Orijinalini görmek için tıklayınız : Bodruma Gidiyoruz!tekne Turu Ve Bmw Rider Academy Eğitimi
BurakÖzel
30-07-2008, 04:19
Arkadaşlar öncelikle bu aktivite bütün motorseverlere açıktır. ÖZGÖRKEY MOTORRAD grubunun düzenlediği bir programdır.
9-10 AĞUSTOS 2008 AKTİVİTE TARİHİ
9 Ağustos Cumartesi
10:00 SABAH KAHVALTISI /BRUNCH
11:00 BODRUMA YOLA ÇIKIŞ
16:00 TEKNE TURU
19:00 TEKNE TURU DÖNÜŞ
KONAKLAMA HOTEL KARİA PRİNCESS (5 YILDIZ)
10 AĞUSTOS PAZAR
11:00-14:00 BMW RİDER ACADEMY GÜVENLİ EĞİTİM SEMİNERİ
14:30-17:30 TEST SÜRÜŞÜ (KARİA PRİNCESS HOTEL OTOPARKI)
18:00................BODRUMDAN İZMİRİ DÖNÜŞ
Hepiniz davetlisiniz ve bilgi için 0232 388 19 90 dahili 2210 Burak ÖZEL yani benden:D Bilgi edinebilirsiniz. Son katılım tarihi 5 ağustos 18:30 kadar başvuruda bulunabilirsiniz...
SAYGILAR..
topraktanmı yoksa asfalttanmı gıdılecek.
Merhaba Burak,
Ben Onur fotoğrafçı. Bu aralar İzmir ve Bodrum tarafına geçme planım var. Tarihleri denk getirirsem etkinliğe katılmak isterim.
BurakÖzel
01-08-2008, 12:12
Bodruma gidiş ve dönüş asfalttan olucak arkadaşlar. Çok keyifli bir gezi olacağına inanıyorum. Hepinizi bekliyorum.Buluşma yeri ÖZGÖRKEY MC SHOWROOM :):cool:
Az önce Burak Özel ile görüştük Bodrum da yaşamanın bir başka avantajı ile ben katılıyorum:)
Burak kardeşim bu gezıye ENDUROCU katılmaz neden dersen hepsı delı dolu adamlar hıç bır zamanda yıllarca gıttıklerı yolu kullanmazlar
bunu bılıyorsun yınede ısrar edip gazlama çünkü hiç biri asfaltı sevmez.
BurakÖzel
04-08-2008, 02:11
Arkadaşlar asfaltı sevmek veya sevmemek sorun değil önemli olan yeni insanlar tanımak ve insanlara enduro yu anlatmak sevdirmek. Bir kere de asfaltta gezelim ne dersiniz...;) Hepiniz davetlisiniz.:D Unutmayın....:p
Burak, telefonda söylediğim gibi geleceğim.
Artık neyle gelirim bilemiyorum. Drz'yi yol için hazırlamaya zamanım olmazsa arabayla da olsa bisikletle de olsa gelirim. Ne festivallere katılabildim ne de toplantılara! :(
BurakÖzel
06-08-2008, 09:03
Sensiz olurmu onur:) Gel tabi güzel bir hafta sonu olucak!:cool:
Beyler Burak haftasonu yapılacak eğitimde Bodrum'a yakışan aktiviteler planlanmış. Ben istihrabat yaptım. Bu eğitim kaçmaz!!!
- 4 tane tekila shot sonrasında slow race (K1200LT, terlik giyilecek, zaten yavaş gidilecek!)
- Bodrum çarşısında en az sayıda turist ezerek marinadan halikarnas'a güvenli sürüş. Verilecek süre 2 dakika. Not: Yerli ezmek puan kaybettirmeyecektir. (R1200GS Adv çantalarıyla birlikte)
- Değirmenlerden Gümbet sahiline yokuş aşağı güvenli inme eğitimi (Eğitimde kullanılacak K1200S motorların bir kısmının frenleri devredışı bırakılacak ve söylenmeyecektir. Katılımcıların panik yönetiminde kendilerini geliştirmesi amaçlanmıştır.)
- 200 km/h süratle Turgutreis yolunda gaz açma eğitimi (K1200R, şort ve bandana ile)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.