PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Maziden kalma bir video

CerkezEthem
20-10-2007, 12:28
Ry2vFHhrItw
Caferimi satmadan önceki son gezilerimden kalma bi video Muhtar, Paşa, Ben ve bir arkadaş bulduğumuz bir tümsekle oynuyoruz skarya kenarında. Video yu hazırladığı için Paşa' ya teşekkürler..

EnduroCu
20-10-2007, 04:13
bakın bu video da olayın ne kadar ciddi ve yapılacksa cok öenm verilmeis gereken bir duurm olduğunu ispatlıyor
IESXYamnw-I

CerkezEthem
20-10-2007, 04:20
Murat hocam zaten mazi de kalmış bir video orda tek kask takmayan Paşa idi oda şu an full koruma ile ne yapacaksa yapıyor.. Orda yaptığım atlamalar ise ilk atlamalarım değil daha önceki tecrübelerim vasıtası ile cesaret edebildiğim şeylerdir.. Ama tabiki atlanılan mesafe kısa yada ufak görünsede tehlike her zaman için mevcut ve büyüktür..

pasa54
20-10-2007, 05:04
heyyy gidi eski günler be ramzey ve bennn ramzeyin canını okuyordum ozamanlar ramzeye az cektirmedim amortisör patlakken atlıyordum oralardan ikiye nasıl bölünmüyordu hala sasıyorummm
cerkez kardeşim seni tekrar eski günderdeki gibi aramızda görmek istiyoruzz

Çekirge11
21-10-2007, 11:57
çerkez düşmenin küçük yada büyük olması sorun değil
sorun siz gibi değerli kardeşlerimize en ufak zarar gelmesi bize gelmiş kadar
oluyor ve üzülüyor olmamız;)
paşa54 kullandığı kask shoeı mi:D
profösyönel çekimleri bekliyoruz kardeşim:)

CerkezEthem
22-10-2007, 11:18
Evet Murat abi Kask Shoei RF-700 Elite versiyonu idi. Paşa değil Umut diye bir arkadaş takıyordu o gün. Daha sonraları dağa giderken emanet alan kayıkçı tarafından dandiktir diye kaybedildi o ayrı mevzu :D

pasa54
22-10-2007, 10:26
cekirgem sizleri özledim yavs görüşemiyoruzdan bu hafta gelecektik ama muhtarla kayıkcı yan cizdi ihşallah bir daki sefere gerci bu hafta ercovada olacak hep birlikde dilmi

pasa54
22-10-2007, 10:27
cekirgem bi hafta siz gelinde burda gazlayalım biz gelemedik gelecxez deyipde gelmeyen arkadaşlar var biliyorsun o yüzden biz gelemedik bari siz gelinn