Orijinalini görmek için tıklayınız : 2004-5 Yamaha XT660R arıyorum
Alışveriş kolaylığı açısından ege ve akdeniz bölgesi civarı tercihen muğla civarı olursa daha hoş olur,ödeyebileceğimi düşündüğüm fiyat aralığı açısından 2004-5 Yamaha Xt660r arıyorum,bu civarda satmak istediğiniz bir Xt660r niz varsa ulaşın görüşelim.
yucelozel@hotmail.com
0 533 641 13 67 (Yücel)
CerkezEthem
29-02-2008, 10:23
Buradan (http://www.sahibinden.com) istediğin kriterlerde istediğin motoru bulacağıdan eminim.
extrailt
29-02-2008, 10:38
İlk enduro motorum olduğundan tadına daha doyamadım onun için speciale geçeyim dedim satıyordum vazgeçtim,yinede kafam bulanık ne yapalım bilmiyorum.
ktm verelim..:Düzerine xt 660 r yazalım:D
İlginize çok teşekkür ederim arkadaşlar, artık iyice devingenleştim yolda belde görüyorum, fethiye ormanları ve dağlarını keşfe devam etmek istiyorum,yeni dağ yolları buldum,mart'ta bitecek bu iş dediğim gibi yardımlarınızı bekliyorum. :)
Yücel enkısa zamanda gönlündeki demir atına kavuşmanı dilerim.
ktm verelim..:Düzerine xt 660 r yazalım:D
aslında gönlümdeki aslan o'da! bunu bir geçiş modeli olarak düşünüyorum,bir süre sonra 640 adv. düşünüyorum. :)
yücel özelden mesaj attım.bi bakarsın ..
Bakıyorum hocam eyvallah!
hocam eğer alırsan xt yi akrepleri unutma arkaya işaallah bulursun
Aaa tabi zamanla akro homurdanması lazım tabi :) Ha bu arada fethiye'deymişsin tanışalım hocam, ben merkeze 10km uzakta bi yeraltı ocağında çalışıyorum,çok güzel enduroluk mekanlar var oralarda beklerim. :)
yücel hocam mehmet arifi tanıyorsun ona ismet de o tanır
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.