Orijinalini görmek için tıklayınız : Enduroclub İzmir üyeleri, toplantı fotoları:)
http://i99.photobucket.com/albums/l319/kawabunga_16/1030dakuyulariskelesigiri351indetop.jpg
10:30 Üçkuyular Vapur iskelesinde toplanmaya başladık ,bakalım kaç kişiyiz:rolleyes:
http://i99.photobucket.com/albums/l319/kawabunga_16/Di287erkat305l305mc305veyelerimizde.jpg
Hah! geliyorlar.:p
http://i99.photobucket.com/albums/l319/kawabunga_16/Capo35inpe351indenSakl305Baheyegeld.jpg
Ali'nin(Capo 35) peşinden Saklı Bahçeye geldik
http://i99.photobucket.com/albums/l319/kawabunga_16/Tan305351mafasl305ndansonraisteyenl.jpg
Tanışma faslından sonra isteyenler kahvaltılarını yaptı:)
http://i99.photobucket.com/albums/l319/kawabunga_16/Hadibirdetopluekilelimdedik.jpg
Hadi,bi de ENDUROCLUB İzmir hatırası çekilelim;)
http://i99.photobucket.com/albums/l319/kawabunga_16/Hadiart305kda287305lal305m.jpg
Yeter bu kadarı,dağılalım dedik...
http://i99.photobucket.com/albums/l319/kawabunga_16/Herkeskendiyoluna.jpg
Herkes kendi yoluna..
http://i99.photobucket.com/albums/l319/kawabunga_16/Sizde.jpg
Sizde!
http://i99.photobucket.com/albums/l319/kawabunga_16/Birkapoz.jpg
Sizide çekelim!
http://i99.photobucket.com/albums/l319/kawabunga_16/Ayarlamaiinte351ekkrederizAL304Capo.jpg
Ayarlamalar için teşekkür ederiz Ali Abi!:D
http://i99.photobucket.com/albums/l319/kawabunga_16/Evet.jpg
Evet herkes ayrıldı sanırım:(
http://i99.photobucket.com/albums/l319/kawabunga_16/Herkesgittiarkalar305ndanbakakald30.jpg
Durun! ...Gitmeyin!... daha karpuz keseceeez, 1A 'da var....:(
öylece arkalarından bakakaldık.....:( :( :(
İZMİRDE TOPLANIRMIŞ DİMİ KARDEŞLERİM!:D :D :D
AykutErda
30-10-2006, 12:08
Kürşat,dostum;artık İzmir'ide görebileceğiz.Yaşasınnnn..
OOOOy İzmirim oy vaay izmirim vaaay.Ne de özlemişim seni. Burnumda tütüyorsun canım izmirim... İzmire selam... Bol bol aksiyon aktivasyon ve de fotograf bekliyorum... Elinize sağlık.... (Bir karadeniz var burnumdatüten bir de İzmir :) )
EC ile tanışmamız Yenice festivali sayesinde oldu. Güzel anılar ve dostluklar ile İzmir'e geri döndük. Sitede kabul gördük. (Sağolun varolun) Yaşadığımız güzel dostlukları, diğer şehirlerdeki güzel organizasyonları İzmir'de de devam ettirelim dedik. Amacımız hafta sonları her zaman bulunmaktan keyif duyduğumuz doğada, yeni dostlar ile gezi ve kamp organizasyonlarında bir arada olmaktı. Kürşat üstadımız sağ olsunlar bizleri bir araya topladılar. İki gündür hastayım, toplantıya katılacak kişi sayısının az olması ve daha da fire vermeyelim diye 2 gündür evden dışarı adım atmıyorum. EC üyesi olarak topu topu 6 kişiyiz. Kahvaltı faslı ardından diğer site üyeleri aramızdan ayrılıyorlar. Önceden planlanmış bir programımız olduğundan dolayı, Kürşat üstadımızdan ve diğer iki EC üyesi dostumuzdan ayrılış nedenimizi açıklayıp özür diliyerek müsade istiyoruz. Ve en kısa sürede yanlız EC üyelerinin katıldığı bir ortamda tekrar görüşmek üzere sözleşiyoruz.
Sevgilerimle,
gokhanerciyes68
30-10-2006, 09:13
MErhaba hocalar, valla memleketim izmirden böyle haberler duymak, kürşat hocamın yüzünü görmek beni inanılmaz sevindirdi. Hele saklı bahçe yi görmek beni delirtti. Üniversite yıllarında az mı gittik oraya , az mı takıldık arkadaki minderlerin üstünde. Dört gözle buluşmalarınızı bekliyoruz.
İyi günler
izmire sevgilerimle.sevgili Ali Hocam geçen Bayramda izmire geldim ama maalesef bir çok arkadaşla görüşemedim.inşallah 10 günlük bir iznim aha var o zaman geldiğimde bir çayınızı içmeye uğrarım.kim demiş izmirden bir şey olmaz diye.bakın nasılda toplanmışlar.
AykutErda
30-10-2006, 12:58
CAPO35,haydaaaa,oldumu şimdi;
tüm Türkiye güzel İzmir'in güzel EC üyelerini ve hatta gezileri-fotoları bekler ve sizlerin toplanmaları ile gurur duyarken noldu...Durumu tam anlayamadık,asabiyet yapmışsın.....
EnduroCu
30-10-2006, 03:48
Az önce bilgisayarımı açtım ve değerli EC üyesinin ipe sapa gelmez alaycı ve terbiyesizce tutumuyla karşılaştım.
Kürşat hoca öncelikle şunu iyi bilmeni isterim. Şahsım ve toplantıya katılan iki kardeşim adına bu tarzda bir yaklaşım sergilemeni asla kabul etmem ve söz ettirmem..
kim bu Ec uyesi?ipe sapa gelmez alaycı terbiyesiz tutumu ile ilgili ornek verebilirmisiniz hocam,
Kürşat hoca nasıl bir yaklaşım sergilemiş?
Arkadaşlar sizlerle tanişmak,sitedeki niklere bir yüz koymak benim için kaçınılmaz bir firsattı.
Gerçi birebir sohbet etmeye fazla fırsat olmadı, inşallah bir dahaki sefere.
yinedesizler ile tanişmak çok güzeldi.
Saygılar
endurocu58
30-10-2006, 07:36
işte izmirde endurocu sesleri sizleri böyle bir arada görmek hep isterim sevgili bülent hocam yıne şanslısın ekibin bir parçası olarak senide görmek isteriz arziyede de resimler isteriz saygilarimla
onurserdar
30-10-2006, 08:16
Kürşat ağabi diye söze başlayayım saygıyı elden bırakmayalım.
Ayrılış maksadının belirtilip özrümüzün hoş görüldüğünü düşünerek veda ediyoruz kendilerine. Az önce bilgisayarımı açtım ve değerli EC üyesinin ipe sapa gelmez alaycı ve terbiyesizce tutumuyla karşılaştım.
Saygı ve sevgilerimle,
bir yanlışlık olmasın?
benim bildiğim Kürşat Hoca hayatta böyle bir şey yapmaz.mutlaka bir yanlış anlaşılma vardır.topiğide inceledim kesinlikle öyle bir şeye rastlamadım yoksa benmi göremiyorum anlayamadım vallahi çok moralim bozuldu
Arkadaşlar yanlış anlamanın benden kaynaklandığını öncelikle belirtmek istiyorum. Az önce Kürşat abinin tarafıma özelden göndermiş olduğu mail'i okudum. Açıklamalarından sonra yazmış olduğum satırlar için gerçekten üzüldüm. Öncelikle kendisinden site huzurunda özür dilemek istedim.
Birbirimizi henüz yeni tanıyoruz. Beni tanıyanlar ne kadar duygusal bir kişiliğe sahip olduğumu bilirler. Kürşat abinin resimlerin altına yapmış olduğu bazı yorumları direk üzerime aldım. Sanki onları orada ortada bırakıp hiçbir neden göstermeden ortamdan ayrılmışız hissine kapıldım bir an için. Samimiyetinden hiç bir şüphem olmadığı gibi seninde benim samimiyetimden hiç bir şüphen olmasın lütfen. Tek amacımız güzel bir dostluk ortamı. Hiç bir art niyetim yoktur. Bundan emin olabilirsin.
Özelden mesaj göndermedim çünkü seni tanımayanlar senin hakkında yapmış olduğum yorumlarla ilgili yanlışlığı bilsinler istedim.
Benden kaynaklanan yanlış anlamadan dolayı tekrar senden özür diliyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
37_Fahir
30-10-2006, 11:27
Ha şöyle valla bizi korkuttunuz ,bu site hiç böyle şeylere şahit olmadı ve de olmak istemez şu üç günlük dünyada paylaşamayacağımız ne var,hepimiz kardeşiz öptüm sizleri..
Saklıbahçede açık havada yeni karşılaşıp, tanıştığımız arkadaşlarımızla hemen kaynaştık, iskeledeki randevuya biraz gecikmeli de olsa yetiştik, beklettiğimiz arkadaşlarımız kusurumuza bakmadı herhalde, üye olmak isteyip de sizlerle tanışmak isteyen arkadaşlarımızda katıldı, E.C damgalı değilse de sucuk bile vardı menüde, çay bahane sohbet şahane bir toplanma oldu, Arda kardeşimiz de bir müddet sonra motoruyla aramızdaydı, katılan tüm arkadaşlara teşekkürler, sonraki toplanmalarımızın daha güzel olması dileğimle..
Sevgiler..:)
EnduroCu
31-10-2006, 09:08
Arkadaşlar yanlış anlamanın benden kaynaklandığını öncelikle belirtmek istiyorum. Az önce Kürşat abinin tarafıma özelden göndermiş olduğu mail'i okudum. Açıklamalarından sonra yazmış olduğum satırlar için gerçekten üzüldüm. Öncelikle kendisinden site huzurunda özür dilemek istedim.
Birbirimizi henüz yeni tanıyoruz. Beni tanıyanlar ne kadar duygusal bir kişiliğe sahip olduğumu bilirler. Kürşat abinin resimlerin altına yapmış olduğu bazı yorumları direk üzerime aldım. Sanki onları orada ortada bırakıp hiçbir neden göstermeden ortamdan ayrılmışız hissine kapıldım bir an için. Samimiyetinden hiç bir şüphem olmadığı gibi seninde benim samimiyetimden hiç bir şüphen olmasın lütfen. Tek amacımız güzel bir dostluk ortamı. Hiç bir art niyetim yoktur. Bundan emin olabilirsin.
Özelden mesaj göndermedim çünkü seni tanımayanlar senin hakkında yapmış olduğum yorumlarla ilgili yanlışlığı bilsinler istedim.
Benden kaynaklanan yanlış anlamadan dolayı tekrar senden özür diliyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
hatayı anladıktan sonra özür dilemek de bir erdemdir hocam durumu buyumeden telafi ettiğiniz icin tebrık ediyorum,
sizden ricam Kürşat hocaya atfedilemeyecek o cumleyi yukarıdaki forumunuzdan kaldırmanız, çünkü hiç bir değerli EC uyesinin haketmeyeceği o cümlenin sitemizde kalmasına gönlüm razı olamayacak,
sizden hatta diğer arkadaşlarımızdan da isteğim bilmeden, araştırmadan karşınızdaki insanı tanımadan suclamalarda bulunmamanız, cünkü öfke ile kalkan hep zararla oturuyor, lütfen daha fazla sağduyu ve anlayış..
sevgilerimle
Hard_Saw
31-10-2006, 09:15
Ya bende bi yanlış anlama olduğuna emindim ! yüzyüze gören herkes çok iyi bilir Kürşat usta şeker gibi adamdır ;)
eh be usta ne diyeyim sana :confused: Kürşat abimiz buranın Gülü !! belkide yanlış anlaşılması gereken en son adam !! neyse ki olay tatlıya bağlanmış ama bende ilk yazdığınız mesajı kaldırılması taraftarıyım , çünkü onu (tatlıya bağlansa bile ) o yazı ile bağdaştıramıyorum :(
fisherman
31-10-2006, 11:27
arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ben daha önce sadece nicklerden veya maceraların fotolarından tanıdığım hakiki endurocularla bir araya gelmekten hem çok keyif aldım hem de toplantının ilk başların da biraz heyecanlandım.nede olsa ben yeni bir endurocuyum.bu nedenle toplantı esnasında hep biraz çekingen davrandım .fakat toplantının ilerleyen saatlerinde tam bu çekingenliğimi üzerimden atacakken toplantı sona erdi.
yine tekrar ediyorum müthiş keyif aldım .bu toplantıyı organize eden arkadaşa veya arkadaşlara bize böyle bir ortam sağladıkları için şükranlarımı sunarım.
bu arada dün aynı yerden arabamla geçerken dikkatimi çekti gittiğimiz yerin adı saklıbahçe değilmiş arkadaşlar.
mekanın adı gizlibahçe.
sizlerle tanışmaktan onur duydum,umarım yakın da tekrar toplantı olur.
Güzel bir enduroclub toplantısı yapıldı.EC üyeleri ile birlikte olmaktan çok mutlu oldum.Tüm kardeşlere teşekkür ederim.
metincetin
31-10-2006, 05:24
YANLIŞ HESAP BAGDATTAN DÖNER
izmir e ıst dan selamlar bir adet ktm göremedim kürşat emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
YANLIŞ HESAP BAGDATTAN DÖNER
izmir e ıst dan selamlar bir adet ktm göremedim kürşat emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Metin'im burada KTM'e binen birkaç kişi var ama sadece berkce E.C üyesi, onun da topic'te belirttiği gibi işi olduğundan katılamayacağını belirtmişti, İzmir'deki enduro-touring motora binenler çok, ama biraraya gelip de etkinlik yapan yok, bunun bir nedeni de bence yeni kampanyalarla evlere internetin henüz girmesi, ben diğer siteleride biliyorum, genelde motor türleri hep karışık, bir gruplaşma yok, hard enduro anlamında ise birkaç kişi var, bazan çıkıp arazi yapıyorlar ama üye olmadıkları için etkinliği göremiyoruz, İstanbul ve civarı daha şanslı, çünkü onları çiftealana çağırıp gazı verip azdıran, sonra yemişiyle, çayı, yemeği ile ağırlayan Metin ÇETİN'leri var, etkinliklerinizi gıpta ile izliyoruz yorum yapmasakta, sonra civarınızda çekirdek kadro diyebileceğimiz arkadaşlar etkinliklere katılabiliyorlar yakın olmalarından dolayı, Ankara grubu da Aykut hocamızın ve diğer arkadaşların çabalarıyla seslerini duyurmaya, etkinliklerini paylaşmaya başladılar, biz de Kürşat hocamızı yeni tanıdık, o bakımdan şanslıyız, maşallah prof-i adaşım gibi, bir arkadaşımızın Gılera'sını test edip teşhisi koydu toplantının bitiminde, şükür bir yanlış anlaşılmadan dolayı yaşanan gerginlik de bitti sonunda, inşallah daha güzel şeyler yapar paylaşırız ilerde, her şeyin bir ilki oluyor işte, İstanbul'a selamlar İzmir'den..
Sevgiler..:)
ruhiaykol
01-11-2006, 12:40
kürşat abi döktürmüşsün kompozisyonu harikasın yav.capo35 bu muhabbete alışmalısın tadını aldınmı sende bırakamayacaksın emin oll.... çok özledim sizi haberin olsun kürşat abi
SedatTelçeken
02-11-2006, 09:46
Teşekkürler Kürşat abi güzel paylaşımın için.
Hemen altından gelen talihsiz yorumu görünce epeyce etkisinden kurtulamadım. Birşeyler yazıp durumu anlamak istedim, ama üniversitemden bir türlü EC'ye bağlanamadım. Bugün bağlandığımda ise, talihsiz olayın bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını görmüş oldum.
Bende seni henüz tanımış olmama rağmen, ilk tanışır tanışmaz, tıpkı 2 yıl öncesinde MK ile aldığım pozitif enerjiyi aldım. Burada, capo35 kardeşim, sanırım seni doğru analiz edememiş. Öyle bile olsa, keşke özelden sana sorsaydıda hem seni hem de bizleri üzmeseydi.
Ama zararın neresinden dönersek kardır. Kimsenin kimseyi, haksız yere incitmeye hakkının olmadığını bildiğini sanıyorum. Bundan sonraki yazılarımızda, biraz daha seviyeyi koruyup, buradaki EC kardeşliğinin asla ve asla bu tip çirkin niyetlere sahip olamayacağını unutmadan yazalım.
Yunus Emre ne demiş;
Sevelim, Sevilelim...
Evet Akadaşlar buluştuk, taniştık.Neredeyse bir ay oldu. Birşeyler yapmanın zaman gelmedi mi derseniz?.
Örneğin bir Arazi gezisi?, Offroad yada Cross?
Başka tekliflerde Kabulumdur.???
arkadaslar buarada izmire benim bildigim 2 tane daha ktm geldi. bunlardan birtanesi ksk yada duruyor bir taneside sitemizden okudugum kadarıyla yeni izmire satıldı isallah bidahaki bulusmalarda bizde yerimizi alacaz. ayrıca sitede yazılanlara cok katılıyorum izmirde motorcular birbirlerinden habersiz dolaşmaktalar. mesela abimler gecen hafta çiçekli köyde motorsiklet parkuru yapıp pazar gunu orada yaklasık 10 motocrosscu bulustular. işallah yakın bir zamanda fotograflarını koyarım. özel mülk olması sebebiyle herkes davetli olabilecekmi bilmiyorum ama bunu en yakın zamanda arastırıp sitemize koyacam.
KsK LC4 400
Adını ben koyayım uygunsa gerisini siz getirin arkadaşlar.26 kasım pazar gününe ne dersiniz ?
Bana 26 sı uyar
Artı biraz geç ama yinede yazayım. Bu hafta sonu hava çok güzel bu fırsatı değerlendirmek için Ben bu pazar yani 19 kasim Urla civarında offroad yapacağım. gelmek isteyen arkadaşlar olursa. Özelden mesag atsın. saatını size uyarım.
saygılar
Kürşat abim seni ve o meşur horultucu doktorumuzu, eczacı abimizi görünce bir kez daha mutlu oldum hepinize kucak dolusu sevgiler, zorlu parkurlarda karşılaşmak üzere
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.