Orijinalini görmek için tıklayınız : tayfun41
tayfun41
30-08-2008, 11:42
Tüm EnduroClup camiyasına SELAMLAR,,, Aslında aranıza yeni katılıyor sayılmam ama Kendimi halendaha cekirge olarak görüyorum.. bu düşünceme enbüyük etkende, SIKIBİR motorumun olmamasıdır,,, ama cok yakında bu sorunu cözüp HERAN ÜSTÜNÜZDEN ATLAYABİLİRİM Katırözü sırtlarında gezen endurocuların dikkatine...:D :D :D
(( HER ŞEY XR 650 İÇİN ))
Tüm EnduroClup camiyasına SELAMLAR,,, Aslında aranıza yeni katılıyor sayılmam ama Kendimi halendaha cekirge olarak görüyorum.. bu düşünceme enbüyük etkende, SIKIBİR motorumun olmamasıdır,,, ama cok yakında bu sorunu cözüp HERAN ÜSTÜNÜZDEN ATLAYABİLİRİM Katırözü sırtlarında gezen endurocuların dikkatine...:D :D :D
(( HER ŞEY XR 650 İÇİN ))
Hoşgeldin tayfun :D şimdiden hayırlıolsun diyelim fakat sen o xr 650 ile katırözü sırtlarının çevresin (yan yollar)den varırsın bize:D:D
tayfun41
31-08-2008, 07:36
HOŞ GÖRDÜK,,, muhtar yan yolları aşıp size ulaşırım,,, AMA KAMİKAZENİN SUCUGUNU YEMEDENDE DÖNMEM,,, ŞİMDİDEN SÖLİMDE:D :D
yalnız adam
31-08-2008, 10:46
Sevgili Tayfun aramıza hoşgeldin .gönlündeki motoru inşallah biran önce alırsın . yalnız adama eşlik edersin. bir ara iftar yapalım in önü yaylasında selamlar
TurgayAlan
31-08-2008, 10:57
Daha önce bu başlıkta (http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php/selamlar-1636.html) tanışmıştık diye hatırlıyorum..:D
Yine de bir kez daha hoş geldiniz..;)
tayfun41
01-09-2008, 09:49
Hoşgördük yalnız adam... ben hazırım gününü sen belirle NALLI DANALAR BENDEN hadi demen yeterli...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.