Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba-İzmir/aliağa
Merhaba arkadaşlar.Daha doğrusu abilerim.Bendeniz Tuğçe Doğan .Yaklaşık 3 yıldır motorlarla ilgileniyorum.Ama henüz motorum yok.Racing ilgi alanımdaydı uzun süredir ama araştırdıkça izledikçe öğrendikçe aslında gerçek motor zevkinin enduroda olduğu kanaatine vardım.Tabiki Racing hala seviyorum ama enduro artık benim için bambaşka.Artık ne derece siz bilirsiniz:)SerhatSaraç nickli üyenizin teşvikiyle üye oldum aslında daha öncede biliyordum ama misafir olarak sitenizdeydim.Sizlere Aliağa Cross yarışlarının fotoğraflarını ekleyeceğim ayrıntılarıyla çünkü başka yarışlara festivallere vs. gitme şansım yok.Sizlerle tanıştığıma gerçekten çok mutlu oldum.
Aktif olmam dileğimle:)
İlk hoşgeldin benden olsun. Çok mutlu olcağın bir yerdesin dikkat et bağımlılık yapar.
extrailt
31-05-2008, 07:07
EC'ye hoşgeldiniz,burayı çok seveceksiniz.
SerhatSaraç
01-06-2008, 12:41
Tekrar Hoşgeldin Tuğçe, dogru yolu bulmuşsun sende :)
Endurocu ve Motocroscunun en sıkı olduğu Enduroclub'e hoşgeldin.
Aktif olman dileğiyle;)
yalnız adam
01-06-2008, 12:46
Yegenım hoşgeldiniz EC ailesine. inşallah en kısa zamanda hayalinizdeki motora kavuşursunuz.selamlar
EnduroCu
01-06-2008, 08:04
EC ye hoşgeldiniz
Hepinize çok teşekkür ederim.Bağımlılık yapacağından hiç şüphem yok:)
Evet Serhat abi sonunda doğru yolu buldum:)
yalnız adam.inşallah kavuşurum.
İyi dilekleriniz,vakit ayırıp hoşgeldin etme nezaketinde bulunduğunuz için hepinize teşekkür ederim:)
Çekirge11
01-06-2008, 09:22
Aramıza Hoş geldin diyelim.
NurettinAbi
01-06-2008, 12:26
Biz,Endurocular,yaylalarda,ormanlarda,kısaca tabiat ananın içindeyken çiçekleri görmekten mutlu oluyoruz:p E.C ailesinin içinde görmektende mutlu oluruz.Ozaman hoşgeldiniz.
çekirge teşekkür ederim:)
Nurettin abi :):)teşekkürler..
TurgayAlan
01-06-2008, 06:30
Hoş geldiniz..:)
Ec ye hoşgeldiniz sağlıcakla kalın
Hız motorundan araziye kaymanız pek sevindirici. Hele bayanların bu işlere gönül vermesi daha bir güzel. Böylelikle ben de anneme; "yahu aney, baksana bayanlar bile arazide deli gibi motora biniyo, sen hala bana surat yapıyosun, hiç oluyo mu allah aşkına" diyebiliyorum.:D
Kısa zamanda motorlanmanız dileğiyle, Hoşgeldiniz...
[QUOTE=uzUn;34086]Hele bayanların bu işlere gönül vermesi daha bir güzel. Böylelikle ben de anneme; "yahu aney, baksana bayanlar bile arazide deli gibi motora biniyo, sen hala bana surat yapıyosun, hiç oluyo mu allah aşkına" diyebiliyorum.:D QUOTE]
fırsattçıııııııııııııııııı,
kayıptın kaç gündür, yoksun ortalar da uzunum..
sevgiler, selamlar...
Lovable Ec'ye hoşgeldin...
EC ye hoş geldin. Umarım Haniballer aralarına alır da bu keyfi doya doya yaşamana vesile olurlar :)
ArapKadri
02-06-2008, 03:03
Lovable HOŞGELDİN :)
çamurun bol olsun:D :D :D :D
enduroclub'a hoşgeldiniz.festival'lerde görüşmek üzere..
Enduroclub'e hoşgeldin Lovable...Buradaki hatun nüfusu arttıkça hemcins olmamız nedeniyle öncelikle kendi adıma sonra da Enduroclub adına çok mutlu oluyorum. Motosiklet ve Enduro sevdasının erkek özelinde olmadığının gösterilmesi ve Türkiye'de de bayan enduroseverlerin artması bence çok önemli. En kısa zamanda hayalindeki enduroya kavuşman dileğiyle;) Tekrar hoşgeldin...
kapadokya,muhtar çok teşekkür ederim..
Uzun oda güzel :) hera nında dediği gibi bu enduro ve cross sevdasının erkek özelinde olmadığını kanıtlamaya çalışanlardanım bende.teşekkürler..
korbala o biraz zaman alacak sanırım henüz motorum yok:)
ArapKadri abicim hoşbulduk sağol :D
tekilay teşekkürler..:)
SerDuro festivallerin keyfini bu sene çıkaramayacğım forumlardan takip edeceğim sizin eğlenmeniz yeter..seneye inşallah..
eveet heracım.Bende yalnız olmadığımı biliyordum.Çok sevindim:)Evet sırf bu erkekler için bir motor,erkek gücü çk önemli bu motorcu kullanmada bu yüzden bayanlar kullanamaz diye kendini geriye çekenlere duyrulur.inşallah kavuşurum.İyi dileklerin için teşekkürler;)
BurakÖzel
03-06-2008, 09:33
EVET ARKADAŞLAR DEMEKKİ BOŞUNA UĞRAŞMIYORMUŞUZ!!!ALİAĞADA GÜZEL BİR POTANSİYEL ÇIKTI BU İŞİ SEVENLER ARTIYOR DEMEKKİ!
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ!!
BAYANLAR MOTOCROSS TA YAPAR ENDURO DA BEN BUNA TÜRKİYEDEDE ŞAHİT OLDUM KÜÇÜK BİR NAZLICAN KARDEŞİM VAR MESELA MOTOKROSTA ENDURODADA ESKİDEN YARIŞAN BAYANLAR VARDI BU İŞ SADECE ERKEK İŞİ DEĞİL TABİKİ BELKİ İLERİDE BİZİ GEÇİCEK BAYANLARDA OLUCAK??NEYSE SÖZÜ UZATMIYALIM???:eek:
HOŞGELDİNİZ...:cool:
rangermania
03-06-2008, 09:36
Hoş geldiniz Tuğçe hanım...Kısmetse festivallere bekleriz deneyebileceğiniz bir sürü motosiklet oluyor...
fullthrottle
03-06-2008, 01:25
Hoşgeldiniz... iyi eğlenceler...ben çok eğleniyorummmmm
metincetin
03-06-2008, 10:46
hoşgeldiniz
makinanızda olmasa hayalide iyidir
Engin1711
03-06-2008, 11:30
Hoşgeldin Lovable.
Herşey ilk önce hayal etmek le başlar.
;)
Burak teşekkürler..Evet Dudu abla bahsetmişti Nazlıcandan.Kimbilir ileride rakip olarak karşına bile çıkabilirim :D inşallah:)
rangermania teşekkürler.festivallere seneye katılacağım ozaman denerim;)
fullthrottle teşekkürler ne güzel:D
metincetin evet şuanlık hayaliyle yetinmek zorundayım:)
engin1711 hayallerim okadar büyükki nasıl olacak bilmiyorum:)
tekrar hepinize çok teşekkür ederim..vakit ayırıp yazdığınız için..
bakkeyfine
07-06-2008, 12:33
bu coşku boş yere değil, bayanların mootor sevdasına soyuunması hoş ,dileriz bu katılım fazlalaşır.aramıza hoş geldiniz.
wooow e.c sen nelere kadirsin yav.Bayanlarda arazide gazlayacak artık
hoşgeldin Lovable:) :) :) :)
bakkeyfine evet bayanların sayısının artmasını çok istiyorum bende.hoşbulduk teşekkürler
seko evet 2-3 seneye kadar yarışlara bile girmeyi düşünüyorum şuan çok erken benim için.hayırlısı bakalım:):):)teşekkürler:)
Lovable
Hoş geldin canım..
Ben senin yerinde olsam hemen motorlanırım..
Dibinde harika bir parkur var.. Bir de öğretmen edindin mi bu iş tamamdır :rolleyes:
Mesajı geç gödüm, aramıza hoş geldin Lovable! :)
Hoş geldin umarım herşey istediğin gibi olur.
metincetin
09-06-2008, 11:21
seko evet 2-3 seneye kadar yarışlara bile girmeyi düşünüyorum şuan çok erken benim için.hayırlısı bakalımteşekkürler
fransada faliyet gösteren bayan enduro clubu vardır ve yarışırlar
siteleri ise
enduroclub..............
Karahisar03
10-06-2008, 10:08
Hoşgeldin kardeşim.
Hoşgeldin Lovable.. Seni zorlu bir yol bekliyor :)
Hoşbulduk arkadaşlar.Tekrar hepinize çok teşekkür ederim.:)
Selis ablacım.motorlanırım ama biliyorsun vakit yok sürmeye:)
Metincetin bakıyorum siteye;)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.