Orijinalini görmek için tıklayınız : HMK MotoFest'08, 5-8 Haziran 2008, Bolu-Sarıalan Yaylası
EnduroCu
14-05-2008, 10:40
gerçekleşen bu festivale ait fotoğraflar için tıklayınız (http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php/hmk-motofest08-5-8-haziran-2008-bolu-1929p11.html)
http://img801.mytextgraphics.com/photolava/2008/05/06/fest08-ffw37z4m.jpeg
HMK MOTOFEST'08'
5-6-7-8 Haziran
Sarıalan Yaylası-Bolu
Sarıalan Dağevi işletmesi katkıları ile kulübümüz tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan HMK MOTOFEST’08’ 5-6-7-8 Haziran 2008 tarihlerinde Bolu ilimizin güneydoğusundaki Kartalkaya yolu üzerinde bulunan Sarıalan Yaylasında gerçekleştirilecektir. Şenlik zamanı, Kartalkaya zirvesinden, Yaylaya adını veren, sarı bir ırmağı andıran çiçeklerin akışını yakalayabileceğiniz en iyi zamandır.
ULAŞIM:
Sarıalan yaylası, Ankara - Bolu yolu üzerinde Kartalkaya oteller sapağından girdikten sonra 20 km lik yolun 10.km de, yani yolu yarıladığınızda ulaşabileceğiniz bir düzlüktedir.
İstanbul yönünden gelecek olanlar, Bolu ilini geçtikten Çaydurt gişelerinden çıkış yaptıktan sonra 3km. sağa devam ederek, solda Kartalkaya oteller sapağından girerek şenlik alanına ulaşabilirler.
Ankara ve Karadeniz yönünden gelecek olanlar da yine Bolu’ya gelmeden, Çaydurt gişelerinden çıkış yaptıktan sonra 3km. sağa devam ederek, solda Kartalkaya oteller sapağından girerek şenlik alanına ulaşabilirler.
Bolu içinden gelecek olanlar ise, Bolu’yu çıktıktan 10km. sonra sağa Kartalkaya oteller sapağından girerek şenlik alanına ulaşabilirler.
İstanbul – Sarıalan Yaylası-------------------------------------------------------------280km.
Ankara – Sarıalan Yaylası -------------------------------------------------------------210km.
Yol süper, yavaş yavaş yükseliyor ve ilerledikçe müthiş orman içine dalmaya başlıyorsunuz.
http://img702.mytextgraphics.com/photolava/2008/05/03/cimg1565-4advw5en0.jpeg
Sarıalan yaylası düzlüğüne ulaştığımızda o geniş düzlüğü 360’ görebildiğimiz manzara oldukça etkileyici.
http://img701.mytextgraphics.com/photolava/2008/05/03/cimg1568-4advxqo2s.jpeg
Sarıalanda yapabileceğiniz ve düzenleyeceğimiz aktiviteler: • Enduro turları
• ATV Safari turları
• Konser
• Hediye çekilişleri
• Barkovizyon gösterisi
• Ödüllü Out-Door yarışmalar
• Doğa yürüyüşleri
• Dağ bisikleti
• Mini enduro yarışı
• Ankara KORLAS'tan Husqvarna test sürüşleri
Şenlik alanında;
• Girişte vereceğimiz promosyonlar karşılığı sembolik bir ücret alınacaktır ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi karşılığında bir de çekiliş biletine sahip olacaksınız.
• Çadır kurmak isteyen arkadaşlarımız için şenlik alanında uygun yerler tahsis edilmiştir.Bunun için bir ücret talep edilmeyeceği gibi gece ve gündüz yapılacak tüm etkinlikler için de ekstra ücret alınmayacaktır.
• Tüm katılımcılar şenliğin yapılacağı yerdeki Sarıalan Dağevi işletmesi tarafından hazırlanacak yerlerden sabah açık büfe kahvaltı, öğlen ve akşam yemekleri için yararlanabilirler.
• Tesiste her türlü içecek ve yiyecek maddelerini piyasa fiyatlarına yakın olacak şekilde temin edebilme olanağınız vardır. Bu konuda katılımcı dostlarımız hiçbir şekilde mağdur olmayacaklardır.
• Şenlik alanında WC ve duş yerleri mevcuttur.
• Anlaşmaya varılan bir firma ile katılımcılara gerekli teknik destekler sağlanacaktır.
• Şenlik alanında güvenlik amacıyla jandarma bulunacaktır.
• Her hangi bir tıbbi gereksinim için şenlik sonuna kadar alanda ambulans bulundurulacaktır.
• Şenlik alanında yangın tehlikesine karşı belediyece itfaiye aracı bulundurulacaktır.
• Alanda cep telefonları çekmektedir.
Şenlik alanında dikkat edilmesi gerekenler ise:
• Çöplerimizi çöp poşetlerine koymak,
• Motosikletlerimizi önceden belirlenen yerlere park etmek,
• Yangın riskine karşı Orman Genel Müdürlüğü tarafından ateş yakılması yasaktır.
• Ormandaki canlılara ve endemik bitki örtüsüne zarar vermemek için enduro ve ATV safari turlarında orman yollarının kullanılmasına özen gösterilmesi,
• Şenlik alanındaki gölete girmek ise tehlikeli ve yasaktır.
Şenlikte çekilişle dağıtılacak hediyeler:
• 5 adet PANOLIN Chainlube Spray – ENKAR firması
• 1 adet Nitro kask – Ankara KORLAS
• 1 adet Berik kask – Kuruçayırlı Yamaha
• Motoart’tan 3 adet 150 YTL.lik hediye çeki
• 2 adet 200 ytl hediye çeki – Dainese Ankara
• 1 çift EVS dizlik – Rider
• 1 adet Full koruma – Rider
• 5 adet tshirt – Ankara KORLAS
• 3 adet gömlek – Ankara KORLAS
• 1 Takım Scoyco dizlik dirseklik – Onur Kuraner
• 1 çift yazlık Protech eldiven- Onur Kuraner
• Sarıalan Dağevinde 2 kişilik haftasonu konaklama
• Ege restoran’dan iki kişilik yemek
• Meşrep Meyhane’ den iki kişilik yemek
• Kasap Steak House’den iki kişilik yemek
• James Cook 2 kişilik akşam yemeği
• Rumeli Restaurant 2 adet 2’er kişilik yemek
• Old Town Cafe 2 kişilik yemek ve ilk içki
• Paintsign’dan iki kişilik hafta sonunda brunch
• Gölbaşı Büyülübahçe’den 2 kişilik brunch
• Kıtır Piliç-Çayyolu 2 kişilik Akşam Kokoreç Partisi
• OVERALL’dan 10 kişiye giriş davetiyesi
• Baykal bisikletten bir adet dağ bisikleti
• Man to Man’den 5 adet spor gömlek, sweat
• Sevilay-Tunalı Ertuğ Pasajı 6 adet bayan kıyafeti
• HMK Tişörtleri
• HMK Kupaları
• 1 kişiye Ağız-Diş Bakımı
• Angora rozet’ten 2 adet “Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi” plaketi
• 2 adet 100’er YTL araç bakımı Başarı Teknik Oto ( her marka araç )
• 4 adet 5’li DVD paketleri
• 2 adet 100’er YTL l’ik Dövme
• Koysepete com’dan DVD player, Saç kurutma mak, Mp3, Fritöz vs.
• 1 adet 20 çeşitli temizlik paketi SATEM
• 1 adet Dijitürk kurulum paketi
• Med-Lab 2 adet 250 YTL’ lik sağlık kontrol paketi
• Tommy ‘den 20 adet Sweat S.
• Network Music Center –Müzik CD’leri
• Festivale katılan herkese Red-Bull
Evet dostlar “yalnızca uyku tulumlarınız, çadırlarınızı ve fotoğraf makinelerinizi alın gelin” diyoruz. Burada ihtiyacınız olan her şey mevcut. Binin motosikletlerinize veya ailece gelmek istiyorsanız araçlarınıza Sarıalan Yaylasına gelin. Sizleri Hitit Motosiklet Kulübü olarak ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Kazasız belasız, sağlıkla gelip dönmeniz temennisiyle…
Hitit Motosiklet Kulübü
rangermania
14-05-2008, 03:07
Bu kaçmaz gibi yahu yanılıyor muyum...:)
Arkadaslar bu festival sezona giris olsun? :p :p :p Festival anlaminda tabiki. :) :) Yoksa tum EC li dostlara sezon hep acikti zaten;) ;)
21-22-23 Haziranda da EC li dostlarla olmayi sabirsizlikla bekliyorum;
Tum EC li dostlari HMK nin bu organizasyonuna bekliyoruz.
Sevgilerimle
Medar Kaplan
0532 638 32 33
EnduroCu
14-05-2008, 03:38
arkadaşlar imkanınız var ise bu festivale mutlaka gidin,
dost ve kardeş kulüp HMK, kuruluşundan bu yana EC yi en zor anlarında bile yanlız bırakmamış, destek olmuştur,
eksile rbilir, yeniler içinde tanıma, kaynaşma fırsatı,
bir kamp organizasyonu var sayalım ve cadırları atalım Sarıalan yaylasına,
ve ne yapalım;
verelim gazı:D
orada ufak çaplı enduro yarısması olacakmış hediyeleri kimselere kaptırmayalım :D
Senelik izin dilekçemi hazırlıyorum şimdi :)
Başkanım geçen sene şöyle bir söz söylemişsiniz...:D :D :D :D
hayatımd ailk defa sorumluluğumun olmayacağı bir motor festivaline gidecektim, maalesef olmadı, seneye insallah :D
metincetin
14-05-2008, 10:00
Semih abi
seni yanlız bırakayacagız ve oralarda vereceyiz gazı
Sarıalan ve civarı süper yerler hep gazlamak istemişimdir inşallah hmk nın sayesinde o da olur
arkadaşlar imkanınız var ise bu festivale mutlaka gidin,
dost ve kardeş kulüp HMK, kuruluşundan bu yana EC yi en zor anlarında bile yanlız bırakmamış, destek olmuştur,
eksile rbilir, yeniler içinde tanıma, kaynaşma fırsatı,
bir kamp organizasyonu var sayalım ve cadırları atalım Sarıalan yaylasına,
ve ne yapalım;
verelim gazı:D
orada ufak çaplı enduro yarısması olacakmış hediyeleri kimselere kaptırmayalım :D
Öncelikle Murat başkanın dediği gibi EC Hher zaman kardeş kulübümüz olduğu gibi, bir çok konuda da örnek aldığımız bir kulüp olmuştur. Ve sizlerde bizi yarış olsun başka bir organizasyon olsun hiç yalnız bırakmadınız bundan sonrada her zaman birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.
Ammaaaa... şu enduro yarışına gelince.;) Anlaşılan bu yıl iki sınıfta yapacağız yarışı:
1-Sizler gibi ustalar ve,
2-İlk kez katılacak acemiler diyeyim. (Ona ben bile katılabilirim kafayı taktım bu işe. Bu gidişle alıcam bir makina en azından Ankara'daki yarışlara katılırım. Dizide sağlama aldımmı tamamdır. :)
Yoksa size hediye yetiştiremeyiz var ya.:D
Sarıalan'da birarada olmak dileğiyle.
EnduroCu
15-05-2008, 08:41
Ammaaaa... şu enduro yarışına gelince.;) Anlaşılan bu yıl iki sınıfta yapacağız yarışı:
1-Sizler gibi ustalar ve,
2-İlk kez katılacak acemiler diyeyim. (Ona ben bile katılabilirim kafayı taktım bu işe. Bu gidişle alıcam bir makina en azından Ankara'daki yarışlara katılırım. Dizide sağlama aldımmı tamamdır. :)
Yoksa size hediye yetiştiremeyiz var ya.:D
Sarıalan'da birarada olmak dileğiyle.
A, B gurubu olabilir hocam,
ya da hard-light gibi,
:D
rangermania
15-05-2008, 11:30
XL200 yeterli mı yoksa o zaman bir LC4 640 yetiştireyim mi :D
EnduroCu
15-05-2008, 11:39
XL200 yeterli mı yoksa o zaman bir LC4 640 yetiştireyim mi :D
sen o XL200 ile bir yıl arazide gazla,
seneye gecersin hocam Lc4 e falan,
bu şenliği XL ile idare et :D
aythakan
15-05-2008, 03:20
Çok güzel bir festival olacağı kesin. İstanbul ve Ankaralı arkadaşların kaçırmamasını tavsiye ederim.
yenisehirli
15-05-2008, 05:30
çok heyecanlıyım arkadaşlar daha önce 2 tansine katıldım bu üç olacak ramzey 200cc bakalım bana bir sorun çıkaracak mı
yalnız adam
15-05-2008, 08:24
Artık biri beni İzmitten cumartesi öğleden sonra gecerken alır her halde .tek başıma mecbur kalırsan gelmeye calışırım.görüşmek dileği ile selamlar
o düşüncem hala gecerli hocam,
hic bir sorumluluk duygusu olmadan, sadece kendimden ve motorumdan sorumlu olarak eğlenmek gazlamak mükemmel bir duygu olmalı :D
:D hocam biz ne olacaz :D Biz sana yeteriz orda:D:D
Sarıalan ve civarı süper yerler hep gazlamak istemişimdir inşallah hmk nın sayesinde o da olur
Muhtarım bilirsin bu civarlar bizim mıntıkamızdır:eek: inşallah görüşmek üzere.
TurgayAlan
15-05-2008, 11:36
ya da hard-light gibi,
Bence bu sınıflamayı sıkı gazlama ölçeğinden ziyade,yaylaya gelmiş olanara "Hard",mesafesi çok uzak olmadığı halde gelmeyenlere de "Lıght" ünvanı verme şeklinde uygulayalım..:D
rangermania
15-05-2008, 11:45
Bence bu sınıflamayı sıkı gazlama ölçeğinden ziyade,yaylaya gelmiş olanara "Hard",mesafesi çok uzak olmadığı halde gelmeyenlere de "Lıght" ünvanı verme şeklinde uygulayalım..:D
Olmaz usta vallaha olmaz...Etkinlik Bartın'da bile olsa XL200 ile gelicem sırf uzaktan geldim diye Hard'a girersem yanarım...:p
ya da hard-light gibi,
Güzel fikir 2 ayrı parkur hazırlarız. Biri A-Rı-Za-Lı-Lara diğeride yeni arıza çıkarmaya başlayanlara. ;)
metincetin
16-05-2008, 09:09
Güzel fikir 2 ayrı parkur hazırlarız. Biri A-Rı-Za-Lı-Lara diğeride yeni arıza çıkarmaya başlayanlara. ;)
arızalı olan ve olmayanları acaba ayırabilirmisiniz:)
AykutErda
16-05-2008, 09:28
arızalı olan ve olmayanları acaba ayırabilirmisiniz:)
:p :p :p
ÇOOOK ZOR.....:)
yenisehirli
16-05-2008, 10:18
Bu etkinliğe bilecik olarak kimler gelecek acaba bizde burdan bir liste çıkaralım ne dersiniz
1.ismail büyükbay
sizlerle aynı düşüncedeyim , bunlar kaçırılmayacak olan etkinliklerden az sayıda olanları ve ileride yaşlandığımızda , torunlarımıza anlatılacak güzel gezi ve festivaller olmalı ; gezmeden ,görmeden ve katılmadan nasıl anlatılacak bir şeyler olsunki !
rangermania
16-05-2008, 05:47
En kötü 4 saat erken çıkıp ben de bilecikten katılırım :D
1.ismail büyükbay
2. Sami Bektaş
3. Bülent Uzunköprü
4. İsmail Büyükbay
5. Mehmet Tan
6. İsmail Tan
7. Ayberk Bağcı
TurgayAlan
16-05-2008, 06:48
Şenlik alanında dikkat edilmesi gerekenler ise:
..
• Yangın riskine karşı Orman Genel Müdürlüğü tarafından ateş yakılması yasaktır.
Bu madde dikkatimi çekti..!
A-Tüm festival boyunca hiç bir şekilde ateş yakılmayacak..
B-Festivalin ana ateşi yanacak,ancak bunun dışında lokal ateş/ler yakılamayacak.. :rolleyes:
Hangi şık doğru?..:rolleyes:
Ayberg hocam seni bekleriz merak etme toplanma yerimiz kamer pastanesi merkezde.
metincetin
16-05-2008, 10:39
:p :p :p
ÇOOOK ZOR.....:)
abi ama orda arızalı ve arızasız olarak ikiye ayrılacaklarış
acaba akinalardanmı bahseddiler
yoksa :) :)
İzmir Aliağa Türkiye Enduro şampiyonasıyla çatışmış tarihler.
Önce si veya sonrası düşünülebilirmiydi acaba Tercihimizi neyapacaz bakalım hayırlısı:)
Merhaba Arkadaşlar,
Sizlerle geçen yıl Ercova yaylasında tanışmıştık. Bu tanışmayı daha da perçinlemek için Bolu Sarıalan şenliğini ben de katılmak istiyorum.
Göşürmek dileği ile herkeze selam ve saygılar...
ya da hard-light gibi,
Hard potansiyeli olan fakat light olanlar da ayrı bir sınıflandırmaya mı koyulacak. Misal ben:P
yenisehirli
17-05-2008, 12:56
En kötü 4 saat erken çıkıp ben de bilecikten katılırım :D
1. Sami Bektaş
2. Bülent Uzunköprü
3. İsmail Büyükbay
4. Mehmet Tan
5. İsmail Tan
6. Ayberk Bağcı
ooo ne güzel bilecik ekibi toplanıyor deniz ve basri beyler neden gelmezler acaba
nasıl yani,
mangal yokmu, sucuk yokmu, lokal partiler yokmu,
aaa böyle kamp olmaz yahu :D
metincetin
17-05-2008, 09:32
izmir ve ankaradan gelecek olan varmı
RastaMurat
17-05-2008, 09:55
ben gelecegim kesin :)))))
metincetin
17-05-2008, 10:05
peki ankaradan başka gelecek olan varmı
EnduroCu
17-05-2008, 10:54
Merhaba Arkadaşlar,
Sizlerle geçen yıl Ercova yaylasında tanışmıştık. Bu tanışmayı daha da perçinlemek için Bolu Sarıalan şenliğini ben de katılmak istiyorum.
Göşürmek dileği ile herkeze selam ve saygılar...
gel hocam Ercova da cok sohbet edemedik ama Bolu da bol bol sohbet ederiz
EnduroCu
17-05-2008, 10:58
Hard potansiyeli olan fakat light olanlar da ayrı bir sınıflandırmaya mı koyulacak. Misal ben:P
seni ormanda kendi haline bırakacaz hocam :D
cc den dolayı
AykutErda
17-05-2008, 01:32
peki ankaradan başka gelecek olan varmı
Eeee Ankara'li Dostlar...İstanbul'lu Dostlarımız soruyor..
Kimler geliyor bakalım , HMK Festivaline...
1-AykutErda..Honda XR650R
2.
metincetin
17-05-2008, 07:16
Eeee Ankara'li Dostlar...İstanbul'lu Dostlarımız soruyor..
Kimler geliyor bakalım , HMK Festivaline...
2.
1 Aykut Erda
2 Metin Cetin ankaralımı olduk:) :) :)
3 Kürşat Tosun emmi :) :) :) :)
Seneye inşallah, bütün hayallerim gibi.
rangermania
18-05-2008, 07:38
Tüm istanbullular bir yerlerden katılıyor yaw ne iş...:D
dr_inanc_sargin
20-05-2008, 02:40
Ankara ekibi
2.İnançSargın..Suzuki DL650 (dostları görmek için sabırsızlanıyorum)
TurgayAlan
20-05-2008, 05:53
EnduroClub/Bartın
1-kapadokya (Enduro 200)
2-Nurettin abi (DR 650& BMW R 1100R)
3-TOLGA (Capanord)
4-FATİH (660 R)
5-Oğlum Berk (Arka yolcu)
Olmaz usta vallaha olmaz...Etkinlik Bartın'da bile olsa XL200 ile gelicem sırf uzaktan geldim diye Hard'a girersem yanarım...:p
Hocam söz sen gel ben seni yarışa girmesende boş göndermiyeceğim. :) Ama bana hatırlat.
RastaMurat
21-05-2008, 12:06
HMK BİR AFİŞ
http://www.sistum.com/uyeler/index.php?ozel_album=eDS9RGHTvZBFcPi13FJ51eKfI7Q-lPTEzjRVExshl6c
1 Aykut Erda
2 Metin Cetin ankaralımı olduk:) :) :)
3 Kürşat Tosun emmi :) :) :) :)
HMK lı yakın dostlarımızla bende beraber olmayı istiyordum ama işim dolayısı ile malesef o tarihler de aranızda olamayacağım.Sevgi ve saygılarımla ...
metincetin
22-05-2008, 01:03
HMK lı yakın dostlarımızla bende beraber olmayı istiyordum ama işim dolayısı ile malesef o tarihler de aranızda olamayacağım.Sevgi ve saygılarımla ...
neyse senin canın sagolsun emmi
kısmet olursa senin yanına gelir gazlarız
dr_inanc_sargin
22-05-2008, 01:16
HMK lı yakın dostlarımızla bende beraber olmayı istiyordum ama işim dolayısı ile malesef o tarihler de aranızda olamayacağım.Sevgi ve saygılarımla ... cumadan gelirsin belki hocam haftasonu tatil yokmu sana...
anaa bizim memlekete geliyorsunuz he.. Gelin gelin bekleriz... Bizde Bolu olarak 4 5 kişilik gurupla katılırız....
Sevgili dostlar, şenlikten sonraki hafta 13 Haziran Cuma günü, şenliğin fotoğraflarının Ankara'da Tunalı Dip Sahnede sunumu vardır. Girişler bizlerden alabileceğiniz davetiyeler ile ücretsizdir. Yalnız o günle kalmayıp, bir başka gece içinde o davetiyelerden yararlanma olanağınız olacaktır. Davetiye almak isteyen dostlarımız kaç adet davetiye istiyorlarsa benden temin edebilirler.
http://img109.mytextgraphics.com/photolava/2008/05/27/arka-4an8pkmxo.jpeg
http://img702.mytextgraphics.com/photolava/2008/05/27/flyeron-4an8r85xg.jpeg
Selamlar, sevgiler...
Sevgiler dostlar,
Şenlik alanında bize ayrılan tesislerde toplam 116 kişilik yatak kapasitesi mevcuttur. Sıcak su ve kalorifer olan Tesisin geceliği kişi başı;
Tam pansiyon (sabah kahvaltısı, öğlen yemeği, akşam yemeği ve konaklama dahil) 60 YTL
Tek konaklama (yatak ücreti) 2 kişilik odada kişi başı 30 YTL.
Tek konaklama (yatak ücreti) 3 kişilik odada kişi başı 25 YTL. dir
Odalar 3 kişilik olup gerekirse ilave yatakda eklenebilir.
Sevgili dostlar, tesisde kalmak isteyenlerin 2 Haziran Pazartesi akşamı 18:00'a kadar kaç kişi ve ne günden gelmek istediklerini bildirmeleri rica olunur. Daha sonraki talepler işletmeci taraından dikkate alınmayacaktır.
bir terslik olmazsa bizde 2 kişi gelebiliriz.
herkeze selam bizde emc 06 olarak orada olacağız..başkanım 2 gün bol bol gazlarız artık..
sondurak
30-05-2008, 08:21
Ankara ekibi hangi gün ve saatte çıkmayı planlıyor?
EnduroCu
31-05-2008, 10:38
herkeze selam bizde emc 06 olarak orada olacağız..başkanım 2 gün bol bol gazlarız artık..
şöyle bir hard enduro gurubu yapıp ormanın derinlikleirne dalalım dostlar, korkmayın kaybolmayız GPS i taktım makineye :D
RastaMurat
31-05-2008, 10:49
ben de soruyorum ama cewap yok kimseden katılım yok heralde ???:D
AykutErda
31-05-2008, 11:19
Erdem'im , daha önce Ankara Ekibi isim yazılması için girişimde bulunmuştum aslında , sanırım görmedin.
Ben Cumartesi sabah 09:00 da yola çıkarım...Yol yakın , 200km civarı zaten Ankara'ya...
Uyarsa birlikte gidelim..
Yanıt aynı..;)
RastaMurat
31-05-2008, 11:27
Erdem'im , daha önce Ankara Ekibi isim yazılması için girişimde bulunmuştum aslında , sanırım görmedin.
Ben Cumartesi sabah 09:00 da yola çıkarım...Yol yakın , 200km civarı zaten Ankara'ya...
Uyarsa birlikte gidelim..
Yanıt aynı..;)
buluşma yerini ayarlayalım arkadaşlar .ama asvalttan mı gidecegiz ?asvalta girmek istemiyorum .
EnduroCu
31-05-2008, 11:34
buluşma yerini ayarlayalım arkadaşlar .ama asvalttan mı gidecegiz ?asvalta girmek istemiyorum .
kısa sürede gelin, asfalttan gelin, gazınızı, enerjinizi yaylaya saklayın dostlar :D :D :D
dr_inanc_sargin
31-05-2008, 12:09
Cuma öğlen kızılcahamamda nöbeti devredip yola çıkıyorum. tabii ki asfalttan :)
AnkaraEC bitti. Ne zamandır söylerim de kimse inanmaz:D
AykutErda
31-05-2008, 10:47
Bak yaa..:eek:
Çekirge11
31-05-2008, 11:26
Bırak bu işleri Uzun Um.Ankara E.C şu an genel bakımda şu bakımlar bi bitsin bak o zaman neler olacak.Babalar en son çıkarmış sahneye;)
metincetin
01-06-2008, 10:32
Bak yaa..:eek:
şimdi ayıkla pirincin taşını:) ankara:) :)
Bırak bu işleri Uzun Um.Ankara E.C şu an genel bakımda şu bakımlar bi bitsin bak o zaman neler olacak.Babalar en son çıkarmış sahneye;)
He Valla Dualarınızı bekliyoruz, nazara mı geldik ne revire döndük.İyileşir iyileşmez Ankara yı kimse tutamaz.
TurgayAlan
01-06-2008, 10:10
Sen Ankara EC 'nin akıbetini bırak şimdi..!
Bolu'ya geliyor musun,gelmiyor musun asıl onu söyle..:D
kısmetse cmt akşama doğru geliyoruz Turgay abi. pazar sabah kalk egzostunu patlatamayacağız ama olsun :D
TurgayAlan
01-06-2008, 10:17
... pazar sabah kalk egzostunu patlatamayacağız ama olsun :D
Biliyorsun o konuda uzmanlığım var,ben patlatırım sen merak etme..:D
rangermania
02-06-2008, 11:32
İlk günden kimler gidicek arkadaşlar...Çoğunluk hangi gün gidiyor?
TurgayAlan
03-06-2008, 05:11
İlk günden kimler gidicek arkadaşlar...
Biz Cuma akşamı gelmeyi planlıyorduk.
Ancak anladığım kadarıyla bir çok kişi Cumartesi gelmeyi düşünüyor.:rolleyes:
Sanırım Bartın ekibi olarak biz de Cumartesi katılsak iyi olacak..:)
rangermania
03-06-2008, 05:16
Ben cuma sabah gelip cumartesi akşamı dönmek zorundayım bu şekil önerilmez mi başka bir çözüm mü bulmalı acaba...:mad:
Ben cuma sabah gelip cumartesi akşamı dönmek zorundayım bu şekil önerilmez mi başka bir çözüm mü bulmalı acaba...:mad:
c.tesi-pazar olarak ayarlayabilsen çok daha iyi olur.tanışma,kaynaşma,gazlama açısından:D
RastaMurat
03-06-2008, 05:39
ben cuma günü saat 3 gbi çıkmak istiyorum . tek olacam yine heralde ? yokkkmu başka arkadaş gidecekkkkkkkkkk olmasa cumartesi sabah da olur.
AykutErda
03-06-2008, 07:59
ben cuma günü saat 3 gbi çıkmak istiyorum . tek olacam yine heralde ? yokkkmu başka arkadaş gidecekkkkkkkkkk olmasa cumartesi sabah da olur.
Dostum Cumartesi sabah 09:00 da tekerim dönecek , istersen birlikte gideriz...;)
metincetin
03-06-2008, 08:03
Dostum Cumartesi sabah 09:00 da tekerim dönecek , istersen birlikte gideriz...;)
hangi makinanın tekeri dönecek abiii:)
AykutErda
03-06-2008, 08:05
hangi makinanın tekeri dönecek abiii:)
XR650R tabi ki MetinÇetin'im...;)
Kamp Dağda , plajda değil ki...?:D
metincetin
03-06-2008, 08:10
XR650R tabi ki MetinÇetin'im...;)
Kamp Dağda , plajda değil ki...?:D
hani xl1000v alışkanlık yaparda onun icin dedim
RastaMurat
03-06-2008, 08:17
ok baba ben seni bekleyeyim başka kiseden ses seda yok ne warsa sende warmış;) :D :D
metincetin
03-06-2008, 08:27
aykut abi aynı saatte cıkalımmı
AykutErda
03-06-2008, 08:35
aykut abi aynı saatte cıkalımmı
Ya senin için makineyi Kamyon'la götürür filan diyorlar ..:eek:
Ben inanmadım bu söylentiye ama ( biz şimdi vereceğiz gazıı , Rasta Kardeşim'le) , aslı varsa bekletirsin şimdi bizi...:p
RastaMurat
03-06-2008, 08:39
Ben inanmadım bu söylentiye ama ( biz şimdi vereceğiz gazıı , Rasta Kardeşim'le) , aslı varsa bekletirsin şimdi bizi...:p
ben her yola warım baba yeterki yer tespit et:D
rangermania
03-06-2008, 08:39
c.tesi-pazar olarak ayarlayabilsen çok daha iyi olur.tanışma,kaynaşma,gazlama açısından:D
Çok şeytanı bir plan yaptım hocam...Haftaya fazla mesai yapmama sebep olsa da perşembe öğlen hatunla gelicem kamp alanına gece orada kalıcaz cuma onu otobüsle boludan göndericem sonra pazar akşamına kadar orda tek başıma gazlamaca...
Hem hatunun gönlü olacak...Hem ben yalnız gazlıyaibilicem...Hem de ekşına dahil olucam....
Yani Rasta Murat hocam gaza gelir de cuma gelirsen biz oradayız...:D
metincetin
03-06-2008, 08:44
abi ben ozamanlar speysiyal makina kullanırdım onları asfaltta üzmemek icin otobüse ,panelvana kamyona koyardım:)
şimdi ise moda olmuş:D :D :D
gokhanerciyes68
03-06-2008, 11:36
Selam, bende cumartesi sabahtan istanbuldan gideceklerdenim.
Gelecek olan varsa cc farkı olmaksızın beraber gidebiliriz.
Gökhan
gokhanerciyes68
05-06-2008, 12:55
İstanbuldan yok mu gelecek olan?
Gökhan
rangermania
05-06-2008, 07:12
sabah 9.30 gibi yola çıkıyorum... temden basıyorum m
mümkün olduğunca...
EnduroCu
05-06-2008, 07:44
EC nin Ortadoğu gazisi Akgün(Monza) de Sarıalan a gelmeyi düşünüyor,
belki enduroda gaz açamayacak ama,
ateş başında muabbete katılacak:D
dr_inanc_sargin
05-06-2008, 08:15
işte haber budur...
AykutErda
05-06-2008, 10:21
Çok sevindim...İşte EC farkı...:)
Akgün kardeşimiz gelirse hepimizi sevindirir onu orada görmek bizim için mutluluk:)
demek ki yüzyüze tanışmak bugüne kısmetmiş AKGÜN hocam.buna çok sevindim.
dostum bizde oturup çekirdek çitleriz beraber:D
gokhanerciyes68
06-06-2008, 10:31
Abi herkes mi special ci oldu, kimse yokmu cumartesi sabahtan istanbuldan yola çıkan?
Gökhan
RastaMurat
06-06-2008, 10:37
Abi herkes mi special ci oldu, kimse yokmu cumartesi sabahtan istanbuldan yola çıkan?
Gökhan
ankarada da durum farklı değil heralde 1 kişi yok be gidecek çok ilginç :mad:
Bu hafta sonu için yağmurlu olacak diyorlar :(
Bu hafta sonu için yağmurlu olacak diyorlar :(
ne güzel işte.çamur olmazsa için tadı çıkmaz:D
metincetin
06-06-2008, 08:50
İstanbuldan yok mu gelecek olan?
Gökhan
saat 6da cıkmayı düşünüyorum
0535 744 45 00 yolda görüşelim gökhan
yenisehirli
06-06-2008, 10:21
bilecik merkezden sadece ben geliyorum galiba kimse yokmu aloo
505 6228070
metin abey bende bilecikten 6da çıksam nerde görüşürüz
metincetin
07-06-2008, 12:23
bilecik merkezden sadece ben geliyorum galiba kimse yokmu aloo
505 6228070
metin abey bende bilecikten 6da çıksam nerde görüşürüz
adada buluşabiliriz
Yeni eve geçiyorum. Herkese iyi eğlenceler...
ne güzel işte.çamur olmazsa için tadı çıkmaz:D
Malesef çadırım yazlık çadır. Rezil kepaze olurum oralarda.
Herkese iyi eğlenceler..
Cumartesi Günü Katılma Şansım oldu. Gerçekten müthiş bir organizasyondu.. Herkese binlerce kez teşekkürler. Dostlarımızı görmek heyecan vericiydi.. Yarışlar gerçekten mükemmledi. Adrenalin dolu. İzlerken bile insana cok büyük haz verdi. Husqwarna tc250 + te450 test sürüşü imkanı buldum. Gerçekten mükemmel makineler... Yagmur falan yoktu. Bugunde hava oldukca güzel. İş nedeniyle dün aksam donmek zorunda kaldım.. Herkese iyi eglenceler...
TurgayAlan
08-06-2008, 07:13
“Dost” olarak nitelediğimiz bir kulübün, Bolu ili Kartalkaya mevkii yakınlarında bulunan “Sarıalan” yaylasında düzenlediği festivale katılabilmek için, 06 Haziran 2008 akşamı yaylaya vardığımızda bir çok dostun bizden evvel barınaklarını çoktan hazırladıklarına tanık olduk..:)
http://img393.imageshack.us/img393/1381/81021499ld5.jpg (http://imageshack.us)
http://img369.imageshack.us/img369/4828/15724091wa4.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/7530/76424320qr2.jpg (http://imageshack.us)
http://img393.imageshack.us/img393/3366/70456330yr7.jpg (http://imageshack.us)
Hele ki ,sağlık ve neşesinin yerinde olduğunu gördüğünüz bir dostunuzun da kamp alanında olduğuna gözünüz iliştiğinde,
işte o vakit demeyin keyfinize.. ;)
http://img393.imageshack.us/img393/2539/51033936pj8.jpg (http://imageshack.us)
Gece yağan sıkı yağmurun ardından ertesi sabah gün ışığı ile aydınlanmış olan çevreyi incelediğinizde ise,bölgenin festival için biçilmiş bir kaftan olduğunu anlayabilmek çok zamanınızı almıyor.:rolleyes:
http://img369.imageshack.us/img369/476/51ji3.jpg (http://imageshack.us)
http://img369.imageshack.us/img369/4691/52wa4.jpg (http://imageshack.us)
http://img369.imageshack.us/img369/7228/53pu7.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/1607/54yl3.jpg (http://imageshack.us)
http://img369.imageshack.us/img369/2975/55uv2.jpg (http://imageshack.us)
http://img369.imageshack.us/img369/9428/56zs4.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/1206/57xm0.jpg (http://imageshack.us)
http://img393.imageshack.us/img393/7370/59la4.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/7721/591sp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img393.imageshack.us/img393/7577/592qm0.jpg (http://imageshack.us)
http://img369.imageshack.us/img369/8290/593ns0.jpg (http://imageshack.us)
http://img369.imageshack.us/img369/3896/594wq8.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/9528/67702259xi0.jpg (http://imageshack.us)
Şayet yaptığınız yakın çevre incelemesini yeterli bulmuyorsanız,bu durumda yapılacak olan tek şey,birkaç arkadaşınızla birlikte derin bir çevre incelemesini derhal başlatmaktır.:cool:
http://img393.imageshack.us/img393/5931/29193904qj5.jpg (http://imageshack.us)
http://img67.imageshack.us/img67/8605/79769405px8.jpg (http://imageshack.us)
http://img67.imageshack.us/img67/3306/37273149qm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img393.imageshack.us/img393/213/10be3.jpg (http://imageshack.us)
http://img393.imageshack.us/img393/5872/11de4.jpg (http://imageshack.us)
http://img101.imageshack.us/img101/2466/12ge7.jpg (http://imageshack.us)
http://img393.imageshack.us/img393/3057/13lp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img393.imageshack.us/img393/8383/14wz4.jpg (http://imageshack.us)
http://img67.imageshack.us/img67/2433/15qx7.jpg (http://imageshack.us)
http://img393.imageshack.us/img393/6315/16bf4.jpg (http://imageshack.us)
Sarıalan ,gerçekten görülmeyi fazlasıyla hak eden bir yayla..;)
http://img66.imageshack.us/img66/2229/17mc4.jpg (http://imageshack.us)
http://img101.imageshack.us/img101/2469/18so0.jpg (http://imageshack.us)
http://img101.imageshack.us/img101/774/19lm4.jpg (http://imageshack.us)
http://img67.imageshack.us/img67/3390/20hk1.jpg (http://imageshack.us)
http://img67.imageshack.us/img67/770/21bn8.jpg (http://imageshack.us)
http://img67.imageshack.us/img67/634/22xl2.jpg (http://imageshack.us)
http://img67.imageshack.us/img67/7337/23sy5.jpg (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/4578/24xw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img101.imageshack.us/img101/9031/25zg9.jpg (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/7985/26fp3.jpg (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/3429/27qa2.jpg (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/4241/28dl0.jpg (http://imageshack.us)
Hatta yaylanın büyüsüne öylesine kapılıyorsunuz ki,hiç farkına bile varmadan bir an kendinizi yolu olmayan ve kimselerin göremediği derin bölgeleri keşfetme macerası içerisinde buluveriyorsunuz.:rolleyes:
http://img101.imageshack.us/img101/4333/29es5.jpg (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/2169/30yp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/7990/31kl9.jpg (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/6908/32eb1.jpg (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/4862/33pg1.jpg (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/5436/34ir0.jpg (http://imageshack.us)
http://img385.imageshack.us/img385/4405/35gd0.jpg (http://imageshack.us)
http://img385.imageshack.us/img385/5091/36hk0.jpg (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/3286/37mf6.jpg (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/475/38ff9.jpg (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/4514/39zf5.jpg (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/1673/40fr9.jpg (http://imageshack.us)
http://img385.imageshack.us/img385/8163/41ho4.jpg (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/65/42ud0.jpg (http://imageshack.us)
http://img385.imageshack.us/img385/4997/43uq8.jpg (http://imageshack.us)
http://img385.imageshack.us/img385/9809/44ct6.jpg (http://imageshack.us)
http://img385.imageshack.us/img385/3715/45gm1.jpg (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/190/46ab2.jpg (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/8569/47fa4.jpg (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/4809/48ep6.jpg (http://imageshack.us)
Keyifli geçen dost bir festivali, “özgürlüğün temsilcisi” olan kamp ateşi ile sonlandırıp sabah dostlarınızla kahvaltı yaparak tamamlamışsanız..
…
Emin olun ki, bu işin doyasıya zevkine varıyorsunuz demektir..;)
http://img174.imageshack.us/img174/250/49xm9.jpg (http://imageshack.us)
http://img385.imageshack.us/img385/4118/50vl9.jpg (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/3033/51hq0.jpg (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/9158/52av8.jpg (http://imageshack.us)
Bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen sevgili Kubilay ve Semih beyler başta olmak üzere, ter döken tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
http://img98.imageshack.us/img98/736/55zn9.jpg (http://imageshack.us)
Turgay
NurettinAbi
08-06-2008, 07:52
Nezaman yükü boşalttın,nezaman bıcı bıcı yaytında nezaman raporu yapıştırdın.Efferümm,ha şöyle,ustana çekmişsin yav.:D R.1100.R.ile gidersen festivale,ee... benim resimler nerde diye ararsın böyle işte.Bu bana müstehak.Gözünü sevdiğimin DR'si sana büyük haksızlık ettim biliyorum.Bende dönüşte verdim gazı.:D (Asfaltta):D Gülmee:p E.C'nin ağırtoplarıyla birkaç resimde olsa elinden gördümya bunada şükür.Sağol KapaTurgay.
rangermania
08-06-2008, 08:07
Turgay abi süpersin boynumdan düşen bandanayı havada yakalamışsın :D
http://img393.imageshack.us/img393/5872/11de4.jpg
Şarj problemi yüzünden benim fotoğraflarım az ama maceralar bol bol :D
Cuma sabahı hanımın kırk saat hazırlanamamasından sonra nihayet yola başlıyoruz...Yandaki kebapçının yorumu "Baksana ali usta nerdeyse bir UNO nun bagajı kadar yüklenmişler"
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt169.jpg
Uzun ve yüklü halimizden yorucu yolculuk sonrasında yaylaya ulaşıyoruz ve dost klüp HMK bizi çok samimi karşılıyor ve saatlerce koyu bir muhabbete ve ikrama dahil oluyoruz...
Akşam saatlerine doğru EC üyeleri 1-2 gelmeye başladı ancak ilk görüşmenin şaşkınlığından hemen organize olamadık işte kendi imkanlarımızla zar zor pişirmeye çalıştığımız dalları ızgara ettiğimiz sucuk keyfi...
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt170.jpg
Gece HMK grubunun çılgın eğlencesine,ateş başında dans ve muhabbete dahil oluyoruz...Gece 1 gibi yağmur çiseleyince aynı keyifle çadırımıza kafamız güzel şekilde çekiliyoruz...Yatarken o kafayla çok romantik gelen yağmur sesi yağış 8 saat aralıksız ve şiddetlenerek devam edince tüm güne yayılacak bir sefilliğe dönüşüyor...Yine de "çadırı su alanlar" grubunun aynı sefilliği yaşayıp şömine başındaki muhabbeti de çok güzeldi...
Ertesi sabah Semih abinin(abi hala çok üzgünüm) hanımının yolladığı haşhaşlı ekmek ve börek bizi bizden aldı diyebiiliriz yapanın da getirenin de eline koluna sağlık...
10 gibi yağmur dindiğinde kıyafetlerin ve tulumların ıslaklığına üzülüyoruz tabi ama keyfimiz gene yerinde çok. Böyle bir cennette nasıl olmasın yani...
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt171.jpg
Ankaradan gelen ATV kiralamacılar benim hatunun keyfine keyif katıyor amma zor işmiş bu ATV yav. Mendebur alet ben ne tarafa gitmek istesem tersine gidiyor :D
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt172.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt173.jpg
Bir süre sonra Sevgili arıza RastaMurat çıka geliyor...Buradan okuduğumuzdan çok daha keyifli vakit geçirmesi çok memnun oldum abicim...
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt174.jpg
Hanımı Bolu Terminalden gönderdikten sonra alana döner dönmez Murat Hocam ve ekibin geri kalanıyla tanışıyoruz herkesle muhabbet bu saatten ayrılış saatine kadar hep çok keyifliydi.
Muhabbet sonrasında Turgay ve Semih abilerle (abi nasıl affedicen sen beni) çok keyifli bir tura çıkıyoruz...
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt175.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt176.jpg
O sırada herkes ayrı ayrı gazladığı için sürekli gruba birileri ekleniyor ve kayboluyor...Kendim de ayrıca 3e farklı gruplarla gazlama şansını buldum...En sonunda nihayet Murat Abinin grubunu yakaladım ve epey zorlu bir arazi meşgalesi içinde ve "Yusuf" adını bol bol anarak Kartalkaya zirvesine ulaştık...Asıl yusuf inişte baş gösterdi...
Ortamın büyülü bir havası var tepeden aşağısı aşağıdan tepe gözükmüyor
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt177.jpg
Yoğun gazlama sonrası ağızım gayet kulaklarımda...İndiğimizde enduro yarışına az kalmıştı...Birkaç gündür bu yarışı merak ediyordum tam izlemek için bir yer ararken Murat Hocam "Seni çekirge grubuna yarışçı yazdırdık" deyince olayın rengi değişti. Festivale gelen herkesin çok güzel anıları vardır kesin ama bu bölümün içinde olmaktan çok keyif aldım...
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt178.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt179.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt180.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt182.jpg
Tüm o gazlama ardından yarış beni mahfetmiştiki sevgili Turgay abimin getirdiği süper kolestrol sucuk tüm yorgunluğu aldı...
Ardından Aykut,Turgay ve Semih abi (ah abi elim kopaydı da o gazı açmayaydım) ile bu sefer yaylalara doğru güzel bir yayılım yaptık ve Turgay abinin "insanların olmadığı, cennet gibi" dediği yerleri gördük...
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt183.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s173/rangermania/HMK%2008/Grnt184.jpg
Pazar sabahı Necmettin abi ve ekürisinin katkılarıyla doruğa ulaşan kahvaltı ve peşinden az bişey gazlama ile başladı...Önceki gece yağan yağmur bizi paranoyak etmiş olacak ki 2 damla yağmur yağınca çadıra koşup herşeyi toplamaya başladım.Yağmur ne hikmetse doluya döndü ve kendimizi ağaç altına attık...
Devamında Gökhan ile istanbul yoluna gayet akıcı ve seri bir şekilde koyulduk tek çay molasıyla evi bulmayı planlıyorduk ki sapanca tüneli çıkışında ilkinden 160 km uzakta bizi ikinci bir dolu yağışı karşıladı. Bukez erik büyüklüğündeydi ve her yerimizi morarttı..Kamyon kenarında 5 dk kadar bekledikten sonra yine eve ıslak gelmek zorunda kaldık...
Beni doyuran,gezdiren,güldüren, hoş sohbetleriyle mutlu eden tüm EC ailesine teşekkür ederim harikasınız...
Bu organizasyonu yapan ve ellerinde olmayan aksaklıklara rağmen ter döken tüm HMK ekibine de ayrıca teşekkür ederim...
Fotoların azlığı için tekrar özür dilerim ama diğer çekilenler hikayemi daha doldurur...
NOT: Semih abi vicdan azabından uykularım kaçacak valla :D:D:D
fullthrottle
08-06-2008, 09:12
Muhteşem bir organizasyon olmuş, kim bilir nasıl eğlenmişsinizdir... Ayberk o rambo bıçağından bende istiyorum... Bu arada ne yaptın abi Semih abimize, binlerce özür dilemişsin adamcağızdan, merak ettim şimdi...:D
rangermania
08-06-2008, 09:14
Rambo bıçağı değil conan kılıcı o necmettin abi'nin...Felaket bişeydi...:D:D:D
orda olmak vardı eylenceli olmuş emegi gecen tüm arkadaşlara teşekkürler
yenisehirli
08-06-2008, 10:24
resimlerinize teşekkürler
rangermania
08-06-2008, 10:56
Enteresan bir not daha...Gökhanla kartalkaya'dan indikten sonra hemen çıkıştaki benzinciye girdik bir süre muhabbetten sonra şöyle bir dialog geçince çok garip oldum...:(
-Yukarda yağmur yağıyormuş?
-Burada yağmadı mı?
-Yoo hiç yağmadı...
yenisehirli
08-06-2008, 10:58
selam arkadaşlar benim penceremden bu etkinlik resimlerinin linki
http://picasaweb.google.com.tr/bilalyu/BoluSarialan
AykutErda
09-06-2008, 12:41
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-1Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-2Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-3Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-4Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-5Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-6Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-7Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-31Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-8Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-9Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-10Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-11Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-12Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-13Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-14Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-32Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-15Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-16Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-17Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-18Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-19Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-35Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-20Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-21Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-22Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-23Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-24Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-25Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-26Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-27Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-33Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-28Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-29Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-30Small.jpg
http://i95.photobucket.com/albums/l129/AykutErda/ANGOLA/HMK-34Small.jpg
metincetin
09-06-2008, 09:33
bazen hicbir şey konuşamasında derinlerden houf diye bir ses cıkar ciyerlerden
işte houfffffffffff
sizleri sevmeyen ölsün be
yavruçekirge26
09-06-2008, 09:42
çok manidar bir tepki olmuş Aykut abi:D
NOT: Semih abi vicdan azabından uykularım kaçacak valla :D:D:D
Ya dostum ne demek? Olabilir:D Şansımıza derede çamaşır yıkamak da varmış..
Senden yardım talep eden bendim,sadece motorun arkasından zamanında çıkamadığımdan donumuza kadar çamurlandık..:D
EnduroCu
09-06-2008, 11:24
Cumartesi günü öğle saatlerinde Sarıalan yaylası HMK festival alanında yerimizi aldık,
Uzun zamandır görmediğimiz dostları görmek bizi çok mutlu etti,
Ama gaz birikmesini dekompresyon etmek icin dişleri uzamış canavar endurocularla araziye sürmemiz gerekiyordu ve de oyle yaptık.
Hedef tabii ki Kartalkaya zirvesi,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05921.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05924.jpg
Her zamanki gibi fotolardan engebe ve derinlik tam belli olmuyor ama,
Burada gaz kesen “Lo Lo Lo” oldu ve kaldı
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05926.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05927.jpg
5 kişi çıkabildi, ekip aşağıda çıkmak icin fazla cırmalamaısn diye indik ve
Yandan salpam girdik kayak pistine,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05930.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05931.jpg
Aramızdaki arkadaşlardna bir tanesi kayakçı imiş, kışın buralarda kayıyormuş, bu kadar kaya olduğunu bilsem kaymazdım diyor :-)
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05936.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05938.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05939.jpg
Festival alanından çağrı geliyor ve daha tadını yeni almaya başlamışken aşağıya doğru gaz açıyoruz,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05943.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05945.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05948.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05950.jpg
Enduro yarışı oncesi dostlarla biraz sohbet iyi geliyor
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05952.jpg
Yaralı kurt RastaMurat da girecek bu yarışa
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05954.jpg
Medar ve EMC06 dan Alper,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05955.jpg
Bu tomrukların daha kalını yokmuydu Kubilay usta,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05958.jpg
Dostum Akgün, özlemişim seni, iyi gördüm seni, bira seni güzelleştiriyor,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05960.jpg
Yarışta iki gurup yapıldı, Arızalılar ve Çekirgeler,
İlk start benim,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05966.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05969.jpg
Antrenmanda bir tur atmıştık, o zaman anladım buranın derin ve sakat olduğunu,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05970.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05971.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05972.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05977.jpg
TMF resmi yarışı olsa idi bu kaya geçişine onay alamadınız :-)
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05978.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05980.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05981.jpg
EMC06 dan 37 numara Emre,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05983.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05987.jpg
Çamura hızlı giren Alper “Lo Lo Lo” oluyor,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05989.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05992.jpg
Çamurda az gaz açan 5 numara da cırmalayarak cıkıyor,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05996.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05997.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05998.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC05999.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06000.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06001.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06002.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06003.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06004.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06005.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06006.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06007.jpg
Merhum Hasan KALAYCININ oğlu Necati Motocross ustası,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06012.jpg
en iyi tur zamanını o yaptı, kayadan ceylan gibi süzüldü adeta, tebrik ederim,
ama 2. turda “Lo Lo Lo” oldu,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06015.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06018.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06019.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06021.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06023.jpg
EXC nin gücü, en yükseğe ben çamur attırırım :-)
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06024.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06027.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06028.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06031.jpg
Ankara Korlas ın patronu, sıkı bir racingcı ve pist yarışçısı Levent GÜRCAN burada biraz cırmaladı,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06033.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06034.jpg
Kısanda girecekti ama on teker saplanınca cıkamadı,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06035.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06036.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06037.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06038.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06039.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06040.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06041.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06042.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06043.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06044.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06045.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06046.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06047.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06048.jpg
Helal olsun sana Ayberk, az arazi tecrüben olmana rağmen arazide gozun korkmadan gazladın ve yarışa girdin,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06050.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06051.jpg
Yarışmanın galibi atomkarınca Erdem,(Sondurak)
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06054.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06056.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06057.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06060.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06062.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06063.jpg
Murat seyircilere güzel göz ziyafeti çekti, az kaldı ters donuyordu ama ustalığı sayesinde “Lo Lo Lo” olmaktan kurtardı
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06066.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06067.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06071.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06073.jpg
Yavaş gitme yarışı, gece konser kupa toreni derken, Pazar günü kahvaltıyı yapıp, EMC06 dan dostlarla çok sıkı bir arazi yapık,
Sanırım bu festivalde en çok eğlenen bu dört kişi oldu,
Çünkü oraya gelenlerin goremediği, gidemediği yerlere gittik gördük gazladık ve iç çamaşırımıza kadar ıslandık geldik :-)
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06074.jpg
EC & EMC06 kardeşliği
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06076.jpg
Dostumuz virajı alamayıp çukuru doldurmuş
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06079.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06082.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06088.jpg
Hep Ankara nın kırsalında gazlayan bu gariban endurocular içinde bulundukları doğada sarhoş oldular,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06100.jpg
Hatta Alper; “abi biz dün öldük de şu an cennet te mi gazlıyoruz” falan dedi
Yok lan dedim burası Türkiye :-)
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06102.jpg
Dunyada şu hard endurolardan daha kutsal mübarek hayvanlar var mı?
Tapıyoruz size be,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06105.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06106.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06108.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06109.jpg
Yayla suyu; cildi güzelleştirir, zihni açar
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06110.jpg
Adamlar cidden çok mutlu oldular,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06112.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06113.jpg
37 numara Emre ULUTAŞ, EXC 525
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06116.jpg
92 numara Alper BAŞER, 250 SXF
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06117.jpg
59 numara Deniz SEVGÖR, CRF540 X,
bir çeşit Çekirge yani, Ankara çekirgesi
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06118.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06120.jpg
Burada yol bitti, geriye dönüş ve aşağı patıkadan karşı tepeye tırmanış,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06122.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06123.jpg
Patikada zemin gevşek, eğim fazla olunca, kardeş kardeş iterek çıkmak gerekti,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06126.jpg
Değişik coğrafyada ağır makinelerle gazlamış olmanın verdiği tecrübe ile biraz yandan gazlayıp kesintisiz çıktım ve “Lo Lo Lo” olanları cekmeye başladım :-)
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06127.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06130.jpg
Hadi çekirge az kaldı, devam
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06131.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06133.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06135.jpg
Buraya kadarmış, aslında arka taraf Kartalkaya zirvenin güneybatı yüzü ama, olmadı aşağıya inecez
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06136.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06139.jpg
Çok güzel bir yayla burası, Kartalkaya nın hemen arka yüzü,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06141.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06142.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06143.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06144.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06147.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06151.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06152.jpg
Şu suyu içen, yayla havasını içine çeken ölür mü be?
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06155.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06158.jpg
Alper birazdan free style gösterisi yapacak
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06159.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06161.jpg
Hey be koçum Travis mi oldun be,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06165.jpg
Kartalkaya zirveye ulaştık ama, deli gibi dolu ve yağmur, hemen bir otelin araksına sığındık,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06168.jpg
Orada yazanlar o havada cok iyi giderdi ama dükkan kapalı idi , açık ola dükkan bizim
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06170.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06171.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06172.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06173.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06174.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06176.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06180.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06181.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06187.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06189.jpg
Denizin benzin yedeğe gecti, o nedenle kayak pistlerinin tamamında gazlayamadık, aşağıya inip, yemek be benzin ikmalinden sonra geleceğiz,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06191.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06192.jpg
Biraz Ford reklamı,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06194.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06195.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06197.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06199.jpg
Kayak hatırası
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06201.jpg
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06202.jpg
İçimize kadar ıslanıp aşağıya gazladık sıcak çay, ekmek arsı sucuk çok iyi geldi doğrusu,
Aslında benzinleri doldurup yeniden gazlayacaktık ama gec kalırız falan durumlarından dolayı hevesimiz kursağımızda kaldı,
1374680
Festivalde emeği geçenlere çok tesekkurler ediyorum, oldukça başarılı ve eğlenceli idi,
Tek sorun yiyecek ve içeçek fiyatlarının yüksek olması idi,
Bir dahakine mutlaka buna dikkat edilecektir.
27-29 Haziran 2008 8.EC festivalinde görüşmek, gazlamak üzere
yavruçekirge26
09-06-2008, 11:36
murat hocam güzel ve ıslak bi hafta sonuydu herşey için teşekkürler :rolleyes:
EnduroCu
09-06-2008, 12:03
murat hocam güzel ve ıslak bi hafta sonuydu herşey için teşekkürler :rolleyes:
dostum asıl ben teşekkür ederim, çok emeğin geçiyor bize çook
EnduroCu
09-06-2008, 12:05
festival alanında bir arkadaşımızın siyah taşıma çantalı NİKON 4800 fotoğraf makinesi kaybolmuştur,
bulanların veya görenlerin bildirmeleri rica olunur.
Çok güzel kareler Orda olmak isterdim fırsatını bulup yarışa kaçtım:D İnşallah ec festivalinde bir arada olmak dileğiyle.
gokhanerciyes68
09-06-2008, 12:29
Çok keyifli bir organizasyondu.
Aykut Hoca ile çıktığımız küçücük arazi bile asfaltta yaptığımız toplam 600 km lik yola değdi.
Sucuklar içinde turgay hocama teşekkürler:)
Dönüşte beynimize erik kadar dolu yağsa da eve geldiğimde yüzüm gülüyordu.
Herkese tekrardan selamlar.
Gökhan
rangermania
09-06-2008, 12:35
Murat hocam ilk gün senin ve diğer arkadaşların sabrına ve insafına zirve yaptım çok memnun oldum hepinize teşekkürler...2. Gün ilk çamur bayırı çıkamayıp arkasından yagmur başlayınca tırstım tekrar ıslanmayım diye geri çadırı toplamaya kaçtım ama gelseymişim de ölürmüşüm kanımca :D
Bu arada yarışı TRT de çekti gören var mı arkadaşlar...
Çekirge11
09-06-2008, 12:47
Usta beni arartmamışın helalin var :D :D
Ankara Korla sın patronu, sıkı bir racingcı ve pist yarışçısı Cengiz ERTAÇ burada biraz cırmaladı,
http://endurocu.net/2008/2008_06_07_08_hmk_fest/DSC06033.jpg
Murat Kızak hocam düzeltme yapayım, sayende pist yarışçısı da olduk:)
Pist yarışçısı değilde belki çekirge endurocu olabilirim:)
Fotodaki arkadaş Ankara Korlas'ın sahibi Levent, pist yarışçısı diğer arkadaşın adı da Aydın, bendeniz de burada birçok cırmalayan arkadaşlara yardım etmeye çalışan kişi
Selamlar...
Cengiz Ertaç
XT660R
Ankara
yavruçekirge26
09-06-2008, 01:33
dostum asıl ben teşekkür ederim, çok emeğin geçiyor bize çook
yok be abi bişey yapmadım asıl senin emeğin çok bizde hakkını ödeyemeyiz
yavruçekirge26
09-06-2008, 01:38
Çok güzel kareler Orda olmak isterdim fırsatını bulup yarışa kaçtım:D İnşallah ec festivalinde bir arada olmak dileğiyle.
muhtarım tekrar tebrikler :rolleyes:
AykutErda
09-06-2008, 01:50
Başkan , ne yapmışsın sen yaa , yuh...:eek:
Oraları görmesem neyse...
Fotolarını görmesem neredeyse inanmayacağım...!:confused:
Artık seninle gazlayamayacağız sanırım...:)
yavruçekirge26
09-06-2008, 02:01
Usta beni arartmamışın helalin var :D :D
nasıl yakalamışım kareyi baktım murat hoca kendinden sonraki yarışmacılara tuzak hazırlıyo hemen resimledim o suya murat hocadan sonra giren herkes kazılan kuyuya uçtu:D çekirge sen gelseydin sende uçardın muhtemelen:D
rangermania
09-06-2008, 03:31
nasıl yakalamışım kareyi baktım murat hoca kendinden sonraki yarışmacılara tuzak hazırlıyo hemen resimledim o suya murat hocadan sonra giren herkes kazılan kuyuya uçtu:D çekirge sen gelseydin sende uçardın muhtemelen:D
Aynı kuyuda zincirim çıktı :( Demek murat hoca "biz kendimizi geliştirelim" diye çukur kazmış oraya :D
EnduroCu
09-06-2008, 03:49
Aynı kuyuda zincirim çıktı :( Demek murat hoca "biz kendimizi geliştirelim" diye çukur kazmış oraya :D
kendimizi çekirgelere adamışız biz :D
TurgayAlan
09-06-2008, 03:59
Turgay abi süpersin boynumdan düşen bandanayı havada yakalamışsın :D
Dostum yakaladığımız kamera arkası fotoğraflar yalnızca düşen bir bandana ile sınırlı değil..
Kasksız motora binenler,arazide hanıma telefonla sürekli hesap verenler,otobüsten bozma tuvaletler ,hele bir de EnduroCuluğu bırakıp scootera geçmeyi düşünenler var ki,onların fotolarını yayınlasam yer yerinden oynar...:D
İşte bunlardan bir kaçı..
http://img71.imageshack.us/img71/2649/ayb1in3.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/7708/ayb2wm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/7704/wcoe6.jpg (http://imageshack.us)
Ayberkciğim tüm bu şakalar bir yana,inan bana biz seni çok sevdik.Senin bu kulübe ve bu spora yıllarca omuz vereceğine yürekten inanıyorum.:)
Tugay
rangermania
09-06-2008, 04:02
Fotoları mesaide göremiyorum abi ama tahmin edebiliyorum:D Ben de sizleri çok sevdim ve çok mutlu oldum...Bir tek semih abiye kendimi nasıl affettirecem onu bilemiyorum :):):)
EnduroCu
09-06-2008, 05:55
1374680
37_Fahir
09-06-2008, 06:05
Yağmur yüzünden çok zor bir karar sonu Cuma 14.30 da Kastamonu dan yola çıktım, Bolu ya kadar her şey güzeldi otobandan çıkmadan iyi bir yağmura yakalandım dağ yolu ve yaylaya kadar bir karşılama töreni oldu ama eski ve yeni dostlarla buluşmanın heyecanından pek aldırış etmedim.
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/06062008419.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/06062008420.jpg
Çadırlar kuruldu akşam oldu ilk EC sucuğunu Turgay hocamın tavasında yaptık..
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/06062008421.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/06062008422.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/06062008423.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/06062008424.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/06062008425.jpg
Hititli dostların kaldığı pansiyon
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008426.jpg
EC liyi pansiyon bozar komple çadırdayız bir iki translı hariç hani onlara da imrenmedik desek yalan olur..
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008428.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008429.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008430.jpg
Cumartesi yalnız bir dağ içi yolu ve oteller bölgesi benim için bundan sonra sıkıntı başlıyor..
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008431.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008432.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008433.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008434.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008435.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008436.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008437.jpg
Mini enduro yarış parkuru ama 3 yer sıkı çamur kaya ve tomruk geçişi bazı arkadaşlar nerdeyse BMW 1200 GS sürecekti parkura zor tutduk.
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008438.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008440.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008441.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008444.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008445.jpg
İşte yarışın en gözü kara endurocusu Rasta Murat 167 kg. makineyi special gibi kullandı ilkinde kesin nazar değdi.. Kayalardan adeta uçar gibi geçti ilk turda ama ikincisinde çakıldı yinede ucuz atlattı korumaları fazlasıyla hak etti..
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008446.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008447.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008448.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008449.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008450.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/07062008451.jpg
Buradan sonra koptum motorun lastiğine koca bir çivi girmiş sökerken lastiği yırt lastik ara uygun lastik bulama stresi sonunda Allah razı olsun Murat Kızak hocadan onun sandıktan bir lastik bul sabunsuz lastiği zorlayarak tak 10 dk. Sonra yine lastik insin sabaha kadar bekle gözünü açarken tamire giriş lastiği ezmişiz yama falan derken yağmur dolu toplan gel yaptığım yapacağım tek bir gezi oda lastik patlaması ile sonlandı buda kısmet demekki..
Ama şunu tekrar gördüm her kez yardım için koşturdu Nurettin hocam, Ayberk(Rancermania),Aykut Uzunum hepsine teşekkürler. Semih hocamın eşinin yaptığı faber kurşun kalem kalınlığındaki sarma dolmalar hayatımda yediğim en iyi dolmaydı ellerine sağlık, Murat hocanın kirazları kütür kütür harikaydı. Medar hocanın karavanı önündeki soğuk gecede Ramazan hocamın bana teklif ettiği ateş suyunu içsem içimi o kadar ısıtamazdı, Akgün dost zaten bizleri yalnız bırakmadığı sıkıntılı hali ile kalkıp oralara geldiği için ne deseniz azdır.Hititden Can adam Cengiz Ertaş’a da ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.
Bundan sonra Dostum Sinanla maceralı bir şekilde ıslanıp ıslanıp kuruları giyip tekrar ıslanıp Kastamonumuza döndük hepinizide buralarda görmek isteriz AEO.
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/08062008453.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f248/37_fahir/SARICA_YAYLASI_BOLU/08062008454.jpg
RastaMurat
09-06-2008, 06:38
abi süpersin yaf 1 iyi foto herşey iyi benim için :)
rangermania
09-06-2008, 06:53
Fahir abi kirli çıkı çıktın yaw...:D Çok güzeldi seninle tanışmak...
NurettinAbi
09-06-2008, 07:24
Bende DR'siz geldiğim için fotomda olmaz tabi diyodum.Maşallah maşallah hasılat çoğalmaya başladı:D Fahir hocam lastik olayına benimde canım sıkıldı ama sizlerle olmak durumu kurtardı:p Sağlıcakla nice gezilerde buluşmak dileğiyle.
NurettinAbi
09-06-2008, 08:03
AYKUT ERDA;Protestoyu bu kadar anlamlı yaptığın için seni gene tebrik edip o eli öpmek istiyorum ama temizlerdir umarım:D :D
Bir kaç Fotoğraf'da benden....
Cuma Akşamı saat 17,00 Yola çıktım.Merzifon –Bolu 400 km
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0371Small.jpg
Gece 23, veya 23,30 civarında kamp yerine ulaştım.
Cumartesi Sabahı herkesin şaftı kaymış vaziyette Turgay hocam,Oğlu ve Nurettin Abi,Turgay hocam sabaha kadar uyumadı.Oğlu ıslanmasın diye. İşte baba’lık bu..
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0377Small.jpg
Biraz Turgay hocamla çevreyi dolaştık…
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0385Small.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0388Small.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0389Small.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0390Small.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0393Small.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0396Small.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0397Small.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0399Small.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0406Small.jpg
Daha sonra Aykut Erda,Turgay,Ayberk’le Çok büyük zevk aldığımız bir tur..
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0411Small.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0413Small.jpg
Sevgili başkanımız ve yavru çekirge’nin getirdikleri kirazları yedik..
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0415Small.jpg
Cumartesi gecesi 10 metre ilerimizde insanlar yüksek vol.müzik dinleyip dans ediyor.
EC,Ateş başında sohbet ediyor..
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0416Small.jpg
Ayberk ilk defa sanırım ilk kampında çok şey öğrendi..Botlarına mum dikti..
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0419Small.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0417Small.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee285/sabiha0505/PICT0420Small.jpg
Cumartesi Akşamı Ankara’dan Sevgili Necdet dedem,Uzun, geldiler,Serkan (Serduro) daha önce Motorla gelmişti,Ama specialleri görünce içi cız etti.Hani omuzum bir iyileşssin siz böyle gazlamayı görürsünüz gibilerinden:D
Pazar günü 11,30- 12 gibi tekrar yola çıktık Turgay hocamla birlikte
Gişilerlerden ayrılıp yine 400 km yol 300 km yağmur yiyerek Akşam 20 civarı
Merzifon'a ulaştım.
NurettinAbi
09-06-2008, 09:19
O kadarda söyledim Semihi görüntüleyelim diye,eğer görüntüleyebilseydik Yılın fotoğrafı ödülü senindi Semih:p Seni tanıyabilene aşkolsundu:D :D
TurgayAlan
09-06-2008, 11:08
..
Cuma Akşamı saat 17,00 Yola çıktım.Merzifon –Bolu 400 km
Bildiğim kadarıyla kayıtlara geçmiş yaklaşık 4700 tane deyim ve atasözü var.
Çok sayıdaki bu sözlerden bir tanesi de,"Atına bakan,yolda kalmaz" ...
Hiç kuşkum yok ki, bu sözü sen ve senin gibi yürekli ve inançlı insanlar için söylemişler dostum.:)
Selamlar olsun sana..
çok güzel bir haftasonuydu biz emc06 olarak çok eğlendik başkanlada çok keyifli bir gezi yaptık..enduroclub şenliğinede umarım geliriz. akgün senide gördümya içim rahatladı kardeşim..biran önce iyileşte gazlayalım beraber..
bizim içinde güzel bir hafta sonu oldu.EC'li dostlarla birarada olmak aynı havayı teneffüs etmek beraber yiyip içmek çok güzeldi.(birtek beraber gazlayamadığımız için çok koydu itiraf edeyim:D )emeği geçen herkeze teşekkürler.
omuz'um henüz tam olarak iyileşmediği için crf'i getirmek yemedi doğrusu.
hep çamur çaylak nereye kadar canım:D
http://img296.imageshack.us/img296/637/sahibindendscn0217su5.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/637/sahibindendscn0217su5.f80c336b64.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=296&i=sahibindendscn0217su5.jpg)
http://img159.imageshack.us/img159/9775/sahibindendscn0228jt9.jpg (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/9775/sahibindendscn0228jt9.800114302e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=159&i=sahibindendscn0228jt9.jpg)
http://img227.imageshack.us/img227/7213/sahibindendscn0237ht3.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/7213/sahibindendscn0237ht3.f0bcb03597.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=227&i=sahibindendscn0237ht3.jpg)
http://img227.imageshack.us/img227/6302/sahibindendscn0238iw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/6302/sahibindendscn0238iw0.de5d34be39.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=227&i=sahibindendscn0238iw0.jpg)
http://img227.imageshack.us/img227/9856/sahibindendscn0243bz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/9856/sahibindendscn0243bz9.e136babbbe.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=227&i=sahibindendscn0243bz9.jpg)
http://img159.imageshack.us/img159/3436/sahibindendscn0244mw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/3436/sahibindendscn0244mw6.b5fdea758e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=159&i=sahibindendscn0244mw6.jpg)
http://img162.imageshack.us/img162/6449/sahibindendscn0248cp2.jpg (http://imageshack.us)
http://img162.imageshack.us/img162/6449/sahibindendscn0248cp2.7a1ee8d0d8.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=162&i=sahibindendscn0248cp2.jpg)
http://img159.imageshack.us/img159/3765/sahibindendscn0250vz8.jpg (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/3765/sahibindendscn0250vz8.ef2c308316.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=159&i=sahibindendscn0250vz8.jpg)
http://img162.imageshack.us/img162/1884/sahibindendscn0251qq8.jpg (http://imageshack.us)
http://img162.imageshack.us/img162/1884/sahibindendscn0251qq8.e74b7a64fb.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=162&i=sahibindendscn0251qq8.jpg)
http://img227.imageshack.us/img227/7389/sahibindendscn0255it5.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/7389/sahibindendscn0255it5.1b096f82d7.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=227&i=sahibindendscn0255it5.jpg)
http://img159.imageshack.us/img159/7514/sahibindendscn0256ih7.jpg (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/7514/sahibindendscn0256ih7.5ddad98806.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=159&i=sahibindendscn0256ih7.jpg)
http://img227.imageshack.us/img227/5813/sahibindendscn0267pa2.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/5813/sahibindendscn0267pa2.83506401bc.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=227&i=sahibindendscn0267pa2.jpg)
http://img162.imageshack.us/img162/334/sahibindendscn0275fn3.jpg (http://imageshack.us)
http://img162.imageshack.us/img162/334/sahibindendscn0275fn3.3192eddeaf.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=162&i=sahibindendscn0275fn3.jpg)
http://img162.imageshack.us/img162/7128/sahibindendscn0276kg8.jpg (http://imageshack.us)
http://img162.imageshack.us/img162/7128/sahibindendscn0276kg8.a7d0692c6a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=162&i=sahibindendscn0276kg8.jpg)
http://img162.imageshack.us/img162/3144/sahibindendscn0277he6.jpg (http://imageshack.us)
http://img162.imageshack.us/img162/3144/sahibindendscn0277he6.1dfb3a13eb.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=162&i=sahibindendscn0277he6.jpg)
http://img159.imageshack.us/img159/1015/sahibindendscn0278eh2.jpg (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/1015/sahibindendscn0278eh2.52d6258df8.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=159&i=sahibindendscn0278eh2.jpg)
http://img159.imageshack.us/img159/9030/sahibindendscn0279uy8.jpg (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/9030/sahibindendscn0279uy8.6e3c594140.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=159&i=sahibindendscn0279uy8.jpg)
http://img162.imageshack.us/img162/4228/sahibindendscn0284kc1.jpg (http://imageshack.us)
http://img162.imageshack.us/img162/4228/sahibindendscn0284kc1.bb00ffccd4.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=162&i=sahibindendscn0284kc1.jpg)
http://img162.imageshack.us/img162/5782/sahibindendscn0285mv0.jpg (http://imageshack.us)
http://img162.imageshack.us/img162/5782/sahibindendscn0285mv0.f7b6b2ace9.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=162&i=sahibindendscn0285mv0.jpg)
7 göllere gitmek daha önce kısmet olmamıştı.fırsat bu fırsattır deyip rotayı mengen üzerinden 7 göllere çeviriyoruz.
http://img159.imageshack.us/img159/1124/sahibindendscn0295es1.jpg (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/1124/sahibindendscn0295es1.6a3fc4d28b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=159&i=sahibindendscn0295es1.jpg)
http://img72.imageshack.us/img72/2659/sahibindendscn0297ca8.jpg (http://imageshack.us)
http://img72.imageshack.us/img72/2659/sahibindendscn0297ca8.189ecb40dc.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=72&i=sahibindendscn0297ca8.jpg)
http://img68.imageshack.us/img68/2947/sahibindendscn0302bf8.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/2947/sahibindendscn0302bf8.3f5c4e2b75.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=68&i=sahibindendscn0302bf8.jpg)
http://img50.imageshack.us/img50/9392/sahibindendscn0306be4.jpg (http://imageshack.us)
http://img50.imageshack.us/img50/9392/sahibindendscn0306be4.98eb05d9c9.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=50&i=sahibindendscn0306be4.jpg)
http://img68.imageshack.us/img68/8163/sahibindendscn0312aq3.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/8163/sahibindendscn0312aq3.76bbc27dcd.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=68&i=sahibindendscn0312aq3.jpg)
http://img68.imageshack.us/img68/9115/sahibindendscn0313jw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/9115/sahibindendscn0313jw6.a03bad3b79.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=68&i=sahibindendscn0313jw6.jpg)
http://img50.imageshack.us/img50/4318/sahibindendscn0317cf9.jpg (http://imageshack.us)
http://img50.imageshack.us/img50/4318/sahibindendscn0317cf9.3805fd1950.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=50&i=sahibindendscn0317cf9.jpg)
http://img68.imageshack.us/img68/9155/sahibindendscn0329wm8.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/9155/sahibindendscn0329wm8.a6fe3b2ceb.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=68&i=sahibindendscn0329wm8.jpg)
http://img50.imageshack.us/img50/719/sahibindendscn0331pr7.jpg (http://imageshack.us)
http://img50.imageshack.us/img50/719/sahibindendscn0331pr7.0e3635ed32.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=50&i=sahibindendscn0331pr7.jpg)
fotoğraf makinamın bataryası bittiğinden dolayı diğer gölleri ve güzellikleri çekemedim.:(
enduro adına bişey yok ama idare edin iyileşene kadar dostlar.;)
ankara'dan sevgi ve saygılar..
RastaMurat
10-06-2008, 10:05
1 . kaya süper oldu .bence:)
http://i185.photobucket.com/albums/x40/rastamurat/07062008450.jpg
2.tur kayada çakıldık :(
http://i185.photobucket.com/albums/x40/rastamurat/F3.jpg
http://i185.photobucket.com/albums/x40/rastamurat/F9.jpg
http://i185.photobucket.com/albums/x40/rastamurat/DSC00227.jpg
http://i185.photobucket.com/albums/x40/rastamurat/DSC00231.jpg
:((
EnduroCu
10-06-2008, 10:13
burada gazı kessen toparlayabilriisn, fazla gazdan ısak olan latsik kayada tutunamayıp dengeni bozmus ve çakılmışsın,
keske o kayalardan suya girmedne once gecebilsek, cok daha basarılı gecerdi herkes
RastaMurat
10-06-2008, 10:18
burada gazı kessen toparlayabilriisn, fazla gazdan ısak olan latsik kayada tutunamayıp dengeni bozmus ve çakılmışsın,
keske o kayalardan suya girmedne once gecebilsek, cok daha basarılı gecerdi herkes
başkanım bide arka tekerde diş olmadığı için hiç tutmadı .arka teker tutsaydu kayayı bakacaktın neler olacaktı :)))
rangermania
10-06-2008, 10:36
başkanım bide arka tekerde diş olmadığı için hiç tutmadı .arka teker tutsaydu kayayı bakacaktın neler olacaktı :)))
Aman abi ben şahsen iyi ki tutmamış diyorum...:D:D:D
[QUOTE=RastaMurat;34705]
2.tur kayada çakıldık :(
KUBİLAY abinin bakışından geçişin ne kadar sakat olduğu anlaşılıyor.
ucuz yırtmışsın MURAT. tekrar geçmiş olsun.
ama tebrik etmek lazım o makinayla denemek bile büyük cesaret.
EnduroCu
10-06-2008, 11:09
RastaMurat, Ec festivalinde enduro yarısına gireceksen eğer seni sağlam bir teknik kontrolden gecireceğiz ona gore,
full koruma, bot ve dizlikler kesinlikle olmalı:D :D :D
RastaMurat
10-06-2008, 11:20
RastaMurat, Ec festivalinde enduro yarısına gireceksen eğer seni sağlam bir teknik kontrolden gecireceğiz ona gore,
full koruma, bot ve dizlikler kesinlikle olmalı:D :D :D
dizlikler sen den başkanım o zaman boto bakarız:)))))):D
EnduroCu
10-06-2008, 11:29
dizlikler sen den başkanım o zaman boto bakarız:)))))):D
dereceye girenlere verilecek hediyeler arasında dizlik de var,
ama haketmen llazım,
oyle sağa sola yatmayla alamassın ama:D :D :D
Engin1711
10-06-2008, 11:47
Kutlarım AykutHocam, süper olmuş... :)
RastaMurat
11-06-2008, 09:40
aa bunlar senin saçlarınmı dedi
http://i185.photobucket.com/albums/x40/rastamurat/dsc02853-4asszsrnl.jpg
EnduroCu
11-06-2008, 10:16
aa bunlar senin saçlarınmı dedi
http://i185.photobucket.com/albums/x40/rastamurat/dsc02853-4asszsrnl.jpg
yok abi çakma saç onlar desyedin :D :D :D
yavruçekirge26
11-06-2008, 11:02
yok abi çakma saç onlar deseydin :D :D :D
:D :D :D
RastaMurat
11-06-2008, 11:06
:mad: :D :D :D
:D :D :D
yavruçekirge26
11-06-2008, 12:00
:mad: :D :D :D
rastam kızma yakışıyo o saçlar sana seni subay traşı ile hiç düşünemeyiz kesin tanıyamazdık saçların senin imzan :rolleyes:
EnduroCu
11-06-2008, 12:05
rastam kızma yakışıyo o saçlar sana seni subay traşı ile hiç düşünemeyiz kesin tanıyamazdık saçların senin imzan :rolleyes:
Senegalin sıcağında bak nasıl 3 numaraya vuracak o saçları :D :D :D
kestiğinde hatırlatta üye adını
KelMurat yapalım :D :D :D
yavruçekirge26
11-06-2008, 03:37
Senegalin sıcağında bak nasıl 3 numaraya vuracak o saçları :D :D :D
kestiğinde hatırlatta üye adını
KelMurat yapalım :D :D :D
:D :D abi koptum valla rasta bu gidişle ec festivalinde klr ile bizi ezecek:D
RastaMurat
11-06-2008, 06:42
:D :D abi koptum valla rasta bu gidişle ec festivalinde klr ile bizi ezecek:D
klr 650 unutamayacaksın bu nu :D :D :D :D
Yine katılamadığım bir festival daha geride kaldı... :(
Yutkunarak ve gıpta ile fotoğraflar ve anlatımlarla yetinmek zorunda kaldım.
...ama öyle güzel fotoğraflar çekip, o kadar güzel anlatmışsınız ki yaşananları en azından bu şekilde izlemek bile çok keyifli oldu benim için..
Enduro parkuru çok eğlenceli olmuş, hazırlayanların ellerine sağlık...
Teşekkürler arkadaşlar...
Dostluklar daim olsun..
....
Abimin Nikahı için Türkiye ye gelmiştim. Nikah Cumartesi olduğu için katılamadım. Ama kalbim temizmiş, Pazar günü istanbul yolunda bi benzincide Festivalden dönüş yolundaki Necdet abi ve Uzun la karşılaştık. Herkese çok selamlar, bileğinize gönlünüze sağlık.
fullthrottle
12-06-2008, 10:40
Pazar günü istanbul yolunda bi benzincide Festivalden dönüş yolundaki Necdet abi ve Uzun la karşılaştık.
Ah abicim ah sorma...bizim buralarda benzinci de bile karşılaşma olasılığımız yok ne yazıkki...
yavruçekirge26
12-06-2008, 11:23
klr 650 unutamayacaksın bu nu :D :D :D :D
rasta anlaşılan o ki klr ve sen intikam yemini ettiniz:D başkanım ec festivalinde çok dikkatli olmamız lazım :rolleyes:
dr_inanc_sargin
13-06-2008, 06:36
Birkaç fotoğraf bulmaya ancak fırsat buluyorum. sevgiler.
ec üyelerini görmek çok keyifliydi.
http://img141.imageshack.us/img141/3473/p1020317in2.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/4295/p1020318ub9.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/5366/p1020321dg3.jpg
http://img125.imageshack.us/img125/3670/p1020327fk4.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/5159/p1020330rk0.jpg
http://img125.imageshack.us/img125/4784/p1020320fp4.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/4374/p1020339ko3.jpg
http://img125.imageshack.us/img125/4126/p1020356sw1.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/4/p1020380ts3.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/2998/p1020421oz8.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/6313/p1020387zh3.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/4216/p1020315yo2.jpg
rangermania
13-06-2008, 07:50
Bu çok tatlıymış...:D:D:D
yavruçekirge26
16-06-2008, 01:32
inanç eline sağlık güzel resimler
TurgayAlan
16-06-2008, 01:40
Bu karedeki bulutları gördükçe, gece 8 saat kesintisin yediğimiz yağmur aklıma geliyr.:rolleyes:
Nitekim o yağmur, ertesi gün kaliteli bir çadır almama neden oldu..:D
Ayrıca seninle tanıştığıma çok memnun oldum sevgili İnanç..:)
rangermania
16-06-2008, 02:34
[IMG]...
Nitekim o yağmur, ertesi gün kaliteli bir çadır almama neden oldu..:D...
Kaliteli çadır yoktur inatçı yağmur vardır...Bundan sonra yeniden bir çadıra güvenebilmem için psikiatrik tedavi gerekecek abi...:D:D:D
EnduroCu
16-06-2008, 03:38
Kaliteli çadır yoktur inatçı yağmur vardır...Bundan sonra yeniden bir çadıra güvenebilmem için psikiatrik tedavi gerekecek abi...:D:D:D
alın bi tane Vaude, isterseniz 10 cm suya kurun su almaz asla
yavruçekirge26
16-06-2008, 03:56
abi hava yağarsa senin çadıra sığınırız olmamı:rolleyes:
rangermania
16-06-2008, 05:04
Başkanım yapmaın etmeyin en ucuzuna 400 lira diyor...:confused: :confused:
http://www.alpinist.com.tr/cat.asp?id=60
TurgayAlan
16-06-2008, 05:51
Belki Pisikolojik tedavi değil ama,su geçirmez bir çadıra sahip olmak kesinlikle gerekli.
Ben Adrenalin'den Lafuma marka aldım.
Ürünü teslim aldıktan sonra, altına sermek için taban ölçülerinden 15 cm daha geniş olan ek bir branda yaptırarak brandanın kenar 6 noktasından özel kancalı lastik taktırdım..
Böylece çadırın altına serilen brandanın fazlalık 15 cm sini çadırın dış yan ayırtlarından birinci katındaki çadır direklerine sabitleyerek alttan su alma olasılığını tamamıyle önlemiş oldum.:)
Zaten Lafuma'nın dikiş yerlerindeki özel bantlama sistemi nedeniyle üstten su alma olasılığı pek yok.
İnşallah güle güle kullanacağım.:D
TurgayAlan
16-06-2008, 05:56
Bir de unutmadan,aldığım ürün 3 mevsim ve indirimli fiyatı 131 YTL.
Bu ürünü bildiğim kadarıyla EnduroClub üyelerinden Necdet abi,Murat Kızak ve Serkan kullanıyor.:)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.