PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM 640 Adventure dan supermoto olurmu :)

Hard_Saw
03-11-2006, 01:18
hehe arkadaşlar imkansızlıktan dolayı ayrıca bi supermoto alamadığım için supermotoya cevirdiğim adventure ımla ve sonuncu olduğum ilk yarışımla ilgili belgeleri sunuyorum :)

yarışa girme konusunda gaz veren arkadaşım büyük yarışçı Alentinoyada tekrar teşekkürlerimi sunarım ;)

lastikleri ısıttık ama bi işe yaramadı işte anca böyle bi foto kaldı hatıra :D

http://i19.photobucket.com/albums/b163/hard_saw/100_0856600x450.jpg

http://i19.photobucket.com/albums/b163/hard_saw/zhan004.jpg

yarıştan önceki son gazlar :D

http://i19.photobucket.com/albums/b163/hard_saw/zhan012.jpg

start ışıklarını kaçırdığım start anı :D

http://i19.photobucket.com/albums/b163/hard_saw/IMG_0183.jpg

şakire tur bindirmeden hemen önce :D:D:D

http://i19.photobucket.com/albums/b163/hard_saw/IMG_0245.jpg

kenan sofuoğluda bana yetişicem die gazlıoda gazlıo :D

http://i19.photobucket.com/albums/b163/hard_saw/IMG_0205.jpg

artık buda herkesi geçip tek başıma finish e giderkenki son fotom :P

http://i19.photobucket.com/albums/b163/hard_saw/IMG_0263.jpg

hadi kalın sağlıcakla :D

volkano
03-11-2006, 01:35
alaaa alaaaa,yav özhan sen nezaman dır böleee yarışlara girion-da, birinci oluyon-da,bu motor niye siyah-da,seninmi -de,kimin-de,boyadınmı-da,bi anlat bakalım dimi ama :D :D :D

KTM
03-11-2006, 01:42
Tüm hata benim Ozhanın teknikeri olarak iğneyi değiştirdiğimde segmanı takamamışım ve segman çıkmış yerinden .))) .Bütün sorumluluğu kabul ediyorum , Özhan kardeşimin uluslararası yarışkariyerini başlamadan bitirmiş oldum heuehu

Hard_Saw
03-11-2006, 01:52
babo bi sabah uykudan ani şekilde uyandım ve benim yarışa girmem lazım dedim :)

ve ondan sonra macera başladı hehehe....

biliosun zaten jantlarım vardı onlara birer yarış lastiği aldım (saolsun şakir yardımcı oldu) dökme kafa grenajımıda ustam zamanında hediye etmişti onuda kullanıyım dedim :) arka kuyruk ve yan kapaklarda barbiden :) depo başka bi arkadaştan :) tulum kemal merkitten :) kask bot eldivenler benim ama hehe :)

Valla yarış olayı çok değişikmiş , hani biz daha önce izlerken ya olm biraz daha gazlasana falan derdim yarışanlara işin aslı hiç öyle değilmiş :) Barış Tok pist için şu ifadeyi kullandı izmitte burası YALAN MAKİNASI :D aynen de öyle ....
cumartesi günü sürekli yağmur yağdığı için antremanlarda fazla aksiyona giremedik...ama kazasız belasız atlattık o günü ;) ertesi gün ise yapmur yağmıyordu ama bu şöyle bi olayı beraberinde getirdi ; antremanları ıslak zeminde yaptığımız için ona göre çizgileri ve süratleri tutturmuştum ama zemin kuruyunca hız arttı ve herşey çok farklı bir hale geldi :) ondan sonra paldır küldür yarışa girdik zaten .... toplam 11 kişi start aldık A kategorisinde 3 kişi vardı Kenan Sofuoğlu klasman dışında katıldı (ama kendisine helal olsun olayı bitirmiş diyebilirim :) beni arka düzlüğe çıkan sağ virajda bir geçti aha dedim omuzuyla dönüo :D ) 7 kişide B grubunda katıldı ben B grubunda sonuncu oldum :D ama A grubundan bi kişiyi geçtim hehe normalde sıralama turlarında Malik den ii derece yapmıştım ve önde start aldım ama heyecandan start ışıklarına bakmayı unutup millet kalktıktan sonra gazlayınca malik beni geçti ve yarışta aynı sıralamayla bitti :D ama çok güzel iki gün geçirdik...ne yarışı olursa olsun insan sevdiği bi dalda böyle aksiyonlara girmeli diyorum....

Hard_Saw
03-11-2006, 01:53
Tüm hata benim Ozhanın teknikeri olarak iğneyi değiştirdiğimde segmanı takamamışım ve segman çıkmış yerinden .))) .Bütün sorumluluğu kabul ediyorum , Özhan kardeşimin uluslararası yarışkariyerini başlamadan bitirmiş oldum heuehu

problem değil kardeşim son turlarda pırlamaya başladı zaten motor :) orda olmanız yeterdi ;)

onuro
03-11-2006, 02:01
Össsancım,
Yarışçı dostum, başarılarının devamını diliycem ama sonunculuğun devamı olarak algılama lütfen :)
Yarışacaksan benim gibi yarış, bak ben sonuncu oluyor muyum?
Ben ilk enduro yarışıma yazdan önce girdim, ikinci oldum ama sondan ikinci :)
HEHE....
Umarım keyif almışsındır ve hep böyle neşeli olursun ve de başarılı sonuçlar alırsın. Takım kurarsın paralar kazanırsın, bizi de görürsün:)
Bu arada sana rakı-balık sözüm var, renthal gidon için...

gokhanerciyes68
03-11-2006, 02:05
babo süpersin:D
ama o 31 numarasını sen isteyerek mi seçtin:)

Hard_Saw
03-11-2006, 02:09
Össsancım,
Yarışçı dostum, başarılarının devamını diliycem ama sonunculuğun devamı olarak algılama lütfen :)
Yarışacaksan benim gibi yarış, bak ben sonuncu oluyor muyum?
Ben ilk enduro yarışıma yazdan önce girdim, ikinci oldum ama sondan ikinci :)
HEHE....
Umarım keyif almışsındır ve hep böyle neşeli olursun ve de başarılı sonuçlar alırsın. Takım kurarsın paralar kazanırsın, bizi de görürsün:)
Bu arada sana rakı-balık sözüm var, renthal gidon için...

hehe babo amaç yayılmadan bitirmekti ve onu başardığım için ii bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum dierekten kendimi kandırıorum işte hehe :D

Valla enduro yarışınada askerden sonra gireriz artık :D orda kaçıncı olurum bilemem artık zehir endurocu çok fazla ;)

Valla çok keyif aldım gerçekten değişik bi durum dedimya herkese tavsiye ederim...
takım kurarsam alcam senide yazdım listeye hehe

Renthal in lafı olmaz usta aramızda ;) ama rakı-balık ta hiç fena olmaz :D

Hard_Saw
03-11-2006, 02:10
babo süpersin:D
ama o 31 numarasını sen isteyerek mi seçtin:)

Evet ustamın enduro numarası gerçi şanını yürütemedik ama :rolleyes:

NTT
03-11-2006, 02:11
babo bi sabah uykudan ani şekilde uyandım ve benim yarışa girmem lazım dedim :)

ve ondan sonra macera başladı hehehe....

biliosun zaten jantlarım vardı onlara birer yarış lastiği aldım (saolsun şakir yardımcı oldu) dökme kafa grenajımıda ustam zamanında hediye etmişti onuda kullanıyım dedim :) arka kuyruk ve yan kapaklarda barbiden :) depo başka bi arkadaştan :) tulum kemal merkitten :) kask bot eldivenler benim ama hehe :)

vayyyyyy modifiye iğnenide martılar getirdi öyle mi :D :D :D
neyse kes savunma yapmana gerek yok :D

Hard_Saw
03-11-2006, 02:13
vayyyyyy modifiye iğnenide martılar getirdi öyle mi :D :D :D
neyse kes savunma yapmana gerek yok :D

ya abi yazarken bile helecan yaptım kusuruma bakma...sadece iğnemi ;)
komple karbüratör kitimide nuri abim getirdi alamanyalardan saolsun ;)

onuro
03-11-2006, 04:32
Ne güzel yanında arkadaşların varmış.
Bende 2 kişi gelebildi. Cem de yurtdışındaydı, gaz verenim olmadı.

Diğer yarışçılar etap arasında ayaklarını uzatıp dinleniyodu, ben bidonla bensiz dolduruyordum... Self-servis :)

Özhancım umarım bir enduro yarışına birlikte gireriz...

AykutErda
03-11-2006, 06:44
Özhan,dostum;sen bakma bunlara,yarışçı kimliği sana çok yakışmış,aslan gibi duruyorsun pistte lakin'' 31'' biraz makara olmuş tabii..

Hard_Saw
04-11-2006, 01:31
Ne güzel yanında arkadaşların varmış.
Bende 2 kişi gelebildi. Cem de yurtdışındaydı, gaz verenim olmadı.

Diğer yarışçılar etap arasında ayaklarını uzatıp dinleniyodu, ben bidonla bensiz dolduruyordum... Self-servis :)

Özhancım umarım bir enduro yarışına birlikte gireriz...

Valla vardılar Allah razı olsun onlardan ;)

Babo tetikte bekle diorum sana :D

Hard_Saw
04-11-2006, 01:33
Özhan,dostum;sen bakma bunlara,yarışçı kimliği sana çok yakışmış,aslan gibi duruyorsun pistte lakin'' 31'' biraz makara olmuş tabii..

Dombili aslanım ben :) heheh ...makara olsun die aldık zaten bizde :D

metincetin
04-11-2006, 10:19
özhan madem yarışacaktın bana neden demedin harbiden şimdi kızdım sana ama güzel bir gündü bazı abilerde boluda geziyorlardı:)

Hard_Saw
04-11-2006, 10:50
güzel abicim sizin zaten haberiniz vardır diye haber vermek aklıma gelmedi kusuruma bakma...

hangi abiler :)

bende geçen hafta boludaydım :D

metincetin
04-11-2006, 10:55
güzel abicim sizin zaten haberiniz vardır diye haber vermek aklıma gelmedi kusuruma bakma...

hangi abiler :)

bende geçen hafta boludaydım :D
süper moto yarışlarındaki günden bahsediyorum boludakiler kendini bilir onlar kendilerini anlatacaktır merak etme özhan kardeşimm

Hard_Saw
06-11-2006, 12:39
süper moto yarışlarındaki günden bahsediyorum boludakiler kendini bilir onlar kendilerini anlatacaktır merak etme özhan kardeşimm

abi avrupa şampiyonasından sonraki haftada yarış olduğunu bildiğini düşünmüştüm ben üzgünüm :(

Engin1711
06-11-2006, 11:43
güzel fotoğraflar,,, tebrikler Hardsaw :):)

metincetin
06-11-2006, 08:45
abi avrupa şampiyonasından sonraki haftada yarış olduğunu bildiğini düşünmüştüm ben üzgünüm :(
öyle bir haber ve topik nerde vardı özhan

Hard_Saw
06-11-2006, 10:14
öyle bir haber ve topik nerde vardı özhan

avrupa şampiyonasına geldiğinizde öğrenmişsinizdir die düşündüm ;)

Alain_46
07-12-2006, 04:16
Ozhan bey

Sizi pistlerde gordum hayran hayran o ne binisti oyle bana bir adet imzali fotografınızı verirmisiniz (Tulumlu olanından lutfen )
Hakikaten cok guzel bir yarıstı ,hayırlısı ile askere git gelde seneye daha da eglenelim ogrenelim bu is bambaska acaip heyecan verici ,

Sevgiler
Alain Sarafyan
KTM EXC 520 - Acill Satılık
www.supermoto-tr.com

Hard_Saw
07-12-2006, 04:34
Alain bey istediğiniz imzalı foto olsun .... hallederissss :p

Tulumlu fotomu devlet opera ve bale kurumundanda görmüşler askerden sonra balet olarak başlıcam hehe :D supermotoyla işim olmas :p her türlü kuğu gölü takılcam bundan sonra :D

onurserdar
07-12-2006, 06:54
Alain bey istediğiniz imzalı foto olsun .... hallederissss :p

Tulumlu fotomu devlet opera ve bale kurumundanda görmüşler askerden sonra balet olarak başlıcam hehe :D supermotoyla işim olmas :p her türlü kuğu gölü takılcam bundan sonra :D

seyretmeye geliriz:D :D :D :D

Hard_Saw
07-12-2006, 08:03
seyretmeye geliriz:D :D :D :D

ec ye bilet dağıtırım zaten merak etme onurcum :D

TenereAhmet
08-12-2006, 11:54
Olmazmı ama 3000 avroyu gözden çıkarman gerek.Jantlar ve lastikler komple değişmen gerek.Ön fren disk çapı değişmeli ve arka kid dişli çapları daha büyümeli kolay gelsin.:)

Hard_Saw
08-12-2006, 12:13
Olmazmı ama 3000 avroyu gözden çıkarman gerek.Jantlar ve lastikler komple değişmen gerek.Ön fren disk çapı değişmeli ve arka kid dişli çapları daha büyümeli kolay gelsin.:)

Hepsi değişti total maliyet 600 euro falan :)

TenereAhmet
08-12-2006, 12:19
Haklı olabilirsiniz ben yeni olarak alınırsa maliyeti çıkardım.Aşağı yukarı olarak

Hard_Saw
08-12-2006, 12:25
Haklı olabilirsiniz ben yeni olarak alınırsa maliyeti çıkardım.Aşağı yukarı olarak

jantları sıfır almıştım. geri kalanına para vermedim sevenlerim saolsun ;)

vetmemo
08-12-2006, 12:43
Özhan sen motoru da bedava almıştın,diiii miiii.:D

Hard_Saw
08-12-2006, 12:54
Özhan sen motoru da bedava almıştın,diiii miiii.:D

sayılır :D