PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgilendirme.Düzeltme???

eray1100
01-11-2006, 01:17
Selamlar dostlar.Kardeş sitelerden birisinde (Deniz "denbo" Börtecene isimli üyeden) bugün okuduğum bir haberi alıntı yaparak bildirmek istedim.

1 Kasım 2006 tarihli Hürriyet gazetesinin Oto Yaşam ekinde Ayşe Şule Bilgiç, kendisine Hasan Okumuş adında bir şahsiyetin göndermiş olduğu bir yazıyı yayınlamış. Bahsi geçen yazı aşağıdaki linkte:

http://www.hurriyet.com.tr/otoyasam/5353067.asp?gid=55

Yukarıdaki linkte yazılan bilgiler Hasan Okumuş'a ait değildir. 23/09/2006 tarihinde "1 yıllık motorcudan ustalara tavsiye" başlığı altında "Başkan" nicki ile yazı yazan Sn. Rauf Bey'e aittir. Bahsi geçen yazı, mail aracılığı ile sizlere de gelmiş olabilir. Düzeltme yazısını yazmaktaki amacım; yazı sahibinin emeğini, paylaşımını korumak adınadır. Saygılarımla...

profi
01-11-2006, 02:04
eray hocam gösterdiğiniz incelik gerçekten taktire şayan ancak, bildiğim ve izlediğim kadarı ile bu metin çok daha eski tarihlere dayanan anonim bir metin, ne Rauf Bey'e ne de Hasan Bey'e ait değil.

gagagotti
01-11-2006, 04:31
bende sahibini bilmediğim bu metni alıntılayıp bir başka forumda yazmıştım

sahibi rauf beyse hakkını helal etsin

Jotun
01-11-2006, 05:16
eray hocam gösterdiğiniz incelik gerçekten taktire şayan ancak, bildiğim ve izlediğim kadarı ile bu metin çok daha eski tarihlere dayanan anonim bir metin, ne Rauf Bey'e ne de Hasan Bey'e ait değil.

Mehmet Hocam Rauf Abinin çok eski bir yazısı o, kendiside eski bir gazetecidir ayrıca. Bu yazısıda ilk olarak 2003 yılında (Yanlış hatırlamıyorsam) akşam gazetesinde kendi köşesinde yayınlanmıştır.

profi
01-11-2006, 08:10
Mehmet Hocam Rauf Abinin çok eski bir yazısı o, kendiside eski bir gazetecidir ayrıca. Bu yazısıda ilk olarak 2003 yılında (Yanlış hatırlamıyorsam) akşam gazetesinde kendi köşesinde yayınlanmıştır.

adil hocam 2003 dedinizmi taşlar yerine oturur, o zaman bize düşen; doğrudur rauf beye ait olabilir demektir.
uyarınız için teşekkürler.

eray1100
01-11-2006, 10:39
Arkadaşlar tekrar merhaba. Yazının tarihi 2003 müş.

SedatTelçeken
02-11-2006, 09:54
ne olursa olsun, burada intihal yapılmış. Zaten bu ülkede, rektörü'de intihal yapıyor, yazarı da, bilmemnesi de. Kul hakkı kadar ödenmesi zor bir şey varmıdır acaba ahirette.
Ben bu vesileyle, sitemizde yazdığımız şeyler şayet bize ait değilse, nereden alındığını muhakkak altına yazılması gerektiğini vurgulamak istiyorum.
Emeğe saygı öyle meydanlarda açlık grevleriyle olmuyor yalnızca...

KTM
02-11-2006, 11:59
Enduroclub , telif haklarına saygı duyan klüp. :)