PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : LeGoLaS kimdir?

SedatTelçeken
06-11-2006, 01:21
Tanıyanlar bilenler biliyorlar. Ama yeni üyelerimize tanıtayım kendimi dedim.
Efendim, ben motosiklet kültürüne 1990 lı yıllarda babamın Peugeot Panter ile başlamış, 2002 yılında, benim(11 yıldır dağcıyım) gibi dağcı olan Nasuh'un bir kitabını okurken(Hİmalayalar ve ötesi) "Bir gün ben de..." diyerek enduroculuğa niyet etmiş, sonrasında ise dostum Uğur'un çok sevdiği Honda TransAlp'ini 2004 mart ayında alarak bu işlere girmiş bir arkadaşınızım.
Ekmeğimi Anadolu Üniversitesi Fen fakültesi matematik bölümünde Öğretim Görevlisi olarak çıkartmaktayım. Lisans eğitimimi matematik bölümü, y.lisans eğitimimi Bilgisayar Mühendisliği, Doktora eğitimimi ise (devam ediyor) Elektrik-Elektronik müh. yaptım/yapıyorum.
2005 yılının nisan ayında, dostum inanç'ı yenipazar'da ziyaret ediyorken tanıştığım Murat Kızak hocam sayesinde, EC yi ve EC kültürünü tanımış. O zamandan bu zamana kadar gönül ve fikir bağımı buradan hiç koparmamış birisiyim.
Eskişehir ve civarlarında günübirlik gezilerimizi buradaki 3-4 motosikletci (aynı zamanca EC üyesi) dostumla birlikte yapıyoruz.
Siz dostları da yolunuz düştüğünde ya da özellikle geldiğinizde beklerim buralara...

http://home.anadolu.edu.tr/~stelceken/sdtavtr2.jpg

profi
06-11-2006, 01:40
aslında hepimizin bu başlığı açması lazım, belki tanıyoruz ve tanınıyoruz ancak veri tabanında bu bilgilerin belli bir formatta yer alması lazım, yeni gelenlere de örnek teşkil etmesi lazım, ben bir süredir yazmayı düşünüyorum, ancak neleri yazmalıyım neleri yazmamalıyım karar veremedim bir türlü,
neyse, yerinde bir başlık olmuş, tanıştığımıza memnun oldum. :)

Jotun
06-11-2006, 02:08
Sedat Hocam tekrar merhaba, örnek bir tanışma yazısı olmuş.

Bence de herkesin ufakta olsa kendini tanıtma başlığı olmalı tanışma bölümünde...

Engin1711
06-11-2006, 02:49
Hocam merhaba.Ben yenice'den Engin1711.seninle Meslektaşız bende Çanakkale OnsekizMart Ünivers,itesinde Öğretim görevlisiyim(el sanatları alanında-resimciyim).Tanıştığımıza sevindim hocam selamlar..

Pokiti
06-11-2006, 04:54
böyle bir başlık atmanız birbirimiz tanımamız açısından yerinde olmuş, tebrik ederim.

bendeniz Pokiti,

çanakkale, çan, terzialan doğumluyum.
edirne, trakya üniversitesi, fen edebiyat fakültesi, biyoloji bölümünde öğretim üyesiyim.
evliyim, 16 yaşında bir oğlum var.
çalışma alanım memeli hayvanlar üzerine, özellikle kemiriciler ve yarasalar.
99 model, yeşil, 50.000 kmde transalpım var.
4 yıldır motor kullanıyorum.
motor tecrübem:MZ, jawa, twister en son transalp (alalı 1 yıl olduancak 8.000 km yapabildim)
bir ayağınızn da edirne olduğunu bilmenizi isterim sevgili EC dostlarımmmm......
beytullah özkan

yalcin1711
06-11-2006, 10:28
Merhaba Yalçın ben,
Çanakkale Yenice den;10 yaşımdan beri iki teker üzerindeyim..(zaman zaman kesintiye uğrasada): Puch S;Sl>MZ150e>MZ125e>Puegeot103>YamahaYBR125>inşallah gerçek bir enduro....
Ege Univeristesi FenFak biyolojı bölümünden mezun oldum; 15 yıldır,Kurutulumuş,dondurulmuş sebze üreten Yenicemizde Yenice Gıda AŞ de, Kalite, sorumlusu olarak çalışıyorum.. Yenice de yapılan 6.EC festivali; içimdeki kıvılcımı ateşleyerek doğa ve keşif aşkımı ateşledi. Yenice de ortak paydası kurallara uygun motosiklet kullanma ve çevresine örnek olacak, doğayı, çevreyi ve gezmeyi seven 10 kişilik bir gurubumuz var. 1711MG Amacımız Yenice ye bir enduro-kross pisti kazandırmak ve bir klüp kurmak. Tüm EC üyelerini, Yenice de ağılamaktan, zevk duyarız.

Jotun
06-11-2006, 11:10
Arkadaşlar bu tanışma başlığı yanlış anlaşıldı galiba, bu genel bir başlık değil Legolas'a ait bir tanıtım, şayet sizde kendinizden bahsetmek istiyorsanız;

http://www.enduroclub.org/forum/forumdisplay.php?f=42

linke giderek Yeni Konu kısmından kendi tanıtım başlığınızı açabilirsiniz. Herkesin farklı başlığı olursa daha akılda kalacağı ve dikkat çekeceğini düşünüyorum.

SedatTelçeken
07-11-2006, 09:08
Ağzına sağlık Adil hocam,
ben de şimdi onu söyliyecektim. Aslında burada yazmış olduğunuz tanıtım bilgileri, daha sonra ulaşılmak istendiğinde zor ulaşılacak. Sizler de Pokiti kimdir, engin1711 kimdir, yalcin1711 kimdir gibi başlıklar açsanız daha isabetli olacak.
Ama yine de tanıştığımıza memnun oldum. Sevgi ve saygılarımla...

Sedat

kuşçu
07-11-2006, 12:39
KOÜ den selamlar hocam. Memnun oldum.