Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM Lc4 640 Adv. Önerileriniz
'02 KTM LC4 640 ADV. kullanıyorum ve 2. el olarak 15-20 gün önce aldım, vakit buldukça bakımını kendim yapmak istiyorum ....
Satın aldığım ADV. '02 model ve 3550 km . deydi şimdi 3900 oldu. Otomobil sporlarıyla uğraşan garajında birkaç motosikleti ve otomobili olan bilinçli bir arkadaşımdan aldım, motoru çalıştırmak adına küçük günlük turlar dışında senede 1-2 kez uzun yol yapıyordu ki son iki yıldır motoru da takip edebildim. Her yıl tüm sıvıları değişir, aküsü yenilenir her an yola çıkmaya hazır beklerdi.
Dikkat etmem gereken hususlar var mıdır? Benim aklıma gelen hareketli parçaların gress yağı kontrolü, bilyeler, gaz debriyaj fren teli kontrolü, ana şaft rulman kontrolü , contalar gibi... Son bakımları geçen mart ayında yapıldı ve üzerine 400 -500 km kullanıldı...
Sitede okuduğum debriyaj kovanı altındaki ana şaft rulmanı konusu, repair manual deki bilgilere göre motor seri no 2 ile başlayan mtotorlarda bir takım yenilemeler yapılmış motoru açmadan önce motosikletimde ne tip bilye olduğunu '02 model kullanan biriyle teyit etmek isterim ...
jANIM JANJANIM VİRÜS FALAN MI VAR. bU KADAR TOPİK ARDARDA AYNI MEVZUUNUN DALLARI OLARAK AÇILMAZ Kİ. Sabreyle her sorunun cevabı bulunur elbet...
Sevgili Janjan sorulşarını tek topic altında toplarsan hepimiz çok mutlu olacağız , hem okurken hemde cevap yazarken zorluk oluyor çunkü ..
Kusura bakmayın acemilik işte, bende anlamadım, her birini ayrı soru olarak yazdığımı zannetmiştim, garip birşey olmuş bu hay allah,
Bir süredir biriktirmiştim başkan yürü dedi o gazla yazdım, kusura bakmayın....
Peki ne şekilde düzelteyim , ayrı ayrı planlamıştım karışmasın diye ancak otomatik olarak tek topic altına almış sistem ....
Heheh yok sistem değil ,sen gözünü kapadın yazıyorsun biz sana yetişmeye çalışoıyoruz düzenlemek için hehehe Problem değil .))
Öncelikle motorun hayırlı olsun , servis ve bakım bölümünde 640 topiklerini bulabilirsin , onları okuyunca sorularından fazlasının cevaplanacağını tahmın edıyorum :)
Bu sitede cin var galiba gene birşeyler olmuş ayrı ayrı yazdığım herşey birleşmiş
Son 6 aydır sitede dolaşıyorum özellikle servis bakım bölümünü, soruları sorarken onları da referans aldım ...
Otomatik o server birleştiriyor yer kaplamasın diye :D :D
KTM ler orta sehpada ve rolantide çalışırken sinirinden 360 derece olduğu yerde dönüyor. İyi düşün derim::D :D :D :D :D :D
tabi benim ki latife
en kısa zamanda gönlündeki aslana kavuşmanı dilerim.:)
KTM ler orta sehpada ve rolantide çalışırken sinirinden 360 derece olduğu yerde dönüyor. İyi düşün derim::D :D :D :D :D :D
tabi benim ki latife
en kısa zamanda gönlündeki aslana kavuşmanı dilerim.:)
Gönlümdeki aslanı aldım herkese gönlündekine kavuşmasını dilerim,
Orta sehpada rolantide 360 dönmüyor ama, sehpadayken boşta gazı verdin mi hoplaya zıplaya dolaşıyor hadi gidelim hadi gidelim gidelim diye :) :)
EnduroCu
08-05-2008, 10:01
hocam oyle uzun ve karısık yazmıssın ki milletin kafası karıstı anlaşılan nereden başlıyacaz simdi konuya?
bence sen yukarıyı sadelestir birbiri ile alakalı bir kac soruya düşür,
bunlar bitince yenilerini eklersin olmaz mı?
Tamam toparlıyorum hemen ...
640 Adv.'da subaplar şimli mi acaba?
ruzgaresmez
08-05-2008, 02:26
nerden başlayacağımı bilemedim..:)
bende 2003 modeli var, ona göre cevaplıyorum (teknik bilgim sınırlıdır, başka bir yerlerden teyit almanı şiddetle öneririm) :)
karbüratör ayarı için 2 yöntem var (deneme yanılma veya servis)
karışım için manuelde göreceğin gibi tek vida var, genelde en sıkı halinden 2 tam tur gevşetme ile makul bir yere gelirsin, sonrası motorun gaz yemesi, sesi, patlamasına göre ince ayar olur.. tabi doğru jetin takıldığını, içini temiz olduğunu, şamandranın ve ş. iğnesinin doğru çalıştığını varsayıyorum..
bu gibi patlama ve durmaları her zaman karışımdan yapmaz, şamandra tarafındaki aksamalar daha olasıdır.
uzun boy için iki şey var:
1. gidonu ara parça ile uzatman gerekir. (bunun için ktm bayisinden kit bulabilirsin
2. ayak pedlerini aşağıya alman lazım ki dizlerinle seleyi rahat kavrayabilesin. (bu ara parçayı bulman zor, kendin tasarlayıp yaptırman lazım)
pedalları büyütmeye çalışma, kesin kırılır.. istersen deneyerek görebilirsin..:)
Sübap ayarı denen şey bu motorda öyle sık yapılan bir şey değildir, ses yoksa, sıkışma veya çok benzin yeme yoksa dokunma bence. Ama bakılması gerekiyorsa depo, radyatör komple sökmen gerekiyor.. biraz zahmetli bir iş.. bir de bu subap ayarı denen zımbırtı biraz zanatkarlık işi.. ilk seferinde doğru yapma şansı biraz yok gibi.. ama deneye deneye öğreneceğiz di mi..
egsozda perçin falan yok, zırıltı muhtemelen şasiye bağlı başka bir yerden geliyordur.. motoru çok dinleme bence . sağır yapıyor adamı :)
ön frenden gelen o ses normal, o yüzden çift disk yaptılar zaten.. ama motor şasi numarasından kontrol ettir, ön jant için recall olma ihtimali var. 2002 ve 2003 döneminde bir seri ön jantı topladılar çünkü sesle beraber ani ön frende jant teli koparıyordu.. tabi bi de telleri say, eksik olmasın.. :).
bence boya etiket parlaklık gibi jan-janlı işleri çok kafaya takma :).. bu bir ktm, eninde sonunda o kendini formatını bulur .. az camur az toz çok keyif..
kolay gelsin..
Levent Kalpakcı
www.ruzgaresmez.com
metincetin
08-05-2008, 10:11
o makina fazla bakım gerektirmez
yanlızca gaz vereceksin
640 Adv.'da subaplar şimli mi acaba?
Ne yazık ki hiçbir fikrim yok
EnduroCu
09-05-2008, 08:25
Ne yazık ki hiçbir fikrim yok
şimli değil
bildiğimiz klasik sistem,
düz tornavida+10 mm duz yıldız olayı
bu arada subabp ayarı yapmak icin radyatörü falan sokmene gerek yok,
üst kapağın üstündeki subap kapakcıklarını acıp oradan yapabilirisn ama oldukça zahmetli iş, en güzeli üst kapağı alıp rahat rahat yapmak
EnduroCu
09-05-2008, 08:45
'02 KTM LC4 640 ADV. kullanıyorum ve 2. el olarak 15-20 gün önce aldım, vakit buldukça bakımını kendim yapmak istiyorum ..
en güzeli kendin yapmaktır, bilenlerden yardım alarak, bilenlere cıraklık ederek, denem yanılma ile bularak v.s. ama sonunda işi öğrenip kendin yapman en guzeli,
şahsen ben bir endurocuya harbi endurocu diyebilmek için bakım işini kendisinin halletmesi gerektiğine inanırım
Satın aldığım ADV. '02 model ve 3550 km . deydi şimdi 3900 oldu. 3.550 mi 35.500 mü?
eğer 3.550 ise sibop ayarına falan hiç gerek yok, 20.000 leri aştıktan sonra ihtiyaç var ise supap ayarı yapılabilir
Dikkat etmem gereken hususlar var mıdır? Benim aklıma gelen hareketli parçaların gress yağı kontrolü, bilyeler, gaz debriyaj fren teli kontrolü, ana şaft rulman kontrolü , contalar gibi... Son bakımları geçen mart ayında yapıldı ve üzerine 400 -500 km kullanıldı...
Özellikle 2000 yılı ve oncesi Lc4 ler ön teker bilyalarını cok cabuk haşat ederlerdi, ben 6 ayda bir on teker bilyası değişirdim,
KTM mühendisleri bunu telafi etmek icin 2001 yılından itibaren o bilyaları buyulttuler,
ama ne olursa olsun hep arazi yapılınca bir yıl sonra bosluk yapmaya baslıyor ve yılda bir defa değişmek gerek..
Gaz telini WD 40 ile zaman zaman yaglayabilirsin,
benim Adv. 100.000 i bulmustu ve hala orjinal gaz teli vardı,
Adv ler sağ taraftaki alternatör kapağındaki gözlem camından ufak ufak yağ kacırırlar bunu sakın kafaya takma, görmezlikten gel,
her seyi bıra bir kenara ve her 5000 km de yağ ve her iki filtreyi değişmeyi sakın ihmal etme,
sıfırın altındaki ısılar icin; 10W40 veya 10W50
sıfırın ustundeki ısılar icin de; 15W40 veya 15W50
API:SG veya SH normlarında sentetik yağ kullanmalısın,
yağ iki yerden koyulur,
bir taesi motor bloğundaki klasik doldurma yerinden, diğeri ise gidon yakın noktadan şasesin sağ tarafındaki yerden,
üstten 600 gr, alttan 1600 gr koyacaksın,
bu üsttten koyma işini ihmal etme sakın motoru aynen kucaklarsın :D
ayrıca üstten koyduğun yerdeki vidanın altındaki bakırpulu her defasında değiş
Sitede okuduğum debriyaj kovanı altındaki ana şaft rulmanı konusu, repair manual deki bilgilere göre motor seri no 2 ile başlayan mtotorlarda bir takım yenilemeler yapılmış motoru açmadan önce motosikletimde ne tip bilye olduğunu '02 model kullanan biriyle teyit etmek isterim ...
bu konuda site sakinleirmizden sn. NTT doktora yapmıstır, bu forumu gorurse yazar sanırım,
ama 3500 km deki motor icin bu cok erken bir kaygı,
soyle
30.000 leir gec bakalım,
Adv. ye kullandıkça aşık olacaksın,
ondan kurtulmanın tek yolu bir special makinedir :D
Tesekkur ederim hepinize, 5-6 motosiklet birleşip en geç 2-3 ay içerisinde bir garaj kurmayı planlıyoruz haberdar ederim sizleri de ...Kendim yapmayı istememin sebebi dağ bayırda servis bulunmaz :)
Ergonomi işini bir an önce çözeceğim özellikle pegleri aşağı alıp biraz genişletmek, dizler yukarıda kalıyor motoru tam kavrayamıyorum ayağa kalktığımda da pek huzurlu değilim....
EnduroCu
11-05-2008, 11:58
Tesekkur ederim hepinize, 5-6 motosiklet birleşip en geç 2-3 ay içerisinde bir garaj kurmayı planlıyoruz haberdar ederim sizleri de ...Kendim yapmayı istememin sebebi dağ bayırda servis bulunmaz :)
Ergonomi işini bir an önce çözeceğim özellikle pegleri aşağı alıp biraz genişletmek, dizler yukarıda kalıyor motoru tam kavrayamıyorum ayağa kalktığımda da pek huzurlu değilim....
bence peglerle hic oynama hocam,
gidonu yukseltmelisin,
boyun kac cm?
Boy : 190 cm, depo üzerindeki delikleri bilirsin, ayaklarım peglere basmam gerektiği yerde iken (ayaktopu), benim diz ikinciye denk geliyor yani deponun genişlediği noktada dizlerle sıksam bile aradaki boşluk sebebiyle bacakları sıkamıyorum, ayaktayken de diz selenin 1 parmak üstünde kavrayamıyorum motoru ...
[QUOTE=ruzgaresmez;32680]nerden başlayacağımı bilemedim..:)
egsozda perçin falan yok, zırıltı muhtemelen şasiye bağlı başka bir yerden geliyordur.. motoru çok dinleme bence . sağır yapıyor adamı :)
Dün akşam ugraştım ve zırıltıyı buldum, malum egzost un son susturucusu 2 tüpten oluşuyor dışta bizim gördüğümüz ve içte etrafı ,cam elyaf olduğunu tahmin ettiğim malzemeyle kaplı, ince ve delikli tüp, meğer bizim elyaflar kıpraş en arkadaki kapağa doğru kay ve minik bir boşluk oluştur ufacık bir noktada dıştaki tüp ile temas sağla ve zırıltıya sebep ol..... Neyse elyafları tüpe geri tepme yoluyla zırıltı kesildi tekrarlanırsa biraz elyaf takviyesi yapıp kesin sonuca ulaşacağım.
EnduroCu
15-05-2008, 11:49
Lc4 640 larda bir zırıltı da motor muhafazasındna gelebilir,
ya altındaki vida gevsediğinden, ya da arazide içine taş girmesi sonucunda aliminyumun içinde titreşimden ses yapar,
sanarsın ki motordan geliyor :D
ruzgaresmez
15-05-2008, 04:12
Lc4 640 larda bir zırıltı da motor muhafazasındna gelebilir,
ya altındaki vida gevsediğinden, ya da arazide içine taş girmesi sonucunda aliminyumun içinde titreşimden ses yapar,
sanarsın ki motordan geliyor :D
geçen hafta yine oldu, ben de taş zannettim ama yine aluminum koruma çatlamış (bu 4 oldu).. ve yine kaynak..
sonra gidondan zırıltı gelmeye başladı, ardından egsoz zırlamaya başladı.. eeeh yeter dedim.. dedim ama çok geçti artık, elcik korumanın alyan vidası ve egsozun orta tutucu vidası çoktan girmişti.. ama zırıltılar da gitti..:D
yani diyecğim o ki, ktm de zırıltı başladıysa bekle geçer..:D
rangermania
15-05-2008, 11:56
..
yani diyecğim o ki, ktm de zırıltı başladıysa bekle geçer..:D
Süpermiş bu....:D
Öncelikle hepinize keyifli bir festival diliyorum...Ne yazık ki iş, iş...
Evet arkadaşlar, yaklaşık 2 yıl kadar önce yazdıklarımı ve cevaplarınızı bir kez daha okudum... Gerçekten heyecanlıymışım ... Neyse,
İhtiyacım oldukça geri dönüp teknik sayfalardan destek aldım, KTM kullanmayan arkadaşların yorumlarını okudum ve artık yorum yapabilecek gibi hissediyorum kendimi (detaylı teknik konular hariç tabi,yazımın son bölümünde yazacağım)
Bu makina öyle bir makina ki eli tornavida tutan,alyan takımı, lokma takımı,repair manueli da varsa herkes makinaya dalıp bakım ve tamiratını sahibinin yapmasına izin verir. Sahibin de cesareti vardır.
Neden mi?
Makinanın %95'i mekanik ve depo sele ve yan kapakları söktükten sonra herşey ortada,
Kapalı kutular içerisinde yüzlerce sensor ve müşür yardımıyla bilgisayara bağlamadan hasar tespiti yapılıp müdahale edilebiliniyor,
Keçe, yay, bilye değişimleri ile parça değiştirmek yerine parça tamir edilebiliniyor.
Sitelerdeki KTM sorularının fazla olmasının sebebi ise bu amatör ruhun cesaretidir. Yoksa makinanın sorunu çok olduğundan değil,
Sadece "usta buradan ses geliyor,çekişi düştü,nesi var acaba" servisin cevabı "hımm, bir bilgisayara bağlayalım anlarız, hımm bilmem ne sensörü 3456 nolu arızayı veriyor parçanın değişmesi lazım" parça + işçilik =bu kadar diyaloglarından uzağız :) Veya benim gibi servisin olmadığı bir yerde bu bir şey olursa yaparım nasılsa diyerek makinaya binebiliyoruz.
Geçen yıl bakımı servise yaptırdım, tamamında başındaydım.Bu kez tümünü kendim yaptım, yağ,yağ filtresi, buji,akü değişimi, balata değişimi vs. vs.
Merak etmeyin 600gr yağı üstten, sarı pullar, locktite vs hepsini yaptım önerdiğiniz gibi... Üstüne tüm parçalar boyandı (standox orjinal simli KTM boyası), kromlar polisaj gördü şasideki küçük paslar rötuşlandı, egzost bile pırıl pırıl (ne gerek var bu KTM diyenleriniz vardır ama makinayı yeni görmek istedim işte hala 8.000'de) 2 yılda sadece 5.000km mi derseniz de sebebi 4.000 i arazide geçmiş olması bulunduğum yerden araziye çıkmak 5-10km sadece (MT 21 leri bitirdim sağolsun Kürşat'ın tavsiyesi) şimdi sırada Metz. enduro 3 var biraz da asfalt ve daha light enduro yapacağım... Bu da ADV avantajı...
Biraz etrafı dolaşıp yeni parkur bulacağım ve uzun yol yapacağım...
Şİmdi sabredip okuyanlara teknik soru, motor çalıştığında karbüratörün altındaki tahliye hortumunda küçük bir damlama var, carb.şamandırasının hemen altında rölanti ve avans ayarlarına dokunulmadı belki eskiden beri vardı ve farkında değildim önerisi olan var mı?
Tekrar keyifli bir festival dilerim...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.