de oldukça güzel yapılmış, işlevsellik ve kolay kullanım sunuyor. tabiki tahminler de çok başarılı..
Haftalık, günün her bölümüne ait tahmini ben sadece bu sitede gördüm.
Ayrıca İngilizce bilmem ve hava durumu sitesinde istediğime ulaşmak için hiç zorlanmadım. ; ))
Engin1711
10-11-2006, 10:37
Her ikiside işe yarar dostlar.. :)
Olmaz Engin kardeş , Meteorolojinin sayfasına girilecek , devlet dairesi reklam almış ona tıklanacak , bu devlet hala serbest piyasa kanunlarını oturtamamış verilmez devlet dairesinden reklam rekabete aykırıdır . eeeeee ne kafa ütülüyon sabah sabah Barbaros sendeee beeeee pöfffffffff
Olmaz Engin kardeş , Meteorolojinin sayfasına girilecek , devlet dairesi reklam almış ona tıklanacak , bu devlet hala serbest piyasa kanunlarını oturtamamış verilmez devlet dairesinden reklam rekabete aykırıdır . eeeeee ne kafa ütülüyon sabah sabah Barbaros sendeee beeeee pöfffffffff
Hocam Alem Adammışsın. ; ))
Kal sağlıcakla
;) Aklıma bişey geliyor yazıyorum cok konu dışı oluyor belki ama tutamıyorum kendimi ters bişey görünce , idare ediceksiniz artık .))
Hard_Saw
13-11-2006, 04:07
http://www.download.com/Desktop-Weather-by-The-Weather-Channel/3000-2381_4-10235897.html
bende bu programı kullanıyorum...tahminler gayet başarılı...
Ozhan kanka , tam spyware o program , hemde dana gibi yer kaplıyor belllekte . Bayılıyorsun yanarlı dönerli şeylere hemen tav oluyorsun heheheheeh
Hard_Saw
13-11-2006, 10:06
Ozhan kanka , tam spyware o program , hemde dana gibi yer kaplıyor belllekte . Bayılıyorsun yanarlı dönerli şeylere hemen tav oluyorsun heheheheeh
babamım harddiskimi bırak kaplasın olm yer :)
BLACKHAWK
25-11-2006, 12:17
Haftasonu hava durumu:
cmt 9/ 20 C açık güneşli
pzr 9/ 20 C açık güneşli
hava oldukça iyi hepinize kazasız belasız sürüşler
yolunuz ve farınız açık olsun...
Bu da benden.
http://www.wunderground.com/global/TU.html
Haftasonu hava durumu:
cmt 9/ 20 C açık güneşli
pzr 9/ 20 C açık güneşli
hava oldukça iyi hepinize kazasız belasız sürüşler
yolunuz ve farınız açık olsun...
İzmir gibi memleket varmı ya.:)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.