Orijinalini görmek için tıklayınız : 19 Kasım, Ankara enduro yarışı
http://img221.imageshack.us/img221/362/afisef1.jpg
Evet arkadaşlar Türkiye Enduro Şampiyonası Ankara yarışı 19 kasım 2006 tarihinde Mühye köyünde yapılacaktır.Gerek izleyici gerekse katılmcı arkadaşları bekliyoruz.
Yarış doğal bir parkurda yapıcak ve özel seyirci etabı olacak.Bol çamurlu,bol dereli tepeli ,zor ,bir o kadar da eğlenceli olacak.Artık gerçek enduro yarışı olarak şile'nin yanına mühye'yi de ekliyoruz vatana millete hayırlı olsun. :)
AykutErda
08-11-2006, 11:24
Teoman,dostum;sende yarışacakmısın yoksa?
Teoman,dostum;sende yarışacakmısın yoksa?
Hocam hepberaber....
Şimdi senin büyük acerbis depoyu sökeriz küçük depoyu takarız ,arkaya da mitas c04 patlattın mı tadından yenmez .XR ile yarışa girmek için fazla şeye ihtiyaç yok lastiği tak aynaları sök gel abi :) hem kardeş XR da var ;)
gagagotti
09-11-2006, 06:55
buyrun ayrıntılı krokisi
http://img83.imageshack.us/img83/484/muhye1uj2.jpg
http://img83.imageshack.us/img83/7869/muhye2hr8.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/705/muhyekrokieq5.jpg
cumartesi günü akşamı romaniacs 2005 dvd sunumu yapılacaktır
Enduro severleri bekleriz
EnduroCu
09-11-2006, 08:11
aslında zaman uysa da şu bizim arazi yapacağımız gurubu komple yarışa soksak hep birlikte orada gazlasak
Hard_Saw
09-11-2006, 09:55
aslında zaman uysa da şu bizim arazi yapacağımız gurubu komple yarışa soksak hep birlikte orada gazlasak
Aslında yapılmayacak bişey değil ! Bu sene TMF ilk defa yarışa katılacaklardan lisans ve yarış ücreti istemiyor direk kayıt yaptırıp girebiliyorsunuz bi numara seçiosunuz ve bi bakmışsınız yarıştasınız hehe :D ben nasıl girdim supermotoya :D
Kamikazi KTM , elimi çekersem gazdan ne olayım .)) Apachee style .))
Aslında yapılmayacak bişey değil ! Bu sene TMF ilk defa yarışa katılacaklardan lisans ve yarış ücreti istemiyor direk kayıt yaptırıp girebiliyorsunuz bi numara seçiosunuz ve bi bakmışsınız yarıştasınız hehe :D ben nasıl girdim supermotoya :D
Aynen Özhan'ın dediği gibi 250 ytl veriyosun numaranı alıp bedavadan yarışabiliyosun hehehe :) Parayı verdikten sonra stile kimse bakmıyor her stil uyar :)
Hard_Saw
09-11-2006, 12:44
Aynen Özhan'ın dediği gibi 250 ytl veriyosun numaranı alıp bedavadan yarışabiliyosun hehehe :) Parayı verdikten sonra stile kimse bakmıyor her stil uyar :)
abicim ilk defa yarışanlardan hiç para alınmıyor !!!
Hard_Saw
09-11-2006, 12:44
Kamikazi KTM , elimi çekersem gazdan ne olayım .)) Apachee style .))
ehuehuehe :D
Bir toplantım olursa bende yarışa gelmeyi düşünüyorum.
Özhan , sonuç ne oldu? Bitirebildin mi?
Teo para mevzunu bir araştırmak lazım , gelebilirsen seni seyretmek isterim doğrusu.
Saygılar
Son sırada start verirlerse ben de yarışmak isterim tabiki :)
abicim ilk defa yarışanlardan hiç para alınmıyor !!!
Evet öyleymiş bugün öğrendik biz de .Sen bunun canlı örneğisin yani valla süper uygulamaymış :)
Kaan beklerim hocam gel
bu seferlik izleyici olarak gelmek isterim kısmet olursa..
Donald_Duck
09-11-2006, 11:32
Muhye pisti hayirli olsun..
Birisi "paintball" u "boll" diye yazmis, hic gulecegim yoktu... Duzeltin onu yahu, rezil olmayalim. ;)
Engin1711
10-11-2006, 10:31
Mühye Köyünde yapılacak Enduro yarışı Öncelikle Camiaya,Türkiyemize hayırlı uğurlu olsun.Bu tarz organizasyonların varlığı inanın beni çok mutlu ediyor.Yarışam ruhu kabarıyor insanın..:)
dr_inanc_sargin
10-11-2006, 02:23
Murat hocam bu yarışa mutlaka girmen lazım.. Teo yu yalnız bırakma yarışta.. Şİmdiden bütün katılımcılara başarılar dilerim..
EnduroCu
10-11-2006, 02:54
aslınd acok isterdim ama 17 sinde donmem lazım
dr_inanc_sargin
10-11-2006, 06:52
senin yerinde olsam işlerimi ayarlar gelirdim 19 unda.
Murat hocam bu yarışa mutlaka girmen lazım.. Teo yu yalnız bırakma yarışta.. Şİmdiden bütün katılımcılara başarılar dilerim..
Yalnız değiliz hocam çok şükür ,birsürü arkadaş girecek yarişa aslinda bizbizeyiz bile diyebiliriz :) Murat hocam da gelirse onu da bağrımıza basarız hatta yarışırsa yanında gazlarız :)
EnduroCu
10-11-2006, 07:38
verin gazı verin coşkuyu :D
asında canım çok gelmek istiyor ama.
sondurak
13-11-2006, 07:25
Murat hocam ben katılıyorum bu yarışa 640 ADV ile eğer bir aksilik olmazsa, Bir tane XR 650katılacakmış( Aykut değil) yarışçı olarak, dedim "neyimiz eksik XR'dan hatta 30 kilo fazlamız var " Akşehir'den ihtiyar delikanlı da katılsa diyorum,eğlencelik olur ortalık, yukarda mangal bile yakarız.
EnduroCu
13-11-2006, 07:39
Murat hocam ben katılıyorum bu yarışa 640 ADV ile eğer bir aksilik olmazsa, Bir tane XR 650katılacakmış( Aykut değil) yarışçı olarak, dedim "neyimiz eksik XR'dan hatta 30 kilo fazlamız var " Akşehir'den ihtiyar delikanlı da katılsa diyorum,eğlencelik olur ortalık, yukarda mangal bile yakarız.
zaman sorunum olmasa niyetliydim açıkçası, artık başka bir zamana, yarışçıların aksine standart makine ile girmekten yanayım, Adv. bizim işimizi görür hocam, yarışçı deyip büyütmeyelim inanın coğu bir çoğumuzdan tecrübesiz
gıdıklama erdem:p
ama yinede heveslendirdin
saat kaçta başlıyor?
dr_inanc_sargin
13-11-2006, 07:56
Haftasonu gidip piste baktım, bayağı doğal bir parkur. seyirci lokalizasyonlarını belirliyorlardı sanırım biz gittiğimizde. Yarışa katılacak XR'ı da gördüm, antreman yapıyordu. Bayağı uzun ve dik çıkışlar var sanırım. Bana pek hata affetmez gibi geldi ancak hayırlısı bakalım. Katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum...
AykutErda
13-11-2006, 08:03
Erdem,dostum;bir sürpriz yapabilirim....
EnduroCu
13-11-2006, 08:19
Erdem,dostum;bir sürpriz yapabilirim....
hocam bahsettiğiniz pist geçen yıl KTMcengiz ve Akgün ile tırmandığımız yer değilmiydi?
ayakta iken fazla one yaslanmaktan tırmanırken vites kolu kırılmıştı hani
Erdem,dostum;bir sürpriz yapabilirim....Evet evet , bir sürpriz yapmalısın.. :D
zaman sorunum olmasa niyetliydim açıkçası, artık başka bir zamana, yarışçıların aksine standart makine ile girmekten yanayım, Adv. bizim işimizi görür hocam, yarışçı deyip büyütmeyelim inanın coğu bir çoğumuzdan tecrübesiz
Murat hocam biz de sizin gibi düşünüyoruz sandart makineyle giriyoruz .Ben standart wr ile bir arkadaş standart XR ile,başka bi arkadaş da standart dt125r giriyo.Ayrıca yarışçı deyip büyültmeyeceğimiz gibi küçültmeyelim de zira seyrederken ben bu adamı tokatlarım derken piste çıkınca toz yutmaktan bembeyaz olan arkadaşlar biliyorum.Çünkü orda yarışmayı göze almış adamın minimum 2-3 yıl offroad tecrübesi vardır en azından Ankara yarışına girecek tanıdıklarım öyle.Bir de yetenek işi bu iş xl200 ile spesiyalleri peşine takan adam var. :)
Ayrıca bir arkadaşımız piste baktı çok zor değil dedi ufak bir seyirci etabından sonra köy yolu olarak devam ediyomuş
Engin1711
14-11-2006, 04:28
Yakın olaydı gelirdim :)
CerkezEthem
16-11-2006, 12:49
Yaw aslında bizim arkadaşın arabaya atıp gelebiliriz :D ama saat kaçta başlayacak bide :D motorların kağıdını evrakını soracaklarmı acaba :D zira benimkiler Batman da :D .. Cevap bekliyorum hocam..
AykutErda
16-11-2006, 07:05
ÇerkezEthem,dostum;geçici lisans yaptırman gerekiyormuş,eğer yarışa gireceksen..Cumartesi sabah burada olman gerekiyor.Zaten parkuru tanımak adına bir gün öncesinden gelsen bence iyi olur...
Hepinize başarılar,kazanmak önemli değil ,hepinizin bitirmesi,bitirmeye çalışması.Gönlüm, yüreğim sizinle dostlarım ,kardeşlerim...
Çerkez Ethem ! ön dişli vidasını kontrol etmeyi unutma sende;)
gönlümüz sizinle, hadi bakalım bir ilke imza atın, yeni yollar, yeni ufuklar açın!!!
CerkezEthem
17-11-2006, 03:49
Hocam geçici lisans demişsin. . Nasıl bişi o diğeri gibi doktor raporu vs. istiyomu yoksa sadece doldurulması gereken bi form mu ??.. Bide erken derken ne kadar erken bir vakitten bahsediyoruz ? Sonuç olarak sakarya dan gelmeyi planlıyorum yani 5 - 6 saatlik bir yoldan bahsediyorum ki daha bolu dağı terörü nü hesaba dahi katmadan.. Bilgilendirirsen sevinirim bide dediğim gibi daha önce bu motorun kağıtları vs. yok sorun çıkar mı polis jandarma vs.. ?
Hocam geçici lisans demişsin. . Nasıl bişi o diğeri gibi doktor raporu vs. istiyomu yoksa sadece doldurulması gereken bi form mu ??.. Bide erken derken ne kadar erken bir vakitten bahsediyoruz ? Sonuç olarak sakarya dan gelmeyi planlıyorum yani 5 - 6 saatlik bir yoldan bahsediyorum ki daha bolu dağı terörü nü hesaba dahi katmadan.. Bilgilendirirsen sevinirim bide dediğim gibi daha önce bu motorun kağıtları vs. yok sorun çıkar mı polis jandarma vs.. ?
Hocam eğer ilk kez yarışıyorsan kendini al gel sadece 25 ytl sigorta parası vereceksin .Sabah 8:00 8:30 gibi orda olursan rahat rahat kayıt olaylarına girersin .Motorun kağıtları filan lazım değil yarışa giriyoruz hocam trafik çevirmesi mi :D orada bir form dolduracaz o kadar.
Benim bildiklerim bunlar .Hemen çıkarsan ancak gelirsin koş koş ...;)
Yarın yarışan yarışmayan herkesi bekliyoruz 10:00'da antreman başlayacak 12:00 'ye kadar sürecek ,yarışçı ve hakem brifingi 16:00'da olduğu için arada 4 saatlik bir boşluk olacak böylece herkesle tanışmış kaynaşmış oluruz.Sonra da
erstesi gün yarışata gaz gelip kolumuzu bacağımızı kıralım diye 16:45'ten sonra romaniacs DVD sunumu var :) heheh
CerkezEthem
18-11-2006, 07:25
Teoman hocam şimdi benim niyetim gece 4 gibi sakaryadan yola çıkmak ki buda 8 - 9 suları orda olurum demek oluyor ama şöyle br sorun var pazar sabahı kayıt kabul edecekler mi ? sonuç olarak yarış günü olacağından :D şimdi burdan 5 saat yol yap gel haydaa olmayalım insan biraz (!) üzülür hani ole bi durumda :D.. Birde Cep telefonun varsa öms den yollarsan sevinirim hocam çok teşekkürler..
0532 207 7411 benim numaram..
TurgayAlan
18-11-2006, 09:19
Bizler izlemeye gelemesek de, yüreğimiz sitemizden katılacak olan arkadaşlarımız için atacak..:)
Katılacak olan tüm arkadaşlara başarılar..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.