Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanisma
Tum mustakbel dostlara merhaba,
2,5 ay once Istanbul'dan Bodrum/Turgutreis e goctum, yillardir suren motosiklet sevgisini 32 yaşımda hayata geçirebildim, yaklaşık 2 yıldır motosiklete biniyorum, asfalt toprak karışık yaklaşık 15.000 km. yol yapabildim henüz, ilk motosikletim bir '92 Transalp' idi ..... 4 gündür '02 640 ADV ' ye biniyorum gerçi şu anda hangimiz hangimizi kullanıyor pek belli değil birbirimize alışmaya çalışıyoruz ..Adres değişince imkanlara daha uygun motosiklet tercih ettim ... Tecrübeli arkadaşların derin bilgilerine ihtiyacım olacak gibi görünüyor ....
Bu pazar Turgutreis yarışında bulunacak arkaşlar var ise bir buluşma noktası tespit edebiliriz sanıyorum ....
Çekirge11
17-04-2008, 02:15
O zaman ilk hoş geldin ben diyeyim.
cenker_ttr
17-04-2008, 02:52
Hoş geldiin :)
37_Fahir
17-04-2008, 03:56
Hayirli Olsun HoŞgeldİn..
TurgayAlan
17-04-2008, 11:00
Hoş geldiniz..:)
Çok teşekkürler,
EC kardeşliğine hoş geldiniz.
Su anda EC kardeşliğine ve tecrübesine ihtiyacım var dogrusu, sabah işe gelirken küçük bir tur atayım dedim, ve 640 adv. ile ilk civata kaybını yaşadım daha 4-5 gündür biniyorum henüz locktite uygulamasına geçmemişken
PLAKAYI DÜŞÜRDÜM ve geri dönüp bakmama rağmen bulamadım.... Yapılması gereken işlemlerle ilgili bilgisi olan var mı??? İlk defa başıma geldi otomobilde de böyle bir durum yaşamamıştım.
EnduroCu
18-04-2008, 10:38
EC ye hoşgeldin hocam
Hoşgeldiniz hocam da adınızı da bir bağışlasaydınız:o
Karşılama için teşekkürler, adım Murat
EC kardeşliğine hoşgeldin MURAT hocam.
yalnız adam
19-04-2008, 10:22
Motoradaş hoş geldin aramıza. loctıte olayını fazla abartma. ben bir yıldır kullanıyorum hicbir cıvata gevşemedi. selamlar
metincetin
19-04-2008, 10:29
hoşgeldiniz
NurettinAbi
19-04-2008, 10:46
Murat kardeşim,E.C'ye hoşgeldin.
Motoradaş hoş geldin aramıza. loctıte olayını fazla abartma. ben bir yıldır kullanıyorum hicbir cıvata gevşemedi. selamlar
Karşılama için teşekkür ederim.
Pardon acemilikten sadece Yalnız Adam'a cevap vermiş gibi oldum, karşılama için tum arkadaslara teşekkür ederim ...
Gültekin
28-04-2008, 10:28
http://i31.tinypic.com/149qiky.jpg
Hoşgeldin Murat,
Şehir değiştirme konusunda harika yapmışsın, isabetli yaşam dolu bir karar..
Bu hafta sonu Bafa gölündeyiz, katılırsan seviniriz, hem bir adet 640 Adv.'de var..
Link ; http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php/ec-izmir-bafa-kampli-gezisi-2-4-1887.html
Selamlar,
Gültekin keşke Istanbul da tanışmış olsaydık, Bende Beylikdüzünde oturuyordum geçen yaz ve sonbahar, kıyıköy, limanköy, çilingoz, ipsala,Ormanlı, çatalca,terkos gezip durdum benim TA ile yol arkadaşı olurduk tek tabanca sıkıldığım zamanlar oluyordu, gerçi orman içinde yangın yollarından giderken yusuf yanımda oluyordu hep telefon çekmediği için :) ....
Tekilay, katılmayı çok isterdim ancak 2 yıldır motosiklete binmeme rağmen Istanbul'daki iş yoğunluğu sebebiyle şu ehliyet işini bir türlü çözememiştim, buraya kısmet oldu bu dönem başvurdum yazılı bitti direksiyon (gidon) sınavı var sırada alır almaz ilk fırsatta bir sonrakine katılmak isterim ... Malum bu civarda ço0k çevirme var ve Jandarma affetmiyor ... Bu sebeple buralarda dağ bayır dolanıyorum şimdilik , size keyifli bir gezi dilerim ... Ege'yi takip ediyor olacağım ...
Gültekin
29-04-2008, 11:25
Gültekin keşke Istanbul da tanışmış olsaydık, Bende Beylikdüzünde oturuyordum geçen yaz ve sonbahar, kıyıköy, limanköy, çilingoz, ipsala,Ormanlı, çatalca,terkos gezip durdum benim TA ile yol arkadaşı olurduk tek tabanca sıkıldığım zamanlar oluyordu, gerçi orman içinde yangın yollarından giderken yusuf yanımda oluyordu hep telefon çekmediği için :) ....
Ah keşke tanışabilseydik...:(
Herşey gönlünce olsun. Yeni yaşamında başarılar dilerim.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.