PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 29-30 Mart Türkiye Motocross Şampiyonası 1.Ayak Fethiye de Başlıyor..!

BurakÖzel
22-03-2008, 10:26
29-30 MART TA TÜRKİYENİN TURİZM İNCİLERİNDEN FETHİYEDE, TÜRKİYE MOTOKROS ŞAMPİYONASI 1.AYAK YARIŞI İLE START ALIYOR.KATILIMIN FAZLA OLMASI BEKLENEN YARIŞTA SİZ SEVGİLİ ENDUROCU DOSTLARIMIZIDA ARAMIZDA GÖRMEKTEN BÜYÜK KEYİF ALICAĞIMIZA İNANIN!!HEPİNİZİ BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR!

BODRUM MOTOTAN KULEBAR KTM RACE TEAM
BURAK ÖZEL:cool:
ONUR ALTAN TAN;)
MUSTAFA ÖZKESKİN;)
TOLGA ÇOTURA;)

tam1deli
22-03-2008, 02:16
Büyük bir aksilik olmaz ise, Antalya Motorize07 ekibi olarak orada olacağız...

extrailt
22-03-2008, 02:58
Bodrum ekibi olarak sizlere bu yarışta başarılar dilerim.

Bizlerde orada olacağız,görüşmek dileğiyle..

BurakÖzel
22-03-2008, 05:17
ÇOK KEYİFLİ VE BİR O KADAR DA ÇEKİŞMELİ BİR YARIŞ OLUCAK ARKADAŞLAR UMARIM KAZASIZ BELASIZ GEÇER ??ÇÜNKÜ AGRESİF ARKADAŞLAR VAR YARIŞLARDA GERÇİ FAZLA DEĞİL BİR TANESİ AGRESİF AMA BEN ÇÖZERİM O İŞİ !!!;) SLOGANIMIZ ŞAMPİYON DEĞİL ADAM OLMAK ÖNEMLİ!! BU İLKEYLE GİDİCEZ ADAM GİBİ BİRİNCİLİĞİMİZİ ALICAZ!!:cool: :cool:

Hoca
22-03-2008, 07:43
Burak kardeşim sana kazasız belasız sürüşler dilerim.

İbrahim
22-03-2008, 07:44
Burak abi hatasız kazasız sürüşler ve iyi yarışlar

Offroad
22-03-2008, 07:53
Tum ekibe başarılar dilerim.
Kazasız belasız geçmesini dilerim

yenisehirli
23-03-2008, 09:45
başarılar dilerim herşey gönülünüzce olsun

saşa
24-03-2008, 11:26
evet 29-30 mart burak hocam topic açtığın teşekkürler enduroclubla olan herkesle tanışmak isterim

necok
24-03-2008, 06:50
Sağlık Sıhhat ve Başarılar diliyorum.

aybek
24-03-2008, 10:03
herkese yarışlarda başıralar. burak hocam agresif dediğin kim acaba fethiyeden birimi:)

saşa
25-03-2008, 01:33
evet hocam bende merak ettim

EnduroCu
25-03-2008, 08:25
SLOGANIMIZ ŞAMPİYON DEĞİL ADAM OLMAK ÖNEMLİ!! BU İLKEYLE GİDİCEZ ADAM GİBİ BİRİNCİLİĞİMİZİ ALICAZ!!:cool: :cool:
yapılan her işte ilk ilke bu olmalı,
sen bildiğin yoldan şaşma hocam,
herzamanki efendiliğinle gazlamaya devam et, yarışta da adamlıkta da bir numarasın zaten

BurakÖzel
25-03-2008, 09:14
teşekkürler desteğiniz için arkadaşlar !yarışa gelicek olan arkadaşlar mototan yarış aracına gelip kahvemizi içip bizimle tanışabilir ve sohbet edebilir tabiki!hepinizi beklyoruz.SAYGILAR;)

uzUn
25-03-2008, 11:51
İmkan olsa, gelsek de sizleri destekleyebilsek Burak hocam. Bu sene de başarılı olacağınıza eminim. Mühye'de görüşmek üzere:D

saşa
25-03-2008, 03:05
hocam yanınıza geleceğim

uzaymotor
25-03-2008, 04:17
eee burak bey izmir ekinden hiç bahsetmemişin .. ne ondu ayran içdik ayrımı düştük bir anda potrumlu oldun cıktın ..

BurakÖzel
25-03-2008, 05:15
Sevgili Uzay Motordan Ramazan Arkadaşim Biz Patron Değiliz Bunu Biliyosun !!patron Olsak Burda Işimiz Ne Sevgili Abicim Benim??seni Unutmak Mümkünmü Insan Abisini Unuturmu Konuşturma Beni Günde 10 Kez Telefonda Konuşuyoz.keşke Izmirden Sponsor Bulsaydikta Izmir Adina Yarişsaydik Buda Izmirli Firmalarin Ayibi.biz çok Denedik Biliyosun.bu Camiada Bu Iş Biryerlere Gelsin Diye En çok Uğraşan Insanlardan Birisin Sen !! Seni çok Seviyoruz Ve Izmirde Bu Iş Bir Yerlere Gelmişse Bile Bunu Ben Yaptim Diyemem çünkü Sen Yaptin Ben Destek Oldum Ve Her Zaman Herkese Heryere Bu Desteği Yapicağimida Biliyosun ??danyelim Benim öpüyorum Seni Kocaman!!!:d :d

Hoca
25-03-2008, 07:55
Sayın İzmirli arkadaşlarım nıye tartışıyorsunuz kı varmı sızlerden başka bu koskocaman şehirde MOTORCU.

uzaymotor
26-03-2008, 08:53
evet izmirden kimler geliyor fetiye yarışına evet arkadaşlar destek bekliyoruz .. hoca sende kendine bir kross motor al da aliaga enduro yarışına gir ardık .

BurakÖzel
26-03-2008, 09:29
BİZ RAMAZANLA TARTIŞIRIZ ÖYLE ARASIRA NEYSE RAMAZAN DOĞRU SÖYLÜYO İZMİRLİ ENDUROCU ARKADAŞLAR ALİAĞADA BİR SÜRÜ YARIŞ VAR BU YIL VE FEDERASYON BU YARIŞLARI SİZİNDE GİRMENİZ İÇİN AKDENİZ ŞAMPİYONASI ADINDA YAPIYOR PROFLUĞA İLK ADIM BİZ YARIŞ DÖNÜŞÜ RAMAZAN THE DOCTORS (ÖZGÜR HOCAM)ALİ DEVECİ VE ARKADAŞLARI AYRICA ALTAN VE MUSTAFA HEM MOTOKROS HEMDE ENDURO ANTREMANI YAPICAZ GELMEYİ DÜŞÜNÜRSENİZ YAZIN BİZE MUHAKKAK ANTREMAN YAPMANIZ GEREK MUHAKKAK???SAYGILAR:rolleyes: :rolleyes:

EnduroCu
26-03-2008, 09:50
HEM MOTOKROS HEMDE ENDURO ANTREMANI YAPICAZ GELMEYİ DÜŞÜNÜRSENİZ YAZIN BİZE MUHAKKAK ANTREMAN YAPMANIZ GEREK MUHAKKAK???SAYGILAR:rolleyes: :rolleyes:
İzmirli arkadaşlar;
Türkiye şampiyonundan size açık çek, daha ne bekliyorsunuz, gidin katılın, olayı ilerletin,
keşke orlarda olsam da ben de katılsam,

BurakÖzel
26-03-2008, 02:46
:rolleyes: :rolleyes: MURAT HOCAM HAKLI KEŞKE BENDE ORLARDA OLSAMDA HOCAM BERABER BİNSEK YAAAAWWW!!YENİ ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRSEK??

EnduroCu
26-03-2008, 04:34
:rolleyes: :rolleyes: MURAT HOCAM HAKLI KEŞKE BENDE ORLARDA OLSAMDA HOCAM BERABER BİNSEK YAAAAWWW!!YENİ ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRSEK??

aynı yerlerde gazlayamasak da ayrı yörelerden yeni çekirgeler yetiştirmemiz gerekiyor hocam,
bu sporun ilerlemesini istiyorsak, dünyada ve avrupa da yer edinmek istiyorsak işi bilenlerin mutlaka yeni çekirgeler yetiştirmeleri gerekiyor,
zaten bu "Çekirgelik Müessesesi" EC de meyvelerini vermeye başlıyor, ilerde çok daha da iyi olacak