Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 KASIM 5 KASIM arası Çanakkaleye geliyoruz..
Sevgili dostlar 02-11-2006 ile 05-11-2006 tarihleri arasında çanakkaleye 2 motor iki sürücü olarak 3 gece kalmalı bir seyehate çıkıyoruz.seyahatimiz tamamen plansız ve proğramsız olarak şekillenmiş olup.parşembe akşamı Biga yada yenicede olacağız.cuma günü çanakkaleye hareket edip cuma gecesi çanakkalede kalıp cumartesi günü geliboluya geçip orada ulu önder atamızın askerlerinin kabirlerini ziyaret edip kalbimizdeki ve yüreğimizdeki tüm gözyaşlarımızı boşaltarak gazi Mustafa Kemal Paşa Hazretlerinin ve ulusumuzun kahraman şehitlerinin manevi huzurunda ruhları ile sohbetimizi yapıp onlara minnet duygularımızı ilettikten sonra Edirneye geçip müsait olursa edirnede bulunan ecdat hatıratlarınıda saygı ile anıp dostlarımızı ziyaret edip Taraklıya pazar günü döneceğiz.planımız bu şekilde olup gelmek isteyen olursa seve seve yol arkadaşı olarak bize katılabilirler.sevgi ve saygılarımı sunar yol üstünde bulunan arkadaşlarımızada birer çay içmeye uğrayabiliriz.
Hasan ARVASİ
05332466108
Ölenler Dövüşerek öldüler.Güneşe Gömüldüler.vaktimiz yok onların matemini tutmaya.
Akın var akın Güneşe Akın Güneşin zaptı yakın
Ruhun şad olsun Büyük insan
yalcin1711
30-10-2006, 05:26
Hasan Abi; Yenice ye kesin geliyosun...Lütfen beni veya engini ara..
yalçın:05323353523- 05552113685
engin:05325947171 -05055817191
sevgili Engin Hocam çanakkaleye gelipte yeniceye uğramazasak aklımızda kalır mutlaka.ne şartta olursa olsun gelmeye çalışacağız.selamlar
Sevgili dostlar 02-11-2006 ile 05-11-2006 tarihleri arasında çanakkaleye 2 motor iki sürücü olarak 3 gece kalmalı bir seyehate çıkıyoruz.
Sevgi ve saygılarımı sunar yol üstünde bulunan arkadaşlarımızada birer çay içmeye uğrayabiliriz.
Hasan ARVASİ
05332466108
Ölenler Dövüşerek öldüler.Güneşe Gömüldüler.vaktimiz yok onların matemini tutmaya.
Akın var akın Güneşe Akın Güneşin zaptı yakın
Ruhun şad olsun Büyük insan
hasan hocam yolun buradan geçerse eğer çayın demlikte hazır olacak.
ruhiaykol
31-10-2006, 10:48
hasan abi Allah yolunuzu açık etsin, harıka anı ve fotoğraflarınızı bekliyoruz inş.
Engin1711
31-10-2006, 11:07
Hasan abi;bekliyorum.Yolu Yenice'den geçenler için Profinin de dediği gibi çay çorba yatak hazır :)
sevgili Profi Hocam Edirneden gelirken sizlerede bir merhaba demek isteriz herhalde müsait olursak veya olursanız.
sevgili engin Hocam çay çorba bahane maksat dostları ziyaret.sağol varol
metincetin
31-10-2006, 06:14
nasıl olacak ben yaylada olacagım (tarihten bir örnerk) evet hasan abi yolun acık olsun
nasıl olacak ben yaylada olacagım (tarihten bir örnerk) evet hasan abi yolun acık olsun
metin hocam senin telefonun bende var uğrarsam sana alo demeden geçmem.yanlız hafta sonu raporu çok kötü gösteriyor.şayet çok yağarsa yola çıkmayıp erteleyebiliriz.ama benim yeni endurocu arkadaş çok iştahlı ve illa kar yağsada gidelim diyor.Bakalım Allah kerim
Engin1711
01-11-2006, 01:52
Hasan abi özel mesaj kutusuna daha yeni baktım kusura bakma..cevapladım mesajını.şimdiden hayırlı yolculuklar.Allah kaza bela vermesinn..
Bacanak TEM üzerinden geleceksen eğer Kartal sapağından çıktıkdan sonra 5 dakkada benim ordasın... Pazar günü tüm gün ve gece nöbetçiyiz eczanece. Bekleriz... En azından bir soluklanmalık :)
5334622558
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.