PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 02/03/Pamukova kamikaze team

muhtar
03-03-2008, 06:32
Pazar günü saat 11 30 da Günay54,fatih54,Aydın(next)ve ben muhtar buluştuk Günay54 ün motor istanbuldan gelmiş yaklaşık 2 aydır motor kullanamayan arkadaşımız adeta yanıyor gibiydi:D Kar olmayan bölgelerde fotoğraflar az da olsa birz gazladık:p
He bu arada izmitten gelecem diyip te buluşma yerine gelmeyen,vaktimizi boşa harcayan arkadaşımızı Ec kulubümüze havale ediyorum:D

http://www.resimekle.gen.tr/files/hxhlbmgj6o1q69neocrs.jpg
next ve Günay54
http://www.resimekle.gen.tr/files/fn1l0xh2hhi2wrgfa4vd.jpg
Orta doğu ve balkanların en ünlü profosyonel cross cusu günay54:D
http://www.resimekle.gen.tr/files/ae5gmpypag3nmfpww2mh.jpg
Next tırmanacağı kayanın dibinden pamukova kamikaze team le helalleşiyor:D
http://www.resimekle.gen.tr/files/422kyg9rogxo709f0qh9.jpg
Gökkuşağını görünce hemen bir foto:D
http://www.resimekle.gen.tr/files/81yyfjtc96dtmfi718xa.jpg
Şiddetli akan dereden karşıya geçiş
iZvIbz_CLNA
İlk geçiş Aydın(next)
aNUZscTZdxg

MuRaT
03-03-2008, 06:39
Muhtarım gazınıza sağlık güzel bir havfta sonu olduğu belli lakin daha çok video yokmu.Bu arada araziyi çok beğendim inşallah orada beraber gazlama fırsatımız olur.Çiftalan gıllar team den selamlar.:):):):)

AykutErda
03-03-2008, 07:59
Dostlar yine yardırmışsınız dağlarda...

Elinize sağlık..Turladığınız yerlerde çok sıkıymış..Çita gittikçe yükseliyor...:)

yalnız adam
03-03-2008, 08:00
Muhtar dün yeğenim (arıza41) dedi ki muhtar ile katırözü'nde buluşacağız. bende lafına güvenip öğleden sonra katırözü'ne iki arkadaş ile cıktık ama muhtar yok.2 EC sucuğu ile cezalandırıldın. cezanı en kısa sürede cek. selamlar

Çekirge11
03-03-2008, 08:33
Dostlar ne kadar iyi gazlamışınız yahu.Nasip değilmiş demek 2 haftadır sizlerle buluşup gazlamak istiyorduk ama işlerden ve hava muhalefetinden dolayı gelemedik.Bizde 2 M K arazi yaptık ama video ve foto yoktu.İnşallah en kısa zamanda dostlarla gazlayacağız,bu arada Fatih azgın dereden azgın bir endurocu olarak geçiyor :eek:
Muhtar abi paylaşım için teşekkür sağlıcakla kalın PAMUKOVA KAMİKAZE TEAM

SerhatSaraç
03-03-2008, 10:40
Vayyy demek öyle Mevlüt abi 12.00 de sözleştik ben oraya geldiğimde saat 12.30 du yarım saat kadar bekledım baktım gelen giden yok dedim gelmiyecek herhalde kamikaze team asıl ben sizi havale ediyorum EC ye umarım bırdahakı sefere denkleşiriz.Sen benı cepten aradıgında ben o sıra kartepe yollarındaydım..Selamlar

TurgayAlan
03-03-2008, 10:41
Pamukova bu işi biliyor.;)

Teşekkürler muhtar'ım..:)

tayfun41
04-03-2008, 12:29
Elinize ve debriyaj balatanıza sağlık, abi sizin ekibe hastaoluyorum sağlambi ekib kurmuşunuz FOTOLARINIZI GÖRÜNCE içim TİTRİYOR sizinle tanışmak nezaman nasib olcak acaba... / kamikaze takımına SELAMLAR /

next
04-03-2008, 12:37
eve dönerken motorlar çamur olunca bi derede yıkayalım dedik.
:D :D :D

SerDuro
04-03-2008, 07:49
MUHTAR'ım yine yardıra yardıra gazlamışsınız,helal olsun sizlere valla.buarada FATİH'in dere geçişine hasta oldum.ellerinize emeğinize sağlık.sağlıcakla kalın.

muhtar
04-03-2008, 10:54
Muhtarım gazınıza sağlık güzel bir havfta sonu olduğu belli lakin daha çok video yokmu.Bu arada araziyi çok beğendim inşallah orada beraber gazlama fırsatımız olur.Çiftalan gıllar team den selamlar.:):):):)

inşallah murat birlikte gazlamak tekrar nasip olur

Dostlar yine yardırmışsınız dağlarda...

Elinize sağlık..Turladığınız yerlerde çok sıkıymış..Çita gittikçe yükseliyor...:)
Teşekkür ederiz Aykut hocam sizi pamukovaya da bekliyoruz

Muhtar dün yeğenim (arıza41) dedi ki muhtar ile katırözü'nde buluşacağız. bende lafına güvenip öğleden sonra katırözü'ne iki arkadaş ile cıktık ama muhtar yok.2 EC sucuğu ile cezalandırıldın. cezanı en kısa sürede cek. selamlar
Dede bir saat bekledik ama ne gelen ne giden var dedik atlama yerinde bekleriz, arkadaş tek başına geliyo ne hikmetse buluşamıyoz Telefon açıyorum telefona bakmıyo Çok sıkı gazlıyo dede senin yeğen telefonlara bile bakamıyo:D
Sucuklar sana feda olsun dedecim ne demek En kısa zamanda

Dostlar ne kadar iyi gazlamışınız yahu.Nasip değilmiş demek 2 haftadır sizlerle buluşup gazlamak istiyorduk ama işlerden ve hava muhalefetinden dolayı gelemedik.Bizde 2 M K arazi yaptık ama video ve foto yoktu.İnşallah en kısa zamanda dostlarla gazlayacağız,bu arada Fatih azgın dereden azgın bir endurocu olarak geçiyor :eek:
Muhtar abi paylaşım için teşekkür sağlıcakla kalın PAMUKOVA KAMİKAZE TEAM
Çekirge sağolasın.İnşallah Ayın 16 da bir organize yaparız Yukarlarda kar baya bi azalır ozamana kadar

Vayyy demek öyle Mevlüt abi 12.00 de sözleştik ben oraya geldiğimde saat 12.30 du yarım saat kadar bekledım baktım gelen giden yok dedim gelmiyecek herhalde kamikaze team asıl ben sizi havale ediyorum EC ye umarım bırdahakı sefere denkleşiriz.Sen benı cepten aradıgında ben o sıra kartepe yollarındaydım..Selamlar
Sen sıkı endurocusun Arazide seni yakalayamıyoz. Ben söz verdimmi sözümde dururum geçmişte de olduğu gibi arıza Ben söz verdiğim adamı evinden alır evine de bırakırım sen bilirsin kendine iyi bak

Pamukova bu işi biliyor.;)

Teşekkürler muhtar'ım..:)
Yok be hocam daha çok öğreneceğimiz şey var biz teşekkür ederiz

Elinize ve debriyaj balatanıza sağlık, abi sizin ekibe hastaoluyorum sağlambi ekib kurmuşunuz FOTOLARINIZI GÖRÜNCE içim TİTRİYOR sizinle tanışmak nezaman nasib olcak acaba... / kamikaze takımına SELAMLAR /
Teşekkür ederiz tayfun inşallah en kısa zaman da tanışırız

MUHTAR'ım yine yardıra yardıra gazlamışsınız,helal olsun sizlere valla.buarada FATİH'in dere geçişine hasta oldum.ellerinize emeğinize sağlık.sağlıcakla kalın.
Fatiğ çok çamur olmuştu o geçiş de hoşuna gitti dört beş kez tekrarladı geçişini çok güzeldi Hadi bakalım ayın 16 sında birlikte gazlarız inşallah:D

EnduroCu
04-03-2008, 11:02
Muhtar,
ne zaman yapıyruz şu Pamukova sucuk org. nu?
bakarsın Ankara dan sürprizler de çıkabilir :D

muhtar
04-03-2008, 11:14
Muhtar,
ne zaman yapıyruz şu Pamukova sucuk org. nu?
bakarsın Ankara dan sürprizler de çıkabilir :D

Hocam ayın 16 sı nasıl olur Ankara için de inşallah uygun olur

EnduroCu
04-03-2008, 11:28
Tamam hocam adını koyalım,
Pamukova Sucuk-ekmek, 16 Mart 2008,
Ankara-İstanbul-Bi,lecik ve diğer yerler davetli olsun,
sucuklar yetmesse buradan takviye yaparız :D

muhtar
04-03-2008, 11:31

Tamam hocam 16 mart 2008
Pamukovanın sucuğu tüm Ec ye yeter artar Yanı başımız da Gölpazarı var hocam :D

Kursat
04-03-2008, 11:33
Şiddetli akan dereden karşıya geçiş
iZvIbz_CLNA

Ne şiddeti?!!... Hangi şiddet sana gem vurabilir :D :D :D
Yaşlandın mı Muhtar?:D :D :D
Geçmek için belediye bandosunu mu bekledin ?:p :p :p Bu ne naz ?:D
sen geçene kadar arkadaşlar kaç kere geçti:D :D :D bari motor da sorun var deyip hiç geçmeseydin ağam :D :D :D
Selamlar ,elinize sağlık .

muhtar
04-03-2008, 11:41
Ne şiddeti?!!... Hangi şiddet sana gem vurabilir :D :D :D
Yaşlandın mı Muhtar?:D :D :D
Geçmek için belediye bandosunu mu bekledin ?:p :p :p Bu ne naz ?:D
sen geçene kadar arkadaşlar kaç kere geçti:D :D :D bari motor da sorun var deyip hiç geçmeseydin ağam :D :D :D
Selamlar ,elinize sağlık .
Hahah Şidet hocam haniballar geçemez:D
Ben çekim yapıyodum Aydın karşıya geçerken ilk çekimi ben yaptım aydın karşıya geçti Ken di telefonundan çekime başladı sonra ben geçtim:D

muhtar
04-03-2008, 11:48
Aydın (next) in ilk geçişi benim kameramdan:D
aNUZscTZdxg

fatih54
04-03-2008, 12:51

Hocam lutfen her ne kadar kamıkaze team imkanlarımız kısıtlı olsada
veresiye sucuk alacak kredımız var :D :D :D

EnduroCu
04-03-2008, 01:04
Hocam lutfen her ne kadar kamıkaze team imkanlarımız kısıtlı olsada
veresiye sucuk alacak kredımız var :D :D :D

olur ya Pamukova da sucuk kalmaz falan, Gölpazarı ndan takyiye yaparız hesabı:D

EnduroCu
04-03-2008, 01:08
Aydın (next) in ilk geçişi benim kameramdan:D
aNUZscTZdxg

brawo Aydın,
sudan en guzel gecme tekniği bence

next
04-03-2008, 01:11
sağol başkanım muhtardan bi şeyler öğreniyoruz işte:D :D :D

uzUn
04-03-2008, 03:49
Maşallah diyelim de nazar değmesin, tekerinize sağlık. Fatih,Aydın ve Günay, sizler de olmasanız Muhtar emmi'nin 4x4'den ineceği yok hani. Zaten dere geçişinde 2 tekeri unuttuğu da belli oluyor; " geçsem mi, geçmesem mi, çorap ıslanmasa da iyi olurdu ama... şimdi kamerada çekiyor, geçmezsek rezil olacağız" der gibi nazlanıyor.:D :D :D

muhtar
04-03-2008, 08:06
Maşallah diyelim de nazar değmesin, tekerinize sağlık. Fatih,Aydın ve Günay, sizler de olmasanız Muhtar emmi'nin 4x4'den ineceği yok hani. Zaten dere geçişinde 2 tekeri unuttuğu da belli oluyor; " geçsem mi, geçmesem mi, çorap ıslanmasa da iyi olurdu ama... şimdi kamerada çekiyor, geçmezsek rezil olacağız" der gibi nazlanıyor.:D :D :D

Hocam 4x4 e karyağdığında biniyoruz İki teker unutulmaz :D:p

metincetin
05-03-2008, 12:26
kardeşim muhtar
pamukovalılarla iyi gaz cekmişsiniz gazınız bol ama cok bol olsun

muhtar
05-03-2008, 05:44
kardeşim muhtar
pamukovalılarla iyi gaz cekmişsiniz gazınız bol ama cok bol olsun

Teşekkür ederim abi.

yenisehirli
05-03-2008, 11:14
sayın muhtarım süper olmuş fakat şu in önü yayla etkinliğini bir an önce yapında bizde biraz gazlayalım

muhtar
06-03-2008, 02:51
sayın muhtarım süper olmuş fakat şu in önü yayla etkinliğini bir an önce yapında bizde biraz gazlayalım

Hocam inşallah enkısa zamanda