Orijinalini görmek için tıklayınız : EnduroClub yazıtipi
Sitemiz logosu, bildiğiniz üzere çamura bulanmış görüntüsü şeklinde bir yazıdan oluşmakta. Yazı diyorum, ancak bunu yazılarımızda kullanmamız mümkün değil. Hem tüm alfabe yok içinde hem de windows'un tanıyacağı biçimde değil.
Zamanında başkandan zor bela alabilmiştim çizim dosyasını, o zamandan beri kafama takılmıştı ya, yapıverdim yazı tipini, oldu bitti. Şimdi istediğim her yerde doyasıya kullanırım, pek de havalı olur:D .
Velhasıl kelam, siteye özel yazı tipiniz kullanıma hazırdır, beğeninize sunulur:D
http://i68.photobucket.com/albums/i28/eraykut/enduroclub.jpg
İşte dosya;
http://rapidshare.com/files/89114515/enduroclub.ttf
C:\WINDOWS\Fonts klasörüne kopyalayın ve doyasıya kullanın.
Not: Göze hoş gelmeyen harfler, rakamlar olabilir. Ayrıca bazı noktalamalar dışında simgeleri de yapmadım. İstek üzerine zamanla güncellerim.
Nasıl kullanılır bir hale gelecek ?
Uzun kardeş; çok teşekkürler,indirdim,hakikaten çok hoş duruyor...sağolasın
TurgayAlan
04-02-2008, 07:10
Uzun'um öncelikle sesini duyduğuma çok sevindim.;)
Dosyayı derhal indirip Font'un içerisine attım.
Güzel olmuş olmasına ama,bu yazı tipini siteye yazdığımız rapolarda da kullanabilmemiz için, sanıyorum aynı karakterin site yanıt sayfası font bölümü içerisine de atılması gerekiyor.:)
Öyle değil mi?:rolleyes:
Selamlar
Nasıl kullanılır bir hale gelecek ?
Korbala abi müsadenizle şöyle izah edeyim dosyayı indirdikten sonra kullanabilmeniz için izleyeceğiniz yol çok basit.
Başlat menüsüne tıklıyoruz.
Ayarlardan denetim masası klasörüne giriyoruz.
Denetim masası içinde yazı tipleri klasörünün içine yapıştırıyoruz.
Ve kullanıma hazır.
worl'de kullanacaksanız yazı tipini enduroclub olarak seçiyoruz ve yazmaya başlayabiliyoruz..
Bu arada uzun doztum eline sağlık çok güzel olmuş...:)
EnduroCu
05-02-2008, 09:15
ellerine sğalık UzUn um esaslı bir çalışma olmuş,
bakalım siteye de monte edebilecekmiyiz, olursa eğer süper olacak
desperado-uk
05-02-2008, 05:39
Cok guzel olmus. emeginize saglik.
Kullanma acisindan bir sorun yasadim ve cozdum herkese soylemek isterim. Fontu indirdikten sonra word u actim fakat yazi karakteri gozukmuyordu. Dosyanin icinde (C:windows/fonts/) dosyayi bulun ve sag clickle ozelliklerine girin. Benim indirdigim dosyada "secure" secilmis durumdaydi, onu kaldirdim ve valaaaaaa. Artik word te hatta msn de bu karakteri kullanabiliyorum.
Tekrar tekrar emeginiz icin tesekkurler.
(Bu arada ben askerden dondum, ve motor bakmaya basladim, umarim kisa bir surede sizlerin gezilerine katilirim)
Salih
TrueLove
10-02-2008, 02:05
Siteye monte edilebilir :)
EnduroCu
10-02-2008, 02:55
Sizce Nasıl Olmuş? :D :D :D
PC sinde EnduroClub fontu olanlar görebilir yalnızca,
ellerinize sağlık Aykut ve Yücel :D :D
TurgayAlan
10-02-2008, 05:08
Süper olmuş sayın başkan..:D
EnduroCu
10-02-2008, 11:16
Süper olmuş sayın başkan..:D
bu UzUn var ya, çok sakat bir şahıs
:D :D :D
Engin1711
10-02-2008, 11:28
MİHOHAHAA HAAA.....
BENDE YAPTIIM.
tenk yu UZUN
test 1234567890
AykutErda
10-02-2008, 11:57
Uzun , Uzun bu bir denemedir
TurgayAlan
11-02-2008, 12:03
Herşey iyi güzel de,böyle bir oyuncak varken bundan gayrı kimse standart harf kullanmaz ki.. :D :D
DENEME..:eek:
EnduroCu
11-02-2008, 12:05
Herşey iyi güzel de,böyle bir oyuncak varken bundan gayrı kimse standart harf kullanmaz ki.. :D :D
DENEME..:eek:
bence bu fontu önemli veya özel anlarda kullanın ve buyuk olarak kullanın
siz kullanınca dikkatimi çekti ki küçük harfler pek güzel olmamış.bir müddet sonra yenileyeyim onları. bu arada eklenecek simge, işaret filan varsa haber edin, hallederiz:D
O ZAMAN ŞİMDİLİK SADECE BÜYÜK HARFLE YAZALIM:D :D
uzman1993
22-10-2009, 10:10
uzun kardeşim bu link çalışmıyor
bilgisayar özürlü bir insan olarak soruyorum :o çok pardon vistada sanırım windows içinde fonts dosyası yok yada direk çıkmıyor nereye kaydetmem veya ne yapmam lazım sevgiler
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.